Sayfa 4 / 20 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 590 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Wederson bana göre bize gelicek. Çünkü dün Melih Gökçek in basın toplantısında gördüm TV de Galatasaray resmi teklif yaptı klüp kara verir dedi.Başkanda her oyuncumuz belirli fiyata satılıktır dedi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

hasan kabze bize gelicekse szymkowiak pafta oynasın daha iyi...

Wederson gelirse süper olur..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Para İstemediler
    Galatasaray'ın orta sahaya transfer etmeyi düşündüğü Trabzonsporlu Szymkowiak için Karadeniz ekibinden takas önerisi geldi. Bordo-mavililerin, oyuncularını isteyen sarı-kırmızılı yönetime, "Karşılığında Hasan Kabze'yi bize verirseniz, Szymkowiak'ı alabilirsiniz" haberi yolladığı öğrenildi.Kabze'yi isteriz
    ne komik adamlarsınız vesselam

hasan kabze hic szymekle takas olurmu ya,ondan kat kat daha iyi futbolcudur hasan kabze,biz onu vermeyiz baska takima.

ayrica wederson gelirse sol kanat sorunumuz biter.mükemmel bir transfer olur,türk vatandasida olmustu galiba kendisi.hem duran top sorunumuz da kalmaz,insallah wederson bize gelir.

"Seve seve gelirim"

Ankaraspor'un Brezilyalı futbolcusu Wederson, iki kulübün anlaşması durumunda Galatasaray formasını seve seve giyeceğini belirterek, "Ankaraspor'daki performansımı sürdürürsem Galatasaray'ın sorunlarına çözüm olurum" dedi.

Ankaraspor'dan Galatasaray'a transferi gündeme gelen Brezilya futbolcu Wederson, kendisine resmi bir teklifin gelmediğini, ancak iki kulübün anlaşması durumunda Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynamaktan gurur duyacağını söyledi. Wederson, transferi için yönetimin kararını beklediğini ifade ederek, "Ben, Ankaraspor'un sözleşmeli futbolcusuyum.

Bana gelen resmi bir teklif olmadı. Transferim konusunda yönetimin kararını bekliyorum. Eğer Galatasaray'a transfer olursam sevinirim. Eğer transferim gerçekleşmezse Ankaraspor'da oynamaya devam etmekten de mutluluk duyarım" diye konuştu.

Galatasaray'da forma giyme konusunda kendisine güvendiğini belirten Brezilyalı oyuncu Wederson, "Benim her zaman ilk hedefim futbol oynamak. Galatasaray'da forma giyersem başarılı olacağıma inanıyorum. Ben kendime güveniyorum. Ankaraspor'daki performansımı sürdürürsem, Galatasaray'ın sorunlarını çözüm olurum" dedi.

Wederson, Galatasaray'da forma giyen futbolcularla herkesin birlikte oynamak isteyeceğini dile getirerek, özellikle savunmanın solunda ve serbest atışlarda Galatasaray'a büyük fayda sağlayacağını kaydetti.

Kaynak: İHA

Wederson'un Fenerbahçe'ye transfer olacağını duymuştum; şimdi de Galatasaray'a transfer olacağı söyleniyor. Wederson Galatasaray için iyi bir transfer olur, gerek serbest vuruşlarda, gerek sol bekte Galatasaray'a ilaç olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bugun bazi haberlerde wederson cimbomla her konuda anlastigi soyleniyor iyisallah gelir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    hasan kabze hic szymekle takas olurmu ya,ondan kat kat daha iyi futbolcudur hasan kabze,biz onu vermeyiz baska takima.
    yalan söylemek sana hiç yakışmıyor baran

Quote Originally Posted by nekop View Post
    yalan söylemek sana hiç yakışmıyor baran
    ya bak serhat siz szymeki göndermek icin elinizden geleni yapmiyormusunuz,szymekin yasida 30 u gecti,yani trabzona geldigi ilk sene ben ona hayrandim,onun büyük kulüplere gidecegini sanardim ama olmadi.simdi kötü oynuyor.hasan kabze ise iyi futbolcu oldugunu belli ediyor,daha yasida genc,gollerinide atiyo.ben yalan söylemem serhat,bunu bil.

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Ben Emurafu'yu anlamıyorum.Abi "iyisallah" ne demek bana bi açarmısın?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet emarafu ya bi acıklarmısın ıyısallah ne demek

Rüyada gibiyim

Ankaraspor'un sambacısı Wederson, iki kulübün anlaşması halinde G.Saray'da seve seve oynayacağını söyledi. Wederson, "G.Saray hayallerimin takımı. Sanki rüyadayım" dedi.

İlaç olurum

Ankaraspor'un sambacısı: G.Saray'ın formasını seve seve giyer, sorunlarını çözerim!.

HEYECANLIYIM
    G.Saray'ın devre arasında renklerine bağlamayı düşündüğü Ankarasporlu Wederson, aldığı teklif nedeniyle çok mutlu olduğunu söyledi. Sarı-kırmızılı formayı gururla taşıyacağını dile getiren sambacı, "G.Saray'da oynama fikri beni heyecanlandırıyor. Kulüpler anlaştığı takdirde seve seve giderim.
    Ankara'da olduğu gibi orada da sürekli oynarım" dedi.

FRİKİK BENİM İŞİM
    Türk vatandaşlığı için başvurusu da bulunan yıldız oyuncu, "G.Saray'ın tüm sorunlarını çözerim. Çok frikik kazanıyor. Tam bana göre. Üstelik Milli Takım yolum da açılır" diye konuştu. Wederson, daha önce Brezilya Ligi'nde Americano, İnternacional, İtuano, Juventude, Taca Guanaraba ve Vasco De Gama takımlarında forma giydi.
    Ozan TUNA
    adam formayla resim bile çektirmiş hayrıdır

Gallardo'yu değil Emana'yı getirin

G.Saray'ın hocası, Gallardo için olumsuz rapor verdi. Gerets, "Bana Emana'yı alın" dedi. Yöneticiler de Emana için Toulouse takımı ile görüşmelere başladılar. Cimbom, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için 3 milyon dolar önerdi, kulübü 5 milyon dolar istiyor.

Emana'yı alın

Yönetim, Kamerunlu ön libero için Toulouse'a 3 milyon dolar önerdi Fransız ekibi 5 milyon dolarda ısrarlı Song, "Çok yönlü bir oyuncu" dedi.

GERETS ikinci yarı için Kamerunlu Emana'yı istedi, yönetim harekete geçti. Erik Gerets yönetimin, "Gallardo'yu alalım" teklifini, "Bana Emana'yı alın yeter" diyerek geri çevirdi. İnamoto'dan istediği verimi alamayan G.Saray, Toulouse takımında forma giyen genç yıldız için Fransız ekibinin kapısını çaldı. Rakamı ise el yakıyor.

GOLLER DE ATIYOR
    Song, sezon başında da gündeme gelen 24 yaşındaki vatandaşını, "Çok yönlü bir oyuncu" diye övdü. Toulouse, 5 milyon dolar istedi, G.Saray ise 3 milyon dolar teklif etti. 2000'de Valencia'dan Toulouse'a giden Kamerun Milli Takımı'nın da yıldızı Achille Emana bu sezon 15 maçta 3 gol attı.
    Yılmaz ŞENOL

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Gallardo'yu değil Emana'yı getirin
    yine basladilar biz en fazla wedersonu aliriz

Nesil
    2006
    Yer
    Island

wederson galatasaray'a yararlı olabilir.ergünle felan gitmez bi iş

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fotospor haberine gore Ali gunes ocakta cimbomda imis birak ali gunes gelecegine cihan kalsin

Fotospor ne yapacağını şaşırdı gene, onların dönemi geldi ya..

Bu transfer haberlerinden anca Wederson'u alırız, yanına 1-2 gurbetçi ile kapatırız..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

G.Saray'ın Roberto Carlos'u olacağım

Sarı-kırmızılıların gözdesi Wederson, SABAH'a konuştu: "Seve seve gelirim. G.Saray'ın Roberto Carlos'u olacağım. Büyük bir takımda oynayacağım için ay-yıldızlı forma şansımı da artıracağım".

Galatasaray'ın sol kanat için çözüm olarak düşündüğü ve teklif götürdüğü Ankarasporlu Wederson, sarı-kırmızılı kulübe sıcak bakıyor. SABAH'a özel açıklamalar yapan Brezilyalı futbolcu, "Galatasaray'a seve seve gelirim" dedi. İşte Wederson'un Cimbom'dan Milli Takım'a, frikiklerdeki başarısından Roberto Carlos'a olan hayranlığına kadar söyledikleri: nGalatasaray büyük camia. Benim de büyük hedeflerim var. Seve seve gelirim. Sarı-kırmızılı kulüpte, belirlediğim hedeflere ulaşabileceğime inanıyorum. Galatasaray formasıyla başarılı olup ay-yıldızlı formayı giyeceğim. Türk vatandaşlığı için başvurmuştum, Bakanlar Kurulu'ndan çıkacak onayı bekliyorum.

* Ankaraspor'da oynamaktan memnunum. Ancak kim Galatasaray'a gitmek istemez ki? Yine de çok çalışmam lazım. Oradaki beklentiler tabii ki daha fazla. nGalatasaray'da başarılı olduğum zaman, Türk Milli Takımı'nın formasını giyme şansım da doğar. Büyük takımlarda oynamak, Milli Takım'da forma giymek adına büyükavantaj oluyor. Çünkü büyüklerde oynayan futbolcu göz önünde oluyor. Ben de hem Galatasaray, hem de Türkiye adına faydalı olmak istiyorum.

ALEX'TEN İYİ FRİKİK ATIYORUM
    * Bugün dünyanın en iyi sol beki halen Roberto Carlos. Brezilya'da futbola yeni başlayan bir genç, kendine oynadığı mevkiiden bir futbolcuyu örnek alır. Ben de sol bek olduğum için her zaman Roberto Carlos'u örnek aldım. Amacım onun seviyesine gelmek. Bir anlamda Galatasaray'ın Roberto Carlos'u olacağım.

* Galatasaray, rakipleri karşısında çok sayıda serbest atış kazanıyor. Şu ana kadar frikiklerde pek etkili olamadılar. Benim de güçlü yönlerimden biri duran toplar. Alex iyi frikik kullanıyor ama ben ondan daha sert ve düzgün vuruyorum. Galatasaray'ın serbest vuruş sorununa care olacağıma inanıyorum.

Bu wedersaon gelmesini cok istiyorum bence gallardo yu almaya gerek yok wederson alalim super

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

G.Saray’a gidersem ilaç olurum’
    Wederson: “Yönetim izin verirse ve transferin gerçekleşirse G.Saray’daki sorunlara çözüm olurum. G.Saray gibi büyük bir kulüpte oynamak isterim”

17.12.2006

G.Saray’ın resmen istediği Ankaraspor’un Brezilyalı futbolcusu Wederson, “Eğer gidersem, G.Saray’daki sorunlara çözüm olacağıma inanıyorum. Yönetimin karar vermesini bekliyorum. Kendime güvenim var. Performansımı ve tecrübemi sahaya yansıtırsam orada da sürekli oynarım. Zaten herşey antrenmanlarda bitiyor, benim için sorun değil. Serbest vuruşlar benim zevkle yaptığım bir iş. Sarı-kırmızılı ekipte de seve seve frikikleri kulanırım” dedi.

G.Saray yönetiminin de devre arasında renklerine katmak için resmi teklifte bulunduğu Wederson için Ankaraspor kulübünden yanıt beklendiği vurgulandı. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın Wederson’dan memnun olmadığı ve transferine yeşil ışık yaktığı iki kulübün önümüzdeki günlerde masaya oturacağı öğrenildi.

Insallah aliriz yonetim ilk defa iyi bir is yapsa

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Wederson Türk vatandaşlığıda alıcaktı galiba .. Hatta almışta olabilir tam bilmiorum ... Transfer gerçekleşirse uzun zaman sonra Free-kick golü izleriz

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

İnşallah Wederson'u transfer ederiz.Gerçekten back için çok yararlı olur.Ayrıca Emana denilen adam,fizik gücü bakımından Appiah gibi.Ben çok izledim ancak Gallarda ile ne alaka onu halen daha çözemedim.
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by uaburak89 View Post
    Wederson Türk vatandaşlığıda alıcaktı galiba .. Hatta almışta olabilir tam bilmiorum ... Transfer gerçekleşirse uzun zaman sonra Free-kick golü izleriz
    turk vatandasi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

FOTOMONTAJ degil gercek resim buyrun kendisininde gelmek istemesi onemli klubuyle daha rahat anlasiriz
    IHA muhabiri ile cektirdigi resim

insan wederson ismini duyunca heyecanlanmadan edemiyo,insallah wederson galatasaraya gelir,emana da gelirse galatasaray ikinci yari firtina gibi olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

G.Saray Gökhan Ünal'a resmen talip!
    Galatasaray ile Kayserispor arasında dün oynanan kupa maçının devre arasında Adnan Polat ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki arasında transfer konuşuldu.

Polat, Özhaseki'den Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı isterken, "Bu transferleri ne yapacağız Başkanım" dedi.

Özhaseki'nin cevabı kısa ve net olarak "Ertuğrul hoca bu oyuncuları bırakmamızı istemiyor" şeklinde oldu.

Adnan Polat, ısrarcı olduklarını ve 2 oyuncuyu da Galatasaray forması ile görmek istediklerini söylerken, Özhaseki "Ben de bu oyuncularımızın Galatasaray gibi bir takımda oynamalarını isterim. Ama, Ertuğrul hoca hedef küçültürüz diye bu futbolcuları vermek istemiyor. Sizden paranın yanı sıra işimize yarayacak önemli futbolcular alabilirsek, o zaman transfer konusunda daha ciddi biçimde konuşabiliriz" dedi.

WEDERSON'A KARŞILIK HASAN KABZE VE ÖZGÜRCAN ÖZCAN

Bu arada Galatasaray yönetimi şu ana kadar Wederson için Ankaraspor resmi bir teklif iletmezken, Sarı-Kırmızılı yönetimin Brezilyalı oyuncuya karşılık Ankara ekibine Hasan Kabze'yi önereceği ve Özgürcan'ı da kiralık olarak verebileceğini ileteceği öğrenildi.

GALATASARAY'IN GENÇ OYUNCULARI KAPIŞ KAPIŞ

Galatasaray'ın alt yapıdan yetişen yetenekli oyuncuları, ara transfer yaklaşırken yine gözde oldular. Çok sayıda kulüp Ferhat, Özgürcan, Aydın, Mehmet Güven ve Oğuz'a talip olurken, özellikle V.Manisa, Ankaragücü, Kayserispor, Mersin İ. Y., Ankaraspor ve Bursaspor bu konuda Galatasaray'ın kapısını aşındırmaya hazırlanıyor.

GERETS, PAF OYUNCULARININ KİRALIK OYNAMASINA SICAK BAKIYOR

Teknik Direktör Gerets ise bu oyuncuların satılmasına kesinlikle karşı çıkarken, başka takımlara kiralanıp tecrübe kazanmalarını istiyor.

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    G.Saray Gökhan Ünal'a resmen talip!
    Galatasaray ile Kayserispor arasında dün oynanan kupa maçının devre arasında Adnan Polat ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki arasında transfer konuşuldu.

Polat, Özhaseki'den Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ı isterken, "Bu transferleri ne yapacağız Başkanım" dedi.

Özhaseki'nin cevabı kısa ve net olarak "Ertuğrul hoca bu oyuncuları bırakmamızı istemiyor" şeklinde oldu.

Adnan Polat, ısrarcı olduklarını ve 2 oyuncuyu da Galatasaray forması ile görmek istediklerini söylerken, Özhaseki "Ben de bu oyuncularımızın Galatasaray gibi bir takımda oynamalarını isterim. Ama, Ertuğrul hoca hedef küçültürüz diye bu futbolcuları vermek istemiyor. Sizden paranın yanı sıra işimize yarayacak önemli futbolcular alabilirsek, o zaman transfer konusunda daha ciddi biçimde konuşabiliriz" dedi.

WEDERSON'A KARŞILIK HASAN KABZE VE ÖZGÜRCAN ÖZCAN

Bu arada Galatasaray yönetimi şu ana kadar Wederson için Ankaraspor resmi bir teklif iletmezken, Sarı-Kırmızılı yönetimin Brezilyalı oyuncuya karşılık Ankara ekibine Hasan Kabze'yi önereceği ve Özgürcan'ı da kiralık olarak verebileceğini ileteceği öğrenildi.

GALATASARAY'IN GENÇ OYUNCULARI KAPIŞ KAPIŞ

Galatasaray'ın alt yapıdan yetişen yetenekli oyuncuları, ara transfer yaklaşırken yine gözde oldular. Çok sayıda kulüp Ferhat, Özgürcan, Aydın, Mehmet Güven ve Oğuz'a talip olurken, özellikle V.Manisa, Ankaragücü, Kayserispor, Mersin İ. Y., Ankaraspor ve Bursaspor bu konuda Galatasaray'ın kapısını aşındırmaya hazırlanıyor.

GERETS, PAF OYUNCULARININ KİRALIK OYNAMASINA SICAK BAKIYOR

Teknik Direktör Gerets ise bu oyuncuların satılmasına kesinlikle karşı çıkarken, başka takımlara kiralanıp tecrübe kazanmalarını istiyor.
    gökhan ünal gelirse cok iyi olur,o necati ates ile takas yapilmali bana göre,bi de paf takimimizdan bir genc oyuncuyu kiralik vermeliyiz onlara.

mehmet topuzu mutlaka almaliyiz,onun icin ne kadar gerekiyosa galatasaray yönetimi ödemeli yoksa besiktas alir.

wederson gelmeli ama hasan kabze ile takasta kullanilmamali,hasan kabze cok yetenekli bir genc golcü.özgürcan kiralik gitmeli onlara ve belli bir miktar para vermeliyiz.

paf takimindan yetenekli oyuncularimizi kesin olarak kiralik vermeliyiz oynayabilecegi takimlara böylelikle onlarda ilerde bir arda gibi olurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Wederson busene ligdeki golleri tiklayin yorumlayin
    4, 7, 12, 13 , 15. haftaya tıklayın oradan Ankaraspor'un maçlarına bakın.

1 penaltı, 4 frikik toplam 5 golü var ilk yarıda Hep de takımı gerideyken atılmış, puan getirmiş goller. 25 yaşında, 1.76 boy, 76 kilo. 5 gol bir asistle oynuyor..

TGRT Spor haberlerinde az önce haberi geçti. Wederson GS'ye transfer edilecek, Carrusca da Bursaspor'a kiralık verilecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Süper hem carrusca da oynama şansı bulur .. Şu inamoto(limonata) gitsede emana gelse keşke ... Yada başka afrikalı bir oyuncu ... Bu takımın savaşcı oyuncuya ihtiyacı var ... Eğer emurafu nun söylediği gibi Wederson Türk olduysa bir kontenjan daha boş kalır carrusca ve inamotonun gidip emananın geldiğini varsayarsak ... ( Ne cümle oldu ama ) O zaman Gallardoyu da alabiliriz .. Takım tam süper olur ...

Sayfa 4 / 20 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri