Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 339 sonuç

Konu: Antrenman Paketleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by CezA_FataL View Post
    Kesinlikle katiliyorum antremanlarda o kadar yukseliyor ozellikler sonra 1 hafta bi dusus donemi oluyor ve butun kazanilan ozellikler kayboluyor. Bosuna antreman tesisleri felan kucuk demeyin cunku takimim barca. Ustelik antreman tesislerim en ust duzeyde ve bugune kadar hangi takimi aldiysam hepsinde bu sorun var
    E yani kullanmayalım mı bunu?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by CezA_FataL View Post
    Kesinlikle katiliyorum antremanlarda o kadar yukseliyor ozellikler sonra 1 hafta bi dusus donemi oluyor ve butun kazanilan ozellikler kayboluyor. Bosuna antreman tesisleri felan kucuk demeyin cunku takimim barca. Ustelik antreman tesislerim en ust duzeyde ve bugune kadar hangi takimi aldiysam hepsinde bu sorun var
    iyi abi begenmediysen sen bi tane yap onu kullanalım ayrıca kimseye zorla probram kullandırmıyorumya isteyen kullanmasın...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

saolasın abı yaa besıktas'ın oyuncuları bı turlu yukselmıyo ıns. care budur

walla serhat antreman programımı arıyordum saolun

Serhat antreman programı için teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

serhat yaptıysa denemeyin takım batar Şaka bi yana deniycem serhat güzel olmuştur kesin
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eywallah kardeş ellerine sağlık
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    sami yen cehenneminden

emegine saglik

saol kardeş indirdim kullanıyom

Evet benimde tüm oyunlarımda bu sorun oldu sezon öncesi güç antremanlarını artırmıyorum bundan olabilir mi? arttırmalımıyım?

bulamamistim nasil yapilacagini saolasin eline saglik vala super oldu bu ya

Nesil
    2006
    Yer
    Island

ellerine sağlık nekop
    boş olduğum zaman kesin indireceğim

yaw kardes benim su senin önceki programda tuncayın ibrahim akının uğur boral ın özellikleri düstü bi de lugano napacaz bu ise anlamadım

sağol kardeş emeğine sağlık

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

valla ellerine saglik nekop kardesim boyle biseye ihtiyacim vardi.kendim yapmaya usendim acikcasi

Nekop Yanlış anladın kardeşim, önceki yazımdada dedim emeğine sağlık çok faydalı bir iş yaptın fakat sadece soruyorum ( sen daha iyi bilirsin diye) düşüşün nedeni ne olabilir? Amacımn öğrenmek belki benden kaynaklanan bir sorundur. Yoksa dediğim gibi halen senin Serhat antreman pğaketini kullnıyorum normalden çok daha iyi sağolsaın ama dediğim gibi düşüşe çare bulamadım ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ultrarıza View Post
    Nekop Yanlış anladın kardeşim, önceki yazımdada dedim emeğine sağlık çok faydalı bir iş yaptın fakat sadece soruyorum ( sen daha iyi bilirsin diye) düşüşün nedeni ne olabilir? Amacımn öğrenmek belki benden kaynaklanan bir sorundur. Yoksa dediğim gibi halen senin Serhat antreman pğaketini kullnıyorum normalden çok daha iyi sağolsaın ama dediğim gibi düşüşe çare bulamadım ..
    ya bende bu serhat antrenman programını bir türlü bulamadım birisi link verirse sevinirim

not:konuyla alakası yok ama kusura bakmayın bulamadım çünkü

her sey iyi guzel ama indirdim kopyaladigim schu dosyasina oyuna giriyom train e de giriyom edit e basiyom import diyom schu ici bos gorunuyo cok sinir oldum yok mudur bir cozumu

Quote Originally Posted by absolut12 View Post
    her sey iyi guzel ama indirdim kopyaladigim schu dosyasina oyuna giriyom train e de giriyom edit e basiyom import diyom schu ici bos gorunuyo cok sinir oldum yok mudur bir cozumu
    ayni sorun bendede var
    nasil halletcez bunu

taktik antreman konusunda 3 ve 4 uncu sayfada olması lazım

kardes bu senin serhat antreman programınla fenerbahce de ne kadar sakat verdim inanki sayamaz oldum sakatlık cıkarmayan antrenman taktiği istiyoruz

Cok Saol Kardes ellerin dert gormesin...

saol serhat çok iyi olmuş çok temiz bir program

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

herkesin bi antrenmana ihtiyacı vardı paylaşımın için saol

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

emegine saglık kardeşim işimize çok yarıcak

valla arkadaşa helal olsun kullandıkdan 1 ay için takım devlet hastenesine döndü 10 as adamım sakta 3 kalecimden 2 si sakat orta sahayı ne siz sorun ne ben söleyim pafdan adam getirip oynatıyoz ne zaman devam et bas sam doktardan rapor geliyo 4 hafta

Quote Originally Posted by aaRdA View Post
    valla arkadaşa helal olsun kullandıkdan 1 ay için takım devlet hastenesine döndü 10 as adamım sakta 3 kalecimden 2 si sakat orta sahayı ne siz sorun ne ben söleyim pafdan adam getirip oynatıyoz ne zaman devam et bas sam doktardan rapor geliyo 4 hafta
    okurken kendimi gulmekten alamadim arkadasim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by aaRdA View Post
    seninki tabiri caisse eşşek şansı bendece bazı oyunlarımda neredeyse hiçe yakın sakatlık oluyor...

Fizik antremanlarını (Strength,Aerobic) hafif tutmuşsun.Bunun bir nedeni var mı?

Quote Originally Posted by Abdurrahmans View Post
    Fizik antremanlarını (Strength,Aerobic) hafif tutmuşsun.Bunun bir nedeni var mı?
    bu ıkı antremanın sakatlıga yol acmasından dolayıdır tahmınım

Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri