Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 187 sonuç

Konu: Transfer Kaynağı! Hilesiz para bulma yolu !..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Siz mi anla mıyorsunuz? Yoksa ben mi anlata mıyorum?

http://www.youtube.com/watch?v=dnOexxNRrWw

Şu videoyu izleyin bir.

İmzama bakın iki.

Türkiye'de Türkçe FM'yi sadece biz yapıyoruz bu üç.

Eğer konu açıp veya bu şekilde mesajlaşırsanız bu forumda ömrünüz uzun olmaz...
    Abi konuyla alakasız ama müthiş olmuş yaw video auahah

Nesil
    2006
    Yer
    Old Trafford

hımmm güzel bir kaynakmış eline sağlık kardeş
    Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır

okursan bizde yazi yazdik sormayin diye... zaten kabak gibi yaziyo turksportal diye kosesinde oyunun..bizde bilioz 2006nin yamasi oldugunu!!!!vidyonda cok sacma olmus.cocuklar icin hazirlamisin heralde..uslubundan o anlasilio!

Nesil
    2006
    Yer
    abd-denver-colorado

peku arkdasim dielim ben bu turnuwayi kaybettm kulubumuz eksi durumami gecio

Türkiyenin büyük takımları için gelir Chelsea falan ama önemli olan küçücük takımlara getirmek.Ben GençlerBirlği OFTAŞ ile oynuyorum... hadi buyurun getirin birtane.

Gençlerbirliğine "ağabey, gelin 50.000 avro ödeyeyim" dedim, "olur, birde stadları değişelim istersen... hayset birşey" (yani varsaydım) diye cevap verdi.

Çözümü olan varsa paylaşalım.

Saygılar

turnuwayi kaybetsende kazansanda degismiyo bisey para sana kaliyo....
    kucuk takimlar icinde zaten stad en fazla 5bin kisilik olur o zamanda chelsea yi getirsen bile bi ise yaramaz... o kadar ufak takimlara cok fazla bi yarari olmaz heralde... ortalamanin uzeri icin dedim ben bu yontemi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ii fkir walla
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post
    turnuwayi kaybetsende kazansanda degismiyo bisey para sana kaliyo....
    kucuk takimlar icinde zaten stad en fazla 5bin kisilik olur o zamanda chelsea yi getirsen bile bi ise yaramaz... o kadar ufak takimlara cok fazla bi yarari olmaz heralde... ortalamanin uzeri icin dedim ben bu yontemi
    Gençlerbirliği OFTAŞ İnönü Stadını (35.000) kullanıyor :-)

Ehh... muhtemelen yanileceğim ama para yenilgide bile bana kalıyorsa çok iyi. "görkem35" teşekkür ediyorum. Çok büyük bir güzellik yaptın, başkası olsa kendine saklar.

Saygılar

ya ben hep yapiodum onceden ama ilk defa bu oyunda parayi direk transfer icin harcadiklarini gordum.. haber geliyo yonetim ek transfer butcesi yaratti diye..

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post
    ya ben hep yapiodum onceden ama ilk defa bu oyunda parayi direk transfer icin harcadiklarini gordum.. haber geliyo yonetim ek transfer butcesi yaratti diye..
    Tour maçları arası 2 gün (dü eskiden) ve çok sakatlanan olduğu için sadece büyük takımlarla, normal maç yaptırıyordum. Ama madem iş ciddi, denemek gerekli. Adamlar da sakatlansın, ne yapayım; kazandığım parayla eskisini satar, yenisini alırım. :-)

bu yontemi denedim bir ton sakat verdim degmez hehe
    O N U R A L P

dedigimi yapin iste kadro 23 kisiden olusmuyomu..iki tane 11 cikarin.. biri ilk yari biri ikinci yari yorulma olmuyo o zaman...

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir - Bandırma

ya ben konuyla alakasız ama bişey sorucam oyunu nasıl türçe yaptın ya nereden buldun onu

eskisini kullana bilidsin

Nesil
    2006
    Yer
    Island

ama bence kullanma,hata çıkartabilir

Güzel yöntem tebrikler.

saolun..turkce hakkinda sormayin..turksportalin eski yamasi

fm2006nin yamasi

ben olsam yapmam ama saol

ne yapmazsin anlamadim..turnuwami... hazirlik maci mutlaka yapmalisin..yoksa profile bakarsan sezon oncesi mac eksigi war yazar.. o yuzden hazirlik maci yapcaina turnuwa yap para kazan en azindan..

bende artik gerek duymuyorum 5.sezona girdim transfere 60-70 weriolar zaten.. ama ilk 5 sene hep yaptim... 15 milyon 15 milyondur

butun sayfalari okumadim.arkadasin dedigi gayet mantikli.ben karsiyakayla oynadim 7-8 sezon 2-3 sezon once zarar etmeye basladim avrupa takimlariyla mac yaptim hasilatlardan baya bi para geldi 2-3500 ortalamayla oynadim hersezon.avrupa takimlariyla mac yapaken 12binle 14bin arasinda seyirci geldi 2-3 milyon dolar kazandim hasitlardan

paylasim icin tesekkürler GS ile ilk sene 5,5 milyon euro du transfer bütcesi , 4 turnuva ayarladim ( milan , inter , sporting , fenerbahce, besiktas, trabzon, werder bremen, lyon,....) hepsi kabul etti ve yönetim bu senenin transfer bütcesini acikladi : 26 milyon euro

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Bi Tane Genç Futbolcu Bul Ama Potensiyeli İyi Olsun Onu 27-28 Yaşına Kadar Oynat Adam Ronaldinho Oluyor 27-28 Yaşına Kadar Gelmeden Satma 27-28 Yaşına Gelince 100 Milyon € Satarsın...

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

ben de karşıyakayla oynarken baktım klüp kapanacak,sürekli zarardayız,verdim bünyeyi hazırlık maçlarına,turnuvalara...-3m filanken 1.5 sezonda 10m kara geçirdim balanceı...bayern,dortmund ajax filan rahatlıkla geliyor,güzel de paralar kazanılıyor...milli maç olan haftaları da göze kestirdim,onlara da maç bağladım...cardenas,mokoena gibi transferlerle geleceğimiz parlak)

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda arama,forumun merkezindeyim:D..

Evet bu yöntemi bende uyguluyom.Fenerbahçe ile yılda en az 2-3 turnuva yapıp yardımcı antrenöre oynatıyom.Rakipleri de güçlü seçmeye çalışıyo çünkü o zaman daha yüksek bi gelir kazanıyom.Üstelik paranın yanında oyuncular da gelecek sezon için oyuncuların kondisyonları daha sağlam oluyo.Seni de tebrik ederim ve çünkü her şekilde faydalı bi yöntem.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

hiç aklıma gelmemişti güzel bir yol ama ugrasmak lazm

walla siz cinsiniz..tecrübe ayrı mevzu tabi ....saoln bakalım neler olacak...

saolun beyler... ilk3-4 sezon icin kesin uygulamak gerek zaten ondan sonra uygulamam dedim.. hic mac yapmadan basladim sezona... 3-4 sakat geldi direk ilk 2 haftada

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri