çok başarılı taktik, atletico madrid ile ilk sezon kendi taktiğimle ligi 3. bitimiştim, 2. sezonda maxi rodriguez'i valencia'ya sattım, 2 genç oyuncu aldım, gago ve higuain, bu taktikte çok küçük oynamalarla, 13 maç geride kalırken 11-1-1 ile zirvedeyim, şampiyonlar liginde de gruplarda 4 galibiyet, 2 beraberlik aldım, üst turdayım.
denicem ama ben gsyim
Paylaşım için sağ ol en kısa zamanda deneyip yorum yazarım![]()
ben denedim arkadas..fercekten işe yarıyo..1-2 maç zorlandıktan sonra ryına oturdu..anlattıgın kadar etkili..
eyvallah eline saglik
taktik gerçekten güzel,iyi yakalamışsın,paylaştığın için sağol...
ya ben bunu indirdim ama belgelerime girip orada sports interactive/fm2007 var ama tacticks diye bir dosya yok ne edecem
way bea bakalım bakalım
FM Gazetesi
arkadaş bunu Minimal Fuss v4 ün üzerine yapmış..
ben minimal fuss u daha çok beğendim..
bence bu daha iyi eyvallah!
V4 üzerine değil V2nin yada 1in üzerine yapmış,
minimal fuss berbat taktik ama v4 nasıl bilmiyorum sonuçta bu taktik çok daha iyi
V1 üzerine yapıldı. Aslında pek çok değişiklik te yapmadım . İlk mesajımda belirttiğim gibi. SAdece winger lar yer değiştirmiyor benimkinde![]()
Başarı ortada...Resimler ortada... Yorumlar için tşk.ler![]()
Liverpool ile oynuyorum bence benim taktigim daha guzel bu taktikden o kadar verim alamam takımdan takıma değişir her taktik her takıma oturur diye saçma birşey olamaz ama yine de denicem taktigi ama öyle taktik kesin tutuyor müthiş oturuyor her takıma olmaz o işte
O N U R A L P
Fenerbahce ile cok basarili 2 sezondan sonra oyuna yeniden basladim Portsmouth'la ilk yari sonunda sadece Chelsea'ya yenildim ama devreyi Chelsea'nin 3 puan onunde lider kapattim. Cok cok basarili bir taktik, gol yemiyorsun dogru oyunculari secersen, artik mac oncesi roportajlarda "saglam defansimiz" zafere giden yolda en buyuk artimiz, gibi mesaj secenekleri var. Tesekkurler... ( seninkinden yaptigim tek degisiklik kanatlari ben de degistirerek (swap) oynuyorum...
Saygilar...
ya gercektende harika taktik ben 8 sezondur kullanıom bunu hala sampion oluom çözemiolarda bu taktigi
fuss v2 daha iyi diyolar test eden varmı?
v4 de patchden sonra iyiymiş galiba bilen varmı ?
beyler minimal fuss un sahibi Fuss, oyunda ayrı konuda ayrı bir isim vermiş taktiğe.. sanırım konuda v1 oyunda v4 yazıyor;
bilgilerinize..
ben de bu taktiği kullanıyorum.yalnız biraz değiştirdim.beşiktaşla uefa da önce çeyrek final,sonra yarı finalde elendim.ligde 2 sezondur şampiyonum.güzel taktik.teşekkürler.
guzele benzio denicemmm
abi genclerbirligini deplasmanda 13-0 yendim galatasarayla uefayida aldim cok guzel bir taktik olmus sagolasin
Çok tşkçler yorumun için. Resim eklersen çok iyi olur
![]()
taktık o kadarda ıyı degıl hıc topa sahıp olamıyosun pas zaten onune gelen dıkıor topu ama gende emegıne saglık
ahmettugra sen bu oyunu oynama bilmion etmion bu taktik süper işlio
taktigini kullandim ve takim bir anda costu ellerine saglik
roma:1 fener:2
arkadaslar targetman nasil seciliyo bende oyunu turkcesi var ama![]()
taktiklerde sağ üst köşede açıklamalar var oradan atak oyuncuları seç sonra seçtiğin oyuncuları oradaki boşluğa sürükle
Arkadaşlar yorumlarınız için tşk.ler .. Taktiği Bursaspor ile de denedim. Başarı bakımından hiç bir dğeişiklik yok. Nasılmı anladım ? İlk iki maçımı 6-0 kazandım. Target Man olarak Pancu ve Sinan çok iyi işler çıkarıyorlar![]()
![]()