Anket Sonuçlarını Görüntüle:

Voters
0. You may not vote on this poll
  • 0 0%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 98 arası toplam 98 sonuç

Konu: Diğer Transfer Haberleri

KAYSERİ (A.A) - 26.01.2007 - Kayseri Erciyesspor, Gineli stoper Daouda Jabi ile sözleşme imzaladı.

Kulüp basın sözcüsü Yüksel Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceki gün Kayseri'ye gelen 26 yaşındaki Gineli stoper Daouda Jabi ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Trasfer listelerinde bulunan birkaç oyuncu ile de görüşmelerinin sürdüğünü ifade eden Şahin, ''Sanırım 29 Ocak Pazartesi günü bu görüşmelerden de bir sonuç alırız. Toplu imza töreni düzenlemeyi düşünüyoruz. Jabi de bu törene katılacak'' dedi.

2. Default

Kayserispor Eder'i aldı
    Kayserispor, Brezilya Seri B takımlarından Ituano'nun 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Marcello Prudencı Eder'i renklerine bağladı.

Transferi İstanbul'da gizlilik içinde bitirilen ve İstanbul'da Acıbadem Hastanesi'nde muayeneden geçirilen Eder, bugün Kayseri'ye gelerek yönetimle görüştükten sonra imza attı. Eder'in transferinden sonra Kayserispor'da Latin oyuncu sayısı Toledo, Leonardo ve Mendez'le birlikte 4'e yükseldi.
    29.01.2007

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Eder'den 1.5 yıllık imza

Eder'den 1.5 yıllık imza
    Kayserispor, Brezilyalı orta saha oyuncusu Eder Marcelo Prudencio'yu 1.5 yıllığına renklerine bağladı.
    Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Kadir Has Tesisleri'ndeki imza töreninde yaptığı konuşmada, Eder'in takımın gündeminde olduğunu, yöneticilerin bu futbolcuyu Brezilya'da uzun süre izlediklerini söyledi.

Bu futbolcuyu transfer etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Miraboğlu, ''Eder, Brezilya Seri B Ligi takımlarından Ituano'da forma giyiyor. 26 yaşındaki futbolcu orta sahada oynuyor. Takımımıza büyük faydalar sağlayacağına inanıyorum'' dedi.

Eder de, Kayserispor'u ilk kez Brezilya'ya gelen yöneticilerden öğrendiğini, son olarak da hafta sonu Trabzonspor karşısındaki oyununu izlediğini söyledi.

Takımda yer alabilmesi için büyük çaba harcaması gerektiğini belirten Eder, ''Kayserispor, çok iyi bir takım. Amacım, takıma katkı sağlamak. Umarım bunu başarırım. Kendi kıtamdan olan Toledo ve Mendez ile aynı kulüpte bulunmam benim için bir avantaj. Takıma adaptasyonum daha kolay olacak'' dedi.

Eder, kendisinin Fenerbahçeli Alex'e benzetilmesine ilişkin de, ''Alex büyük bir isim. Onun kadar başarılı olmak isterim. İkimizin de görevleri aynı. Gol atacak arkadaşlarımızı arkadan takviye edip, gol yollarını açmak, mümkün olduğu kadar hücumda takımı başarıya götürebilmek. Serbest vuruşlarda da Alex kadar başarılı olmaya çalışacağım'' diye konuştu.

30.01.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Kayseriye hayırlı uğurlu olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Sakarya'ya Arjantinli golcü

Sakaryaspor, Arjantin Ligi'nin golcü oyuncularından Claudio Graf'ı renklerine bağladı.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, Rüstemler Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Arjantinli golcü oyuncu Graf ile anlaştıklarını belirterek, oyuncunun bu akşam Adapazarı'na geleceğini söyledi.

Graf'ın çok iyi bir oyuncu olduğunu ifade eden Yıldırım, şunları söyledi:

''Her konuda anlaşmaya vardığımız Claudio Graf (30), Arjantin'in Lanus takımında forma giyiyordu. Arjantin liginde 17 maçta 12 golü var. İzlediğimiz bir oyuncuydu. Bize çok faydalı olacak. Yalçın Ayhan'ı kadromuzu kattık. Ayrıca denemeye tabi tuttuğumuz oyuncular var. Ganalı Baba Adanju hakkında, Fenerbahçeli Appiah'tan olumlu bilgiler aldık. Kariyerinin ve tecrübesinin iyi olduğunu öğrendik. Ayrıca denediğimiz Dominik Carlos'un iyi futbolcu olduğu belirtildi. Bugün son kez deneyeceğiz. Yarın her şey netlik kazanacak.''

Öte yandan lakabı Boğa ve Aziz olan Graf, 31 Ocak 1976 doğumlu.

-''KONYASPOR MAÇINDAKİ FUTBOL BENİ İLERİSİ İÇİN ÜMİTLENDİRDİ''-

Konyaspor maçında fizik olarak takımı hazır gördüğünü kaydeden Yıldırım, maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını belirterek, sözlerine şöyle devam etti:

''Konyaspor maçındaki futbol beni ilerisi için ümitlendirdi. Beklemediğimiz bir gol yedik. Beraberliği sağlamak için yüklendik. Golü bulduk. Maçı kazanabilirdik. Rakiplerimizin aldığı sonuçlara bakarsak aldığımız bir puan hiç yoktan iyidir. Takımda ışık gördüm. Beni memnun eden tarafı bu. İstek, arzu, mücadele, kazanma arzusu takımda var. Bu beni memnun etti. Ligde kalacağımıza inanıyorum. Oyuncularımızda inanıyor. Yöneticilerimizde inanıyor.''

İç saha maçlarını kazanmak istediklerini ifade eden Yıldırım, bunu ligin ilk yarısında Fenerbahçe ve Trabzonspor'u yenerek gösterdiklerini kaydetti.

Yıldırım, bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Antalyaspor karşılaşmasını kazanmak istediklerini kaydederek, ''Antalyaspor karşılaşmasını kazanmak istiyoruz. İyi futbol oynamak istiyoruz. Ciddi bir puan maçı. Antalya'ya kazanmaya gidiyoruz'' diye konuştu.

Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

inş.başarılı olur sakaryada

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Sakarya Spor İyi ßir Transfer Yaptı ßu Adam Çok İyi ßir FutßoLcu İzLemenizi Tavsiye Ederim..

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

Gebzespor'da 4 transfer...
    Gebzespor BİR DÖNEM BEŞİKTAŞ VE DENİZLİSPOR FORMASI GİYMİŞ OLAN OLCAY DOĞU'YU RENKLERİNE BAĞLADI...

Ayrıca Karşıyaka'dan Serkan İrdem ve Zeytinburnu'ndan Hasan'da ikinci yarıda Gebzespor forması giyecek...

Son olarak kaleci Gökhan Gebzespor'la sözleşme imzaladı...

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri