yazık konyaya yazık rizeye yazık antalyaya hangisinde ''bu bi hataydı böyle kazanmak istemezdik''dediniz!!!aslında böle deseeler hiçbi sorun olmaz ama işte türkiye burası..
yazık konyaya yazık rizeye yazık antalyaya hangisinde ''bu bi hataydı böyle kazanmak istemezdik''dediniz!!!aslında böle deseeler hiçbi sorun olmaz ama işte türkiye burası..
ben bir antalya lıyım ve her hafta maçına giderim ağlıyorum niye yenildiğimize değil haksızlığa bu mu bu kadar paray kurduğunuz takım toplam 3.5 trilyonluk transfer yapan antalyaspor erkek gibi yenildi 3 1 oldu 3 2 yaptı boş kaleye kaçırdı fazla söze gerek yok.siz atamadınız hakem baktı olmayacak bir EL ATTI!! maça.Originally Posted by avniaker
tamam tamam anladım derdini fenerbahceye haksızlık yapıldımı olur böle seyler fenerbahce lehine bişey olsun hemen konusun oh ne güzelOriginally Posted by scolari12111
önclikle aynı ters üslüpla(bu değil yukarıdaki ilk mesajın) yazarsan mesajını silerim. bu birOriginally Posted by dabadiba
ikincisi benim bnir üstteki mesajımı oku ne dediğimizi anlarsın..İstemezüüükkk dediydiniz ya geçen hafta ondan bahsettik...burağınkine doğru demedik..hani BJK burağı kınamalıydı..noldu da şimdi olur böle şeyler..hemen yüklenin havalarındasınız..
üsluba da dikkat edin..ilk ve son ihtarımdır..
aaah aah ne olucak bu hakemler ya tamam fener 100. yılında şampiyon olsun ama adamgibi oynıyarak şampiyon olsun hakemlerle felan olmasın
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
her kelimesine katılıyorum ben antalyalıyım lafıda dahilOriginally Posted by scolari12111
![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Antalyaspor'da adam gibi bir oyun kurucu bulunsaydı Fenerbahçe bu maçtan böyle zor çıkardı. Fenerbahçe 3 golü duran toptan attı. Yine aynı değişen yok. 2. golde Lugano'nun topun sanki eline çarptığını gördüm. Eğer çarpmışsa hakemlere isyan eden Fener yönetimi buna ne diyecek bilmiyorum.
Antlaya'da tüm defans oyuncuları neredeyse ayağındaki topu geriye yani Cordoba'ya yollayıp gol atacaklarını düşünüyorlar. Sonuç: Antalya'ya göre Fenerbahçe daha kötüydü. Şanslı olan kazandı.
bırakın abi ya fenebahceye gelince hemen konusun düşmansınız ya fenerbahceyide heralde terorist olarak görüyosunuzdur az laf cok iş yapın konuyuda fazla uzatmayın
Originally Posted by dabadiba
birader sen ne diyorsun ya ne az laf çok işi sen ne yaptın söylsene insanları aşağılamadn konuşşun.
sen siteyi takip etmediğin için saçma konuşuyorsun burak la ilgili dediklerime bak eski konulardan sonra çık karşıma.
Emrin olur paşazade uzatmayız konuyu fazla amaOriginally Posted by dabadiba
önce cevabınızı verin binlerin gördüğünü bir niye göremez
hoooppp biz attık yaptık bir kazaaa..lakin BJK atınca aklımıza geldi TEMİZ LİG..
aslında istediğimiz el değmemiş lig değildi..sadece bizim elimiz değsin istemiştik..başkasınınki kazara değince de istemezüüükkkk demiştik..
sahi fener maçı gene alırdı belki ama takıldığım şu : EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG Mİ DEMİŞTİNİZ ?
bir de burak la ilgili bu açıklamadan sonra star olamaz demiştim ama taraflı yorum yapıyor olduk.olsun düşünen düşünsün herşey açık.
fenere gelen her topçu elinden gelenin en iisini yapıo..helal olsun yaa.ligi resmen handboll a çewirdiler...alın 3puan hediye olsun....
ben istediğim gibi konusurum seni ilgilendirmez
bu hafta hakemle kazandık diebilirsiniz ama unutmayınkı gecen haftada hakemle kaybettik
yani elde var sıfır ha?Originally Posted by dabadiba
sorulara cevap vermedikten sonra inanılanlar yalan demektir
bu sitede kafanın estiğine göre konuşamazsın..sana son ihtarımdırOriginally Posted by dabadiba
eğer başkalarını aşağılar biçim de konuşursan ilgilendirir hem de çok.burada futbol içi olaylar konuşuluyor milleye az laf çok iş filan deme ne yapayım şimdi çıkıp sokağa bağırayım mı?Originally Posted by dabadiba
fenerliler nerdesiniz ya tek basıma savunuyorum burda takımı![]()
ortada sawunulacak bişey olsa sawun...ama ne yazıkki yok...Originally Posted by dabadiba
sende saçma sapan şeylerle savunmaya çalışıyosun diğer fenerliler anladı el olduğunu bişey demiyolar ama sen inatla görülen şeye yok öyle bişey demeye çalışıyosunOriginally Posted by dabadiba
![]()
Aklın yolu bir ise birlikte hareket edilir tek başına değilOriginally Posted by dabadiba
Eğer teksen akılda problem var demektir
valla geçen hafta bjk ye laf söyleyen arkadaşları şimdi görmek isteriz... Herhalde lig şampiyonu en çok elle oynayan takım olacak hayırlı olsun fenerin 3 puanı
bos kaleye kacırdı diosunda futbolo bu hersey olabiliyor bos kaleyede kacırabilir cok doal bişey bence
ben de futbolun adaletsizzliğinden bahsettim zaten.
hahaha adama bak demin konuştu konuştu baktı anladı saçmaladığını şimdi konuyu değiştiriyo ne kadar zekisin sen yaOriginally Posted by dabadiba
Benim korktuğum başıma geldi. Bu sadece benim düşüncem ve bir teori.
FB yönetimi henüz dhaa sezonun başında TFF yi taaraflı olmak ile ADALETSİZLİK ile suçlamaya başladı. Ardından da "FB üstünde oynanan oyunlar var." diye ortalığı karıştırmaya başladılar. Bunlarda ki amaç Bence:
1- Şampiyonlar liginde ki başarısızlığı kapamaya çalışıp olası tepkileri azaltmak.
2- Bu açıklamala Federasyonu ve Hakemleri BASKI altında tutarak Hakemlerin her maçta "Ya bu maçtada FB aleyhine hata yaparsam ???" diye soru işaretleri bırakmaktı. Aslında istedikleri HERKESE EŞİT MESAFEDE ADALAETLİ BİR LİG DEĞİLDİ..! onların istedikleri "hatalar FB lehine olsun basın eleştirirse eleştirsin biz gene sesimizi çıkarmadan izleriz." politikasıydı. Ve bunda da başarılı oldular. Hakemleri baskı altına almayı başardılar. Tebrikler Nihat Özdemir Tebrikler FB...
NOT: dediğim gibi bu sadece benim kafamdaki bir teoridir. Acaba yürüttükleri politika gerçekten bu mu ? başarılı oldu mu? ilerleyen gümlerde grücez...
kafandaki teorileri bizimle paylaştığın içi tesekkürler..olay aynen dediğin gibi...en ii sawunma saldırıdır taktiği ile hjareket edio fener..başaralılı da oluo..gönül isterki olmasın...extra dan elleri de konusturuo...ben bi gs li olarak diorumki:HELAL OLSUN FENER..KİM TUTAR SENİ.yazık ya çok yazıkOriginally Posted by hizlioglu
benim tutumum hep aynıydı kasıt bensem inanmayan eski konulara baksın.burak ta aynı anelka da lugano da kendini yere atann nobre de.paraları var belki ama iş ahlakları bundan öte insanlıkları yok.karşında da canlı var ve ter döküyor yazık.hakeme diyecek lafım yok zaten.
TAKIMLAR FUTBOLCU ALIYOR İNSAN DEĞİL!!!
geçen hafta burağa ceza verelim, asalım keselim diyenler şimdi YENİ VOLEYBOLCULARI için aynı şeyi yazabileceklermi..yada Burak için BJK yönetiminden dolaylı olarak kınama bekleyen FB yönetimi, yeni oyuncularını cezalandıracak mı ?..
ççooookk meraktayım.
geçen hafta bjk nin golünden sonra niye bu kadar tepki yoktu?!!Fenerbahçeyi eleştirmek için fırsat buldunuz şimdi di mi??
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.