Ben Kocaelispor klübünden öğrendim. Derin Futbol![]()
Ben Kocaelispor klübünden öğrendim. Derin Futbol![]()
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Kayserispor'un favori Personellerine Samuel Johnson, Mehmet Topuz, Gökhan Ünal ve Ertuğrul Sağlam eklenmeli
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca oyunda İvankov oyunda hiç satamıyorum.Ancak gerçekte bu sezon AEK ve bazı Bulgar kulüplerden 1 mn euro transfer taklifleri falan geldiğini duydum oyunda buda düzeltilmeli
O zaman reputationlar arttırılarak bu sorun çözülür![]()
Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın favori klüplerine Kayserispor eklenmeli. Kayserispor'un favorilerine de onlar eklenmeli. Böylece satılması zorlaşır...
Ve oyuncuların loyality yani sadakat özeliikleri artırılmalı. Gökhan ve mehmetin. Aynı zamanda Topuza favori ersonele Bülen B.başı eklenmeli. Ben gökhanaeklemiştim geçen sene
Juan Pablo Avendano Ali Çamdalı ve Turgay Bahadır Kayserisporla 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Gökhan Ünalın favori kulübüne Arsenal eklenmeli yaptığı bir açıklamada birgün mutlaka Arsenal forması giyeceğim demişti
ya bu ali camdali ve mehmet akgunde her takıma gitti transfer donemindesonunda kesin olarak bi yere gittiler
![]()
Mehmet Akgün transferinden vazgeçildi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kamber Arslan ile Mayıs 2010 tarihine kadar sözleşme yenilendi
Engin Cicem, Tufan Deniz ve Erman Sarı ile yollar ayrıldı
hala doğru dürüst transfer yok iddaa ediyorum bu sene kayseri ilk 8 e giremeyecek
cangele iyi bir on numara stoperde kimi oynatacağını söylermisin ve ön libbero mevkiinde kamberle ragıpla gidermi sence
Stoper olarak Koray,Aydın,Avendano,Ali Turan bunların üçüde çok yetenekli oyuncular.Mehmet Topzudan iyi 10 numaramı bulacaz, önliberoda ise ragıp, ali çamdalı kambeden birisi oynar geçen yıl nasıl yeterliyse bu yılda öyle
Kadro Son Durum:
---------------------İvankov---------------------
Durmuş-----Aydın-----Avendano-----Toldeo
-----------------------Ragıp-----------------------
MEren------------------------------------FCeylan
----------------------MTopuz---------------------
----------GÜnal---------------Cangele-----------
durmuş kim yaw ayrıca mehmet topuz m erenin yerinde yada durmuşun yerinde oynar cangele on numara görevi yapar ancak bir forvete ihtiyacı var kayserinin iglessias gönderildimi
özgürcan tekrar kiralanmalı ve hasan kabze satın alınmalı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
geçen yıl ön libero olarak johnson vardı ragıp ın yanında tek başına kamberde ragıp ta ali çamdalıda yapamaz o görevi
Durmuş Schalkenin alt yapsından yetişmiş birisi ve türkiye-21 kadrosunda yer alıyor.hazırlık maçlarındaki performansıda o bölge için endişe yaratmıyor ayrıca sağda ali turanda oynayabiliyor.Mehmet Eren çok suratlı olması nedeniyle şuan Tolunay Hoca sağda topuzuda gökhanla cangelenin arkasında oynatıyor iyide yapıyor bence.Forvete alınırsa alınır yoksa ihtiyaç yok bence gökhan-cangele-iglesias-erdal güneş ve emrah kaya forvette oynayabilen oyuncular.
Geçen yıl ise johnson kaç maç oynadıki onu sayıyorsun 35 yaşına gelmiş birini kim ne yapasın bu saatten sonra zaten hoca tek önlibero oynatıyor takımı.
heh işte tam bir tolunay kafkas tecrübesizliği yani bu demek oluyorki kayseri bireysel yetenekleri iyi olan oyuncularıyla goller atmakta zorlanmayacak ama bir motor arabasıda gol yemeye devam edecek 5 ileri 5 geri oynanacak çağ dışı bir türk takımı taktiği
not: gs bu tatikle 2 sene önce şampiyon oldu ama... (ligin ne kadar kalitesiz olduğunu siz düşünün)
bu sene öyle vasat kadrolar yok 4 büyük ayrıca bursa ayrıca ankaragücü ve gençler gümbür gümbür geliyor sivas düşüşe geçecektir ama gaziantepte geçen yılkı gibi değil
Emrah Kaya Fenerbahcenin altyapisindan yetisen bir oyuncudur !
hezamanki gibi, diger liglerlden, birincli ligde(de) gezen oyuncular gibi onu da birakmistir fenerbahce!![]()
Kayseri eksik yerlere güzel transferler yaptı.Bence patlama yapacaklar bu sene.
ertugrul johnson ragıp oynatıyordu son on maç tek ön liberoya geçti kaç gol yedi bir araştır 3-3 4-3 hep böyle bitti maçlar göz zevki için iyi ama sakaryaspordan bile 3 tane gol yemek çok kötü
ya kardeşim sen başka takımla karştırma ksyi ertuğrul hep tek önlibero oynadı son haftalardaki gol yeme sıkıntısı ise tamamen defans oyuncularının bazılarının sakat bazılarının form düşüklüğünden kaynalanan birşey ön liberodan değil ertğrul hoca hep tek önlibero oynattı johnson 5 maçta oynadı oynamadı nasıl hep iki önliberoda oynadı hem johnson hep defansta görev yaptı
öyle olsun seninle burdan bahse girelim kayserispor bu sezon çok fazla gol yiyecek ve eski günlerini aratacak ilk 8 e giremeyecek diyorum varmısın benimle bahse