Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 104 arası toplam 104 sonuç

Konu: Boğalar Şampiyonlar Liginde !! İstanbulspor 4. Sezon

ZTK Oynanan Maçlar :

Gruplarda çok iyiydik ve kolay kura çektik bu sene alıcaz bu kupayı artık

Ara Transfer Dönemi :

Gelenler :

Gidenler :

Yeni transferlerin profilleri :

Omar daha büyük bir kulübe gitmek istiyordu bizde gitmek isteyeni zorla tutacak değiliz. Musa çok kart görüyordu ve onun bölgesinde Aykut ve Eronna gibi 2 tane wonderkid varken tutmak gereksiz olduğu için sattık onuda . Diğer gençleri biraz pişsinler diye kiralık gönderdik. Kelechi'nin de sözleşmesini feshettim .

Odegaard'ı sürekli takip ediyordum ve 18 yaşına girer girmez kiraladım. Omarın yerine mükemmel oturdu ve ondan daha iyi performans gösterecek gibi görünüyor şu ana kadar.

Drazic isimli genç kardeşimizi alternatif olsun diye aldık kadroya ve şu ana kadar gayet iyi gidiyor oda.

Hamdallah'ı temsilciler önerdi , profili ve gözlemci raporu iyi olunca bedavaya kaptık. Bence önümüzdeki 2 3 sezonun gol yükünü kaldırabilecek bir oyuncu. Jo ve onun arasında kalmıştım ve bence doğru olanı seçtik.

Bu arada alt yapıyı ve antrenman tesislerini geliştirdik daha iyi oyuncular çıkacak artık. Sinan'ın kiralık sözleşmesini uzattık , Batuhan'ın keza öyle.

Önümüzdeki sezon öyle çok transfer yapmayı düşünmüyorum eğer giden olursa yerine daha iyilerini alacağız. Şuan aklımı tek kurcalayan Ante Coric'in kiralık sözleşmesini uzatıp uzatmamak. Lig sonuna doğru kararı veririm artık.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Yeni transferler hayırlı olsun. Odegaardı zaten biliyoruz Abdurrezzak la Drazic de iyiymiş.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Yeni transferler hayırlı olsun. Odegaardı zaten biliyoruz Abdurrezzak la Drazic de iyiymiş.
    Teşekkürler hocam İnşallah şampiyonluk gelecek

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Transferler güzel

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Transferleri beğendim, Odegaard varken Coric'e gerek var mı bilemicem.

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    Transferler güzel
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Transferleri beğendim, Odegaard varken Coric'e gerek var mı bilemicem.
    Hocam Odegaard'ı orta saha ortada oynatıyorum , Coric ise sol açık Teşekkürler bu arada

Spor Toto Süper Lig :

Puan Durumu :

ZTK :

Oyunda biraz ilerlediğim ve internetle ilgili yaşadığım sorunlar yüzünden bu şekilde paylaştım maçları. Son 5 hafta kaldı ligde büyük bir sorun olmazsa şampiyon olabileceğimize inanıyorum. Ztk da ise kura şansı yanımızda oldu ve buralara kadar geldik. Genelde yedek kadroyla oynuyoruz bakalım neler olacak. Birazdan kalan maçları oynayıp ligdeki son durumu paylaşacağım.

Kalan son 5 maç :

Spor Toto Süper Lig :

Son Puan Durumu :

Oyuncu Verileri :

Ligdeki son 5 maç oldukça zorlu geçti. Bakmayın Eskişehir'e 7 attığımıza o maçta şansımız yaver gitmese şampiyonluktan olabilirdik

Bahebeck hem gol kralı hemde asist kralı oldu daha ne yapsın ama dimi
    Sinan mükemmel bir sezon daha geçirdi ve önümüz yılda bizimle kalacak.
    Dhurgham Ismail bana cm 03/04 teki Roncatto'yu anımsatıyor tabi sol bek versiyonu olarak. Adam mükemmel ya onun yerine Marcelo'yu falan oynatsak bu kadar katkı sağlamazdı bence.
    Ve son olarak Martin Odegaard.. Adam yarım sezon oynadı ve Omar Abdulrahmanın 1 buçuk sezondaki etkisinden daha fazla etkide bulundu. Bu çocuk ne olursa olsun bizim kalacak

ZTK :

Yarı final 2. ayak :

Büyük Final :

Geçtiğimiz 2 sezonda en çok istediğim kupaydı ve bu kupayı da müzemize götürdük. Finale kadar kura konusunda çok şanslıydık ve yedekleri değerlendirdik ama finalde her ne kadar son zamanlarda çok kötü de gitse Fenerbahçe' idi rakibimiz. Zor geçen maçta uzatmalarda kopardık maçı ve bir kupayı daha müzemize götürdük.

Ödüller :

İlk 3 te bizden Gerçi Omar sezonu Antalya'da tamamladı ama olsun bizim evladımız

Boşuna demiyorum bu oyundaki en iyi sol beklerden diye 7.97 ne demek lan

Yılın Kadrosu :

Yönetim Güven Durumu :

Kulüp İtibarı :

Oyuna 1 buçuk yıldız itibarla başlamıştık ve 3 sezonda 3 yıldız olduk itibar konusunda. İtibarımızı ve kadro değerimizi dünya çapında 1. sırayı almadan bu kariyeri bırakmayacağım.

Bu arada henüz Kıtasal C lisansımızı bile alamadan Avrupadan ciddi teklifler aldık :

Yalan olmasın Watford'u reddederken elim titredi Transferler ve hazırlık maçlarının ardından bir sonraki güncellemede görüşmek üzere

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri