bişey dicem ben bugün orjinal oyunu aldım kurdum."new game"yaparken 7.0.1 update çıkıyor.fakat versiona baktğımda 7.2.1 çıkyıor bu normalmi version böle gözüküo prefereences ta
bişey dicem ben bugün orjinal oyunu aldım kurdum."new game"yaparken 7.0.1 update çıkıyor.fakat versiona baktğımda 7.2.1 çıkyıor bu normalmi version böle gözüküo prefereences ta
Bi sorum olacak bu patch i yükledim ama kayıtlı oyuna da etki ediyor mu yoksa yeni oyun açmam mı gerekiyor? Daha önceki patchlerde bir datalı bir de datasız vardı öyle ayrılıyordu. Ama bu ayrılmamış. Kayıtlı oyuna etki eder mi patch yani hataları düzeltirmi data harici tabi.?
Kardeşim ben o an sinirliydim çünkü korsan yazmayın dedikçe yazıyorsunuz. Bu konuda sildiğim illegal içerikli mesaj sayısı attığımızdan daha fazla ayrıca ben size almanız için bir seçenekte bulundum emretmedim. Birde korsan alırsanız alın beni ilgilendirmez ama gelipte burada yazmayın. Benimde maddi durumum iyi değil iki emekli maaşı ile geçinen bir ailede yaşıyorum. Buda belki verdiğin maddi durumla ilgili bir örnek olabilir.
Arkadaslar bu yamayi indirdim fakat benden cd istiyor. forumlarda arkadaslardan birisindede ayni sorun ortaya cikmis aydinlatirsaniz memnun olurum...
Sorununuz korsan sorunu. Orjinal cd alıp sorun bulursanız yazmayı yeğleyin...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
7.0.1 için scout bilen varmı ?
program acamadım ya acıcak yardımcı program sec dior!!!ne ya***am yardım ederseniz sevinirim
haftaya cıkacak patch de turksportal ın yolladıgı yamayı da koycaklarmı yoksa yıne olmucak mı?bu konuda bır gelısme var mı?
indirmeyin yamayı..
sorunlu malesef..haftaiçi çıkacak yeni yamayı bekleyin
yamayi indirin, hafta sonu çıkacak yamayıda indirdiğimiz 7.0.1 in üzerine kuracağız zaten
Dosyayı tam indirmemişsiniz. Tekrar indirmeyi deneyin.
Türker Tozar bu konuda henüz bir açıklama yapmadı. Ancak bir hafta içinde çıkacak olan bu yamaya TR datasının konulacağını zannetmiyorum. O yüzden sitemizin size sunacağı data güncellemesini indirmeyi yeğleyin...
Zaten yeni yamayı eski yamadaki hataları görüp forumlarda belirtin diye piyasaya veriyorlar. Eğer dediğiniz gibi yapsa herkes, yeni yamada hiçbir gelişme olmaz.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
SağoL ßeyLer Ellerinize sağLık...
Forumlarımıza birden fazla hesap ile kayıt olamazsınız
evet data harici hataları düzeltir, ancak her zaman söylenen şudur ki ; yamadan en iyi sonucu almak için yeni oyun başlatmak gerekir.
SI bu yamada oldukca cuvalladi cok buyuk bir hata var, transfer ucretleri anlasilan rakamin iki kati seklinde odeniyor veya aliniyor bunun icin bu hafta ya da en gec gelecek hafta bir yama daha cikacak. Bu surede en azindan eski hali gibi oynamak istiyorsaniz yamayi (7.0.1) yuklememenizi tavsiye ederim. Hep savundugum SI icin cok kotu bir hata olmus bu...
Saygilar...
valla benim için ii olmustu bu hata. ilici lyon'a 12 milyon dolara sattım .adam alayım hazır para geldi deyip adam almaya bi baktım 28 ılyon para vardı![]()
yoo hıc de değil ben oyunu cd'den oynamıyorum.bildiğin gibi harddiske yukleyip oynuyorum. ama yamada denildiği hata var. bendeki okorsan oyun tamam ama bir arkadasımda orjinalı var ve o da denemiş onda da aynı hata cıkmıs karsısına. istersen once bi oyuncu al. oyle dandik birini işte sonra kalan butcene bak fark ayan beyan ortada![]()
Yaniliyorsun arkadasim, zaten Hollanda'da korsan oyun bulunmadigindan ve Turkiye'de yasarken de hep orijinal oyun aldigimdan gayet rahat konuasbilirim. Senin dedigin dogrulanmadi, korsan olmayanlarda da ayni problem var. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazim.
Saygilar...
deza, contract bug ne ? yani parayı ikiye katlanan bug ın dışında sigames in kabul ettiği, oyuna ne gibi bir etkisi var?
bu arada türkiye güncellemesi ne alemde?
ya bn oyunun calısmasını gectımde dha yamayı yukleyemıorm acılır pencelere ızın verme olaylarınıda doru yapıorm ama ındırmıo bı turlu yardımcı olursanız sevınırm
Deniz'e sormussun ama bu soruyu ben caliyorum
Contract bug, eger bir oyuncuya kabul etmedigi bir kontrat onerirseniz, mevcut kontrat tarihi degisiyor.
Ornegin 2010 yilinda bitecek bir kontrati olan bir oyuncuya, istediginden daha az para vererek kontrat yenilemeye calisirsaniz, 2010'da biten kontratinin tarihi degisiyor. Ornegin 2008 oluveriyor.
Yeni bir yama bu nedenle cikartilacak.
Update calismalari hizla devam ediyor. En son hava durumlari ile sehirlerin nufus ve rakim bilgilerini ekledim. Bitis tarihi hala belli degil cunku once test edip, gerekirse uzerinde duzeltmeler yapmamiz gerekli.
teşekkür ederim perpetua,
oyunu yamalı haliyle ilk defa tam olarak oynayabildim, dediğin gibi contract teklif edince süre değişiyor, onun dışında fiyatın ikiye katlanması gibi bir sorun yaşamadım,
uptade çalışmalarına gelince; anlaşılan beklediğimizden de titiz ve özenli bir çalışma oluyor, ne diyeyim kolay gelsin hepinize...