Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 163 sonuç

Konu: beşiktaş-konyaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçın başında elle atılmış bir gol hakemin acayiplikleri ve sonuç. İlk yarı Konya çok güzel oynamıştı. Bu sonucu haketmedi, yazık oldu Konyaspor'a....
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by WishbonE
    Yaa yapmayın Allah aşkına şöyle şeyler ..
    Hakem maçı kurtardı..! Biz hakemi hesaba katmadık..! falan.. Ne bunlar ya ..? Eğer dediğiniz gibi hakem hataları olmasa BJK alamayacak mıydı maçı ..!?
    Boşver can biz oramızla buramızla maç kazanırız.Bizim gücümüz bu kadar.

Bu maça yorumum:
    Hanasu mamonaku ippoutekini karamaremashitene

S-B-Z Misafir

evet arkadaşlar maçtan önce dediğim gibi nurullah sağlam denen adamın gitmesi için bjk yensin bu sefer demiştim ama bu şekilde değil.haksız bir galibiyet oldu ve hakem rezaleti yaşandı.Beşiktaş zaten alırdı bu maçı bunlara gerek yoktu.
    ayrıca burak eğer onurlu bir oyuncu olsaydı o golü elle attığını söylerdi.bir beşiktaşlı olarak daha yeni geldiği takımda hemde genç yaşına rağmen tabir yerindeyse cin olmadan adam çarpmaya kalkan burak denen bu adamı kınıyorum.yazıktır,günahtır,o aldığın maaş boğazına durur sonra,herkes futboldan ekmek yiyor orada ve böyle onursuzluklara gerek yok.
    esasında yoruma gerek yok,uzun süredir imzam aynı,ve yine değiştirmeyeceğim.çünkü geçen yıl olduğu gibi bu yılda lige el değdi,konyaspora el değdi
    yazık,çok yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by şampiyon
    evet arkadaşlar maçtan önce dediğim gibi nurullah sağlam denen adamın gitmesi için bjk yensin bu sefer demiştim ama bu şekilde değil.haksız bir galibiyet oldu ve hakem rezaleti yaşandı.Beşiktaş zaten alırdı bu maçı bunlara gerek yoktu.
    ayrıca burak eğer onurlu bir oyuncu olsaydı o golü elle attığını söylerdi.bir beşiktaşlı olarak daha yeni geldiği takımda hemde genç yaşına rağmen tabir yerindeyse cin olmadan adam çarpmaya kalkan burak denen bu adamı kınıyorum.yazıktır,günahtır,o aldığın maaş boğazına durur sonra,herkes futboldan ekmek yiyor orada ve böyle onursuzluklara gerek yok.
    esasında yoruma gerek yok,uzun süredir imzam aynı,ve yine değiştirmeyeceğim.çünkü geçen yıl olduğu gibi bu yılda lige el değdi,konyaspora el değdi
    yazık,çok yazık.

Haklısın abi. Tartışma çıkması açısından söylemiyorum ama geçen sene Anelka golü attığında bir de müslüman olacak neden hakeme söylemedi diye eleştirilmişti. Ama o gün Anelka golü attıktan sonra başını eğip gidiyordu. Kaleden topu bile Nobre almıştı. Ama bugün gördük ki Burak tamam golü attın ama o kadar sevinmemesi gerekirdi. Tüm sahayı dolaştı herhalde koşarak golden sonra.

Maça gelirsek Ricardinho açıkçası oynadığı süreye de bağlı olarak pek bişey göremedik. Zamanla alışacaktır. Ama Delgado ben bugün beğenmedim. Çok güzel bir asist yaptı ama atması gereken 2 golü kaçırdı. Bir de penaltı kaçırdı. Oyun içinde de fazla aktif değildi. Bilmiyorum BJK'li arkadaşlar beğendiler mi ama? Bobo da bence etkisizdi. Ama sonuçta maçı kazandılar tebrik ediyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

van der sarper mantık sınırlarını zorlayarak saçma yorumlar yapma!!! geçen sene fener bu sene bjk yazık ediyolar bu konyaya nobre fazla ders vermiş burak'a herhalde

Bu ülkeye böyle yorum....

asıl sizin yaptıklarınıza bi yorum var ama burda söylenmez... elle gol atıyolar saçma penaltı ve kırmızı kart sen gelmiş hala savunuyosun yani

Nesil
    2006

Nedir bu konyanın çektiği kardeşim hep konyanın başına geliyor bunlar.

Bu arada 4 numaralı oyuncunun hareket yüzünden 3-4 maç ceza alacaktır.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006

Bende üzülüyorum Konyaspor'a ne kadar geçen senede elle yensekte nede olsa memleketim ama yapılacak bir olay yok!

yemin ediyorum ben takımı çekerdim ligden bu ne ya adamlar 2 senedir neler çekiyor ayıptır günahtır kul hakkı denen bişey var

S-B-Z Misafir

ömer gündostu gerek aile yaşantısı olarak,gerek insanlık olarak çok takdir ettiğim bir futbolcudur.o hareketi neden yaptı anlam veremedim.en kaliteli oyuncularımızdan birini kaybettik,çok kötü oldu.
    bu arada keşke imkanınız olsada konyadaki maçları bir izleseniz,neler düşünürdünüz merak ediyorum biz bunları her hafta yaşıyoruz maalesef ve kimse dur demiyor.
    zaten bu zafer önder ipekten 2.ligdeyken çekmediğimiz kalmadı,şimdide süper ligte

Bir el için birbirimizi kırcaz.Maradona da atmış ama hiç küfür eden yok ona bi tane de burak atsın olan konya'ya olsun türk futbolu gelişemesin yerinde saysın çok mu ? dimi?

komik yorumlar geçen sene nobre anelka böyle yaptımı nasıl ayaklandınız şimdi ne olcak dimi ben olsam böyle adamlara en ağır cezayı verirm. ceza vermedikçe bunlar kendilerini bişey sanacaklar... yazık konyaya bazıları kendini feda etmeli ki bu TFF bişeyleri anlasın.. günah bu insanlara...
    ömer bence haklı insan çileden çıkar bu olaylar yüzünden

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by VanDerSarper
    Bir el için birbirimizi kırcaz.Maradona da atmış ama hiç küfür eden yok ona bi tane de burak atsın olan konya'ya olsun türk futbolu gelişemesin yerinde saysın çok mu ? dimi?
    elle atılan gollerle türk futbolu değil hentbolü gelişir
    ve bu şekilde karaktersiz oyuncular yetişir
    neyse bolton alır sonuçta burak'ıda,

sorunun kaynağı belli nobre hangi takıma giderse o takım elle oynamaya başlıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by hurmet
    sorunun kaynağı belli nobre hangi takıma giderse o takım elle oynamaya başlıyor

Neyse biz kurtulduk o zaman. Hem Anelka da gitti...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

yemin ediyorum ben takımı çekerdim ligden bu ne ya adamlar 2 senedir neler çekiyor ayıptır günahtır kul hakkı denen bişey var
    tamam be sen başkan olursan çekersin takımını ne yani herkes yapar bişey yok beşiktaş yapınca göze batar arkandayım wan der sarper

herkes dediğin bi siz bi fener yaptı ben her ikisinede tepki verdim... bu kadar kapalı bakmayın olaylara asıl diğerleri yapınca tepki verip kendiniz yapınca o ne güzel diyen sizlersiniz... bu zihniyetle hiç bir yere varamazsınız

ayrıca öyle tamam be falan şeklinde konuşmazsan iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by WishbonE
    Yaa yapmayın Allah aşkına şöyle şeyler ..
    Hakem maçı kurtardı..! Biz hakemi hesaba katmadık..! falan.. Ne bunlar ya ..? Eğer dediğiniz gibi hakem hataları olmasa BJK alamayacak mıydı maçı ..!?
    Bana göre Alamazdi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

herkes dediğin bi siz bi fener yaptı ben her ikisinede tepki verdim... bu kadar kapalı bakmayın olaylara asıl diğerleri yapınca tepki verip kendiniz yapınca o ne güzel diyen sizlersiniz... bu zihniyetle hiç bir yere varamazsınız

ayrıca öyle tamam be falan şeklinde konuşmazsan iyi olur

Evet burada da tartıştık geçen sene GS'den çok BJK'li arkadaşlar tepki göstermişti bu olaya. Hatta Başkanları bile medyada açıkça dile getirdi bunu. Şimdi sizin tavırlarınız bana da acayip geldi. Benim garibime giden elle gol atması değil futbolun içinde bunlar var ama golden sonra o derece aşırı sevinmesi beni üzdü...
    "YÜCE ATATÜRK"

S-B-Z Misafir

bjk alırdı ama bunlara gerek yoktu,hakem kendine vazife saydı bazı şeyleri.
    zaten o gol olmasaydı konya bu kadar hırslanmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bjk çok iyi güzel de bence runje yle olmayacak gib zaten bu kaleci milli takıma kadar yükselip aynı hızla düşen bir grafik çizmiş.bence cordoba yı aratacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya acaba stressiz sakin rahat bir şekilde 3-0 4-0 kartsız tartışmasız bir maç kazanamayacakmı beşiktaş.çok merak ediyorum ya illa strese girecez.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

olsun o da güzel

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scolari12111
    olsun o da güzel
    sana göre güzel olabilir de bana göre hiç de güzel değil. sen bizim ne çektiğimiz biliyon mu
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi NTV de %100 futbolu izliyorum. Burak ilk golde top elime çarptı ben bilerek ellemedim dedi. Hakem golü verdi o nedenle normal bir gol dedi...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by sekopej
    Şimdi NTV de %100 futbolu izliyorum. Burak ilk golde top elime çarptı ben bilerek ellemedim dedi. Hakem golü verdi o nedenle normal bir gol dedi...

evet ben de izledim çok komik geldi

Helal olsun Beşiktaş'a. Maçtan önce Kartal 3 atar demiştim, attı da. Tebrikler. Delgado ve Burak harika oynamış, helal olsun. Burak gibi genç bir ismi transfer edip, hemen 11'e soktular, bu genci Türk futboluna kazandırdılar. En dikkat edilmesi gereken nokta burası bence. Tebrikler...

Girip oynaması ve kazandırılması güzel ama keşke eliyle attıktan sonra bir ilk yapıp itiraf etseydi ya..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Maç 1-1 yada 3-1 biter dedim tahminim tuttu
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri