carlos acuna ozellikle onerimdir bir baska oynuyor adam
carlos acuna ozellikle onerimdir bir baska oynuyor adam
Aaron Lennon
rodrigo palacio yu kesinlikle öneriyorum..kalede vincent degre ve defansta leighton baines çok iyi oyuncular oluyorlar...
rodrigo palacio ve leighton baines katiliyorum ama o kaleci bende hic tatminkar degil 2 sezon gecmesine karsin... ama buradaki herkese eger kendilerine alternatif hatta daha ii bir genc bir alex ariyorlarsa hugo viana yi oneririm valencianin alt takiminda oynuyor cok fazla pahali degil basta siz bir degerlerine bakin ne dedigimi anlayacaksiniz adam daha ilk macinda ilk golu firikikten oldu
alencia yı calıstırırken hugo viana bendeydi degerleri gerçekten çok iyi ama hiçbir şey yapamadı sattım orda da yapamadı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
valencia yı calıstırırken hugo viana bendeydi degerleri gerçekten çok iyi ama hiçbir şey yapamadı sattım orda da yapamadı
guzel paylasim saol ama bence herkez oyuncuyu kendisi kesfetmeli ben o zaman daha cok zevk aliyorum
Bazılarını biliyodum ama kaleci olarak ochoa ve ustariyi unutmuşlar dikkatinizi çekti mi arkadaşlar
woow...hepsi,super yaaben de bi deniyeyim...paylasim icin tesekkurler..
![]()
cok guzel futbolcular var daha once gormedigim.
Aaron Lennon süper (oluyo ileriye dogru) + Marek Jankulavski Genc sayılmaz ama bakın Adam heryerde oynuyo yaw Defans Orta Saha Forvette koymuslar Tek eksik GK![]()
renteria muthis golcu
adu sol ofansta harika oynuyo
zuniga yı denedim ve gercekten ilerleyen senelerde cook daha iyi oluyor ama daha cok forvette faydalı
GK stekelenburg DC anthony vanden borre,heitinga,DR nigel de jong , hamit altintop, rafinha(tavsiye edilir) DL malik fathi, pasqual, DMC guarin,tim borowski MC fabregas,aaron lennon AML silva,vaart,mitea amr (bunu nasıl koymamıslar) jo.****uin,snijder,bastian Schweinsteiger,samir nasri(tavsiye) AMC agüero,messi,diego(w.bremen) FC,ST mosquera,podolski,ben arfa,fred bunlar oynarken genelde tercih ettgim oyuncular ve her yerde namalup giden bi takım olabiliyor.ST,FC hattında fredin yanına hızlı agüeroyu tavsiye ediyorum.
arjantinli Jose Josa vAr AM\FC estudiantes te 20 yaşında
Bojan Krkic diyince birden Bojan Djordjic geldi aklıma vayy be hala unutamadım keratayı aghahowa neyse oda oydu Cm 01-02 oynayanlar bilir bunuMuhteşem şeytan üçgeni Wael Reyad - Bojan Djordjic - Julius Aghahowa
![]()
Her gördüğün sakallıyı deden zannetme
Emeğine sağlık güzel hepside
şilide ne yetenekler varmış bee
kardes steven gerrard yaziyor bisey demiyorum
![]()
![]()
bunlar bızım gıbı arastıramıyo herhalde bız oyunu alt ust edıyoruz be ya....
carlos akuna cok güzel müthiş oynuyo
freddy adu ve burak yılmazda süper ce genc.....
ekleyinn.....
Antonio Floro Flores....
carlos vela gonzalo higuain cem sultan
nuri şahin mc
serge gakpe amrc
goran slavkovski st
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gyan asamoah amr,st
andrea pisani dc
schumacher st
arkadaşa katılıyorum bende hugo viana ingilterede ikinci sezonumuzdayız adam müthiş ilk sezon 15asist 13 gol(8frikik),2.sezonsa 8 asit ve 5golü var daha 18. haftadayım birde mc olarak manuel fernandezi şiddetle tavsiye ederim![]()
bendede tam tersi oldu 2013 yılında real madrid teyim zaragoza 22m€ verip hugo vianayı aldı 1 ay sonra medyada bu transferi eleştirmeyen kalmadı:S
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bende sonradan çıkan oyuncuların potansiyellerinde acayip yükseliş var oyunda ilerlediyseniz sonradan öıkan oyunculara el atmanızı tavsiye ederim...
Ben Fenerbahceye Lakovenkoyu almıştım.. 1 ay içinde bursaya bedava bırakmıştım..