Cümle alem biliyor zaten Necatinin fenerli olduğunu
Cümle alem biliyor zaten Necatinin fenerli olduğunu
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
deivid den iyidir ...
Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR
OlamazKulüpten resmi bir açıklama geldi ve necati gitmiyormuş
uffff keşke gitse
ok bildirin ben sey bakımından dedim yarın aksam telegol var o bakımdan
izlendi mi bari röportaj..Originally Posted by anakonda52
"2010 yılına kadar kontratım var, yönetim tarafından seninle işimiz bitti, artık bize yarar sağlayacağını düşünmüyoruz, gibisinden sözler söylenmediği sürece ben Galatasaray'ın futbolcusuyum" dedi..
başka konularda da sorular sordu Süleyman Rodop onlarıda izleyenler görmüştür zaten..![]()
İşte bunları duyunca hüsrana uğradımOriginally Posted by nart_susruko
kardes nacati taraftarlara laf atmadıki asıl sen kendidemisin tam tersi sadece onlara bakarak soyunma odasına gittiüstelik necati ben fenere gitcem diye laflarda etmedi.........Originally Posted by tardelli11
hem arabaları cok sevdigi için ferrari aldı
benim bu sözler bu haber doğrysa geçerlidir..doğru deilse bile..necatinin ne olduğu ortada..yine de gitsin gs den.hatta buna o şerefi wermeyelim.biz kowalımOriginally Posted by anakonda52
haberin dogru degil benim dedigim dogru o kimseye laf etmedi taraftarlara masumca soyunma odasına gittiOriginally Posted by tardelli11
hem niye adama bu kadar kızıyon bu aralar oda kötü durumda..... gecensene sampiyon olurken onunda büyük katkısı var unutma........bu yüzden biraz bekleyelim cok acımasız sözler etmeyin
bundan sonra eminsen cvp yaz yada emin olmadıgıını belirt insanlarda yanlıs anlıyor dediklerinden