15 gün geç kaldım ama fred diorum
15 gün geç kaldım ama fred diorum
Arkadaşlar süper valla ya.Öle cvpler vermişsinizki; sanki konuyu açan arkadaş Fred mi Owen mi değilde Fred mi Zafer Biryol mu diye açmış.Şimdi o kdar kişi Fred dediği için tek tek alıntı yapamıcam nerdeyse herkez Fred demiş ve öyle böyle değil.Fred, tabiki Fred, herhalde Fred ,Owen diyenin aklına şaşarım gibilerinden....Acaba bu konuya yorum yapan arkadaşların yarısı Owen i oynattımmı hiç de bu kadar kolay yorum yapıyo
.Tamam bak şunu kabul ederim Fred mükemmel bi forvet bende Leeds te oynattım deli gibi gol atıyo ama.Yani bu kadar ezercesine laflarla Fred demek bana yanlış geldi.Sonuçta kıyasladığınız oyuncu Owen!
Ve bence Owen
.Tabi herkezin kendi fikri, benimde fikrim bu!
![]()
abi owen da iyi de fred daha iyi hatta biraz daha abartırsam fred fm nin en iyi forveti diyeceğim
Fred Tartışılmaz - Owen da İyi Fakat Fred Kadar Değil
freddd tabikii
kesinlikle fred
on defada fred yüz defada fred bin defada fred bu bölee uzaar gider
İyiki Fred i olmışsın, Owen / benim taktirimle/ iyi bir forvet değil.Tabiki FM de.İnanılmaz goller de kaçırabiliyor.![]()
fred süper olur olmaz yerden gol atıo :P
owen gercektede yetenekli bi forvet değil ztn![]()
kardeş şuan lyon la oynuyorum fred öyle goller atıyorki aklın hayalin durur sen kesinlikle fred i al harikulade bir oyuncu beklemediğin anda goller atabiliyor ve bir sezonda en az 40 gol garanti atar
So what?
Saike
bence kesinlikle fred ilk sene sonunda çoook büyük gelişme gösteriyor
fred derim cnku asırı super yapmıslar sana cok para kazandırır
arkadaşlar soruyu gördünüz şu anda milan ile pazarlık halindeyim ve kaka gelmeyi kabul etti tevez de gitmeyi...
takım galatasaray...
Kaka + 14,5 milyon euro veriyor milan Tevez in değeri ise 15 mn euro ne yapayım?? kakayı alıp tevezi göndereyim mi
kadroda ayrıca defoe , fred , van persie de var..
ne olur acele yardııım ...
kesinlikle kakayı al.
dünyanın en ii pas atan admalarından biri...
mükemmel ya.
hem para kazanacaksın
kulübünün reytingi artar...
hem bi suru forvet var takımında
sat gitsin tevezi
Originally Posted by peluk
bak ilk cevap yazan sensin güvendim sana
sattıyorum Tevzi Allıyorum Kaka yıı
ya kesin al benden sana garanti kaka amc veya mc oynayabilir
long shotları acık tut en az 7-8 gol atar kaka ligde
İyi olanı yapmışsın![]()
bence de sat
kaka yı kesinlikle al
çok süper bi adam, tevez de iyi ama bir sürü iyi forvetin var mış
sat gitsin
bence kaka yı al tevez iiyi topcu ama onun yerinde oynayacak bi dünya fotvet var hemde genç bence kaka
kakayı alıp tevezi gönderdim
ama kakaya nazar değdi 3.maçında sakatlandı![]()
tevez bu arda 2,5 senede 100 ün üstünde gol atmıştı![]()
bazen oluyo böle şeyler çok şey beklediğin büyük umutlarla aldığın o mu bu mu dediğn adam sakatlanabiliyo şanssız bi şekilde ama bence tercih doğru defo de atar golleri merak etme sen gelse benim takıma alcam da gelmiyo yaOriginally Posted by no-name-user
![]()
golü defoe de atar sen meraketme
yıl söylesen daha ii olurdu ama ben kakayı 30 küsür yaşındada almıştım ve cokta şahane oynuyodu o yaşa rağmen kaldı kı şimdiki kaka![]()
Originally Posted by Vale
kaka nın yaşı 25 olmuş
yani daha bayaa bi iş yapar
Originally Posted by emircolonel
yapma be??
adriano yla ibovic i çöpe mi attın?
kardes ne yaptın sen tevez değerini yakında 70 milyon $ görürsen sasırma tevez fm serisindeki en iyi forvet
ya tamam adam iyi forvette kardeş o teklife bence kaka alınırdı sana böle bi teklif gelse sen kabul etmez miydin ? bence çok mantıklı bi trancsferOriginally Posted by emircolonel
kerlonu unuttun sen herhalde...Originally Posted by emircolonel
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
ee madem kaka alınırdı niye ne yaptın sen dedin ki ben ona anlam veremedim