eline sağlık çok guzel calisma...
eline sağlık çok guzel calisma...
cok tesekkurlerrr....
eksik ligleri ve lig logolarini da yaparsnz tam super olacak![]()
Tesekkurler. Indiriyorum.
arkadaslar ben sizden bi konuda yardim isticem.Ben butun takimlarin logolarini ariyorum.Yanlislikla biseyler yaptim ve ken icin de olan logolar simdi yok.Ben butun takimlarin logolarini nerden bulabilirim.Simdiden cok tesekkur ederim.Yapmis oldugunuz calismalardan dolayi ellerinize saglik......
Çok prof. isen buyur seninkinleride burada görelim..
http://www.turksportal.net/dosya/fm/28499/bilgi/
abi elinize saglik cok guzel ama bende server hatasi veriyor indiremiyorum?
arkadaşlar link kırık öle bi sayfa yokk!!sağlam bi link wersenz hiç fena olmaz hani![]()
ya daha çok olmadı indireli ama çok güzel ellerinize sağlık oyun renklendi.
allah razı olsun süper ya mukemmelsin baba
arkada yarı saydam logolar yok bu pakette... anasayfadan indirmistim ben(herhalde aynı yamadır ) ..onu cozmenin bi yolu yok mu ?
seri b logoları ne zaman çıkacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
özel mesaj atın nolur
Ellerinize sağlık arkadaşlar
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
C:\Program Files\Sports Interactive çıkmıo.Bunun yerine direk Turksportal Football Manager 2007 Türkçe dosyası çıkıor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca C:\Documents and Settings/ALL users/paylaşılan belgeler/Sports Interactive/Football Manager 2007 şekLinde açıLıyor bende.Ve içindede db,sikins,sounds die içi boş 3 Tane dosya var siLinicek dosyayı burada buLmadım.Bana yardım ederseniz çok sewnirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadslar bilgisayarda cache dosyasını arattırdım ama başka dosyalar ile ilgiliri cache çıkıor fm ye ait yok ya napıcam ben bi yardım eLii
ellerinize sağlık güzel olmuş
G A L A T A S A R A Y
saol............
tesekkurler saol
İndiriyorum.Emeğe saygı lütfen![]()
Ellerinize sağlık emeğe saygı. Çok güzel olmuş
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Emegıne saglık arkadasım...
abi kayitli oyuna zarar veriyomu
yama olmuor bütün seçenekleri denedim olmadı bi ayrıntılı yada resimli anlatımını koyabilirmsiniz ben ingiltere liginin logolarını göremiyorum olmuo
Oyundan çık bu dizin (C:\Documents and Settings\Kullanıcı adın\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007) içerisindeki cache klasörünü sil tekrar oyuna gir.Bu klasör muhtemelen gizlidir onun için buraya girmeden klasör seçeneklerinden gizli klasörü gösterme ayarını yap.
Elinize Sağlık Ama serie a ile la liga da olsaydı daha iyi olurdu![]()
arkadaslar nasil indiricam ben bunu ya download linkine tıklıyorum orda acılan sayfada üye girişi yapamıorum onu nasil yapıcam
arkadaşlar öteki konulara baktım la liganın logoları yok biriniz bi zahmet yapsa çok makbule geçer yaa...![]()
bu yamada inmiyor
Dosya Geçici Linke Aktarılmıştır..
Turksportal Super Logo Pack 2007
beyler bu güncelleme işi ne zaman bitecek bir kaç gün yazıyor 3 haftadır giriyorum hala bitmemişlütfen biri yardım etsin yeter yawwww