-
bn newcastle'de tim krul die kleci wr fazla ii deil ama 17 yaşında
-
gerksiz bir konu çünkü dünyanın en iyisi buffon tartışmaya gerek yok
-
Stekelenburg ajax da süper oynuyo
-
o heryerde super oynuyor yaf çok ii bi kaleci fm de ama gerçekte ne kadar ii bilemiyorum hala vander sar ın yedeği hollanda da
-
buffon derim başkada bişey demem
-
Petr Cech .Penaltılarda çok etkili .ve normaldede
-
-
Volkan babacan,Polat keser ve Volkan Ünlü Türklerden..
Yabancı Buffon,Dida veya Stekelenburg
-
Casİllas Casİllas Casİllas
-
arkadaslar bendede frey cok iyiydi atletico madridin 3. sezonda basına gectim bjk dan kalede o vardı 1 sene sonra benle lig ve kupa zaferi yasadı yıl 2008 di avrupa sampiyonasında fransaylada avrupa sampiyonu oldu.transfer sezonunun sonuna dogru chelsea 20 milyon paunda anlastım verdim chelseaye süper formdaydı iyi 1 kaleci ama napalım herkesin 1 fiyatı var.bende 7 milyon paunda realden ochoa yı aldım meksikalı ve özellikleri cok iyi umarım iyi cıkar saygılar tüm fm dostları
-
-
Kesinlikle buffon ama fiyat performans olarak oscar ustari , samir handanovic ,chris kirkland , glenn verbauwhede, Carlos Idriss Kameni , Igor Akinfeev , Mathieu Dreyer oyunda ilerleyen yıllarda onun kadar iyi kaleciler oluyo.SewgiLerimLe...
-
-
Leo Franco,Akinfeev veya Volkan Babacan ..
-
igor akinfeev olabilir ama bence stekelenburg çünkü 3.sezonda 17milyon euro ya gsye alıp sonra daha yarım sezon oynatıp 43mn euro + glen johnson a chelsea ye satmıştım oysaki kaleci sıkıntım olduğu için bi dahaki sezon kadroma akinfeev i kattım ama hala boyle deli bir teklif yapmadılar ha tamam müthiç kaleci yer tutuşu reflexleri ve frikiklerdeki performansı ama hiç ilgilenmiyorlar yada izlemiyorlar gerçi dünya çapı klübün itibarı ama yinede teklif yada izleme olmalı onun için ben stekelenburg diycem türklerde ise polat keser ve volkan babacan
ve casillas diyenlerede su an 6.sezona geldim ve ispanyanın kalecisi reina yedeğide canizarés casillas da 3. kaleci yani oyunun başında iyide sonra düşüyor ca sı
-
cech, stekelnburg, frey, p.robinson
-
-
banko DİDA tek gecerim her platformda dunyanın en iyi kalecisi
-
paraguaylı danilo vicente aceval i tavsiye ederim arkadaşlar
-
-
01.Kasım.2006, 14:52
-
02.Kasım.2006, 13:05
Ya bunları neye göre soyluyorsunuz ben Galatasarayla oynadıgım oyun da KAlecim Bruno idi atletico mineiro dan ve adam her sezon yılın kalecileri arasına girdi ve performansıda muhtesemdi maca çok mac kazandırdı kurtarısları ile yanı profil olarak mı en iyi kaleciyi arıyorsunuz yoksa oyun olarak mı_? Birde kalenizde az gol yemeniz kaleciyemi sadece baglı yoksa taktik ve defans oyuncularınamı daha çok baglı _?
-
02.Kasım.2006, 19:28
en iyi bence modragon uefa kupası 3 tur ilk maçımda mondragon 9 puan aldı rakip machester united ilk yarı 3-0 öndeydim mondragon ilk yarının sonunda sakatlandı 2 yarıda kaleyi aykuta verdim 3 gol yedi maç 3-3 bitti mondragon sakatlanmasına rağmen maçın adamı seçildi.
-
02.Kasım.2006, 19:51
wang dalei adam 16 yaşında ,(genç + ucuz + yetenekli)
(ama belli olmuyo yeni oyun kurduğumda bazen kötü oluyo)
-
04.Kasım.2006, 23:34
sergio arias 19 yaşında 2. sezon aldığınıza süper oluyor o kadar süper oluyorki buffon u kesiyor 11 den
-
12.Kasım.2006, 22:54
en iyisi stekelenburg
tek geçerim...
-
14.Kasım.2006, 16:02
Oyunun ilk 5 senesi buffon dan iyisi yok bence ,2011 den sonra da cristian cossu 19 yaşında gelip 11 e yerleşiyor,inanılmaz iyi bence cossu(en azından benim oyunumda...)
-
14.Kasım.2006, 19:47
banko buffon genç istiyorsaniz ise zattin
-
15.Kasım.2006, 22:28
emanuel jauslin...francisco ochoa....jose rafael alamo....es geçmemek lazım gk mevkiinde....ve tabiki
-
18.Kasım.2006, 22:57
bence polat keser hem bende (bursaspor) hemde milli takımda çok çok ii
Mesaj Yetkileri