Ya daha hangi yüzle döncek ya, dönmek isteyeceğini de pek sanmıyorum...
Hem dönse bile bu taraftar artık onu oynatır mı?...
Zaten FIFA Marsilya'da oynaması için gereken geçici lisans ı vermiş...
Ya daha hangi yüzle döncek ya, dönmek isteyeceğini de pek sanmıyorum...
Hem dönse bile bu taraftar artık onu oynatır mı?...
Zaten FIFA Marsilya'da oynaması için gereken geçici lisans ı vermiş...
benced e conce göderilmeli ya
Galatasaray Sign Sasa Ilic
7/8/2005 4:52:00 PM
Galatasaray have signed Serbia & Montenegro midfielder Sasa Ilic on a three-year contract.
Ilic, who last year had a loan spell with Celta Vigo, leaves Partizan Belgrade after almost ten years with the club.
After sealing the move he travelled with Galatasaray sports director Bulent Tulun to Galatasaray's training camp in Holland.
işte yılın transfer bombasıdalgamı geçiyo bu yönetim yaw çokmu aradılar acaba bu adamı
inşallah yanılırım ama bu adam sezon sonu gönderilir gsden.ispanya liginden düşen celta vigoda tutunamamış partizan ve vigo dışında başka takımdada oynamamış. yugoslav liginde 16gol atmış isterse 40gol atsın o dandik ligde . tek dileğim sezon sonunda ilic hakkında yanılmış olmam
![]()
![]()
![]()
valla benim bildiğim kadarıyla çok yüksek bir potansiyeli car ilic in.bakalım ne olacak.
ya hayırlasıyla şu piresi bi alabılsek.
o zaman tutulmayız
beyler böyle kin beslemeyelim öyle bir adam bir daha zor bulunur.birde ribery'nin cfimboma dönme olasılığı çok arttı.çünkü başkan hariç taraftarlar ve bütün yönetim ültümatom vermiş isyan çıkarmışlar.inşallah geri dönerde orta sahadaki yabancılarla uefa şampiyonu oluruz....Originally Posted by emirduman
yaw ribery dönse bile artık bu tarafatar ona yüz verir mi.böyle futbolcudan ne adam olur ne futbolcu cimbomu satanı bizde satarız
Galatasaray figo-riu costa-zidane-pires gibi isimlerle taraftarlarını kandırmaktadır
EE sonunda sıpr futbolcu darbeloviç (iliç) =kandıroviç
Bu sene ali samiyende kombineler satılmaz
hiç unutmuyorum 96 senesindede aynı şimdi piresin galatasaraya gelmesını bekler gıbı o zamanlarda haginin galatasaraya gelmesini bekliyordum.
hatta o donemde yazlıktaydım ve bızımde televizyon iyi cekmedıgınde spor haberlerini izleyemedıgımden sabahları erkenden kalkıp bakkala gıder ordakı tum gazeteleri okurdum hagi gelmiş mi diye..
ne gunlerdiii
Daha belli deil ama Ilic iii olacak gibi... Piresi Istanbul a cağırmışlar galiba bakalım n olacak...
GS her transfer sezonunda olduğu gibi bu sezonda çok büyük isimlerle gündeme geliyor ama..
her sezon olduğu gibi bunlarda bir bir elden kaçıyor.
bir bakarsak 1.Luis figo dendi elden kaçtı
2.rui costa dendi ses seda yok
3.insua genç yetenek geleceğin yıldızı dendi oda kaptırıldı(hemde GS den daha az para veren bir takıma gitti.Bence bu tamammen yönetimin başarısızlığı işi bilen bir yönetici olsa ne yapar ne eder bu oyuncuyu alırdı bide Gerets o kadar çok istiyordu bu oyuncuyu.)
4.sorin bi ara gündemdeydi oda ortalarda yok
5.bi arada davids dendi
6.tabi bide pires oda tam bir yılan hikayesine döndü.artık olucağını pek zannetmıyorum ama inşallah burda yanılırım ve Pıres önümüzdeki günlerde havaalanına iner.
aynen ben de inanamıştım hagi nin gelmesine.94 dünya kupasında hastası olmuştum.gıptayla izlerdim 10u.ama en çok jardel transferine şaşırmıştım.adam GALATASARAY formasıyla poz vermiş olmasına rağmen ``yok ya kesin mavra``diyordum.taaa ki real e takana kadarOriginally Posted by metin oktay
ama bu sefer eminim ki pires tamamen bir uyutma politikası.bu başkanla böyle bir transfer hayal.