Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 99 arası toplam 99 sonuç

Konu: F.Bahçe Ateş'i

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Cümle alem biliyor zaten Necatinin fenerli olduğunu
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbuldan. Karizma Derecesi:Üst Düzey

deivid den iyidir ...
    Veron,Crespo,Nesta,Stam,Vieri,Lopez,Fiore,Inzaghi, Peruzzi,Mihajlovic,Nedved,Almeyda...Lazio EFSANEDİR

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Olamaz Kulüpten resmi bir açıklama geldi ve necati gitmiyormuş uffff keşke gitse

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ok bildirin ben sey bakımından dedim yarın aksam telegol var o bakımdan

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by anakonda52
    ok bildirin ben sey bakımından dedim yarın aksam telegol var o bakımdan
    izlendi mi bari röportaj..
    "2010 yılına kadar kontratım var, yönetim tarafından seninle işimiz bitti, artık bize yarar sağlayacağını düşünmüyoruz, gibisinden sözler söylenmediği sürece ben Galatasaray'ın futbolcusuyum" dedi..
    başka konularda da sorular sordu Süleyman Rodop onlarıda izleyenler görmüştür zaten..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by nart_susruko
    izlendi mi bari röportaj..
    "2010 yılına kadar kontratım var, yönetim tarafından seninle işimiz bitti, artık bize yarar sağlayacağını düşünmüyoruz, gibisinden sözler söylenmediği sürece ben Galatasaray'ın futbolcusuyum" dedi..
    İşte bunları duyunca hüsrana uğradım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by tardelli11
    Sarı-kırmızılı taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan milli oyuncu, son Bordeaux maçında sahayı ıslıklanarak terk etmişti.
    ulan sen kimsinki taraftara laf atıon...daha düne kadar ne tür arabalara bindiğin meçhuldü.gs ye geldin,sonradan görmeler gibi daha ilk gün ferrari aldın..aldığı paranın hakkını weriomus gibi konusmus..

Golcü oyuncunun, "F.Bahçe'de oynamayı çok istiyorum. Stattaki atmosfer ve seyirci beni büyülüyor.
    bu söz hakkında da az konusucam.çünkü çok konusursam forumdan atılırım.şimdi,bu adam ii oynadı,hırslı oynadıda biz buna tezehurat yapmadıkmı.yeri geldi sırtımızda taşımadıkmı.fenerin stadındaki atmosfer seni büyülemiş..çok doğru sölemişsin..demek o yüzden sahada siwrisinek gibi salak salak dolaşıosun..gs den defol da nereye istersen oraya git..cehenneme kadar yolu war bunun..tercih senin..
    kardes nacati taraftarlara laf atmadıki asıl sen kendidemisin tam tersi sadece onlara bakarak soyunma odasına gittiüstelik necati ben fenere gitcem diye laflarda etmedi.........
    hem arabaları cok sevdigi için ferrari aldı

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by anakonda52
    kardes nacati taraftarlara laf atmadıki asıl sen kendidemisin tam tersi sadece onlara bakarak soyunma odasına gittiüstelik necati ben fenere gitcem diye laflarda etmedi.........
    hem arabaları cok sevdigi için ferrari aldı
    benim bu sözler bu haber doğrysa geçerlidir..doğru deilse bile..necatinin ne olduğu ortada..yine de gitsin gs den.hatta buna o şerefi wermeyelim.biz kowalım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by tardelli11
    benim bu sözler bu haber doğrysa geçerlidir..doğru deilse bile..necatinin ne olduğu ortada..yine de gitsin gs den.hatta buna o şerefi wermeyelim.biz kowalım
    haberin dogru degil benim dedigim dogru o kimseye laf etmedi taraftarlara masumca soyunma odasına gitti
    hem niye adama bu kadar kızıyon bu aralar oda kötü durumda..... gecensene sampiyon olurken onunda büyük katkısı var unutma........bu yüzden biraz bekleyelim cok acımasız sözler etmeyin
    bundan sonra eminsen cvp yaz yada emin olmadıgıını belirt insanlarda yanlıs anlıyor dediklerinden

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri