Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 99 arası toplam 99 sonuç

Konu: Bir Takım Küme Düşerse Futbolcular Gider, Adamlar Kalır ! | Braunschweig - 4. Sezon |

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Takip ederek destek veren herkese teşekkürler. İlk 3 maçta 1 puan aldığım için yönetim bizi kovdu. Ben başarısız olsa da kariyerden zevk aldım ama hevesim kursağımda kaldı. Başka bir takımla mı açayım yoksa sil baştan deyip yeniden Braunschweig ile mi oynayayım kararsız kaldım. Görüşlerinizi almak istiyorum...
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by TariboWest View Post
    Takip ederek destek veren herkese teşekkürler. İlk 3 maçta 1 puan aldığım için yönetim bizi kovdu. Ben başarısız olsa da kariyerden zevk aldım ama hevesim kursağımda kaldı. Başka bir takımla mı açayım yoksa sil baştan deyip yeniden Braunschweig ile mi oynayayım kararsız kaldım. Görüşlerinizi almak istiyorum...
    Bence yeni kariyer işine girme kardeşim. hedef şu olsun o zaman. bir gün mutlaka dönecegim. başka bir takımın başına geçmeyi dene zaten 2 sezona kalmadan kovuldugun takım istiyo muhakkak seni okurken bende cok zevk aldım. net problemim var diye pek takip edemiyorum etsemde mobile internet oldugu için yorum yazamıyorum
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Bu kadar muhteşem başlayan ve muhteşem giden bir kariyerin sonu böyle bitmemeliydi. Geçmiş olsun hocam. Tekrar Braunschweig ile bir kariyer açarsan aynı tadı alabileceğini pek sanmıyorum, dolayısıyla yeni bir kariyer açmanı tavsiye ederim bende.

Geçmiş olsun. Bence de aynı kariyer devam edebilirsin boştaki bir takımı alarak. Sonrasında yine aynı takımın başına geçebilirsin.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Oyunu sildim ben. o yüzden yeni bir kariyerle devam edeyim.

Yeni kariyerini merakla bekliyoruz hocam.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by TariboWest View Post
    Oyunu sildim ben. o yüzden yeni bir kariyerle devam edeyim.
    Takım bellimi hocam

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Geçmiş olsun kardeşim. Şahsen başka kariyer açardım ama aynı takımla değil. Aynı tadı alamazsın diğer yandan kalıp aynı takımı kovalamaya çalışarak vaktini heba etmek yerine 0dan kendi kadron kendi taktiğinel yeni maceraya atılabilrisn

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Geçmiş olsun hocam.Aynı takımı almazdım ancak farklı liglerden kalite ve konum olarak benzer düzeyde bir takım alırdım.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri