Sayfa 4 / 11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 309 sonuç

Konu: Satayım mı? Satmayayım Mı?

Hybrid View

bedavaysa al tabiki

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

dusundugun ve bize sordugun kabahat al biraz oynat çok daha fazla paraya satarsın hem etinden hem sutunden bence

bencede al hem isine yarar hende para kazanirsin

beyler ben forvette anderson ile agueroyu oynatıyom.ümit ile necati yedekte ve ben 2008-2009 yılındayım cimbomda satayım mı necati ile ümiti ne dersiniz

Quote Originally Posted by ali_35 View Post
    beyler ben forvette anderson ile agueroyu oynatıyom.ümit ile necati yedekte ve ben 2008-2009 yılındayım cimbomda satayım mı necati ile ümiti ne dersiniz
    Abicim sat tabi yaa. Ya da birini sat diğeri eydek kalsın. Nolur nolmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

anderson agüeroyu almışsın tutman hata sat gitsin diyeceğim ama sakatlıklar çok oluyor geniş kadro iyi olur

bence takımdaki yıldız oyuncuları satmamamya calısıen(eger sevmiyorsanız o baska tabii)bi kere oyunda transfer sürekli sorun oluyor satmayı düsündünüz adamın yerine birini almayı garantilemeden satmayın bence.sonra cok pişman olabilirsiniz....hele ferdinand gibi key palyer bir topcuyu satmak cok riskli bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Old Trafford

sat gitsin
    Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Island

arkadaşlar bjk ile ilk sezonunda şampiyon oldum
    bobo yu satup yerinde daha iyi bir oyuncu mu alayım yoksa kalsın mı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

sat boboyu ne işin var yerine paran varsa kerlonu al

Nesil
    2006
    Yer
    Island

bobo nun yerine kimi alabilirim sizce
    bütçem kısıtlı

kardes bobonun yerine al gökhan ünalı cok ii.pahalıda deil.bobonun parasıyla bile alırsın

saviolayı hiç kacırma derim .ben aldım gs ye döktürüyo.karsı defansı cok rahatsız ediyo bence hemen al

ßoßo'nun Yerine Eddie Johnson İyi Tercih Olur ßen Öyle Yaptım Süper Kardeşim....

Nesil
    2006
    Yer
    Old Trafford

bence de iyi tercih olur eddie johnson süper golcü
    Başka bir üye ile karşılıklı hakaretleştikleri için forumlarımızdan süresiz uzaklaştırımıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

kardeşlerim bu konu birinin yerini doldurma konusu deil satayım mı-satmayayım mı konusu satmayı düşündüğünüz oyuncuyu yazar fikirleri sorarsınız sat dediğin adama söylersin buraya gelip kimi alayım dememelisiniz

edu dracena ve lugano iklisini satsammı satmasammı satarsam kim alayım yerlerine bide kezman ı satayyımmı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by efe24 View Post
    edu dracena ve lugano iklisini satsammı satmasammı satarsam kim alayım yerlerine bide kezman ı satayyımmı
    ben ikisinide sattım yerlerine turk oyuncular aldım yabancı sınırı yüzünden kezmanı sattım onun yerine farfan aldım

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Edu ile Kezmani yolla Lugano kalsin 35 ine kadar oynar o.. sakin satma hata edersin.. Kezman da iyidir ama yasi ilerleyince yolla
    Edu nun yerine Kompany Kezmanin Yerine Jo yu alabilirsin..

Nesil
    2006

Satarsan Edu'yu sat. Defans'a placenta'yı al F.Bahçe'de çok etkili oluyor.
    Kezman'ı sakın gönderme.

bence satma çok güzel oynuyo kafa toplarındada etkili bitiricilikte süper

ya takıma orta saha oyuncusuna ihtiyaç var ek bütçe vermiyolar m.unit dayım hangi forveti satıyım (rooney,torres) bunlar hariç saha,rossi,carcciolo(palermodan almıştım) önerilerinizi bekliyorum

Quote Originally Posted by uaylmz View Post
    ya takıma orta saha oyuncusuna ihtiyaç var ek bütçe vermiyolar m.unit dayım hangi forveti satıyım (rooney,torres) bunlar hariç saha,rossi,carcciolo(palermodan almıştım) önerilerinizi bekliyorum
    Torres yada saha'yı sat. Olmadı taktiğinde orta sahayı azlatı forvete yönelt.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

rooney,torres ikisinden biri satacaksan torresi sat

sat sat paran olsun elinde

27. Default

Kesinlikle Edu yu satmalısın. Lugano ileride oyunun sayılı defans oyuncularından oluyor. Gerçek potansiyeli ortaya çıkıyor. Ben genellikle sezonbaşında FB için EDU , Deivid i satıyorum .. Yerlerine de Marcelo ve Leyrielton u alıyorum ... Mateus u da satarsanız sizin için iyi olacaktır

Fenerbahceyim tuncaya net 23.5 milyon euro verdi tottenham satsammi kezman var deivid var kerlon da gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

düşünmeden kapıyı göster tuncaya

size oyuncu önerim var cesar delgado harika bi adam

Sayfa 4 / 11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri