Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 141 sonuç

Konu: FM 2007 Demo Kurulum

Hybrid View

ewet olabilir bi deniycem ins olur///

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Ben demo yükleyecektim ama gördüm ki çok sorun var ben beklemeyi seçtim

ya çıldırıcam bende bir türlü setup a başlamıyor java kontrolü sırasında yarıda kesiliyor kapanıyor anlamadım herşeyi yaptım ama olmuyor yardımmmm!!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara , Zonguldak/Çaycum

bende sorunsuz calıstı java zaten yüklüydü dil ayarlarınıda yapınca sorun kalmadı tskler skopej

hata ne veriyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Setup da hata varsa muhtemelen ya java da bir sorun vardır ya da setup hatalı olabilir.

Çalıştıramayan arkadaşlar klavye ayarını sağ alt köşeden değil, Bölge Dil seçeneklerinden değiştirin.

Java sorunu olan arkadaşlar denetim masasından javayı bilgisayarınızdan kaldırın ve sitesine girerek tekrar yükleyin. Belki artık düzelir....
    "YÜCE ATATÜRK"

Arkadaslar herhangi bir hata vermiyor zaten sorun burda java kontrolu yapiliyor ve kapaniyor herhangi bir hata yok !!!!!!

Arkadaslar uzun ugraslardan sonra oyunu namaya baslayabildim su anda tek sorunum oyunu oynarken maclarda ses olmamasi eger bu sorunun bir cozumu varsa ve cevaplayabilirseniz cok sevinirim

Quote Originally Posted by acaran
    Arkadaslar uzun ugraslardan sonra oyunu namaya baslayabildim su anda tek sorunum oyunu oynarken maclarda ses olmamasi eger bu sorunun bir cozumu varsa ve cevaplayabilirseniz cok sevinirim
    Vanilyalı (80 mb)demo'da bildiğim kadarıyla ses dosyaları yok.

hayir benim indirdiim demo cilekli

Herkes sessiz mi oynuyo bu demoyu arkadaslar indirirken bu demonun icinde ses dosyalarida var demislerdi millet olarak bos vaatlere alisigiz sanirim

ya yardım yardımmmm setup başlamıyo hata filan da yok kapanıyor java kontrolünden sonra yok mu kimse bilen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

siliyorum kuruyorum olmuyor kardesim.hala menejer ismi giremiyorum.maalesef orjinal oyun cikana kadar bekleyecegiz.

selam arkadaşlar ben hala fm 2007 yi oynuyamıyorum (isim giremediğimden dolayı) ve bir önerim olacak fm yi oynayabilen arkadaşlar yeni bir lig başlangıcı yapsa ve kendilerini menejer olarak ekledikten sonra oyunun hemen başında oyunu save lese ve bu save dosyasını biz isim giremeyenlere gönderse nasıl olur???belki biz de böylece load diyerek oyunu oynayabiliriz!!!

Not: oyunda kayıt yaptığınızda bir takım seçiceğiniz için bu takımın Arsenal, İnter, Man. Utd. veya Chelsea olması iyi olur bize destek olan herkese şimdiden teşekkürler!!!

Quote Originally Posted by cyprusboy
    selam arkadaşlar ben hala fm 2007 yi oynuyamıyorum (isim giremediğimden dolayı) ve bir önerim olacak fm yi oynayabilen arkadaşlar yeni bir lig başlangıcı yapsa ve kendilerini menejer olarak ekledikten sonra oyunun hemen başında oyunu save lese ve bu save dosyasını biz isim giremeyenlere gönderse nasıl olur???belki biz de böylece load diyerek oyunu oynayabiliriz!!!

Not: oyunda kayıt yaptığınızda bir takım seçiceğiniz için bu takımın Arsenal, İnter, Man. Utd. veya Chelsea olması iyi olur bize destek olan herkese şimdiden teşekkürler!!!
    Bi dene bakalım işe yararsa haberdar edersin.
    http://download.yousendit.com/C00738C005F327BC

Ustam Çooook teşekkür ederim oyun gayet iyi çalışıyo ve en nihayet ben de oynayabiliyorum!!!!
    Aİsimden dolayı sıkıntı çeken arkadaşlar burdan gönderilen kayıtlı dosyayı Documents and Settings\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007 Demo\games dosyasının içine kaydedip oyuna girince load yapsınlar ve oyunamaya başlasınlar!!!! bol eğlenceler!!!

Quote Originally Posted by cyprusboy
    Ustam Çooook teşekkür ederim oyun gayet iyi çalışıyo ve en nihayet ben de oynayabiliyorum!!!!
    Aİsimden dolayı sıkıntı çeken arkadaşlar burdan gönderilen kayıtlı dosyayı Documents and Settings\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007 Demo\games dosyasının içine kaydedip oyuna girince load yapsınlar ve oyunamaya başlasınlar!!!! bol eğlenceler!!!
    Rica ederim oynayabildiğine sevindim.

yaw yine olmuyo!!!!
    bu sefer de oyundaki sol taraftaki komutlar çıkmıyo profil, position filan!!!!ve yine kayıt namına hiçbirşey yapamıyorum offffffffff offffffffff!!!yine de herşey için sağol.

tekrardan cok tesekkur ederim sonunda oldu!!!

Fm 2006nin sounds klasorunu fm 07 demonun icine atin sesli oynayin ben yaptim ve oynuyorum...

bnde kurulu ama yine de çıkıyor

-------

bu java.com da bir sürü prg var

ben hangisini yükliim 5.0 update 9 mu yüklesem ??

Quote Originally Posted by C@RLosTeVeZ
    bnde kurulu ama yine de çıkıyor

-------

bu java.com da bir sürü prg var

ben hangisini yükliim 5.0 update 9 mu yüklesem ??
    https://sdlc2e.sun.com/ECom/EComActi...6D318BA2F86561
    Accept License Agreement tıkla sonra buna Windows Offline Installation

l onu indiriyorum şu an inşallah oluuur

ya olmuyoooor yine aynı şey!

ama sondaki ismp024,012 fln hep değişik çıkıyor

ya şimdide bu hata çıkıyoooor

uyuz oldum yahu!

ya tevez sen bunu nasıl indirdin ğye oluyorum download centera git dio bir sürü doya war

FREE - Java Runtime Environment Version 5.0 Update 6
    bunumu indircez

5.0 update 6 versionu indirdim
    dilleri fln deiştirdim sonra başalama dostyası dizini yüklenemiyor deddi ya!!

oooof çook karışık ya.bende hala java lang çıkıyo...son kez dediyorum

Quote Originally Posted by y_layta
    oooof çook karışık ya.bende hala java lang çıkıyo...son kez dediyorum
    bak bir de rar dosyası içinden çıkarmadan set up a tıkla

olmuyo ilk sorun çıkıyo sen yaptınmı

anladım bu yaraya derman yok

Olmuyo yaw indirmiyo indirmek için tıkladım bi sayfa açılıyo üstte yazı yazıyo indirmiyo flas getle de indirmiyo

çok karışık heralde cdyi beklicez nese az kaldı zati

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri