Öyle stadlar her zaman olacaktır. Tromso maçındaki stad da öyleydi. Avrupa'da da var o tip stadlar.
Ç.Rizespor Trabzon galibiyetinden sonra Galatasaray'ı da yenerek çıkışa geçti![]()
Öyle stadlar her zaman olacaktır. Tromso maçındaki stad da öyleydi. Avrupa'da da var o tip stadlar.
Ç.Rizespor Trabzon galibiyetinden sonra Galatasaray'ı da yenerek çıkışa geçti![]()
rıze en etkılı futbolu besıktas macında oynadı macı kaybettitrabzon macında da kısa ve öz ataklar yapıp macı kazandılar
galatasaray macındada aynı sekılde kısa ve öz ataklar yaptılar ve macı kazandılar
![]()
öyle stadlar olcak diye futbol zevkini ve futbolcuları mahvedelim dimi? ingilterede maç izleyin okadar yağmura zemin hala süper yazık bu futbolculara adamlar parçalıyolar kendilerini top zemine takılıyor ayıptır günahtır
Tek Sucumuz Galatasaray"li olmak . Allah bu gereKsSIZ i nasil biliyorsa oyle yapsin.Yeter be.Inamoto yerine Okan bal gibi oynar.Hasanin yerinede Carrusca direk oynar.Arda yi sagda Carrusca yi solda degerlendirse bu takim isabetli ortalar sayesinde en az 2 gol bulurdu.
Bir takımı top ancak bu kadar sevmez.. İki direkten dönen top, çamura saplanan paslar vs.. neyse ki sakatlık falan olmadı..
uzun ince ve saçma sapan bir yoldayız...
yeniliyoruz gündüz gece...........
kendinizi toparlayın , sıkılıyoruz gündüz gece ...![]()
statlar alttan ısıtmalı olmalı ama nerde o para...ya stadı falan geçin de ben artık üzülmüyorum yenilmemize.yenildikçe yerleri sarsılacak.yönetim bi defolup gitsin.üzerine hakan hasan orhan cihan falan gitsin şöyle...o zaman üzülürüm işte takım yenilirse.
Eger iyi bir duran topcumuz olsa suan bu mactan en az beraberlık almıstık
Önemli olan içimizdeki galibiyet.
Okan oynamasına oynar tabi, 10 tane yeriz orası ayrı bir konudur.
Hasan konusuna katılıyorum, PSV maçında hiç beğenmedim, burada yırtındı, bir şeyler yaptı ama Liverpool maçındaki gibi ikinci yarı girip kurtarıcı görevini üstlense süper olabilir. Hakan ve Hasan ikilisini kurtarıcı olarak kullanabilir Gerets efendi..
Stadlar olmalı diyorsunuz iyi , hoş , güzel ;
El alem üstü kapanabilir ne bilim çeşitli çeşitli stadlar yaparken biz niye daha zemin sorununu çözemiyoruz bıraz bakın be kardeşim şu stadlara , orada insan top oynuyor , herkes zevk almak için izliyor macı eğer böyle bir zeminde oynanacaksa bütün maçları toprak sahada , yada en iyisi halı sahada yapsınlar..
Originally Posted by Haberturk.com
Doğru söze ne denir...
Rize'de soğuk duş!
Berbat bir zeminde, sağanak yağış altında oynanan maçta Ç. Rizespor'a yenildik...
Ç. Rizespor 2-1 G.Saray
artik yeni bi hoca gelmeli hic yoktan takima bi heycan gelir
iyi bi şekilde uyguladı rize 'çanakkale geçilmezi' tebrikler
YENİLSENDE YENSENDE !!!
Aldırma Cimbom Aldırma E............
çoğu arkadaşım rize deki zemini eleştirmişte ASY deki zeminde her defasında ufacık bişey de kalkıyor. ASY de ki zeminde berbat. ASY de ki berbat zeminde de kaznadığımız maçlar oldu. Şimdi kaybettiğimiz bir maçtan sonra zeminin üstüne bu kadar yüklenmek yenilgiye kılıf aramaktır bence. Ç.Rize li oyuncularda aynı zeminde oynadı. bu akşamki mağlubiyete bahane bulunacaksa oda ŞANSSIZLIK olmalı...
bahane değil eleştiri bahane ile eleştiri arasındaki farkı bilelim
rize farkli zemindemi oynadi bahane aramiyalim hersey ortada
rizenin mutlaka puan alıcagını söylemiştim helal sana be rize![]()
şimdi önce sizin futbol bilginizi çürütelim... 1.) teknik kapasitesi daha yüksek olan takım bu zeminde zorlanır çünkü yerden ayağa paslarla çıkıyorlardır ve buda topun gitmesini engeller. rize gibi uzun toplarla çıkıyorsan bu zemin seni etkilemez. 2) 90 dakika defans ya***aksan senin için en iyi zemindir çünkü danduna müsait havadan toplarla defansın arkasına 1-2 top sarkıtsan suya takılsa vs gol bulabilirsin. 3) rize bu zeminde çok top oynadı gs az top oynadı 4) ASY de zemin kötü ama en azındantop sürülebiliyor. Yani 2 takım aynı zeminde oynasa bile teknik kapasiteye göre oyuncuların böyle zeminde oynamasaı değişir.
Ondan sonra gelelim bahane olayına. Kimse bahane aramıyor çünkü bahane arancak maç değil adamları ezip gol atamadık şansızlığımıza yenildik. her eleştiriyi bahane olarak algılamayın gerets çok kötüydü o zaman bu da bahane yada defans günüde değildi buda bahane bunları ayırt etmelisiniz
Rize beklemediğim bir galibiyet aldı...
valla ben bu sezon galatasarayı çözemiyorum bi yerlerde eksik var ama nerde bulamıyorum...
maca bakiyomda inamoto ne kadar bos oynuyor hic bisey yapmiyor aldigi topu cook basit oynuyor
inanmama değil biz artık uğraşamıcaz olabilir
Rizede aynı zeminde oynadı ama Rize o stadda devamlı oynuyor. Galatasaray o tarz stadlarda yılda bir oynuyor. Neyse kısacası şanssızdık, çamura battık..
Galatasaray'da artık gerçek bir revizyona ihtiyaç var bence...
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
Sonucta o stad rizenin sahasi ve rize osahaya alisik 2 hafta oncede o sahada birini yendi ama hemde saha daha kotu idi
zemini düzgün olan biyerde oynasak yenerdik ama onlar alışık böyle sahayalara biz ise hiç alışık değiliz
bir misal daha tromsö maçında saha yüzünden yenildik
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bahaneler bitmez..Yönetim suçlu
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
PAF Ligi | Çaykur Rizespor: 1 - Galatasaray: 2
İlk 11 hafta sonunda topladığı 28 puanla PAF Ligi'nin lideri olan Galatasaray PAF Takımı, 12. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti ve liderliğini korudu.
Çaykur Rizespor Tesisleri'nde oynanan maçta Galatasaray PAF Takımı'nın golleri, Mehmet Güven ve Erhan'dan geldi.
GS.org