O kadar uğraştım arkada kaldı ya. Görüntü kirliliği olmuşsa özür dilerim.''Kadromuz''
''Kaleciler''
İkisine de sırayla şans vereceğim.
''Stoperler''
Stoperlerimizin 3' ü BJK den kiralık.1 Valenciennes den. Cemil ile bedavaya sözleşme imzaladık.Hepsi şans bulacaktır.Eğer bulamayan olursa Tugay ı yollayabilirim.
''Sağbekler''
Alber de aynı Delion gibi Türk asıllı bir oyuncudur. Sağbek de genellikle Albert oynar gibi ama Ünal da yeterince şans bulacaktır.
''Solbekler''
Solbeklerde ilk tercihimiz Belegu dan yana olacak.Halil de şans bulacaktır.
''Ortasahalar''
25 Kadro kayıt hakkımızın 2 si kendi alt yapımızdan olma zorunluluğu vardı bu yüzden transferin son gününde ortasaha alternatiflerimizden Özgür Gayretli yi kiraya yolladım.Büyük bir riske girmişim ortasahayı 4 kişi bırakarak Tugay veya Furkan Yaman ın kiralıkları iptal edilebilirdi.Neyseki altyapımızdan kayıt ettiğimiz bir oyuncu bu mevkide oynuyor ama işler yolunda gitmezse ara transferde bu duruma el atacağım.
''Sağkanatlar''
İkiside sırayla oynayacak ayrıca forvetten burada oynayabilen Sellin var.Bunlardan daha iyi bile oynayabilir.
''Solkanatlar''
Geçen sene en iyi performans gösteren oyuncumuz Alinin işi bu sene zor çünkü şahane bir rakip transfer ettik ona.Emre den çok şey bekliyorum.
''Santraforlar''
Rekabetin tavan yapacağı bir bölge geçen sezonki golcümüz Recep e 2 tane güçlü rakip aldık.Ayrıca Furkan'ı tekrar kiraladık.Bojang fiziksel özellikleri fena Sellin ise biraz daha teknik.
.