Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 104 arası toplam 104 sonuç

Konu: Randers FC..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Neyse arkadaşlar konu sapmasın maça dönelim....

Appiah yine benim beklediğim şekilde oynayamadı, Lugano, Edu ikilisi daha fazla birbirlerini tanımaları lazım çünkü böyle gitmez, geri kalan oyuncuları beğendim, iyi mücadele ettiler....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bu arada ben maçla ilgili yorum yazmamışım.Normal maçın son dakikası hariç izlemedim,ondan aklıma gelmemiştir.
    Neyse Fenerbahçe'nin kazanması gerekiyordu,zaten rakipte zayıftı.Deivid'in gol atması iyi.Bu arada Tuncay yine golden sonra sus hareketi yapmış ama bence saçmalamaya başladı.Böyle devamlı yaparsa onun bir anlamı kalmaz ki...Herşey tadında güzel ama tabi yine kendi bilir,bence çok antipatik oluyor.Mateja Kezman golünü atmış yine,bayağı iyi gidiyor.Yanlış anlamadıysam bütün asistleri Alex de Souza yapmış ama aldığım duyumlara göre asisten başka bir şey yapmamış.Yine de Alex'in UEFA kupasında Fenerbahçe'ye çok faydalı olacağını düşünüyorum.Fenerbahçe'ye gruplarda başarılar,inşallah gerek Beşiktaş gerek Fenerbahçe nispeten kolay ekiplerle eşleşirler ve gruplarıda geçerler.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by EreN
    Yoruma Katılma Oranım % 0
    Maç iyiydi.Bugün bi barça gelse bu kadar adamla savunma yapan takıma 40-50 den önce gol atamazdı..İyi bi skor iyi bir oyun.ve Deivid Hayırlı olsun

bu takımı beğenip hala avrupada başarı iddiasındaysanız size gelecek 50 sene içerisinde başarılar diliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Takımı önceki maçlara göre evet beğendik, daha da iyi olacağını düşünüyoruz.. Birden mükemmel top oynamaya başlamasını beklemek saçmalık olurdu..
    Hedef 50 yılda 1-2 defa başarı yakalamak diil.. Kalıcı başarı yakalamak..Aniden yükselirsen yerini kaybedersin, yavaşça sindire sindire yükselirsen yüksekte kalabilirsin..Amacımızda o..Umarım tüm Türk takımları başarır bunu..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

FeYYaz1989 Tuncay'ın o işareti birisine mesajmış her golden sonra yapıyor zaten biliyorsun yani bizim anladığımız sus işareti değilmiş o

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    FeYYaz1989 Tuncay'ın o işareti birisine mesajmış her golden sonra yapıyor zaten biliyorsun yani bizim anladığımız sus işareti değilmiş o
    Onu bilmiyordum ben.O zaman farklı tabi olay...
    O zaman burdan Tuncay'dan da özür dileyip,gol için tebrik edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

fenerbahçe ye uefa da başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe zorlansa da turu geçti.Gruplarda işleri kolay olmayacak.

çok şükür FB de gruplara kaldı. umarım gruplarda dişine göre rakiler gelir. bu sene puanımızı yükseltmemiz lazım artık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maç fenerbahce için iyiydi inşallah hep böle devam eder

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahce ahım sahım bir futbol oynamadı ama yerden yere vurulacak bir futbolda oynamadı sonuc olarak gruplara kaldık ve umarım cok iyi yerlere gideriz
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Default Randers FC..

3 saatlik bir yolculuğun ardından vardığımız Arhus şehrinde,ilk işimiz yaklaşan iftar saati nedeniyle ''orucu sakatlamadan'' yemek yiyebileceğimiz bir yer aramak oldu.İftar 19.12 de,maç yerel saatle 20.30 da.Stadyum şehir merkezine oldukça yakın olduğu için rahat rahat iftarımızı yapar,çay faslından sonra stada gireriz diye düşündük.

Şehir sanki Fenerbahçelilerin istilasına uğramış gibi.Her yerde gruplar halinde ya yaya ya da arabalarıyla geçen Türklere rastlamak mümkün.Arada Fenerbahçe forması ile dolaşanların yanında sarı-kırmızı,siyah-beyaz formalarla Fenerbahçeyi desteklemeye gelenlerin olduğunu özellikle belirtiyorum.

Arayışımız sırasında Randers formalı gruplarla da karşılaştık.Ne bir kötü bakış,ne laf atma.Medenice ''hello''laştık.

Her yer Fenerbahçelilerle dolu olduğu için baştaki güzel bir iftar ve çay sefası suya düştü.

Burger King'deki uzun kuyruktan siparişleri almamız ve hemen tıkıştırmamızla saat 20.00 oldu.Doğru stada.

Girerken üst baş arama,bozuk paraları kumbaraya atma,çakmakları toplama gibi bir uygulama yok.Bizde olsa yarım saatte giremeyeceğimiz kuyruk 3 dakikada bitti.

Biletlerimiz B-2 bloktan.Randerslilerin göbeğine düşmüşüz.Etrafımız güzel Danimarka kızları ile dolu.Önümde ,arkamda,sağımda güzel kızlar var.Solumda da 4 tane kazma.

Girmemizle maçın başlaması bir oldu.İçimizde 3 arkadaş çubuklu formalı ve etrafımız Randersli.

Bir tanesi de rahatsız etsin,ters bir laf etsin! Pozisyon olduğunda ayağa kalkıyoruz,bize yakın kalede net bir şekilde görme mutluluğuna erdiğimiz gollerimizde birbirimize sarılıyoruz,ellerimizle ''çak!'' yapıyoruz.Yan bakan bile yok.

Maç bitti.Yanımızdaki Randersliler önümüzden geçerken tebriklerini ilettiler,biz de onları teselli babında laflar söyledik.Birlikte stad koridorlarından çıkarken hepsi formalı ve çoğu alkollü değişik yaşta,kadın-erkekten bir değişik bakış,rahatsız edici bir tavır olmaz mı ya!

Stad hoparlöründen Fenerbahçeli seyircilerin maç bittikten 15 dakika sonra çıkmaları anons edilmesine rağmen herkes birbirine karıştı.Randersliler de topluca bizimle beraber yürüyorlar ama caddeler adeta Bağdat Caddesi.Klaksonlar,darbuk alar,tezahüratlar...bunla rdan bile rahatsız olan Randersli yok!

Bir an yanımdaki arkadaşa dedim ki : '' en uygar seyirci bizde olmasına rağmen, stadın yarısını dolduran Randersliler galip geldikleri maçtan sonra şovlarla Bağdat Caddesinde yürüyorlar olsa bizim tepkimiz acaba ne olurdu?''
    ''Delimisin ya böyle bir şey Türkiye'de mümkün mü? Saraçoğlu'nda bile mümkündür diyemiyorsam Türkiye'nin hiç bir yerinde mümkün değildir.''

Randerslilerin gerek oyun içinde gerekse tribündeki centilmenliklerine hayran kaldım.

Acaba bizde böyle olayları görebilecek miyiz?

Yazı EuroFeB li bi abimizden alıntıdır
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

''Fenerbahçeliler Bursalılar Beşiktaşlılar aralarına alacakmış'',''Bursalılar karşıya geçerken Beşiktaşta kavga olacakmış''
    Bunlar olduğu için işte senin anlattıkların olmuyor.
    Geçen haftaki olaya forumda hiç rastlamadım.4-5 otobüs Ankaragücü taraftarı ile Beşiktaş futbolcularını maça götüren otobüs karşı karşıya geliyor.Ankaragüçlüler otobüslerden iniyor Beşiktaş'ta takım otobüsene taş ve sopalarla saldırıyor.Otobüsün camlar falan hep kırılıyor.Allah'tan daha herkes stada gitmemiş.Etraftan gelen esnaf ve Kazan'dan çıkan taraftarlar Ankaragüçlüleri uzaklaştırıyor otobüsten.Daha sonra tabi otobüslerine zorla biniyorlar,nasıl kaçacaklarını bilmiyorlar.Sonra bu adamlar polis eşliğinde maça götürülüp sokuluyor,Beşiktaş taraftarına ise her zamanki gibi biber gazı ve coplar.
    Bu holiganları bu olaydan sonra koruyup maça götüren emniyet-takımını savunmaya çalışan taraftarları ise biber gazı ile ödüllendiriyor.Bir an o adamların olmadığını düşün.Bu adamlar Beşiktaş'lı futbolcuları yaralasınlar.O zaman ne olucak?
    Birde bir an bunların Fenerbahçe'ye yapıldığını düşün,öyle cevap ver Eren.Sence böyle bir ortamda centilmenlik olurmu?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    ''Fenerbahçeliler Bursalılar Beşiktaşlılar aralarına alacakmış'',''Bursalılar karşıya geçerken Beşiktaşta kavga olacakmış''
    Bunlar olduğu için işte senin anlattıkların olmuyor.
    Geçen haftaki olaya forumda hiç rastlamadım.4-5 otobüs Ankaragücü taraftarı ile Beşiktaş futbolcularını maça götüren otobüs karşı karşıya geliyor.Ankaragüçlüler otobüslerden iniyor Beşiktaş'ta takım otobüsene taş ve sopalarla saldırıyor.Otobüsün camlar falan hep kırılıyor.Allah'tan daha herkes stada gitmemiş.Etraftan gelen esnaf ve Kazan'dan çıkan taraftarlar Ankaragüçlüleri uzaklaştırıyor otobüsten.Daha sonra tabi otobüslerine zorla biniyorlar,nasıl kaçacaklarını bilmiyorlar.Sonra bu adamlar polis eşliğinde maça götürülüp sokuluyor,Beşiktaş taraftarına ise her zamanki gibi biber gazı ve coplar.
    Bu holiganları bu olaydan sonra koruyup maça götüren emniyet-takımını savunmaya çalışan taraftarları ise biber gazı ile ödüllendiriyor.Bir an o adamların olmadığını düşün.Bu adamlar Beşiktaş'lı futbolcuları yaralasınlar.O zaman ne olucak?
    Birde bir an bunların Fenerbahçe'ye yapıldığını düşün,öyle cevap ver Eren.Sence böyle bir ortamda centilmenlik olurmu?
    Zor Dostum zooor...Yöneticilerin gafletini taraftar çekiyor..Onlar gazı veriyor taraftar çoşuyor...zorr
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri