Sayfa 4 / 27 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 806 sonuç

Konu: FM 2007 Süper Genç Yetenekler (Türk - Yabancı)

Hybrid View

1. Default

carlos acuna ozellikle onerimdir bir baska oynuyor adam

Nesil
    2006
    Yer
    Türkmenistan

Aaron Lennon

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by tolik_julik View Post
    Aaron Lennon
    Kesinlikle Cok iyi Aaaron...

4. Default

rodrigo palacio yu kesinlikle öneriyorum..kalede vincent degre ve defansta leighton baines çok iyi oyuncular oluyorlar...

rodrigo palacio ve leighton baines katiliyorum ama o kaleci bende hic tatminkar degil 2 sezon gecmesine karsin... ama buradaki herkese eger kendilerine alternatif hatta daha ii bir genc bir alex ariyorlarsa hugo viana yi oneririm valencianin alt takiminda oynuyor cok fazla pahali degil basta siz bir degerlerine bakin ne dedigimi anlayacaksiniz adam daha ilk macinda ilk golu firikikten oldu

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by dinoapollo View Post
    rodrigo palacio ve leighton baines katiliyorum ama o kaleci bende hic tatminkar degil 2 sezon gecmesine karsin... ama buradaki herkese eger kendilerine alternatif hatta daha ii bir genc bir alex ariyorlarsa hugo viana yi oneririm valencianin alt takiminda oynuyor cok fazla pahali degil basta siz bir degerlerine bakin ne dedigimi anlayacaksiniz adam daha ilk macinda ilk golu firikikten oldu

alencia yı calıstırırken hugo viana bendeydi degerleri gerçekten çok iyi ama hiçbir şey yapamadı sattım orda da yapamadı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by dinoapollo View Post

valencia yı calıstırırken hugo viana bendeydi degerleri gerçekten çok iyi ama hiçbir şey yapamadı sattım orda da yapamadı

guzel paylasim saol ama bence herkez oyuncuyu kendisi kesfetmeli ben o zaman daha cok zevk aliyorum

omer-faruk-14 Misafir

Bazılarını biliyodum ama kaleci olarak ochoa ve ustariyi unutmuşlar dikkatinizi çekti mi arkadaşlar

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Bazılarını biliyodum ama kaleci olarak ochoa ve ustariyi unutmuşlar dikkatinizi çekti mi arkadaşlar

evet ama yinede bazılarını bilmiyordum.paylaşım için saol demaio

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Bir star adayi da benden buyrun GS alt yapisindan Mehmet Akif Hakan

woow...hepsi,super yaa ben de bi deniyeyim...paylasim icin tesekkurler..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

cok guzel futbolcular var daha once gormedigim.

Aaron Lennon süper (oluyo ileriye dogru) + Marek Jankulavski Genc sayılmaz ama bakın Adam heryerde oynuyo yaw Defans Orta Saha Forvette koymuslar Tek eksik GK

renteria muthis golcu

adu sol ofansta harika oynuyo

15. Default

zuniga yı denedim ve gercekten ilerleyen senelerde cook daha iyi oluyor ama daha cok forvette faydalı

GK stekelenburg DC anthony vanden borre,heitinga,DR nigel de jong , hamit altintop, rafinha(tavsiye edilir) DL malik fathi, pasqual, DMC guarin,tim borowski MC fabregas,aaron lennon AML silva,vaart,mitea amr (bunu nasıl koymamıslar) jo.****uin,snijder,bastian Schweinsteiger,samir nasri(tavsiye) AMC agüero,messi,diego(w.bremen) FC,ST mosquera,podolski,ben arfa,fred bunlar oynarken genelde tercih ettgim oyuncular ve her yerde namalup giden bi takım olabiliyor.ST,FC hattında fredin yanına hızlı agüeroyu tavsiye ediyorum.

arjantinli Jose Josa vAr AM\FC estudiantes te 20 yaşında

Bojan Krkic diyince birden Bojan Djordjic geldi aklıma vayy be hala unutamadım keratayı aghahowa neyse oda oydu Cm 01-02 oynayanlar bilir bunu Muhteşem şeytan üçgeni Wael Reyad - Bojan Djordjic - Julius Aghahowa

Her gördüğün sakallıyı deden zannetme

Emeğine sağlık güzel hepside

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

şilide ne yetenekler varmış bee

Nesil
    2005
    Yer
    zonguldak

kardes steven gerrard yaziyor bisey demiyorum

bunlar bızım gıbı arastıramıyo herhalde bız oyunu alt ust edıyoruz be ya....

23. Default

carlos akuna cok güzel müthiş oynuyo

freddy adu ve burak yılmazda süper ce genc.....

ekleyinn.....

Antonio Floro Flores....

carlos vela gonzalo higuain cem sultan

nuri şahin mc
    serge gakpe amrc
    goran slavkovski st

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    gyan asamoah amr,st
    andrea pisani dc
    schumacher st

arkadaşa katılıyorum bende hugo viana ingilterede ikinci sezonumuzdayız adam müthiş ilk sezon 15asist 13 gol(8frikik),2.sezonsa 8 asit ve 5golü var daha 18. haftadayım birde mc olarak manuel fernandezi şiddetle tavsiye ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by wba View Post
    arkadaşa katılıyorum bende hugo viana ingilterede ikinci sezonumuzdayız adam müthiş ilk sezon 15asist 13 gol(8frikik),2.sezonsa 8 asit ve 5golü var daha 18. haftadayım birde mc olarak manuel fernandezi şiddetle tavsiye ederim
    bendede tam tersi oldu 2013 yılında real madrid teyim zaragoza 22m€ verip hugo vianayı aldı 1 ay sonra medyada bu transferi eleştirmeyen kalmadı:S
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Selim55 View Post
    bende sonradan mi cikti yoksa varmiydi bilmiyorum ama sezon basinda (2008/09) Polat Genc diye bir adam aldim (18 yasinda, DRC) potansiyeli cok yüksek suanda yavas yavas ilk 11e monte ediyorum
    bende sonradan çıkan oyuncuların potansiyellerinde acayip yükseliş var oyunda ilerlediyseniz sonradan öıkan oyunculara el atmanızı tavsiye ederim...

Nesil
    2006

Ben Fenerbahceye Lakovenkoyu almıştım.. 1 ay içinde bursaya bedava bırakmıştım..

Sayfa 4 / 27 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri