Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 124 sonuç

Konu: 7.0.1 çıktı !!

bişey dicem ben bugün orjinal oyunu aldım kurdum."new game"yaparken 7.0.1 update çıkıyor.fakat versiona baktğımda 7.2.1 çıkyıor bu normalmi version böle gözüküo prefereences ta

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by şampiyon View Post
    turksportalda bir sorun var semsi dosya inmiyor bi türlü
    yabancı bir siteden indirebilirsin ben öyle yaptım.
    yaw ömer abi sorma gitsin onlarıda denedim indiremedim filefrontta yarısına geliyor en başa dönüyor diğerlerindede hemen indiriyor inende çalışmıyor delirecem herhalde sorun benim bilgisayarda
    So what?
    Saike

3. Default

Bi sorum olacak bu patch i yükledim ama kayıtlı oyuna da etki ediyor mu yoksa yeni oyun açmam mı gerekiyor? Daha önceki patchlerde bir datalı bir de datasız vardı öyle ayrılıyordu. Ama bu ayrılmamış. Kayıtlı oyuna etki eder mi patch yani hataları düzeltirmi data harici tabi.?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Bu arada SI gelecek hafta yeni bir yama cikaricak. 7.0.1 de büyük bir kontrat sorunu bulunmus: Bunu cözmek icin yeni bir patch cikacak.
    Sorun ve yeni patch´la ilgili konu http://community.sigames.com/eve/for...8492066972/p/1
    madem yenisini cikaracaklar haftaya insallah sizin onlara yolladiginiz yenilenmis db leride eklerler

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by esmeria View Post
    arkadaşım herkez senin gibi 10 taksit alma imkanı yok demmekki neden böle ısrarcısın onuda anlamış degilim doğrudur senin imkanın vardır almışsındır 110 milyonla 2 milyon arasında dağlar kadar fark var bi öğrenci harçlığından arttırıp bu oyunu alabilir ama senin dedigin gibi 110 milyon veya her ay 10 milyon verip bu oyunu alamaz ben yanlış anlama korsana özendirmiyorum ama bu 10 milyon işini diretme bence sen haklısın bizde c...r...a...c..k hakkında hiç bir bilgi verilmiyo diyebilirsin ama gidip orjinal oyun alın diye diretme burda kimse kimsesin maddi durumunun halini bilmiyo herkezin evinde bilgisayar var diye onun illaki maddi durumu elverişli diye bi kanun yok tekrar sölüyorum beni yanlış anlama sen haklısın site için her şey içinde siteye yaptığın katkılar içinde kusura bakma sölemeden edemedim
    Kardeşim ben o an sinirliydim çünkü korsan yazmayın dedikçe yazıyorsunuz. Bu konuda sildiğim illegal içerikli mesaj sayısı attığımızdan daha fazla ayrıca ben size almanız için bir seçenekte bulundum emretmedim. Birde korsan alırsanız alın beni ilgilendirmez ama gelipte burada yazmayın. Benimde maddi durumum iyi değil iki emekli maaşı ile geçinen bir ailede yaşıyorum. Buda belki verdiğin maddi durumla ilgili bir örnek olabilir.

Arkadaslar bu yamayi indirdim fakat benden cd istiyor. forumlarda arkadaslardan birisindede ayni sorun ortaya cikmis aydinlatirsaniz memnun olurum...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sorununuz korsan sorunu. Orjinal cd alıp sorun bulursanız yazmayı yeğleyin...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

7.0.1 için scout bilen varmı ?

program acamadım ya acıcak yardımcı program sec dior!!!ne ya***am yardım ederseniz sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

haftaya cıkacak patch de turksportal ın yolladıgı yamayı da koycaklarmı yoksa yıne olmucak mı?bu konuda bır gelısme var mı?

indirmeyin yamayı..

sorunlu malesef..haftaiçi çıkacak yeni yamayı bekleyin

yamayi indirin, hafta sonu çıkacak yamayıda indirdiğimiz 7.0.1 in üzerine kuracağız zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ReXaL_17 View Post
    program acamadım ya acıcak yardımcı program sec dior!!!ne ya***am yardım ederseniz sevinirim
    Dosyayı tam indirmemişsiniz. Tekrar indirmeyi deneyin.

Quote Originally Posted by halil85 View Post
    haftaya cıkacak patch de turksportal ın yolladıgı yamayı da koycaklarmı yoksa yıne olmucak mı?bu konuda bır gelısme var mı?
    Türker Tozar bu konuda henüz bir açıklama yapmadı. Ancak bir hafta içinde çıkacak olan bu yamaya TR datasının konulacağını zannetmiyorum. O yüzden sitemizin size sunacağı data güncellemesini indirmeyi yeğleyin...

Quote Originally Posted by musty17 View Post
    indirmeyin yamayı..

sorunlu malesef..haftaiçi çıkacak yeni yamayı bekleyin
    Zaten yeni yamayı eski yamadaki hataları görüp forumlarda belirtin diye piyasaya veriyorlar. Eğer dediğiniz gibi yapsa herkes, yeni yamada hiçbir gelişme olmaz.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by semsi1991 View Post
    yaw ömer abi sorma gitsin onlarıda denedim indiremedim filefrontta yarısına geliyor en başa dönüyor diğerlerindede hemen indiriyor inende çalışmıyor delirecem herhalde sorun benim bilgisayarda
    dün büyük gayretler sonucu en sonunda indirdim yamayı
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Adana ßursa AntaLya Kargo Gißiyim Vallahi

SağoL ßeyLer Ellerinize sağLık...
    Forumlarımıza birden fazla hesap ile kayıt olamazsınız

16. Default

Quote Originally Posted by Dreamania View Post
    Bi sorum olacak bu patch i yükledim ama kayıtlı oyuna da etki ediyor mu yoksa yeni oyun açmam mı gerekiyor? Daha önceki patchlerde bir datalı bir de datasız vardı öyle ayrılıyordu. Ama bu ayrılmamış. Kayıtlı oyuna etki eder mi patch yani hataları düzeltirmi data harici tabi.?

evet data harici hataları düzeltir, ancak her zaman söylenen şudur ki ; yamadan en iyi sonucu almak için yeni oyun başlatmak gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

SI bu yamada oldukca cuvalladi cok buyuk bir hata var, transfer ucretleri anlasilan rakamin iki kati seklinde odeniyor veya aliniyor bunun icin bu hafta ya da en gec gelecek hafta bir yama daha cikacak. Bu surede en azindan eski hali gibi oynamak istiyorsaniz yamayi (7.0.1) yuklememenizi tavsiye ederim. Hep savundugum SI icin cok kotu bir hata olmus bu...

Saygilar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

valla benim için ii olmustu bu hata. ilici lyon'a 12 milyon dolara sattım .adam alayım hazır para geldi deyip adam almaya bi baktım 28 ılyon para vardı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by demaio View Post
    SI bu yamada oldukca cuvalladi cok buyuk bir hata var, transfer ucretleri anlasilan rakamin iki kati seklinde odeniyor veya aliniyor bunun icin bu hafta ya da en gec gelecek hafta bir yama daha cikacak. Bu surede en azindan eski hali gibi oynamak istiyorsaniz yamayi (7.0.1) yuklememenizi tavsiye ederim. Hep savundugum SI icin cok kotu bir hata olmus bu...

Saygilar...
    Transfer ucretlerinin iki katina cikmis olmasi, CD'yi okumadan oyunu calistiran kisilerde sadece sorun teskil ediyor. Yani korsan oyunu sahiplerini etkileyen bir durum. Bunun yama ile duzeltilecegini tahmin etmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Transfer ucretlerinin iki katina cikmis olmasi, CD'yi okumadan oyunu calistiran kisilerde sadece sorun teskil ediyor. Yani korsan oyunu sahiplerini etkileyen bir durum. Bunun yama ile duzeltilecegini tahmin etmiyorum.
    yoo hıc de değil ben oyunu cd'den oynamıyorum.bildiğin gibi harddiske yukleyip oynuyorum. ama yamada denildiği hata var. bendeki okorsan oyun tamam ama bir arkadasımda orjinalı var ve o da denemiş onda da aynı hata cıkmıs karsısına. istersen once bi oyuncu al. oyle dandik birini işte sonra kalan butcene bak fark ayan beyan ortada

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by poeman View Post
    yoo hıc de değil ben oyunu cd'den oynamıyorum.bildiğin gibi harddiske yukleyip oynuyorum. ama yamada denildiği hata var. bendeki okorsan oyun tamam ama bir arkadasımda orjinalı var ve o da denemiş onda da aynı hata cıkmıs karsısına. istersen once bi oyuncu al. oyle dandik birini işte sonra kalan butcene bak fark ayan beyan ortada
    Arkadasin da eger CD'nin okunmasini engelleyen bir exe dosyasini kullaniyorsa oyunu acmak icin, ayni sorun ile karsilasir.

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Yaniliyorsun arkadasim, zaten Hollanda'da korsan oyun bulunmadigindan ve Turkiye'de yasarken de hep orijinal oyun aldigimdan gayet rahat konuasbilirim. Senin dedigin dogrulanmadi, korsan olmayanlarda da ayni problem var. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazim.

Saygilar...

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Ayrica seni kiniyorum, hep orjinal oyun oynayan birisi olarak...

Saygilarimla...

Nesil
    2005
    Yer
    Eskişehir

Resmi sitede kabul etmişler hatayı zaten özür de dilemişler.Korsancılardan özür dilemeyeceklerine göre bu sorun herkeste vardır.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by jacke View Post
    bende bizzat okudum.contractlarda sorun var sigames sitesine girin görün kendileri sölüolar.ama hala bazı arkadaşlar ısrar ederek sadece sahte oyunlarda olduğunu sölüolar.

Contract bug diye bir sorun var. Gelecek yama da düzelicek. Ama transfer parasinin ikiye katlanma sorunu ile contract bug ayri seyler. Ve ben transfer parasi sorununu kabul ettiklerini bir yerde görmedim.
    Link verirsen iyi olur.

deza, contract bug ne ? yani parayı ikiye katlanan bug ın dışında sigames in kabul ettiği, oyuna ne gibi bir etkisi var?

bu arada türkiye güncellemesi ne alemde?

ya bn oyunun calısmasını gectımde dha yamayı yukleyemıorm acılır pencelere ızın verme olaylarınıda doru yapıorm ama ındırmıo bı turlu yardımcı olursanız sevınırm

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by maslow View Post
    deza, contract bug ne ? yani parayı ikiye katlanan bug ın dışında sigames in kabul ettiği, oyuna ne gibi bir etkisi var?

bu arada türkiye güncellemesi ne alemde?
    Deniz'e sormussun ama bu soruyu ben caliyorum

Contract bug, eger bir oyuncuya kabul etmedigi bir kontrat onerirseniz, mevcut kontrat tarihi degisiyor.

Ornegin 2010 yilinda bitecek bir kontrati olan bir oyuncuya, istediginden daha az para vererek kontrat yenilemeye calisirsaniz, 2010'da biten kontratinin tarihi degisiyor. Ornegin 2008 oluveriyor.

Yeni bir yama bu nedenle cikartilacak.

Update calismalari hizla devam ediyor. En son hava durumlari ile sehirlerin nufus ve rakim bilgilerini ekledim. Bitis tarihi hala belli degil cunku once test edip, gerekirse uzerinde duzeltmeler yapmamiz gerekli.

teşekkür ederim perpetua,

oyunu yamalı haliyle ilk defa tam olarak oynayabildim, dediğin gibi contract teklif edince süre değişiyor, onun dışında fiyatın ikiye katlanması gibi bir sorun yaşamadım,

uptade çalışmalarına gelince; anlaşılan beklediğimizden de titiz ve özenli bir çalışma oluyor, ne diyeyim kolay gelsin hepinize...

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri