bence vucinic
bence vucinic
Ben milandayken Van buyten i alamadım. kulübün istediği parayı verdim ama adam gelmedi şeref katsayısı düşük insan.)
Beyler nasil aliyosunuz c.ronaldo raul kaka..... falan ben daha adam gibi oyuncu alamiyorum???Bide bana anlatirmisiniz????![]()
Emerson , İbrahimovic , Rooney we diğer Joga Bonitocular
forvet trezeguet
orta saha totti
mirko vucinic süper pot ablty 180
Carlos Tevez
galatasarayla 2013 yılındayım.akinfeevi 40 milyon pounda man utd ye sattım ve 30 milyon pounda c.ronaldoyu veriyolar.28 yasında ama hala süper özellikleri var.sizce alayım mı???bi öneride bulunun
bende hep ts ye mokoena yı alma girişiminde bulnyorm fakat hep sevilla kapıyoyabancı cont dolayı bide fred çok zor geliyo
Jo**uin![]()
chelsea de messiye ne teklfler yaptım barca kabul etmedi sonunda fiyat yüksele yüksele minimum serbest kalma fiyatına geldi mecburen kabul ettiler sözleşmede istedigi fiyatı werdim kabul etti geldi ilk maçına cıktı ... sonra ferdinand tan bir darbe messi 12 ay yok...
yorum sizi alamamkmı daa ii bumu![]()
Yahu bende Chelsea'de Messi için herşeyi yaptım 150m€ serbest bırakma maddesiyle Barça ile anlaştım ama Messi gelmiyor da gelmiyor belki 10 kere teklif ettim ama gelmedi. Belki ilk sezonum diye ama onu mutlaka alacam. Onu oynatmak için gerekirse Kaka'yı Robben'i keserim yine oynatırım
abi ben sergeni istedim adam inat etmis geri gelmiyo bjk etimesgutla mac yaptim iki tane atti amma kin tutmus
bnm fenerde 2.sezonum ve ne olursa olsun, isterse 34 yaşına gelsin bn yinede bigün alcam c.ronaLdoyu takıma..![]()
Steven Gerrard dışında herkesin transfer oldunu gördüm... Ronaldinho bide hep barsa da kalıyo...
ben çelside adriano(inter) 195 milyon dolar werdim ama adriano benim teklifi kabul etmiyo![]()
Kardeş benim ev ark.ı 90m YTL'ye aldı onu chelsea'ye. Yanına bide Villa'yı aldı. Tavsyedir. Muhteşem ikili oluyorlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Alamadığım ve çok almak istediğim bir MARCELO vardı. Onuda aynı oyunda oynadığım arkadaşım CHELSEA idi. o kaptı. e para bol. o yüsden bir türlü alamamıştım. oda satmıodu zaten. Ki kim olsa satar ki.
abi kompanye 25.6m dolar iyimi
iyi iyi deger..
ama butceyi cok bozma![]()
ben 2013 yilindayim ve galatasarayim sergio aguero yu biturlu alamiom chelsea deydi kontrati bitiodu valencia ya gitti
Falcao"ya o kadar para veriyorum ama River vermiyor...![]()
Bende Manu La Oynuyorum İkİnİcİ Sezondayim 55 Mİlyon $ Transfer BÜtÇem Var Fakat Sergİe Aguero U Alamiyom Atletİco Madrİd Ten 60 Mİlyon $ Dolari Kabul Ettİler Sonunda Ama Para Çikmadi Ama Seneye Kesİn AlacaĞim Scholes Yerİne Aeron Lennon Oynuyo Şu An Orda Scholes Da Var Ama Agueroyu Alip Lennon Nu Yedek Yapcam Hep Am Hemde Crİstİano Ronaldo Nun YedeĞİ Yapcam....
arkadaşlar ben palacio yu aldım 34 € verdim değerinin 6 katı ancak veridler hırs yaptım uyus oldum umarım pişman olmam bide dm ve cm oynayacak ucuz iyi genç adamlar varmı manUnited için .. teşekkürler
ben istedimmi alırım kardeşhenry abi hiç biyere alamadım.bide bu konunun başlığı biraz tuhaf geldi bana...
ben chelsea ile oynarim hep qetirmediğim oyuncu kalmadı istediklerim tabiki torres fln 40milyon paunda kolayca qelio onlar dert deil ben kaka'yı alamaıorum adam qelmio chelsea yoq böle bişey