Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 144 sonuç

Konu: Fenerbahçe 100. Yıl Formaları

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by hurmet
    egemen gri formayı çoktan eren yayınlamıştı
    Bende Gördümde Hani Bozmayayım dedim renktaşımı
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ben bide bunu mu yapcam

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

vee işte sanırım diğer bir forma olacak olan altın rengi ama sanıırm bu ihtimallerden biri

Nesil
    2006

Evet bu sarı forma benim FBTV'deki reklamlarda da dikkatimi çekti belki 100. yıl forması olabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by batuhan1907
    Evet bu sarı forma benim FBTV'deki reklamlarda da dikkatimi çekti belki 100. yıl forması olabilir.
    Renktaş ben bu konu hakkında birçok Fenerbahçe sitesinde topic açmıştım ve sonucunda bu ayki Fenerbahçe Dergisinde buna rasladım
    tarattırılıp ufak oynalamarla en net hale geldi sizlere sunuldu

Default 100. Yıl Formaları Tanıtıldı

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızın 100 yıl formaları tanıtıldı. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen geceyle Fenerbahçe A Takım 100 yıl formaları ve eşofman ile yeni sezon koleksiyonu tanıtıldı.

100 yıl formasının en büyük özelliği çift taraflı olarak kullanılabilinmesi... Gecede ayrıca 100. yıl logomuz ve 100. yıl organizasyonları hakkında bilgi verildi.

100. yıl forması (çubuklu efsanevi forma - önyüz)
    100. yıl forması (altın rengi, tarihten resimlerle süslü - arkayüz)

Çift taraflı formanın fiyatı 100 YTL'dir.

Çubuklu forma (geçen senekinden önemli bir farkı yok) (52 YTL)

100.Yıl Gümüş Renkli Deplasman Forması (72 YTL)

Altın Renkli 100Yıl forması (100 YTL)

Hangisi daha çok giyilecek maçlarda ve hangisini almayı düşünüyorsunuz?

Nesil
    2006

Ben beğendim ama fiyatı yüksek belki alacağım eğer kuzen defileye gitiyse bedava'ya alcam.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Fenerli felan değilim ama formalar çok kötü.

Ben çok beğendim. Geçen seneki forma var, o zaten bilindik. Gri formanın tasarımı harika yapılmış. Çift taraflı forma da muhteşem. Herkes avea yazısının olmamasını istiyordu klasik forma istiyordu, istenen oldu. Diğer yüzü, muhteşem ötesi. Türkiye'de bir ilk çift yüzlü forma. Ve altın renginde olan yüzü harika olmuş, resimlere dikkat ettiyseniz. Tarih akıyor formadan. 100 YTL'ye 2 forma alıyorsun, çok kullanışlı. Artık oyuncularımız ilk yarı bir yüzünü, ikinci yarı bir yüzünü giyer

Gri forma beyaz olsa süper olurdu ama gri olmamış. geçen seneki hakkında yorum yapmaya gerek yok. Çift taraflı formayı yakından görmek lazım ama klasik denen tarafı pek klasik durmuyor altın rengli tarafı anlaşılmıyor tam dediğim gibi yakından görmek lazım. Hayırlı olsun ne diyelim

Bence gayet iyi anlaşılıyor. Altın renge sahip forma bu resimde net. Alex'in resmi var, stadımız resmi var hatta. Güzel baya. Tabi daha yakından diyorsan, Fenerium'ları ziyaret etmelisin

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya formalar güzel hepsi güzel (tabiki fenerbahçe forması) ama çok pahalı ya 100 lira 72 lira 52 lira bunlar çok paralar yap 20-25 lira bak nasıl satılıyo

sahte formalar bile 20-25e fiyatlar gayet iyi... 100.yılımız bu yılda kazanmıcaz da paraları ne zaman kazancaz neyse formalar gerçekten güzel olmuş... çift taraflı forma ise gerçekten müthiş... camiamıza hayırlı uğurlu olur inş.

Belli ki yonetim reklam konusunda hassas davranmis ve cift tarafli taraftar formasinin cubuklusunu neredeyse orijinalinin aynisi yapmis.

Sponsorlardan Adidas 3 seritten, Cola Turka ve Avea'da reklamlarindan feragat etmis, daha dogrusu muhtemelen yonetim tarafindan ikna edilmisler.

Tamamen reklamsiz bir forma imkansiz, ya hic reklam almayacaksin formaya, ya da mecbursun her turlu formaya, taraftar ya da orijinal, sponsorun adini koymaya.

Cift tarafli formanin belki de en guzel yanlarindan biri bu, cubukluda reklam yok ve bu dusunulmus bir incelik!

Dunyada varmi normal formasinda reklam olup 100. yil formasinda olmayan?

Ben oldugunu zannetmiyorum ama bizim tek tarafinda da olsa boyle bir ayricaligimiz var.
    Tadini cikarin formalarin, bence her iki tarafida harika olmus.

Tebrikler emegi gecen herkese.

Formalardan bahsedelim biraz:

Çift taraflı formanın çubuklu yüzünde hiçbir reklam yok. Kollardaki 3 şerit dahi yok. adidas yazısı var küçük, o da olmasa formayı sahte sanarsınız Reklamda hassas davranılmış hakkaten, çift yüzün diğer tarafında avea yazısı var, logosu yok. Logo konulmamış, hatırlarsanız GS 100. yıl formasında da avea logosu yoktu, yazısı vardı sadece. Kollarda ColaTurka yazısı yok. Çift taraflı forma tamamen Fenerium tarafından dizayn edildi.

Gri formada avea logosu ve yazısı mevcut. Fenerbahçe logomuz da var, ColaTurka yazısı da. Bu forma adidas tarafından dizayn edildi ve UEFA'ya 3. tercih forma olarak bildirildi. Ev forması çubuklu, deplasman forması altın rengidir.

Gel gelelim ki, değişik durumlar var. Çubuklu formanın ve altın rengi formanın maç formaları mevcut. Maçta çubuklu forma giyilecek (avea yazısı olan, fakat eski logomuz yok.). Altın rengi forma da giyilecek, fakat renkli Fenerbahçe logosu olacak ve sol tarafında 100. yıl logosu olmayacak. Maç formaları bu şekilde. Gri formanın da taraftar alternatifi yok. Gördüğünüz gri forma hem maç forması hem taraftar. Çift taraflı forma çok ağır olduğundan dolayı maçlarda performans düşüklüğü yapacağından ve çubuklu olanının reklamsız olduğu için giyilemeyeceğinden, maç formaları da o şekilde.

Hangi formayı almayı düşünüyorsunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Paraya kıyıp 100. yıl formasından almayı düşünüyorum. Kaç kere 100. yıl forması göreceğiz ki de mi?
    "YÜCE ATATÜRK"

Aynen 100. yıl forması, yani çift taraflı alacağım. Tabi şu maç forması olayı olmasa daha iyi olurdu. Çift yüzlünün daha fazla alternatifi olsa iyi olurdu. Mesela bir tarafı reklamlı çubuklu, diğer tarafı da renkli FB logolu altın renkli gibi... Veya bir tarafı çubuklu, diğer tarafı gri renkli gibi.

Aslında bir tarafı çubuklu reklamsız, diğer tarafı altın renkli sadece avea logolu (şu an satışla olan) olsun. Bir çift yüzlü forma daha olsun. O da bir tarafı gri, diğer tarafı lacivert (geçen senekilerin gelişmişi) olsun. Umarım daha fazla alternatif üretilir.

Formalardan bahsedelim biraz:

Çift taraflı formanın çubuklu yüzünde hiçbir reklam yok. Kollardaki 3 şerit dahi yok. adidas yazısı var küçük, o da olmasa formayı sahte sanarsınız Reklamda hassas davranılmış hakkaten, çift yüzün diğer tarafında avea yazısı var, logosu yok. Logo konulmamış, hatırlarsanız GS 100. yıl formasında da avea logosu yoktu, yazısı vardı sadece. Kollarda ColaTurka yazısı yok. Çift taraflı forma tamamen Fenerium tarafından dizayn edildi.

Gri formada avea logosu ve yazısı mevcut. Fenerbahçe logomuz da var, ColaTurka yazısı da. Bu forma adidas tarafından dizayn edildi ve UEFA'ya 3. tercih forma olarak bildirildi. Ev forması çubuklu, deplasman forması altın rengidir.

Gel gelelim ki, değişik durumlar var. Çubuklu formanın ve altın rengi formanın maç formaları mevcut. Maçta çubuklu forma giyilecek (avea yazısı olan, fakat eski logomuz yok.). Altın rengi forma da giyilecek, fakat renkli Fenerbahçe logosu olacak ve sol tarafında 100. yıl logosu olmayacak. Maç formaları bu şekilde. Gri formanın da taraftar alternatifi yok. Gördüğünüz gri forma hem maç forması hem taraftar. Çift taraflı forma çok ağır olduğundan dolayı maçlarda performans düşüklüğü yapacağından ve çubuklu olanının reklamsız olduğu için giyilemeyeceğinden, maç formaları da o şekilde.

Hangi formayı almayı düşünüyorsunuz?
    altın formadaki kolajda stadın ilk ve son hali, kurucular, mustafa kemal atatürk'ün anı defteri'ndeki yazısı ve fenerbahçe burnunu ziyaretindeki fotoğrafı, çanakkale'de savaşmış futbolcular, 68'deki 5 kupa kazanan efsane kadro ve lefter, can bartu, zeki rıza, ziya, cemil, basri, rıdvan, oğuz, aykut, rüştü, alex gibi futbolcular yer alıyor. logonun altında "mazinde bir tarih yatar" ve sol kolda 1907, sağ kolda 2007 yazıyor.
    mükemmel bir forma. sabırsızlandım, yarın gidip incelemem gerek

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

100. yıl formasını begendim almayi dusunuyorum, hatta bedenini bulursam ogluma da alcam
    Birde Volkanın giydigi yesil sweat te hosuma gitti ondan da almayı dusunuyorum.

bizim takım zaten saat başı forma çıkarıyor

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by e_mali
    100. yıl formasını begendim almayi dusunuyorum, hatta bedenini bulursam ogluma da alcam
    Bize de alırmısın? Ben babama söylesem geçen sene aldık ya onu giy der.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by e_mali
    Abi sen beğendiğine göre Rakip taraftarlar değerlendirirken formayı direkt kötü demezler umarım yani seni ölçüt alırlar :

Ben formları çok ama çok beğendim gerçekten çok beğendim
    Gerçekten çok güzel tasarımlar ve 100.Yıl formasında reklam olmaması büyük avantaj beğenmeyen arkadaşlar gerekçelerinide yazarlarsa se vinirim.

FAvorim:
    http://img326.imageshack.us/img326/2...0210jd9pi9.jpg

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

daha fenerin forması çıkmadan bu forumdan fenerin formasını gösterdiniz ama asıl fener formasıyla alakası yok bu formanın.
    forma bence güzel özellikle çubuklu.zaten 100.yıl formaları tarihi anlatır.fenerin eski yıllardan giydiyi formayı bence çok güzel yapmışlar.ben beğendim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ben Pek beyenmedim formaları acıkcası sadece 3. beyaz forma güzel
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

evet bende fazla güzel bulmadım.yeni formaları daha yaratıcı olabilirlerdi

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by jarosik_61
    daha fenerin forması çıkmadan bu forumdan fenerin formasını gösterdiniz ama asıl fener formasıyla alakası yok bu formanın.
    forma bence güzel özellikle çubuklu.zaten 100.yıl formaları tarihi anlatır.fenerin eski yıllardan giydiyi formayı bence çok güzel yapmışlar.ben beğendim
    Zaten bazı formaların yüzüncü yıl forması olmadığını söylemiştim.Ve üstteki mesajlarıma dikkat et Gri ve Altın rengi formayı verdim

arkadaşlar gerçek formala alkası yok bunlarınnn....

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by alex_ander
    arkadaşlar gerçek formala alkası yok bunlarınnn....
    Nasıl yok

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

evet arkadaslar bunlar hiç benzemio fbnin resmi sitesine bakabilirsiniz

arkadaşlar ilk sayfadakiler bakmayın onlar değil

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri