Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 147 sonuç

Konu: Hakan Şükür oynasın mı, oynamasın mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

yaptığım birşey yok arkadaşım gördüklerimi söylüyorum nihat halil bir derece fatih desen neyse de ersen diyorsun brişey olmaz ondan bu saatten sonra milli takım da hakan ın partneri diğer 3 isimden biri olur.bence nihat olmalı tabi forma girdikten sonra şu an ise halil ümit karan ı da unutmayalım.

nasıl olamzya en azından hakandn sert ve güçlü topa vurur....
    adam şut atmıyorya

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

yani bir anda herşeey oldu haakan bitti hadi değiştirelim ya diyorum ya siz teknik adam olun bu kadar eleştiriyorsunuz ya bir kere de iyi yönünü görmeye çalışın takıntı haline gelmiş artık bari fatih terim e söyleyelim de okusun bu mesajlarınızı da çıkarsın.

çıkarsın kardeşim adam 90dakka boyunca ne yaptı.son 5 dakkada1mi 2 mi sutu war...bu formla bu düşüşle tek forwet oynayamazzzzzz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by y_layta
    çıkarsın kardeşim adam 90dakka boyunca ne yaptı.son 5 dakkada1mi 2 mi sutu war...bu formla bu düşüşle tek forwet oynayamazzzzzz.
    öncelikle düzgün bir üslup takın bir ikincisi hakan tek forvet gözüküyorsa bile asla değildir çünkü top o na geldiğinde mutlaka atacak ve pozisyona sokacak birini bulur dolayısıyla yanında biri olsa da olmasa da sıkıntı çekmez.olabilir dün kötüdür ki bence değil ama siz bunu söylemiyorsunuz vuramadı hadi bıraksın bitmiş ölmüş bu kadar devirlmez çınarlar siz kafanızı yormayın!!

dün ama sıkıntı çekti kime indirdide indirdiği vurdu.tmm sen geçmişe nie çekiyosun biz bu maçı konuşuyoruz...geçmişte kral tamam ama şimdi tahttan inmeli ve ersen hatta gokhan ünalın önünü açmalı

Olayı Ersen-Hakan tartışmasına çevirmeyin lütfen uzayıp uzayıp klüp tartışmasına dönüyor.

ben form tartışması diorum hakan su aralar formsuz ve formuda geri gelmez

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

şu aralar formsuz diyorsun sonra geri gelmez formu diyorsun nereden biliyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

kardeşim biz bugünü konuşuyoruz ondan daha iyileri kadroya bile alınmazken kendisi sahada gezdi ve f.terim onu değiştirmeye bile yanaşmadı nası bi anlayışsa
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Quote Originally Posted by scolari12111
    şu aralar formsuz diyorsun sonra geri gelmez formu diyorsun nereden biliyorsun?
    çünkü profesyonel ve çok çalışan bi oyuncu yani kendine bu kadar dikkat edip bu kadar çalışan bi oyuncu formsuzsa nasıl form kazanıcak hadi sergen çalşımıoyr o yüzden formsuz hakan neden formsuz yani çok çalışan bi oyuncuysa ve böyleyse form kazanmayı nasıl başarıcak

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

ya allah alah bu adam robot mu olamaz mı hiç kötü dönemi sadece çalışmak mı herşey.herhalde hiç bir takım adına amatör bile olsa maç yapmamışsın.o kadar fazla etken vardır ki maç başında kki en ufak bir hareket bir söz bugün niye kimse sahip çıkmıyor?ersen miş ne olacak varupa şampiyonsa sında inanıyor musunuz bunun bizi taşıyabileceğine?formda olabilir her formda olan takıma alınacak mı?o zman vestel in bir 6 7 adamı alınması lazım.

sen hakanın eski günlerine döneceğine yürekten inanıyor musun

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

evet inanıyorum.nereden bilebiliriz ki dönemeyeceğini?o nun gibi bir futbolcu daha gelmedi o kadar büyük ki bu günleri de rahatlıkla şacaktır zamanında torino ya gitmiş şaban olmuştu yine de atlattı bunları hiçbir zman destek olunmadı alıştmıştır artık.

ben inanmıyorum açıkçası ama o kadar çok istiyorum ki beni yanıltmasını

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

işte bu nokta da biraz da kamuoyu destek çıkmalı bak istiyorum diyorsun o zman hemen bıraksın filan dememek gerek.bunun geçici bir düşüş olduğun inanmalıyız o na gerçekten çok ihtiyacımız var kimse de yerini dolduramıyor bu çok defa denendi.

turgay şeren bugünkü yazısında şu ifadeyi kullanmış:" hakan yine forvette bir maestro gibiydi.çıktığı kafa toplarının hemen hemen hepsini arkadaşlarına indirdi." size göre futbol sadece gol atmaktır ama bir teknik direktör ve futbolu çok yönlü yorumlayanlar için farklıdır.ben de bir amatör futbolcu olarak hakan ın ne kadar takıma faydalı olduğu ortada diye düşünüyorum biraz bitkin olabilir ama ölüsü bile yetecek bir futbolcu.
    Eğer Hakan Şükür kafa toplarını yere indiricekse onun gibi dolu oyuncu var Hakan Şükür topları yere indirsin diye değil gol atsın diye vardır ayrıca dün kanattan kaç tane orta yapıldı ki Hakan kafayla topu indiricek ben Hakan Şükür kötü futbolcu demiyorum Hakan Şükür formsuz diyorum.Formda olan bir Ersen Martin varken formsuz Hakan nedendir anlamam.Eğer ama formsuzları milli takıma almaksa Ümit Özat nerede diye sorarım.Bu milli takım ne olursa olsun formsuz oyunculardan oluşacaksa her maç milli aday kadroyu açıklamaya gerek yok Fatih Terim kafasında 26 kişiyi belirlesin,açıklasın her maç bunalr oynasın eğer buysa amaç bu kadar basit işte...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
    Eğer Hakan Şükür kafa toplarını yere indiricekse onun gibi dolu oyuncu var Hakan Şükür topları yere indirsin diye değil gol atsın diye vardır ayrıca dün kanattan kaç tane orta yapıldı ki Hakan kafayla topu indiricek ben Hakan Şükür kötü futbolcu demiyorum Hakan Şükür formsuz diyorum.Formda olan bir Ersen Martin varken formsuz Hakan nedendir anlamam.Eğer ama formsuzları milli takıma almaksa Ümit Özat nerede diye sorarım.Bu milli takım ne olursa olsun formsuz oyunculardan oluşacaksa her maç milli aday kadroyu açıklamaya gerek yok Fatih Terim kafasında 26 kişiyi belirlesin,açıklasın her maç bunalr oynasın eğer buysa amaç bu kadar basit işte...
    sen en azından bıraksın demiyorum herkes o nu diyor genel de.bu senin görüşün formsuz diyebilirsin ama sen de düşün inanıyor musun ersen in avrupa da bizi taşıyabileceğine?ümit karan filan olsa tamam.

sen en azından bıraksın demiyorum herkes o nu diyor genel de.bu senin görüşün formsuz diyebilirsin ama sen de düşün inanıyor musun ersen in avrupa da bizi taşıyabileceğine?ümit karan filan olsa tamam.
    Ben şunu anlatmak istiyorum milli takım maçları genelde ayda bir filan olur ve milli takım formalarını giyen oyuncuların form grafikleri bir ayda çok değişir.Ben Hakan Şükür kötü oyuncu bıraksın felan demiyorum.Benim dediğim olay şu.Milli takıma o ay içinde maçlarda formda olan oyuncular alınır ve şuanda en fazla formda olan bir pivot forvet Ersen Martin var.Ayrıca kafa toplarını Hakan Şükür indirmek için varsa milli takım çift forvet neden oynamıyor diye sorarım veya neden kanatlar daha fazla kullanılmıyor diye sorarım.Ersen bizi Avrupa Şampiyonasında taşıyamaz ama bizi hiçbir pivot santrafor taşıyamaz.Artık dünya futbolunda klasik kanat ortalarından gelen goller olmuyor daha biraz estetik futbol oynanıyor bunun için bu futbola uygun Ümit Halil Nihat Fatih Tekke gibi kaliteli oyuncularımız var.Bir daha dünkü maça gelirsek Hakan Şükür'ü neden değiştirmedi derim.Çünkü gerçekten kötüydü ve milli takım defansa yavaş yavaş çekiliyordu buna uygun olarak bu oyun sisteminde Hakan birşey yapamaz.Benim anlatmak istediğim bu.Şunu diyebilirsiniz ama Ersen Martin Macaristan Moldova maçlarında oynar bir İtalya İspanya maçlarında oynayamaz ben size katılırım.Ama Macaristan maçında da bu oyuncunu kazanmak zorundasın belli mi olur belki ona birgün muhtaç kalırsın...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

dünkü maç 1 0 için çıkıldığı belliydi hakan da bu taktikte indirecek ve defansın biraz olsun dağıtacaktı dursa bile başna bir kişi geliyor dolayısıyla hakan ın üstüne kurulu bir sistemdi kötüydü iyiydi ama fatih terim o na güvenmiş ve arkasında durmuş duracaktır da bir maçta yemek kolay değil hakan şükür ü ersen i 5 golle milli takıma almak nasıl saçmaysa formsuz nihat ı oynatırım ama yine de o nu almam.

dünkü maç 1 0 için çıkıldığı belliydi hakan da bu taktikte indirecek ve defansın biraz olsun dağıtacaktı dursa bile başna bir kişi geliyor dolayısıyla hakan ın üstüne kurulu bir sistemdi kötüydü iyiydi ama fatih terim o na güvenmiş ve arkasında durmuş duracaktır da bir maçta yemek kolay değil hakan şükür ü ersen i 5 golle milli takıma almak nasıl saçmaysa formsuz nihat ı oynatırım ama yine de o nu almam.
    Ben Hakan Şükür'ü formsuz dönemlerinde milli takıma almam bu benim görüşümdür.Tek Hakan içinde geçerli değil bu kim formsuz ise onu 2008 elemelerinde kadroya almam.Öyle olmak zorundadır.İşte o zaman milli takımda rekabet ortamı gelişir.Ama şunuda söyliyim ben Hakan Şükür'ün bizi 2008 Avrupa Şam.'da taşıyabileceğine inanmıyorum,formda bir Hakan Şükür bile olsa...

ya ne erseni almak saçmalık yapma ya adam daha ne yapsın gmkhan ünal ne yapsın fatih t onları nasıl görsün

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

evet ersen bu kalite de değil bence bu kadar adam varken gökhan ı bile alırım o nu almam daha çok ister o.

HALLA halla nese tamam sana daha cevap vermiyorum ve daha ne diim

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

evet ersen bu kalite de değil bence bu kadar adam varken gökhan ı bile alırım o nu almam daha çok ister o.
    gökhan ı bileGünümüze gel günümüze hakan en son hangi maç iyi oynamış.Tutturmuşsun bi hakan gidiyosun.Dün ne halt olduğunu gördük hala onu savunuyosun.pes sana senin kalite anlayışın sahada gezmekmi eminim ersen veya gökhan veya nihat veya halil oynasa milli takım coşardı
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by PESkolik
    gökhan ı bileGünümüze gel günümüze hakan en son hangi maç iyi oynamış.Tutturmuşsun bi hakan gidiyosun.Dün ne halt olduğunu gördük hala onu savunuyosun.pes sana senin kalite anlayışın sahada gezmekmi eminim ersen veya gökhan veya nihat veya halil oynasa milli takım coşardı

öncelikle hakan a ne halt dediğin için seni kınıyorum yazık evet kalite anlayışım bu 10 senedir futbol oynuyorum lisanslı benim gördüğüm bildiğim futbol bu sizin ki de bu sadece gösteriş 5 gol attı hadi hemen alalım ya gerçekten bu sözünden sonra konuşmaya gerek yok bayağı aşmışsın sen.ondan hakan yokken milli takım coşuyordu di mi?her maç 6 7 tane atıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

ben 6-7 atardık demedim.Coşmayı gol atmak mı anlıyosun sadece.
    2)gösteriş için 5 gol atan nası oluyo acaba açıklarmısın?
    3)Milli takıma kimler seçilir?Son zamanlarda formda olan veya formunu koruyan oyuncularmı yoksa en son iyi maçını bilmem kaç önce oynamış adammı?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

hakan sahada sadece durdu diyorum.formda olan gmkhan ve ersenin umutlarını nie kırıp gücü bitmiş adamı alıyo...o maçı orta sahayla kazandık hakanın hiç bi yararı yok sadece indiriyo kime

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

zaten oynamasına karşıydım şimdi macarıstan maçına izledikten sonra kesinlıkle oynamamalı. ama terim bole adamı takıma alırsa ilk once suçu onda ararımm

yani sanki oyuncu yok hakan bi fırtınaydı esti gitti açsın adamların önünü ersen gökhan vb

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri