yaw artık yeter içim içime sığmıyo artık bursasporumu görmek için sabırsızlanıyorumm
yaw artık yeter içim içime sığmıyo artık bursasporumu görmek için sabırsızlanıyorumm
Bursa_mc arkadaşın dediği gibi bende sezonun startını sabırsızlıkla bekliyorum.Originally Posted by bursa_mc
Danut Cornel FRASINEANU
Adı: Danut Cornel FRASINEANU
Doğum Tarihi: 20.08.1976
Doğum Yeri: Caracal
Boy: 170 cm
Kilo: 67 kg
Uyruğu: Romanya
Posizyon: Sol Bek- Ortasaha
Bursaspor ortasahasının atom karıncası, az ama attığı gollerin kalitesi, esteği ve güzelliği ile taraftarın şapka çıkardığı CORNEL DANUT FRASINEANU, 20 Ağustos 1976’ da 34.603 lük nüfusu ile Romanya’nın, Olt eyaletinde, Jiu ve Olt nehirleri arasında yer alan Caracal şehrinde doğdu.
Profesyonel futbol hayatına 20.05.1995 de Romanya Diviza A’ da Universitatea Craiova takımında Otelul Galati takımına karşı aldıkları 2-1 lik galibiyet ile başlayan Frasi, o sezon sadece 2 defa takımının formasını giyerek Minerul Motru’ ya transfer oldu. Minerul’ da geçirdiği iyi sezonun ardında 23 maçta 7 gol atarak göz doldururken devamında 4 sezon arka arkaya oynayacağı ilk kulübü Universitatea’ ya geri döndü. 2000 yılında Rapid Bucuresti takımına imzayı atan Frasi, 25 maçta takımının formasını giyerek güzel bir sezon geçirdi. Daha sonra 2001 yılında Universitatea ve 2002 yılında transfer olduğu Dinamo Bucuresti takımlarında 30 kez forma şansı bulup 3 gole adını yazdırdı. Romanya’ da futbol hayatını sürdürdüğü sırada ; Rapid Bucuresti forması ile UEFA kupasında 2 kez, Dinamo Bucuresti ile de UEFA Şampiyonlar Ligi’ nde 2 kez forma giyme şansı buldu.
2003 yılında Hagi’ nin, Bursaspor’ da teknik kadronun başına getirilmesi ile birlikte Romanya’ dan beraberinde getirdiği 4 Rumen futbolcudan biri olan Frasineanu, Türkiye ve Bursa macerasına başlayan imzayı 01 Temmuz 2003 de yeşil beyaz formayı giyerek attı. Süper Lig’de 30 maç forma giyme şansı bulan Frasineanu sezonu 4 gol atarak kapadı. Ardından Bursaspor’ un Lig A’ ya küme düşmesi ile birlikte takımda kalarak Süper Lig yolunda 2 sezondur Lig A’ da forma giyiyor ve bu sezon attığı güzel aynı zamanda takımına puan kazandıran önemli goller ile başarılı bir sezon geçiriyor.
Evli ve iki kız babası olan Frasineanu üniversite mezunu. Hobileri arasında balık tutmayı ön plana çıkarırken hayalinin takımınında Barcelona olduğunu söylüyor , Bursasporlu taraftarlarının sevgilisi olarak daha uzun yıllar Bursasporumuza hizmet etme düşüncesinde olduğunu ifade ederek; biliyorum ki hayatımın en güzel günlerinden biri Bursasporun Şampiyonluğunu kutlayacağımız gün olacak ve ben bu günü sabırsızlıkla bekliyorum diyerek ona duyulan sevginin sebebini de bize bir kez daha hatırlatmakta.
O artık bizden biri. O bizim Fresimiz zaten. Romanyadan gelen sevimli ,yaramaz çoçuk tadında, 90+ lı dakikaların sihirli golcüsü.
Biz O’nu çok sevdik…
Kaynak: www.bursasporum.com
![]()
DetaylarBURSASPOR NEVRESİM TAKIMIFiyatı : 75 YTL
DetaylarBÜZGÜLÜ BURSASPOR TORBA ÇANTAFiyatı : 17 YTL
DetaylarŞAMPİYONLUK ATKISIFiyatı : 35 YTL
DetaylarŞAMPİYONLUK FORMASIFiyatı : 35 YTL
DetaylarŞAMPİYONLUK BAYRAĞIFiyatı : 10 YTL
DetaylarŞAMPİYONLUK BAYRAĞIFiyatı : 10 YTL
MAYIS - HAZİRAN 2006 SAYISI
Tarih Seni Yazacak - Şampiyonluk Özel Sayısı Tam 94 Sayfa - Poster Hediyeli
Sadece 5 YTL
![]()
Ben de aldım rahatım ama keşke şu bizim stad kapasitesini artırsalar. Ama bu sene tüm kombineleri satın alarak bu stadın bize yetmediğini göstermiş olacağız. Umarım 2-3 sene içinde stad kapasitesini en az 35-40 bin arasında yaparlar. Türkiye'nin en modern tesisi Özlüce Tesisleri de Aralık / 2006 'da A planı bitiyor. Artık sıra geldi stada. Hadi hayırlısı...
06 TEMMUZ 2006 - PERŞEMBE HABERLERİ
![]()
Timsah güç peşinde
Yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir'de kamp yaparak geçiren Bursaspor, kondisyon ağırlıklı çalışmalarına devam ediyor.
Teknik ekibe yeni katılan kondisyoner Türker Kırpan'ın nezaretinde güç depolayan Yeşil Beyazlı futbolcuların her geçen gün performanslarının artması Teknik Direktör Raşit Çetiner'i sevindiriyor.
UYARILAR İŞE YARADI
Sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz ile Ömer Aysan Barış'ın ayrı çalıştıkları dün sabahki idmanda oyuncuların ilk günlere oranla daha iyi durumda oldukları gözlendi. Çetiner'in de ilk gün yaptığı sert uyarılar etkisini yavaş yavaş gösterirken, Yeşil Beyazlılar, akşam gerçekleştirilen antrenmanda da taktik üzerinde durdu.
(Bursa Hakimiyet)
![]()
Makedon’da tam isabet
Bursaspor Teknik Direktör Raşit Çetiner, Rusya'nın Zenit kulübünden transfer ettikleri Velice Sumulikoski'nin kaliteli bir oyuncu olduğunu söyledi.
Makedon futbolcuyu Ümit Milli Takım’dan tanıdığını belirten Çetiner, "Apoleti olan bir oyuncu. Bursaspor gerçekten kaliteli bir ismi kadrosuna kattı. Aradan geçen zamanda kendisini hep takip ettim. Rusya'da iyi bir sezon geçirmiş. 25 yaşında bize fayda sağlayacak oyuncu aldık" dedi.
(Bursa Hakimiyet)
![]()
`Biz birer sanatçıyız`
" Tecrübeli filebekçisi, `Atatürk Stadı`nda antrenman yapıyoruz. 3 bin kişi çalışmayı seyrediyor. Gençlerbirliği`nde maça bu kadar taraftar gelmiyordu. Bu yüzden Bursaspor ilk tercihim oldu` dedi. "
TARAFTARSIZ OLMUYOR
Bursaspor`a transfer olduktan sonra her fırsatta taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlandığını belirten kaleci Ömer Çatkıç, kendilerinin birer sanatçı olduğunu, taraftarsız da futbolun zevk vermediğini söyledi. Gençlerbirliği`nde taraftar desteğinin hiç olmadığını ifade eden Ömer Çatkıç, şöyle konuştu: `Arkanızda taraftar desteği olmazsa başarılı olma şansınız hiç yok. Ancak şunu da belirmek istiyorum. Lig A`da Bursaspor her maçını kazandı. Süper Lig`de böyle olmayacak. Ona göre destek olsunlar.`
TEPKİ OLMUYORDU
`Ben Gençlerbirliği`nde oynarken Mesut Bakkal Hocam`a da takımdan ayrılmak istediğimi söylemiştim. Taraftar desteği olmayınca inanın tıkanıyorsunuz. G. Birliği`nde ekonomik açıdan bir sıkıntımız yoktu. Ona rağmen gitmek istedim. Ben şöyle düşünüyorum. Bizlr bir sanatçıyız. Maça gelen insanlar var. Onlara birşeyler sunmak zorundasınız. Gençlerbirliği`nde Kötü de oynasanız, iyide oynasanız hiç tepki olmuyordu.`
İLK TERCİHİMDİ
`Bana Trabzonspor, Ankaraspor ve Konyaspor`dan teklifler vardı. Menajerime Bursaspor olursa çok memnun kalacağımı söyledim. Düşüne biliyormusunuz. Atatürk Stadı`nda antrenman yapıyoruz ve karşınızda 3 bin kişi idman seyrediyor. Biz Gençlerbirliği`nde oynarken 3 bin kişiye futbol bile oynayamıyorduk. Bana `Bursaspor`a gidiyorsun, kötü olursa taraftarı görürsün` dediler. Benim düşüncem iyi de olsa, kötü de olsa alkışta olacak tepki de olacak. Normal karşılıyorum.`
ÇETİNER`E HAYRAN
Kendisinin Teknik Direktör Raşit Çetiner ile de bir anısının olduğunu, Bursaspor`u da bu yönden seçtiğini belirten Ömer, `A Milli takımla yurt dışından geliyoruz. İstanbul`a 1 gün önce geldik. Benim de antrenman yapmam lazım. Tam Can Çobanoğlu ile konuşurken Raşit Hocam devreye girdi ve ben seni çalıştırırım dedi. Ertesi gün Ataköy`e gittik ve bana antrenman yaptırdı. Bu da beni çok etkiledi. Çok disiplinli bir hoca` dedi.
SANKİ 10 YIL OLDU
Takımda Yavuz Eraydın gibi kaliteli bir kalecinin yer aldığını anlatan Ömer Çatkıç, `Rekabet başarıyı getirir. Futbol bir takım oyunu. Bana göre oynayan da oynamayan da takımın başarısı çin katkı koymalı. Her oyuncu oynamak ister. Ancak bunun kararını hoca verir. Takımda yıldız oyuncu diye bir şey yok. Takım oyunu oynayalım. Başarı zaten gelir. Şuan inanın sanki 10 yıldır birlikteymişiz gibi bir hava var` diye konuştu.
HEDEF ASLA BİTMEZ
Bursaspor formasıyla A Milli Takım`a da gitmek istediğini vurgulayan Ömer, sözlerini şöyle tamamladı: `Benim performansımda düşüş olduğuna katılmıyorum. Gençlerbirliği`nde ciddi bir sakatlık geçirdim. Dünya Kupası, Konfederasyon Kupası ve Avrupa Şampiyonası gördüm. Bursa`da sergileyeceğim performansla tekrar A Milli Takım`a gitmek istiyorum. Bir futbolcunun hedefi biterse futbolu bırakması gerekir.`
(Olay)
![]()
ORASI BAŞKA BİR YER
Bursaspor'un Malatyaspor'dan transfer ettiği Volkan Kürşat Bekiroğlu, "Dışardayken korktuğumuz, çekindiğimiz bir takımın formasını giyeceğim için mutluyum" dedi.
Nevşehir kampında Bursa hakimiyet'e özel açıklamalar yapan deneyimli futbolcu, "Geçen sezon Trabzonspor'da oynarken Bursa'dan teklif almıştım. Süper Lig'e çıktığı zaman beni transfer etmek istediklerini söylemişlerdi. bu nedenle ilk tercihimi buradan yana kullandım" dedi.
6-0'LIK MAÇI UNUTAMAM
Yeşil Beyazlı takımla yeniden bir çıkış yakalamak istediğini kaydeden Volkan, şunları söyledi: "Başarılı olmayı ve aldığım paranın hakkını oynayarak vermeyi istiyorum. Buradaki atmosfer gerçekten çok güzel. Adanaspor'da forma giyerken, Bursaspor'a Atatürk Stadı'nda 6-0 yenilmiştik. O günü hayatım boyunca unutamam. Taraftarların muhteşem desteği karşısında etkilenmiştim. Bütün takımlar Bursa'ya çekinerek geliyor zaten. Çünkü, tribünlerin coşkusu herkesi büyülüyor."
BÖYLESİNİ BEKLEMİYORDUM
"6-0'lık zaferleri şimdi ben yaşayacağım. Seyirciler bizim itici gücümüz olacak. Gerçekten çok güzel bir kadromuz var. Transferde de şampiyon olduk. Transfer yapılmak için oyuncu alınmamış. İhtiyaca göre hareket edilmiş. Hepsi kendini kanıtlamış isimler. Böyle güzel bir ortam beklemiyordum açıkçası. Geleli daha kısa bir süre olmasına rağmen, arkadaşlarla hemen kaynaştık. Şimdi bunu, saha içi uyumuna da dönüştürüp, istediğimiz hedefe ulaşmalıyız."
(Bursa Hakimiyet)
![]()
Adresim artık burası
BİLİNEN BİR TAKIM
İkinci etap çalışmalarını Nevşehir'de sürdüren Bursaspor'da yeni transfer Velice Sumulikoski önceki gece kampa katıldı. Yorgun olduğu için sabah çalışmasına çıkartılmayan Sumulikoski, yeşil beyazlılarla ilk kez dün akşam antenmana çıktı. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Makedon oyuncu Bursa'ya geldiği için kendini iyi hissettiğini söyledi. Sumulikoski, “Bursaspor hakkında çok iyi şeyler duydum. bilinen bir takım. Milosevski bana Bursaspor'un çok iyi bir takım olduğunu söyledi” dedi.
İYİ BİR SINAV OLACAK
Bursapor'da hedeflerinin neler olduğu şeklindeki bir soruya Makedon oyuncu, şunları söyledi: ”İlk olarak takıma uyum sağlamaya çalışacağım. Elimden gelenin en iyisini vereceğime inanıyorum. Bursaspor'la 3 yıllık sözleşme imzaladım. Adresim artık burası. Benim için iyi bir sınav olacak. Ondan sonrasını hep birlikte göreceğiz.” Sumulikoski daha sonra Teknik Direktör Raşit Çetiner'le bir araya geldi. Çetiner'le yaklaşık 5 dakika sohbet eden Makedon oyuncu sonra çalışmaya katıldı.
(Bursa Haber)
![]()
Onun apoleti var!
" Raşit Hoca, Sumulikoski`nin çok kaliteli ve genç bir oyuncu olduğunu söyledi. Nevşehir kampında ilk antrenmanına çıkan Makedon futbolcu, Çetiner`den övgü aldı. "
İYİ TANIYORUM
Bursaspor`un üçüncü yabancısı Makedon önlibero Velice Sumulikoski önceki geceyarısı katıldığı Nevşehir kampında takımla birlikte ilk antrenmanını yaptı. Teknik Direktör Raşit Çetiner, Rusya`nın Zenit Saint Petersburg takımından transfer edilen Makedonya A Milli Takımı oyuncusu Velice Sumulikoski`yi çok iyi tanıdığını söyledi.
İŞİMİZİ GÖRECEK
Makedon oyuncuyu Ümit Milli Takımdan beri takip ettiğini belirten Raşit Çetiner, `Apoleti olan bir oyuncu. Zenit takımında yabancı kontenjanını boşaltmak için göndermek istediler. Bizde aldık. 25 yaşında gencecik, çokta yetenekli bir oyuncu. Bize işimizi görecek bir arkadaş lazımdı. Onu da bulduk. Bu transferin gerçekleşmesinden dolayı başkanımıza ve yönetimize teşekkür ediyorum` diye konuştu.
ADRESİM BURSASPOR
Bu arada, yol yorgunluğu nedeniyle sabah antrenmanına çıkmayıp, dinlenen, akşamki çalışmada ise yer alan Sumulikoski yeni takım arkadaşlarıyla tanıştı. Bursaspor`a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Makedon futbolcu, `3 yıllık anlaşma yaptım. Bundan sonra adresim Bursaspor. Takıma uyum sağlayıp, elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Şuan kendimi iyi hissediyorum. Tek düşüncem burada başarılı olmak` dedi.
(Olay)
![]()
Giyersem çıkarmam!
Bursaspor'un gelecekte kendisinden çok şey beklediği oyunculardan olan Veli Acar, hazırlık çalışmalarını değerlendirdi.
Sezon başı çalışmalarının her zaman yorucu geçtiğini fakat Nevşehir havasının böyle zor çalışmalar için ideal olduğunu belirten genç futbolcu, “Takıma yeni katılanlar ile çabuk bir kaynaşma oldu. İyi bir uyum sağlandığına inanıyorum. Ağbeylerimiz bize her bakımdan yardımcı oluyor. Bursa'ya bütün eksiklerimizi giderip dönmek istiyoruz” dedi. Kendi hedefleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Veli, ”Kampı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Özellikle hazırlık maçlarında iyi bir performans ortaya koymaya çalışacağım. Hocam görev verirse, formayı alıp bir daha çıkarmayacağım” ifadesini kullandı.
(Bursa Haber)
![]()
Daha görevimiz bitmedi
REKABET YAŞANACAK
Geçtiğimiz sezon yeşil beyazlı forma altında başarılı bir grafik çizen Ömer Aysan Barış BURSA HABER'e ilginç ve önemli açıklamalarda bulundu. Aysan'la sohbetimize yeni transferleri ve Nevşehir kampını konuşarak başladı: “Bursa'da iyi bir kaynaşma dönemi geçirdik. Nevşehir'deki hava çok güzel. Bizim için bu çok önemli, çünkü tempolu idmanlar yapıyoruz. Bu bizi bayağı rahatlattı. Yeni katılan arkadaşlarla çabuk kaynaştık. Yeni arkadaşların hepsi iyi insanlar. Ben takıma huzuru bozacak oyuncu alınabileceğini sanmıyorum, iyi bir rekabet yaşanacak. Kim formayı hakederse o giyecek. Ben de kendi adıma bu pastadan pay almak istiyorum.”
BİRLİKTELİK SÜRMELİ
Süper Lig'e çıkmakla görevlerinin bitmediğini ve şehirdeki birlikteliğin bu sezon da devam etmesi gerektiğinin altını çizen Ömer Aysan, ”Bursaspor hak ettiği yere geldi. Şehir olarak gerçekten çok iyi bir kenetlenme vardı. Bunun sonucunda lige yükseldik. Ama ben görevimizin burada bittiğini düşünmüyorum. Şimdi yeni bir görev, yeni bir misyon üstlendik. Tabii kentte aynı unsurların devam etmesi de çok önemli. O zaman Süper Lig'de de başarılı oluruz. Öncelikli hedefimiz Bursaspor'un başarısı” dedi.
KENDİME SORUYORUM
Dünya kupası maçlarını izliyorsun, hiç kendine 'ben niye o futbolcular gibi değilim' sorusunu yöneltiyor musun şeklindeki sorumuza Ömer şöyle cevap veriyor: ”Dünya Kupasını izlediğimde ben de kendime aynı soruyu soruyorum. O da bir insan diyorum. Mesela Zidan 30 yaşında Zidan olarak oraya konmamış. Ben bunu her zaman kendi kendime soruyorum. Hedefsiz olmuyor bu işler. Benim de hedefim ilk etapta A2 milli takım forması giymek. Bu konuda hırsıma güveniyorum.”
ŞANSIMIZ OLMADI
Hedefleri konusunda da açıklamalarda bulunan genç yetenek, “Ben A milli takım formasını giymeyi çok istiyorum. Ama çok çalışmamız gerektiğini de biliyorum. Bursaspor'un ligdeki başarısının önümüzü açacağına inanıyorum. Geçen yıl Fatih Terim, bir çok oyuncuyu A milli takıma ya da A2 milli takıma çağırdı. Biz Lig A'da oynadığımız için böyle bir şansımız olmadı. Aramızda çok iyi oynayan oyuncular olmasına rağmen, dediğim sebeplerden çağrılmadı. Bursaspor Süper Lig'de başarılı olur. Bundan da biz kendimize pay çııkarmak istiyoruz. Çünkü futbolcularla takımın başarısı orantılıdır” dedi
TÜRK FUTBOLUNUN EKSİĞİ
Bireysel çalışma yapmanın önemine dikkat çeken Ömer, bu konuyla ilgili çarpıcı ve bir o kadar da düşündürücü cümleler sarfetti. Genç oyuncu, “Bence, Türk futbolundaki en büyük eksikliklerden biri bireysel çalışmanın olmayışı. Bazı oyuncular çok iyi frikik kullanıyor, bazıları çok iyi orta yapıyor, bazıları da kolay adam geçebiliyor. Bunlar çalışma ile olan şeyler. Çok şahit oldum; daha önceki zamanlarda bazı hocalarımız, çalışma yapmak istememize rağmen buna müsaade etmiyorlardı. 'Yorgunsunuz, olmaz' diyorlardı. Bu Türk futbolunun alt yapısında olmayan birşey. Eksiklerimizi gidermemiz lazım ama malesef bunu yapamadık, yaptırtmadılar” dedi.
(Bursa Haber)
![]()
Yeni rakip Erzincan
" Nevşehir kampındaki ilk hazırlık maçını yarın saat 17.00`de Gençlerbirliği ile oynayacak olan Bursaspor`un pazar günkü rakibi değişti. "
Daha önce Azerbaycan`ın Nefci takımıyla yapılacağı açıklanan maç Teknik Direktör Raşit Çetiner`in talebi üzerine iptal edildi. Yeşil beyazlılar aynı gün Erzincanspor ile karşılaşacak. Bursaspor 11 Temmuz`da Kayserispor, 13 Temmuz`da Keçiörengücü, 15 Temmuz`da da Yozgatspor ile oynayıp kampı tamamlayacak.
(Olay)
www.bursaspor.org.tr resmi web sitesi ön yüzü biraz değişmiş ve çokta güzel olmuş.
![]()
Hedef güzel oyun
Bursaspor yeni sezonun ikinci etap hazırlıklarına Nevşehir'de başladı. Teknik direktör Raşit Çetiner, Bursaspor olarak iyi olma çabası içerisinde olduklarını belirterek, "Hedefimiz Süper Lig'de kalıcı olmak" dedi. Bursaspor'un yeni transferi Velice Sumulikoski dün kampa katıldı. 25 yaşındaki Makedon orta saha
oyuncusu akşam idmana çıktı ve takımla çalıştı.
Kaynak: Pasfotomaç
Velice Sumulikoski çok kaliteli bir oyuncu ve kafayı tekmeye sokacak kadar savaşçı bir oyuncuymuş. Orta sahada oyun kurucu olarak pas yapma yüzdesi çok yüksek ve etkili paslar veren bir oyuncu olduğu söyleniyor. Ümit ediyorum ki Türkiye'deki en başarılı orta sahalardan birisi olur. Üstelik 25 yaşında olmasına rağmen 40 kez giydiği A Milli formayla mücadele etmiş.
Raşit Hoca'mızın geçemn sene nekadar isabetli transferler yaptığını gördük. O yüzden Velice Sumulikoski 'nin de çok başarılı bir futbolcu olduğuna ve çok etkili bir performans sergileyeceğine inanıyorum. Diğer transferler de çok kaliteli. Yaw bazen düşünüyorum da yapılan transferlerle biz ilk 5'e oynarmışız gibi geliyor bana!!! Ne dersin?
Hakikaten açıkçası ben de kurulan bu isabetli kadro ile kaliteli bir oyun sergileyerek üst sıraları zorlayacağımıza inanmaya başladım. Raşit Hoca'mız her nekadar ilk sene hedefimiz süper ligde kalabilmek şeklinde temkinli açıklamalar yapsa da ben UEFA için oynayabilecek yeterli kapasitede bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bu taraftar zaten ölü oyuncuyu bile diriltir.![]()
Bak bu söylediklerin bir ihtimal ama söylediğin son cümle kesin ve kesinlikle katılıyorumOriginally Posted by johnhartson
"Bu taraftar zaten ölü oyuncuyu bile diriltir. " Sana bildiğin bir şeyi söyleyim mi?
Bu sene taraftar ortalığı yıkacak, cehenneme çevirecek. Ayrıca tüm kombineler satılarak bütün maçlar kapalı gişe oynanacak.
![]()
Kombine'ler kapış kapış...
BU SEZON BURSASPOR`U İZLEMEK İSTİYORSANIZ ELİNİZİ ÇABUK TUTUN
2006-2007 sezonu kombine bilet satışları 21 Temmuz Cuma günü saat:18:00 sona eriyor ...
Hızla biten Vip ve Kapalı Tribünler , % 96 sı satılan Maraton biletleri dışında kalan Kapalı Kale Arkası ve Açık Kale Arkası tribünlerinin satışı devam etmektedir.
Kapalı Kale Arkasında satışlar 3000 e yaklaştı. 2006-2007 sezonunda Bursaspor`u Bursa Atatürk Stadyumunda izlemek istiyorsanız, sayılı miktarda kalan Kapalı Kale Arkası ve Açık Kale Arkası biletlerinizi almanızı hatırlatırız...
Kombine biletlerimize satışa çıktığı günden beri büyük ilgi gösteren taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
(Bursaspor.org.tr)
Çekilen fikstür çok iyi. Bursasporumuz için hayırlı olur inş.
İlk 5 maç önemli
Bursaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, dün çekilen 2006-07 sezonu fikstürüyle ilgili olarak fazla iyimser konuşmadı.
Büyük takımlarla deplasmanda oynayacak olmalarının kendisini tedirgin ettiğini belirten Çetiner, "İlkyarıda evimizde oynayacağımız maçları kazanmalıyız. Bizim için özellikle ilk 5 maç çok önemli. A.Gücü'nü yenerek lige iyi başlamak istiyoruz" dedi. Deneyimli teknik adam, Gençlerbirliği ile oynadıkları hazırlık maçında futbolcularının performansından memnun kaldığını dile getirerek, "Hatalarımız tabii ki var ama ilerisi için ışık gördüm. Eser bile iyi mücadele etti" diye konuştu.
Kaynak: Bursa Hakimiyet
-----------------------------------------------------------------------------------
Bursasporumuz, Nevşehir Kampının ilk hazırlık maçını Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği ile yaptı.
Bursaspor 1-1 Gençlerbirliği
Gençlik ve Spor 3 Nolu sahada yapılan karşılaşma 1-1 eşitlik ile sona erdi.
Bursasporumuz karşılaşmaya; Ömer Çatkıç, Ömer Erdoğan, Hasan Yiğit,İsmail Güldüren, Velice Sumulikoski,Orhan,Frasineanu, Volkan, Sinan, Burak ;
onbiri ile çıktı. Hafif sakatlıkları bulunan Pancu ve tedavisi için İstanbul`a giden Egemen karşılaşmada forma giymediler.
Karşılaşmada Bursasporumuz oldukça iyi bir performans gösterdi ve maçın 29.dakikasında kornerden gelen ortaya güzel bir kafa vuruşu yapan Ömer Erdoğan`ın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole Gençlerden Ayman 44.dakika da karşılık verdi maç 1-1 eşitlik ile sona erdi.
Karşılaşmayı Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav`da takip etti. Karşılaşma sonrasında kısa bir açıklama yapan teknik Direktörümüz Raşit Çetiner, oynanan oyundan memnun olduğunu ve ilerleyen günlerde daha iyi olacaklarını söyledi.
Kaynak: Bursaspor.org
Bursaspor'umuzun başarısı için şehirde müthiş bir kenetlenme var. Kombinelerin %80'i satılmış durumda, tamamı da satılacak ve bütün sezon maçlarda bilet satılmadan kapalı gişe oynanacak. Bu taraftar herşeyi hakediyor. Bu sene bende çok canlar yakacağımızı düşünüyorum. Yeterki ruh ve disiplini elden bırakmadan aynı ciddiyetle devam edelim. Taraftar cehennemi yaşatacak ve futbolcular da sahada cehennemi körükleyecek.
AynenYaptığımız şovları da çok özledim. Tribünler dediğim gibi bu sene yıkılacaaaaaaaaakkkkkkk.
İsmail Güldüren:"Ligde ilk 5`e gireceğiz"
Gençlerbirliği`nden Bursaspor`a transfer olan ve bir dönem Fenerbahçe`nin de formasını giyen İnegöl patentli başarılı savunma oyuncusu İsmail Güldüren, iyi bir takım olduklarını ve hedeflerinin ligi ilk 5 takım arasında bitirmek olduğunu söyledi.
Tecrübeli defans oyuncusu Bursaspor`un çok büyük bir camia olduğunu ve iki yıl boyunca çekilen sıkıntıların bir daha yaşanmaması için ellerinden gelini yapacaklarını söyledi. Güldüren, Bursaspor`un yeni bir ekip olduğunu, buna rağmen takımda uyum sorununun yaşanmadığını, bununda 1.Lig`de futbol oynamış oyuncuların bir arada olmalarından kaynaklandığı ifade etti. Defansta bölgesinde stoper görevi yapan 27 yaşında ve 1.84 boyundaki tecrübeli futbolcu, “İlk etap çalışmalarımızı tamamlayıp buraya geldik. Burada çok iyi çalışmamış gerekiyor. Nevşehir kampını iyi geçirerek yeni sezona hazır olarak girmek ve lige iyi başlamak istiyoruz. Takım arkadaşlarım ile birlikte bu sezon Bursaspor`u çok iyi yerlere getirmek en büyük hedefimiz. Bursaspor camiası taraftarı ile basını ile çok büyük bir camia. İnegölspor`da oynadığım dönemlerde Yeşil Beyazlı formayı giymeyi çok istiyordum. Kısmet bugüneymiş. Bursaspor`a geldiğim için de çok mutluyum" dedi.
Kaynak: Hürriyet Bursa
4-5-6 Ağustos`ta başlayacak olan Ligin ilk yarısı 10 Aralık 2006 tarihinde sona erecek. Bursasporumuzun fikstürü şöyle;
1.Hafta 4-5-6 Ağustos Bursaspor - MKE Ankaragücü
2.Hafta 11-12-13 AğustosK.Erciyesspor - Bursaspor
3.Hafta 18-19-20 Ağustos Bursaspor -Gençlerbirliği
4.Hafta 25-26-27 Ağustos Ç.Rizespor - Bursaspor
5.Hafta 8-9-10 Eylül Bursaspor - Sakaryaspor
6.Hafta 15-16-17 Eylül Antalyaspor - Bursaspor
7.Hafta 22-23-24 Eylül Bursaspor - Sivasspor
8.Hafta 29-30 Eylül 1 Ekim Fenerbahçe - Bursaspor
9.Hafta 13-14-15 Ekim Konyaspor - Bursaspor
10.Hafta 20-21-22 Ekim Bursaspor - Ankaraspor
11.Hafta 27-28-29 Ekim Kayserispor - Bursaspor
12.Hafta 3-4-5 Kasım Bursaspor - V.Manisaspor
13.Hafta 10-11-12 Kasım Gaziantepspor - Bursaspor
14.Hafta 17-18-19 Kasım Bursaspor - Denizlispor
15.Hafta 24-25-26 Kasım Beşiktaş - Bursaspor
16.Hafta 1-2-3 Aralık Bursaspor - Trabzonspor
17.Hafta 8-9-10 Aralık Galatasaray - Bursaspor
Slovak harekatı!
Slovak harekatı!
" Yeşil beyazlılar, Ruzomberok`ta oynayan Marek Sapara veya Tomas Sedlak`ın işini bitirmeye çalışıyor. "
Yabancı transferini Makedon Velice Sumulikoski`nin dışında bir futbolcu daha alarak tamamlamak isteyen Bursaspor`da gözlez Teknik Direktör Raşit Çetiner`in ısrarla istediği Slovak ortasaha oyuncuları Marek Sapara ve Tomas Sedlak`a çevrildi. Slovakya şampiyonu Ruzomberok takımında oynayan kaptan Marek Sapara veya Tomas Sedlak`ın işinin bitirilmesine çalışılıyor. Daha önce anlaşmaya varılan Tomas Sedlak`ı yedekte tutan yönetimin önceliği Marek Sapara`ya verdiği öğrenildi. 1984 doğumlu Sapara, Slovak A Milli Takımı`nda da görev yapıyor. Orta sahada görev yapan bu iki oyuncudan birinin en kısa sürede Nevşehir kampına katılması bekleniyor.
bu kura herkese hayırlı olsun .....
Bursasporum bu sene çok canlar yakacak. Buna inanıyorum. İlk 5 maç bizim için çok önemli, ilk 5 maçı kazanacak güçteyiz ve kazanırsak gerisi gelir diye düşünüyorum. Dün Gençlerbirliği karşısında çok diri ve göze hoş gelen futbol oynayan Bursasporum inş. her zaman taraftarın istediği bu oyun şeklini her maçında sergileyerek Türkiye'nin en ateşli ve en coşkulu taraftarını mutlu eder.
Bu arada bir yabancı transfer daha patlatılabilir. Raşit Hoca'nın ısrarla istediği Şumi'yi aldılar. Çok kaliteli bir oyuncu. Bir yabancı transfer daha yapılabilir.
Sumulikoski`nin bonservisi de tamam
Makedon oyuncumuz Velice Sumulikoski`nin bonservisi Zenit Kulübünden alındı.
Sumulikoski`ni imza töreni Nevşehir kampından sonra yapılacak.
Şu açılış maçı gelse de şöyle atkıları açsak, söylesek Bursaspor şarkılarını. O şovları şimdiden çok özeldim.
istanbul takımlarının bizden çekeceği varrr..!! bursa ve ankara da maç yapmak yürek ister.o yürek te bi çarşıda var ama onlarda gelip paso dayak yiyolar![]()
![]()
yaw bu adam beşiktaş lı ama bı ankara diyo bi bursa diyo bende anlamadım sonunda siteden atılmışş![]()
![]()
Tecrübeyle kazandık!
Tecrübeyle kazandık!
Teknik direktör Raşit Çetiner, Erzincanspor karşısında çok iyi oynamadıklarını ancak, futbolcularının tecrübelerini sahaya yansıttıklarını söyledi.
Yavaş yavaş eksikleri giderdiklerini ifade eden Çetiner, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün çok iyi oynadığımızı söyleyemem. Maçı tecrübemizle 6-1 kazandık. Nevşehir kampı istediğimiz gibi devam ediyor. Sürekli ağır antrenmanlar ve maçlar yapıyoruz. Bunun sonucunda tabii ki sakatlıklar da artıyor. Burada 3 hazırlık karşılaşması daha oynayacağız. Eksiklerimizi lige kadar tamamlayacağız."
![]()
Tomáš Sedlák geliyor
" Bursaspor, Makedon oyuncu Velice Sumulikoski`nin ardından ortasahaya bir takviye daha yapıyor. 23 yaşında olan ve Ruzomberok takımında oynayan Slovak ortasaha oyuncusu Tomáš Sedlák'ın transferi an meselesi. "
Teknik Direktör Raşit Çetiner`in de ısrarla istediği Slovakya şampiyonu Ruzomberok takımının gözde ismi Tomas Sedlak`ın transferi için düğmeye basıldı. Daha önce bu oyuncuyla ön protokol imzalanmış ancak, bonservis sorunu nedeniyle transfer askıya alınmıştı. Bonservisi FIFA`lık olan Tomas Sedlak`ın birkaç gün içerisinde Bursa`ya gelmesi bekleniyor.
(Olay)
![]()
Kayseri önündeyiz
" Yeşil beyazlıların 17.30`daki özel buluşması yeniden Kayseri Atatürk Stadı`na alındı. "
Bursaspor, Nevşehir kampındaki üçüncü hazırlık maçında Süper Lig`in güçlü takımlarından Kayserispor`un konuğu oluyor. Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan, Erzincanspor`u ise 6-1 yenen yeşil beyazlıların mücadelesi saat 17.30`da başlayacak. Karşılaşma sarı kırmızılı ekibin tesislerinden yeniden Kayseri Atatürk Stadı`na alındı. Teknik Direktör Raşit Çetiner`in bugünkü maçta sakat Egemen Korkmaz ve Ömer Aysan Barış ile kaleci Yavuz Eraydın dışındaki tüm futbolculara şans vermesi bekleniyor.
(Olay)
Sevgİndİr Bİzİ YaŞatan
Sevgİndİr Ayakta Tutan
EĞer Sonunda Ölmek Varsa Yolunda
Canim Feda Bursaspor'a
Canim Feda Bursaspor'a
Hayatta Tutan Bİzİ AŞkindir
Teksaslilar Sana AŞiktir
Bursaspor'lu Olmak Ayricaliktir
Şampİyonluk Bİze YakiŞir
Şampİyonluk Bİze YakiŞir
Bursaspor Sumulikoski'nin bonservisini aldı !
Yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir'de sürdüren Bursaspor'da, Makedon oyuncu Sumulikoski'nin bonservisinin alındığı bildirildi.
Bursaspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, geçen hafta 3 yıllık anlaşma sağlanan orta saha oyuncusunun bonservisinin Rusya'nın Zenit takımından alındığı belirtildi.
Turkcell Süper Lig'e bu sezon geri dönen Bursaspor Nevşehir kampında bulunan oyuncuyla Bursa'ya dönüşte sözleşme imzalayacak.
mertcan arkadasım harbi o adamı aldığımız iyi olduOriginally Posted by bursa_mc
inş. dediğin gibi olurr