saolasın abı yaa besıktas'ın oyuncuları bı turlu yukselmıyo ıns. care budur
walla serhat antreman programımı arıyordum saolun![]()
Serhat antreman programı için teşekkürler
serhat yaptıysa denemeyin takım batar![]()
Şaka bi yana deniycem serhat güzel olmuştur kesin
![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
eywallah kardeş ellerine sağlık![]()
FM Gazetesi
emegine saglik
saol kardeş indirdim kullanıyom
Evet benimde tüm oyunlarımda bu sorun oldu sezon öncesi güç antremanlarını artırmıyorum bundan olabilir mi? arttırmalımıyım?
bulamamistim nasil yapilacagini saolasin eline saglik vala super oldu bu ya
ellerine sağlık nekop
boş olduğum zaman kesin indireceğim![]()
yaw kardes benim su senin önceki programda tuncayın ibrahim akının uğur boral ın özellikleri düstü bi de lugano napacaz bu ise anlamadım
sağol kardeş emeğine sağlık
valla ellerine saglik nekop kardesim boyle biseye ihtiyacim vardi.kendim yapmaya usendim acikcasi
Nekop Yanlış anladın kardeşim, önceki yazımdada dedim emeğine sağlık çok faydalı bir iş yaptın fakat sadece soruyorum ( sen daha iyi bilirsin diye) düşüşün nedeni ne olabilir? Amacımn öğrenmek belki benden kaynaklanan bir sorundur. Yoksa dediğim gibi halen senin Serhat antreman pğaketini kullnıyorum normalden çok daha iyi sağolsaın ama dediğim gibi düşüşe çare bulamadım ..
her sey iyi guzel ama indirdim kopyaladigim schu dosyasina oyuna giriyom train e de giriyom edit e basiyom import diyom schu ici bos gorunuyo cok sinir oldum yok mudur bir cozumu
taktik antreman konusunda 3 ve 4 uncu sayfada olması lazım
kardes bu senin serhat antreman programınla fenerbahce de ne kadar sakat verdim inanki sayamaz oldum sakatlık cıkarmayan antrenman taktiği istiyoruz
Cok Saol Kardes ellerin dert gormesin...
saol serhat çok iyi olmuş çok temiz bir program
herkesin bi antrenmana ihtiyacı vardı paylaşımın için saol
emegine saglık kardeşim işimize çok yarıcak
valla arkadaşa helal olsun kullandıkdan 1 ay için takım devlet hastenesine döndü 10 as adamım sakta 3 kalecimden 2 si sakat orta sahayı ne siz sorun ne ben söleyim pafdan adam getirip oynatıyoz ne zaman devam et bas sam doktardan rapor geliyo 4 hafta
Fizik antremanlarını (Strength,Aerobic) hafif tutmuşsun.Bunun bir nedeni var mı?