Galatasaray olmasaydı kesinlikle Eskişehirspor'u tutardım.Zaten tutuyorum o da ayrı bi konu.
Babam hangi takımlıysa bende onu tutardım![]()
Giresun veya Beşiktaşı Tutardım
Giresun memleketim o yüzden
BJK'de de Çarşı çok iyi taraftar grubu ondan
tuttugum takım olmasa(fenerbahce)
takım tutmazdım...
Orduspor yada besıktas![]()
Konu hortlasın...
F.bahçeyi tutabilirdim çünkü babam fanatik fenerli...(başka seçenek kalmazdı çünkü)
Takım tutmazdım veya küçük takım tutardım diyenlere katılmıyorum ben yine çoğunluk diğer 3 takım hangisiyse(gs fb bjk) tutardı..
Trabzonspor yerine takım tutmaktansa aklımdan bi sayı tutardım..![]()
Göztepe'yi tutardım.
Hiç olmadı Ankaragücü
Bursaspor veya Ankaragücü...
Fenerbahçe'm olmasaydı Sakaryaspor'u tutardım babamın memleketi ama Bjk olma ihtimalimde yüksek olurdu bütün sülale Bjk'li oyüzden Bjk'li olurdum.
Beşiktaş olmasaydı Galatasarayı tutardım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Heralde Beşiktaş'ı yada Antalyaspor'u tutardım.
Hehe
Baran bildim bileli Beşiktaşlıyım ancak Galatasaray'a da sempati duyuyorum
Dürüst bir cevapla Beşiktaş olmasa Galatasaray'lı olurdum diyorum.Herkesi de dürüstlüğe davet ediyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Valla benim baba tarafi Fenerli.Ama dayim beni Galatasarayli yapmis.Eger Galatasarayli olmasaydim,babamlar aklima girerdi Fenerbahceli olurdum![]()
![]()
Baran senin içinde geç değilFenerli yapalım seni
![]()
Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır.Galatasaray işte bunun için tercih edilir ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım![]()
Galatasaray olmasaydı Beşiktaşı tutardım çünkü babam BJKLİ![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
fener olmasaydı göztepeyi tutardım...
GS olmasaydı BJK'yi tutardım..Neticede severim kendilerini..
Galatasaraylıyım ama Gs olmasaydı Beşiktaş'ı yada Sivasspor'u tutardım herhalde.
Fenerbahçe'liyim, eğer FB olmasaydı herhalde UEFA Kupası'ndan falan etkilenip Galatasaray'ı tutardım.
Galatasaraylı olmasam, Trabzon ve Beşiktaş arasında kalırdım aslında. Ama şu an ki düşünceme göre tabii ki de beşiktaş. Sizleri seviyorum Çarşı![]()
Fenerbahçe'm olmasa;Çarşı'dan etkilenip Beşiktaş'ı tutardım herhalde..
Kilimli Bld. Spor'u tutardım.![]()
Bursaspor u tutardım herhaLde![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...