ahmet şahin trabzonspor a nuri albayrağın torpili ile gelmiştir ist belediyeden nuri albayrak ist belediyede başkan iken bizim başkanlığa geçdi ve yanındada ahmet şahin geldi2 sezonda 2 lig maçı oynadı 6 gol yedi
ahmet bence ts de 3.kaleci bile olamaz oyunda zaten ts yi alınca ilk sattığımdır kendisi
![]()
konuyu uzatmanın anlamı yok fm2008 de inş tolga iyi bi kaleci olarak yapılıren büyük beklentim
![]()
Jefferson icin Trabzon ve Ziya Dogan sevilmeyen kulup/personel haline gelmeli.
trabzonspor o kadar inanılmaz bir kulupki musampanın nefret ettiği insanlar arasına girmeli hatta ziya doğan bir çok futbol sever bilirki musampa ajax tada atletico madrid tede mancester city dede aml idi yani sol açık geçen sene trabzonda gerçek yeri sol açık olan bir tek futbolcu yokken musampayı önliberoda oynattı ziya hoca bir spor yazarı sordu hocam musampayın neden önliberoda oynatıyorsunuz diye ziya dediki ben daha önceki takımlarında orada oynadığı için orada oynattım ve gözlerime inanamadım dedim ne diyor bu bunun üzerine musampa futbolu bıraktıgeçen yılın en büyük transferiydi ama futbolun f sinden anlamayanların kulubunde futboldan sogudum ve futbolu bırakıyorum dedi adam haksızda değil
ahmet şahinin torpilinden bahsetmişsiniz iyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum ve tolga zengin inşallah iyi kaleci yapılır demişler ahmet tolgadan daha iyidir aslında herkez trabzonun geçen yıl yedeği gollere baksın sonra tolga neler yapıyor ona baksın bir hava hakimiyeti berbat hakan şükür onun kafasına oturmuşdude wilde yaptığı gibi topa vurmayı bilmiyor oyunu geriden kuramıyor (bütün türk kalecilerinde olduğu gibi çok zayıf ve çok çelimsiz kalede güven vermiyor vs vs bence trabzondaki asıl torpilli oyuncu tolga zengindir sonra celaleddin gelir yahu türkiyede sadece 1 tanemi sol bek var ziya hocam düşünüyorum bulunamıyor acaba fabiano eller e ne oldu atletico maridte şimdi almaya kalksanız 10 milyondolardan aza alamazsınız sonrab erdinç türkiyede ondan başka stoper yokmu tolga seyhan yokmu yani başka stoper hüseyinden başka ön libero yokmu senelerdir illlede bunlarla oynayacak olmuyor işte bu laz inadımıdır nedir anlamadım ve trabzon yine başarılı olamayacak neden çünkü kimse futbolun f sinden anlamıyor
Bence Ziya Doğan'ın oynattıgı diziliş 4231 yani
DM: Hüseyin
DM: Ayman(Serkan)
MC: Ceyhun
MR: Yattara
ML: Gökdeniz
ST: Umut/Ersen
Yattara ilk 11'de çıkarsa böyle başlıyor maça ama Yattara ilk 11de başlamazsa Ceyhun'u bir kanada Gökdeniz'i bir kanada koyuyor ve ortaya Serkan vb. koşan çalışan bir adam koyuyor.
Ceyhun'u hic kanatta izleme sansi bulamadim. Serkan'da DM'den daha cok sag kanada yakin gibi geldi bana o yuzden 3'lu MC dizilisi dusundum.
Gokdeniz ise AMC olarak oynasa bile ofansa ciktiginda kanatlara zaten kayiyor ama ozellikle defansif anlamda ben Gokeniz'i daha cok gobekte gozlemledim, kanati savunmak yerine. Bu yuzden ne Gokdeniz ne de Ceyhun bana pek cizgi oyuncusu izlenimi vermedi.
Hafta sonu biraz daha dikkatli bakarim.
işin kötü yanı trabzon sporun en iyi iki futbolcusuda amr gökdeniz tam bir sağ kanat oyuncusudur tabi yattarada öyle hatta yattara taç çizgisin de oynar oyunu onun için hangi taktiği koyarsanız koyun saçma olacak çünkü 1 tane ne ml si var ne aml si 4-3-2-1 deseniz serkan hüseyin ayman orta sahasında gökdeniz ceyhun oynar amc yattara yedek kalır 4-2-3-1 oynayacaksanız neden serkanı aldınız herzaman diyorum bu trabzonlu yöneticiler de teknik adamlarda bu işten anlaıyor türk futbolunun en ilginç transferlerine imza attılar ispanya liginde harikalar yaratan elleri biz trabzonda beğenmedik koskoca musampaya futbolu bıraktırdık jun a 3 maç sabredemedik onun iyi bir santrafor olabileceğini düşünüyorum geleceğin milli brezilya milli takım kalecisi trabzonun 3. kalecisi durumundabide ziya diyomuş jeffersonu göndermeyin o benim 3. kalecim
hehe amma güldüm yani ben aylardır düşünüyorum akıl sır erdiremiyorum sizde hiç boşuna düşünmeyin kafayı sıyıracak gibi oluyor insan
![]()
Ziya Doğan'ın ''mantalitesi'' bellidir.8 defansif ve 3 ofansif oyuncu.Bu 3 oyuncuyla gol arar ama genelde bulamaz.8 kişiyle savunma yapmasına rağmen her maç gol yer.Geçen sene böyleydi ama bu sene Ceyhun'u oynatacak gibi gözüküyor.Gerçi buna inanmıyorum.Sivas maçında belli olur taktik yazarım buraya.
Ayrıca Ahmet konusunda katılıyorum Ahmet konusunda katılıyorum Murat abiye.İlk maçında 4 gol yiyince bide komik bi hata yapmıştı.Herkesin gözünden düştü.Ama bu sezon hazırlık döneminde iyiydi en azından Tolga yerine oynar diye düşünüyorum.Topu oyuna çok iyi sokuyor ayrıca Tolga gibi değil.Tolga 3 metre degaj dikmekten aciz bi kaleci..
[SIGPIC][/SIGPIC]
hayda coskun adam napsin gecen yilin en buyuk transferi 3 mac oynatmadilar ziya onu onlibero zannediyor adam cildirdi en sonunda lazlarla ugrasilirimi 30 symek e futbolu biraktirdilar musampada birakiyorum diyormus yok abi trabzondan korkulur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
30 yasindaki symek e yazacaktim yanlislik oldu ilginctir kim sol acik alinirsa o futbolu birakiyor simdi gene bir tane sol aciklari yokdemek kimse futbolu bırakmayacak bu sene ama bellı olmaz symek ide amc diye aldılar aml yok diye orda oynattılar adam sol açık oynucama bırakırım dedi en sonun da belki bu sene ya yattara ya gökdeniz yada ceyhun sol açık oynar 3 ünden biri bırakabilir ceyhuna yüksek ihtimal veriyorum
![]()
bu sene solda celaleddin-gökdeniz oynayacak gibi görünüyor..Ceyhun forvet arkassında görev alacak..
gokdeniz sol acik degil bir tane sol acik alamadilar gokdeniz sakatlanirsa kim oynayacak acaba kimi yakacaklar
Hop dedik!
Arastirma bolumundeyiz, taraftar taskinliklari ile buranin alakasi yok.
Taktik 4-2-2-1-1 olacak büyük ihtimalle..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ömer abi Sivas maçına benim dedigim taktikle çıktık.
DM: Hüseyin
DM: Ayman(Serkan)
MC: Ceyhun
MR: Yattara
ML: Gökdeniz
ST: Umut/Ersen
ML ve MR'leri AML ve AMR olarak degiştirirsek en doğru hali ortaya çıkıyor.
Ever Serhat ben de dikkat ettim.
Intertoto maclarindan birisinde ben:
....MC MC MC
<--AMC AMC-->
..........ST
olarak gormustum dizilisi hatirladigim kadari ile
MC ler: Serkan, Huseyin, Ayman
AMC ler: Ceyhun, Gokdeniz
ST: Ersen'idi gibi hatirliyorum. Belki iksi de olabilir. Sonucta benim yazdigim biraz daha defansif goruntulu ve ozellikle gobegi kapatiyor.
maçı 90 dakika izleyen arkadaşlara bir sorum olacak merak ediyorum gökdeniz sol kanatta nasıl bir performans ortaya koydu acaba ?
bindirip sol ayağıyla güzel ortalar kestimi sol kanadı etkili kullandımı yoksa içeriye kat ediptemiş iyi oynadı yani ben sol açığım der gibi oynayabildimi
Gökdeniz bir sol açık degil ama oradada gayet başarılı asıl yeri sağ açıktır.Maç içindede birkaç kez içeri kat etti ve 2 net pozisyona girdi.
Ergin hakkında bi gelişme olacak mı oyunda ? gerçekten gelecek vaadeden bir oyuncu..Ersen 6 hafta yok büyük ihtimal Ömer rıza ile dönüşümlü oynayacak ozaman daha ii görürüz
Ergin Ümit Milli Takımın geçen gün oynadığı maçta gol de atmış.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Umut Bulut: jumping, heading, anticipation - bu özelliklerde iyi. Dribbling, strength, crossing gibi özelliklerde kötü. Dikkat edilmeli.
Gökdeniz Karadeniz: Hız, hızlanma aşırı iyi. Decisions iyi. Dribbling'i azaltılmalı çünkü adam geçerken hızını kullanıyor. Crossing'i kötü ama passing 'i iyi. Jumping'i 3-4 civarı bir değer almalı. Havadan gelen toplarda çok zayıf.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
çok saçma bir kadro bu ya bir tane sol açık yok 4-2-3-1 oynuyorlar halbuki bıraktım sol açıkta almasınlar bir yattarayı gönderseler 4-3-2-1 olur yattarayı gönderir fatih tekkeyi alırsın 4-3-1-2 olur 3 tane ön liberon var hüseyin ayman s,erkan 3ünüde kesemezsin ozaman gönder şu sadece sağ taç çizgisinde futbol hayatını sürdüren yattaraıyıda kadro şekillensin ama nerde ziyada o zeka adam koskoca symek ile musampaya futbolu bıraktırdıya ey allahım ne ilginç takım