Teşekkürler.....
Teşekkürler.....
bide africa kardeş ya bu yavaş yavaş bozuluyo defans dörtlüm cihan-ergün-ayila yussuf-song neden böyle oldu anlamıyorum dier mc ye daha defansif bi adammı koymalıyım acaba ayhanı koyuyorum ama....? yani bir moralleri bozuldumu düzelmiyo acaba bundanmı anlamıyorum ya ya 4 yıldır oynuyorum bu oyunu nedense bu sürümde bi türlü uefa falan alamadım (seçtiğim en büyük takım gs yada fiorentina) bu taktikle defanslar tight marking ama alan markajı yapıo yani adam adama yapsam daha az mı gol yerim bu bende şeye dönüştü ersun yanal gibi çok yerim ama çok da atarım oldu...
kardeş bende de öyleydi.. gol atmasına atıyosun ama çok fena goller yiyom hele bide penaltı olayı var nasıl oluyo anlamıyom da yediğim gollerin yarısı penaltıdan:S
ewet ya her maç 2 penalt ıyiyorum gol yememek diil gol atmak bu çok fenan oluyo
Ben günlerdir bu taktik için doğru kadroyu kurmaya çalışıyorum.Bugün şunu keşfettimaha önce de bu presi kimsenin yapamayacağını yazmıştım.İstersen 11 tane Gattuso koy,gene de dayanmaları mümkün değil.Bu yüzden presi azaltmaya başladım.Bu da savunmamı çok daha güçlü kıldı.Ama bunula da bitmiyor.Oyuncuların Work rate özelliği çok iyi olmalı.Maçlara tama yakın kondüsyonla çıkmak da bu taktikte çok önemli.Eğer sizin de çözümleriniz olursa ben de çok sevinirim.
bu taktigin dizilişi nedir? cok merak ettim.
harika bi süper zor maç şampiyon olacak
taktiği denedim güzel iyi sonuçlar aldım ilk senemde ocak ayında bu taktige geçtim 17 maçta 13 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldım.Takımım Beşiktaş 2006/2007 update yuklu.
Herkese öneririm 4-4-2 Master ve 4-4-2 Wingsi de yarım sezonda denemeye çalıştım ama istediğim sonucu alamadım bu taktik takıma cuk diye oturdu![]()
abi ne dion sen?Originally Posted by dego23
SchaLke ile ilk sezonda uefa ve bundesliga şampiyonu oLdum bu taktikle gerçekten başarılı bir taktik.Bakalım 2 sezonumda neler olcak aynı taktıkle![]()
walla bu taktık kımdense ınsan bıraz defans oynatır... defans oyuncularım alverez ferhat song ugur uçar.. arkadas fenerle ılk macımda kendı sahamda 4 yedım...
valla ben bu taktikle enfazla 2 yedim umit lugano edu önder kalede rüstuOriginally Posted by tiberias
ligi 2 yenilgi 3beraberlikle bittirdim
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
kardeş taktiğini yaptım çok süper oldu saol walla hepiniz saolun africa sende saolOriginally Posted by jackrai
![]()
Taktik iyi çalışıyor paylaşım için teşekkürler
güzele benziyo yorumlarında bazıları güzel denicem
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Abi-iyi-hoşta-bunda-acayip-penaltı-ve-kontra-yiyon...![]()
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
abicim presi azaltıcaksınnn vede fizksel olarak iyi olcak olcak adamların
Saol Kareş Ahamda İndiriom
walla deniycem ins bende böyle maglubiyetsiz bi lig bitiririm yada 100 gol felanBen 22 hafta ilerledim yenilgisiz gidiyordum ondan sonra 23 ve 24. haftalarda ust uste 2 tane maglubiyet aldım
![]()
çok güzel...saol
çok soğol kardeş harika taktik
ee teşekkürlerr ederizz
presi nerden azaltıcas ki :SOriginally Posted by ibrahimovic R
takım komutlarından
harika bi taktik yapanları kutlarım ve africa sanada bizimle paylaştıın için çok thanks
galatasaray ile kendi taktiğimle ilk sezonda 5 gol yedim(defansta song juanito orhan ergün cihan uğur var) ve 82 tane attım ikinci sezon 11 gol yedim 114 tane attım sora ingiltereye transfer oldum(arsenal) yenilgisiz şampiyon oldum ama asla yediğim gol sayısı 10un altına inmedi sora tekrar süper lige döndüm eskişehirsporu aldım 17gol yedim ve besiktası aldım yine 10 golden az yedim yani takımın gücü artınca lig kalitesizleşince ole 10golden az yemek zor birde fenerbahçe acayip transferler yaptı(pirlo,ballack,mexes) yani biraz kalite arttı demek istediğim süper ligde az yemek kolay önemli olan almanya ingiltere ispanya liglerinde düşük gol yemek ozaman başarılı bi taktik oluyor defans konusunda bu taktikte başarılı sayılabilir ama süperlig v almanya için
doafrıca kardş senın kulladıgın skıns hangısı ben mılanın skıns sı kullanıyorum berbat onla ıadare edıyoru yardımcı olursan sevınırım
yalanlarınızı yiyeyim
denemeden konusmaOriginally Posted by barissia
![]()