Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 100 arası toplam 100 sonuç

Konu: Said-i Kurdi gerçeği

Hybrid View

Quote Originally Posted by fmsmyrna
    ben bu tartışmanın tamamını okumadım medya,televole vs. tamam kötü etkiliyoda nur cemaatinin hiç bi kötü yanı yokmu merak ediyorum bilgilendirirseniz
    kardeş bi zahmet oku neyin ne olduğunu anlarsın..

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by fmsmyrna
    ben bu tartışmanın tamamını okumadım medya,televole vs. tamam kötü etkiliyoda nur cemaatinin hiç bi kötü yanı yokmu merak ediyorum bilgilendirirseniz
    hiçbir kötü yanı yok demedim?
    yanlış anladın heralde.elbette vardır ama uğraşılacak en son kurumlardan biridir bana göre.

Quote Originally Posted by şampiyon
    hiçbir kötü yanı yok demedim?
    yanlış anladın heralde.elbette vardır ama uğraşılacak en son kurumlardan biridir bana göre.
    bncede zaten kötü yanı olmayan kurum yoktur...

böyle olayların peygamberlikle alakası yokki çanakkale savaşında olanlar;said nursi ye olanlar..bunlar Allah'ın sevdiği kulu olp olmamakla ilgili ayrıce hızır aleyhisselam da peygamber değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

emniyeti bile yalanlayacak kadar taraflı yourm yapıyorsunuz.ve gafletiniz şu ki ç. savaşı nda olan mucizeleler diyorsunuz.evet bir mucize vardır ama insan mucizesidir et kan kafa kol bacak mucizesidir.ama siz o nu bile dine bağlıyorsunuz ki böylece atatürk kahramanlık konusunda aşağı çekilmiş oluyor.yok hortum yabancı askerleri almış yok ölmüş tekrar savaşmış.bu sizin değil ama bu tezi savunanların bir kandırmacasıdır.nedeni de atatürk ve ordu üstündeki güzel ağırlığı bir tarafa çekmek ve o tarafta da siyasi rant sağlamaktır. karl marx demiş ki "din afyondur" işte bu yüzden demiş.bu arada ataist filan değilim.

Konu kapatılmıştır... bu konuyla ilgili gerekli karar verilecektir

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri