Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 128 sonuç

Konu: Marcelinho Resmen Trabzonspor'da

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Legendeleven
    Bunun için bir çok neden var: uyum sorunu,beşiktaşın gol kralı olduğu takım kadar kaliteli olmaması,ailtonu beslicek adamın olmaması..ailton şimdi galiba yine alman takımında ama orda yine çok ii deil..

Alex tmm iyi futbolcu frikiklerde beni de korkutuo ama siz abartıyosunuz

Ailton şu anda BJK paf takımıyla idmanlara çıkıyo

Eğer Alex Marcelinho'dan daha iyi demek abartıysa evet ben abartıyorum. Artık tartışma fazla uzadı. Maçlar başlayınca göreceğiz hangi oyuncunun takıma katkısı daha fazla diye...
    "YÜCE ATATÜRK"

2. Default

Alex marcelinhodan iyi oyuncu demek abartı deil,alex çok iyi bi oyuncu demek abartı..
    Geçen sezon ailton alman tkaımında kiralık oynadı..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Legendeleven
    Alex marcelinhodan iyi oyuncu demek abartı deil,alex çok iyi bi oyuncu demek abartı..
    Geçen sezon ailton alman tkaımında kiralık oynadı..
    marcelinho'dan başladık
    alex ronaldinho'dan iyi dendi
    alex numero uno dendi

şimdi ailton ile devam ediyoruz.
    marcelinho ne bereketli adammış,forum birden hareketlendi.

4. Default

Ailtondan Bahsettim Çünkü Alman Ligiyle Türkiye Ligini Kıyaslarken Ailtona Örnek Gösterdiler...ama Valla Konuyu çok saptırdık

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

konuyu finishleyelim lütfen bu tartışma bitmez
    [SIGPIC][/SIGPIC]

6. Default

Trabzon iyi bi Transfer Yaptı Hayırlı Olsun..!!

Nesil
    2003

Uzuuuun uzun tartismissiniz ama ortada dogru durust bir sey soyleyen yok. Yok o Copa America'da bilmem ne yapmis, yok o Almanya liginde bilmem kac gol atmis..

Alex niye Avrupa takimlarinda yok? Cunku Alex uyurgezer bir oyuncu olarak taniniyor. Teknik kapasitesi cok yuksek, hatta Marcelinho'dan daha yuksek ama kopuk kopuk oynuyor. Bir mac geliyor kafasina esiyor ve mucadeleci oynuyor. Ama bir cok mac, ozellikle kuvvetli orta saha oyuncularina karsi yiliyor. Daum son iki senede bu kadar cok duran top calistirmasa, Alex'in istatistikleri bu kadar yuksek olmazdi. Ama bu da Daum'un basarisidir. Turkiye liglerinde basariya en kisa yolun, kontrolsuz defans oyuncularinin hareketlerini cezalandirmak icin duran top calismasi yaptirmak ve takimin ofansif stratejisinin buyuk bir bolumunu bunun uzerine koymak, Daum'un oynattigi sekildi. Bu sekilde Alex'in zayif oldugu fiziki mucadeleye girip pozisyon yaratmasina gerek kalmiyordu.

Marcelinho oynadigi futbol ile Avrupa futboluna daha yatkin Alex'den. Tamam belki duran toplarda Alex kadar degil ama oyun akisinda Alex'den daha yararli olacagini dusunuyorum. Marcelinho neden Trabzonspor'a gelir? Cunku basinda Brezilya futbolunda kariyeri ust duzey olan bir Teknik direktor, Lazaroni var. Lazaroni ile calismak istemesi hayret edilecek bir durum degildir.

Lazaroni mi? Lazaroni, Fenerbahçe'ye gelmiştir bir dönem ve hiçbir başarı yapmadan gönderilmiştir. Lazaroni iyi bir hoca olsa Fenerbahçe'yi şampiyon yapardı. Parreira da geldi, şampiyon yaptı ve gitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

yaw tartışmaya ortam hazırlayacak mesaj atmayalım yaw sonra birbirimize giriyoruz
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

trabzonspor tarhinin en büyük transferlerinden birisini yaptı yattara ve marcelinho anlaştığı takdirde trabzonsporun ortasahası geçilmez olacaktırtrabzonsporu tebrik ediyorum
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon'dan böyle bir transferi asla beklemiyordum.Çok büyük bir iş başardıkları bir gerçek.Marcelinho'nun Trabzon'a güç Süper Lig'e heyecan katacağına inanıyorum.

arkadaşlar boş tartışmaların içine girdik gerçektende byle tartışmamı olur ya alex tabiki :P dicemde gerek yok konuyu dağıtmaya hoşgelmiş sefalar getirmiş her konu alexe çıkıyo çokmu kıskanıyorsunuz bu adamı anlamadım

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Lazaroni mi? Lazaroni, Fenerbahçe'ye gelmiştir bir dönem ve hiçbir başarı yapmadan gönderilmiştir. Lazaroni iyi bir hoca olsa Fenerbahçe'yi şampiyon yapardı. Parreira da geldi, şampiyon yaptı ve gitti.
    Begen veya begenme. Lazaroni, Flamengo, Vasco da Gama, Fiorentina, gibi kuluplerdede teknik direktorluk yapmis. 1989 yilinda Brezilya ile Copa America'yi kazanmis ve Gunay Amerika'da 1989'da yilin teknik direktoru secilmis ve kariyeri boyunca 4 kitada teknik direktorluk yapmis. Brezilya'nin yetistirdigi en iyi teknik direktor degil ama Brezilya teknik direktorlugu yapmis. Ligde kupalar kazanmis.

Tinaz Tirpan'in da herhangi bir basarisi yoktur. 1988-1990 yillari arasinda Turkiye Milli Takimi teknik direktorlugu yaptiktan sonra 2002 yilinda Guney Kore'de takim calistirmistir ve oraya Turk futbolcu transfer etmistir.

Senol Gunes yurt disinda takim calistirsa ve Fenerbahce'den yollanilacak Murat Hacioglu'na talip olsa ve iyi de para verse, Murat Hacioglu Turk teknik direktorle mi calismak ister yoksa cok az tanidigi bir teknik direktorun takimina mi gitmek ister?

Zico'nun da Lazaroni'den fazla bir basarisi yok simdiye kadar. Bu durumda Roberto Carlos'un Zico'nun basarisi olmadigi icin teklifi geri cevirmesini mi beklersin? Yoksa Zico Fenerbahce'nin basinda olmasini Roberto Carlos'u ikna edici bir etken olarak mi gorursun?

tabi cnm çok iyi hocalar ille başarımı getirmek zorunda real madrid de bu zamana geldi bütün yıldızlar neredeyse onda ama hala adam gibi başarı sağlamış değil

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ohhh bee bi trabzonlu olarak sevindim kendisinin sadece 1-2 macını izledim ama gercekten cok iyi oyuncu ama benim en sevdigim nokta o güzel frikikleri gecen sezon neredeyse frikikten hic gol atamadık insallah bu sezon marcelinhonun firikikleriyle daha yukarılarda savasıcaz...

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Marcelinho kalite açısından bence Trabzon tarihinin en başarılı transferlerinden bir tanesi.

Verim almak önemli, uyum sorunun aşar ve havasını yakalırsa Türkiye'de çok başarılı olur.

Ancak Yattara ve Marcelinho ikilisinin olacağı bir Trabzonspor topsuz alanda çok zayıf kalır, o da ayrı bir konu..

Kım ne tartışma yaparsa yapsın Kımle kıyaslarsa kıyaslasın Marcelinho Çok iyi bir 10 Numaradır.. Trabzonspor super bır transfer yaptı dıyebılırız...

Nesil
    2006

Biz Alex'i abartmıyoruz ama öyle göstermemizi sağylacak mesajlar yazdınız. herneyse asıl konu Marcelinho iki tarafada hayırlı uğrulu olsun.

ligimiz yavaş yavaş kalitelenmeye başladı. geçen yıl v.manisa zelenka yı aldı. şimdi marcelinho trabzonda süper bir transfer yaptı trabzonspor hayırlı olsun....

trabzona helal olsun ama fatihin yerini nasıl doldurcaklar umut yetmez oraya bi adam daha lazım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by borakargici
    trabzona helal olsun ama fatihin yerini nasıl doldurcaklar umut yetmez oraya bi adam daha lazım
    ersen martinde geliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

trabzonu tebrik ediyorum transferde durdu durdu turnayı gözünden vurdu valla
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by nekop
    ersen martinde geliyor...
    ersenle umutu birleştir gene de bi fatih etmezler bence gol makinası bi adam alması lazım trabzonun

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

ersen martin mi??bu adamın fatih in yerini dolduracağınımı düşünüyosun
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by FM_M@niaC
    ersen martin mi??bu adamın fatih in yerini dolduracağınımı düşünüyosun
    ersenle olmaz o iş

golcü lazım.Striker

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Bu yılın transfer bombası Trabzonspordan geldi. Her zaman en beğendiğim oyuncular toplistinde yer veririm Marceloya...Teknik ve Tekniksel Zeka yönünden eşsiz bir oyuncu. Şimdi hiç kimse "Marcelinho koşmuyor" gibilerinden laflar etmesin. Çünkü Marcelinho mevkiidaşlarının içerisinde en çok koşanlardan bir tanesi. 2-3 defa canlı izleme fırsatı yakaladım Marceloyu...Kesinlikle tribünlerin sevgilisi olacaktır. Seyir zevki açısından da bulunmaz bir futbol galerisidir Marcelinho...Tüm Trabzonspor camiasına hayırlı olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

fatihin yerini doldurmak için yabancı forvet almalıyız bence hep sol kanat arıyorlar bizim sola gökdeniz var murat ocak var zaten ee bide marcelinho geldi artık yabancı forvet sart keske rafael sobisi falan alsalar

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Çok büyük transfer çok..karşısında oynamak istemezdim..Adam 1e1de değil 1e4e bile etkili.

Ümit Karan'ın sözleşmesi bu sene bitiyor, ve Okan Buruk transferinden sonra Galatasaray'da Ümit Karan'ın rahat forma alamayacağını düşünürsek devre arasında ucuza alabilir Trabzonspor.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    Çok büyük transfer çok..karşısında oynamak istemezdim..Adam 1e1de değil 1e4e bile etkili.

Ümit Karan'ın sözleşmesi bu sene bitiyor, ve Okan Buruk transferinden sonra Galatasaray'da Ümit Karan'ın rahat forma alamayacağını düşünürsek devre arasında ucuza alabilir Trabzonspor.
    okan ile Ümit'in yedek kalmasının nasıl bir ilgisi olabilir?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Frank_Castle

ne alaka kardeşim okan forvet mi hakan ümit ikilisi oynar necati biraz oturur hakan 240 ı geçince de necati ümit yapar hakanı sonradan oyuna alır gerets
    konuya dönersek marcelinho trabzonsporu uçurur taraftarlarla horon teperler

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri