Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 317 sonuç

Konu: Turkcell Süper Lig

Hybrid View

"Tarihi değiştiremezsiniz"

Fenerbahçeli futbolcu Tümer Metin, Samandıra Tesisleri'nde Sarı-lacivertli taraftarlarla tartıştığı ve Beşiktaş soyunma odasında resimlerinin indirilmesi yolunda bir talebi olduğu şeklinde basında yer alan haberleri yalanladı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu Tümer Metin, şöyle konuştu:"Öncelikle bazı gazeteler benim Cumartesi günü Samandıra Tesisleri'nde taraftarlarımızla tartıştığımı yazmış. Ancak böyle bir şey yok, ben taraftarlarımıza 'Henüz Şampiyon olmadık bu eğlenceyi şampiyon olduktan sonra yapmalıyız, şimdi evinize gidin' dedim. İkinci olarak Beşiktaş soyunma odasında resimlerimi gördüğüm ve onların indirilmesi yolunda bir talebim olduğu söyleniyor. Bunu söyleyebilmem için önce o koridorlarda fotoğrafımın olması gerekir ki yok. Ben, 'Sadece tarihi değiştiremezsiniz' dedim. Anlaşılan yine yanlış anlaşılmışım.".

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Nedir bu Tümer'in çektikleri...

Neden oynatılmıyorum?"

Galatasaray, Antalyaspor beraberliği nedeniyle gergin günler geçirirken, Emre Aşık'ın yerine oyuna girerek, takımının tek golünü atan Song, yedek kalmasına bir anlam veremediğini söyledi.

Lig TV’den Pınar Argun’a çarpıcı açıklamalar yapan Kamerunlu yıldız şunları söyledi:

"NEDEN OYNATILMADIĞIMI BİLMİYORUM"
    “Geçen hafta iyi oynadığımı düşünüyorum. Bu hafta ya da diğer haftalarda niye oynamadığımı bir türlü anlayamıyorum. Aslında bu konuda çok fazla konuşup herhangi bir polemiğe girmek de istemiyorum.”

"BEKLEMEKTEN BAŞKA NE YAPABİLİRİM?"
    “Söyleyebileceğim tek şey ben iyi bir profesyonelim. Bana ne söylenirse onu yapıyorum. Ne zaman oynamak için şans bulsam en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmak benim görevim. En iyisini yapmaya çalışıyorum. Ne olduğunu bilmiyorum ama beklemekten başka yapabileceğim hiç birşey yok.”

"SEZON SONU GÖRÜŞECEĞİZ"
    “1 yıl daha sözleşmem var ama gelecek sezon ne olacağını bilmiyorum. Asıl problem şu ki beni yine takımda isterler mi bilemiyorum. Bu benim verebileceğim bir karar değil. Yönetimin benim hakkındaki düşüncelerini de bilmiyorum. Lig bittiğinde oturup yöneticimle konuşacağız ondan sonra birlikte karar vereceğiz.”

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Eric Gerets'in bir bildiği vardır elbette.Ama bende her maçta oynatılmasından yanayım...

Toraman'a 2 maç ceza!
    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaş ile F.Bahçe arasında geçtiğimiz hafta oynanan derbi maçında kırmızı kart gören Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman'a 2 maç ceza verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 08.05.2007 tarih ve 71 Sayılı Toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.

İbrahim TORAMAN (Beşiktaş A.Ş. futbolcusu) 05.05.2007 tarihinde oynanan Beşiktaş A.Ş.-Fenerbahçe müsabakasında, rakip takım futbolcusuna fiili müdahalede bulunmaktan 2 resmi müsabakadan men cezası verilmesine,

1- Cengiz YELKEN (Türk Telekomspor görevlisi) 22.04.2007 tarihinde oynanan Türk Telekomspsor-Orduspor müsabakasında hakeme ağır şekilde hakaret etmekten 2 ay hak mahrumiyeti cezası verilmesine,

2- Malatyaspor Kulübü hakkında: 29.04.2007 tarihinde oynanan Orduspor-Malatyaspor müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 2.500.-YTL (İkibinbeşyüz Yeni türk Lirası) para cezası verilmesine, ayrıca hasarın tazmin edilmesine,

3- Adanaspor A.Ş. Kulübü hakkında: 29.04.2007 tarihinde oynanan Mersin B.Ş.Belediyespor-Adanaspor A.Ş. müsabakasında; çıkan saha olayları nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine, ayrıca hasarın tazmin edilmesine,

4- Bulancakspor Kulübü hakkında: 29.04.2007 tarihinde oynanan Bulancakspor-Tarım Kredisspor müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 5.000.-YTL (Beşbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

5- Bozüyükspor Kulübü hakkında: 29.04.2007 tarihinde oynanan Bozüyükspor-Göztepe A.Ş. müsabakasından sonra; soyunma odası koridorlarında görevli olmayan kişilerin girerek talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

6- Güngören Belediyespor Kulübü hakkında: 29.04.2007 tarihinde oynanan Güngören Belediyespor-Fatih Karagümrükspor müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

7- Muğlaspor Kulübü hakkında: 29.04.2007 tarihinde oynanan Muğlaspor-Fethiyespor müsabakasında, biletlerde tribün adı ve kapı numarası bulunmaması suretiyle talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

8- Akçaabat Sebatspor Kulübü hakkında: 28.04.2007 tarihinde oynanan Akçaabat Sebatspor-Altay müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

9- Aliağa Belediyespor Kulübü hakkında; 29.04.2007 tarihinde oynanan Aliağa Belediyespor-Bursa Merinosspor A.Ş. müsabakasında, takımın sahaya Federasyonun izni dışında pankartla çıkmaları nedeniyle talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

10- Pendikspor Kulübü hakkında: 29.04.2007 tarihinde oynanan Pendikspor-Darıca Gençlerbirliği müsabakasında çıkan olaylar saha olayı boyutuna ulaşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

11- Gümüşhanespor Kulübü hakkında: 29.04.2007 tarihinde oynanan Değirmenderespor-Gümüşhanespor müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

12- Zonguldakspor Kulübü hakkında: 29.04.2007 tarihinde oynanan Küçükçekmecespor-Zonguldakspor müsabakasında doktor bulundurmayarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 2.500.-YTL (İkibinbeşyüz Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

13- Aksarayspor Kulübü hakkında: 29.04.2007 tarihinde oynanan Aksarayspor-Antakyaspor müsabakasında görevli olmayan kişilerin saha içine girerek talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

14- Orhangazi Gençlerbirliğispor Kulübü hakkında: 29.04.2007 tarihinde oynanan Orhangazi Gençlerbirliği-Bilecikspor müsabakasında stada biletsiz seyirci alınarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

15- Kartalspor Kulübü hakkında: 29.04.2007 tarihinde oynanan Kartalspor-Alanyaspor müsabakasından sonra seyircilerin sahaya girmeleri nedeniyle talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL; Ayrıca Merdiven boşluklarının boş bırakılmayarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL; Toplam 2.000.-YTL (İkibin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

16- Mehmet POLAT (Osmaniyespor teknik direktörü) 29.04.2007 tarihinde oynanan Batman Belediyespor-Osmaniyespor müsabakasında 4.hakeme karşı spor ahlakına aykırı davranışta bulunmaktan 1 resmi müsabakadan men cezası verilmesine,

17- Murat KARA (Osmaniyespor yöneticisi) 29.04.2007 tarihinde oynanan Batman Belediyespor-Osmaniyespor müsabakasında hakemlere sözle ve eylemle ağır şekilde hakaret etmekten ve daha önce de cezası olduğundan 3 ay hak mahrumiyeti cezası ile birlikte 5.000.-YTL (Beşbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

18- Alibeyköyspor Kulübü hakkında: 29.04.2007 tarihinde oynanan Beylerbeyi A.Ş.-Alibeyköyspor müsabakasında çıkan olaylar saha olayı boyutuna ulaştığı konusunda yeterli kanaat elde edilemediğinden ceza tayinine yer olmadığına,

19- Şanlıurfaspor Kulübü hakkında: 29.04.2007 tarihinde oynanan Şanlıurfaspor-Adana Demirspor müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 2.500.-YTL (İkibinbeşyüz Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine;

Ayrıca merdiven boşluklarının boş bırakılması konusunda yasal koşullar oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığına,

20- Adana Demirspor Kulübü hakkında: 29.04.2007 tarihinde oynanan Şanlıurfaspor-Adana Demirspor müsabakasında çıkan saha olayları nedeniyle 1.000.-YTL (Bin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine, ayrıca hasarın tazmin edilmesine,

21- Eyüpspor Kulübü hakkında: 29.04.2007 tarihinde oynanan Eyüpspor-İnegölspor müsabakasında, yasal koşullar oluşmadığından çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ceza tayinine yer olmadığına,

Müsabakada çıkan saha olayları nedeniyle 1.000.-YTL; Ayrıca sahaya görevli olmayan kişilerin girerek talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL; Toplam 2.000.-YTL (İkibin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

22- Araklıspor Kulübü hakkında: 29.04.2007 tarihinde oynanan Araklıspor-Bugsaşspor müsabakasında; uyarılara rağmen stad içindeki büfelerde plastik şişede içecek satılması suretiyle talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000-YTL; Ayrıca stada biletsiz seyirci alınarak talimatlara aykırı davranışta bulunulması nedeniyle 1.000.-YTL; Toplam 2.000.-YTL (İkibin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

23- Uşakspor Kulübü hakkında: 28.04.2007 tarihinde oynanan Uşakspor-Kocaelispor müsabakasında, taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunmaları nedeniyle 15.000.-YTL (Onbeşbin Yeni Türk Lirası) para cezası verilmesine,

24- Bashir El TABEİ (Çaykur Rizespor futbolcusu) 05.05.2007 tarihinde oynanan Kayseri Erciyesspor-Çaykur Rizespor müsabakasında rakip takım futbolcusuna fiili müdahalede bulunmaktan 1 resmi müsabakadan men cezası verilmesine,

Kaynak: tff.org.tr
    08.05.2007

sahada kazanmalıydık

Çaykur öne geçmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

g.birligi 1-1 rize maca beraberlik geldi

9. Default

Şampiyon FENERBAHÇEM!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

TebrikLer Fenerbahçe`ye 17. şampiyonLuğu kutLu oLsun.Beşiktaş,GaLatasaray ve Trabzon`a da buna izin verdiği için tebrikLer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Konu kalmadı yazacak. Şampiyon Fenerabahçe.

Ligin dibi kaynıyor!
    Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe 100. yılında şampiyonluğunu ilan ederken gözler ligin alt sıralarında kümede kalma savaşı veren takımlara çevrildi.

Bülent Korkmaz yönetimindeki Erciyesspor, küme düşmesi kesinleşmiş olan Sakaryaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup edere puanını 36'ya yükseltti. Ç.Rizespor ise Gençlerbirliği deplasmanında 1-0 öne geçmesine rağmen son dakikada yediği golle sahadan 2-1 mağlup ayrılarak haftanın en fazla yara alan takımı oldu.

Ege temsilcisi Denizlispor ise Antalyaspor deplasmanında 1-1 berabere kalarak 1 puan razı oldu. Haftanın en karlı takımı ise kuşkusuz Gaziantepspor'du. Zorlu Kayserispor deplasmanına konuk olan Gaziantepspor, 2-1 galip ayrılarak puanını 39'a yükseltti.

Gençlerbirliği 2 - 1 Ç.Rizespor
    Antalyaspor 0 - 1 Ankaragücü
    Ankaraspor 1 - 1 Denizlispor
    Kayserispor 1 - 2 Gaziantepspor
    Sakaryaspor 1 - 2 K.Erciyesspor

Son 2 haftanın maç programı

33. Hafta
    Galatasaray - Fenerbahçe
    Gaziantepspor - V. Manisaspor
    Ankaragücü - Sivasspor
    Beşiktaş - Ankaraspor
    Trabzonspor - Bursaspor
    Gençlerbirliği - Sakaryaspor
    Ç.Rizespor - Konyaspor
    Denizlispor - Kayserispor
    K.Erciyesspor - Antalyaspor

34. Hafta
    Fenerbahçe - Ankaragücü
    Bursaspor - Galatasaray
    Antalyaspor - Gençlerbirliği
    Sivasspor - K.Erciyesspor
    Ankaraspor - Trabzonspor
    Konyaspor - Gaziantepspor
    Kayserispor - Beşiktaş
    V. Manisaspor - Denizlispor
    Sakaryaspor - Ç.Rizespor
    13.05.2007

Kaynak : Sporx.com

Galatasarayın ŞL'e gitmesini bir Galatasaraylıdan daha çok istiyorum. Biliyorumki onlar bizi Beşiktaştan daha iyi temsil eder ŞL'de.

Erciyes haftaya Antalyayı yenerse düşme hattından kurtulur. Kayserispor'da Denizlispor'u yener. Düşenler de öyle belli olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

;Fenerbahçem sen çok yaşaa
    (/s)

O son dakikadaki golü yemeseydik su anda 2. idik.Nasil yedik onu hala anlayamiyorum...

Ama bence bjk haftaya Ankaraspor ile berabere kalacak.Bu agir maglubiyetten sonra beraberlik takimi Ankara´yi gececeklerini sanmiyorum

Erciyesspor ligde k-a-l-a-c-a-k..!

Puan durumuna baktigimda 11.Sivas kume dusmuyor en dusuk.12,13,14,15cilerin kume dusme sansi var

tebrikler fb ve fb taraftarlari

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Şampiyon Fenerbahçe'nin taraftarlarını kutlarım..
    Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tüm takımlara futbolculara,yöneticilere,taraftarlara (holiganlar hariç) TEBRİKLER bize böyle zevkli bir lig yaşattıkları için

Can: "Para pul hepsi yalan"

Fenerbahçeli futbolcular şampiyonluk sonrası büyük bir sevinç yaşarken ilginç açıklamalar da yaptılar.

KEZMAN: Çok mutluyum. Daha önce şampiyonluklar yaşadım ama Fenerbahçe'de şampiyonluk çok özel. Çünkü burada herkes çok tutkulu, futbolla yatıp kalkıyor. Galatasaray maçında da kimin en iyi olduğunu göstereceğiz. Herkes 'Asıl İstanbul'u gör' diyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.

SERDAR: Hayatımda ilk şampiyonluğum. Çok mutluyum. Eşime ve çocuğuma armağan ediyorum. Bana her zaman çok destek oldular. Bir de muhteşem taraftarımıza armağan ediyorum.

ÖNDER: Çok mutluyuz. Geçen sene çok kötü günler yaşamıştık. Bu sene çok önemliydi. Hepimiz zafere inanıyorduk. Anneler gününde bu şampiyonluğu tüm Fenerbahçeliler'e armağan ediyoruz.

'ÖLSEM DE GAM YEMEM'

CAN: En büyük hayalim burada şampiyonluk yaşamaktı. Bu da, 100. yılda gerçekleşti. Artık ölsem de gam yemem. Para pul hepsi yalan. Bundan büyük mutluluk yok.
    14.05.2007

Kaynak : Sabah

Kayserispor'un UEFA umudu
    Kayserispor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Denilzispor maçının hazırlıklarını Kadir Has Kulüp Sosyal Tesisleri'nde günde tek antrenman yaparak sürdürüyor. Denizlispor karşısında 3 puan kovalayacaklarını iddia eden Genel Menajer Süleyman Hurma, "Denizlispor karşısında yüreğimizle oynayacağımız. Metamatiksel olarak devam ttiği sürece UEFA'yı kovalayacağız" dedi.

Denizlispor maçı hazırlıklarını Kadir Has Kulüp Sosyal Tesisleri'nde sürdüren Kayserispor'da golcü Gökhan'ın kart cezalısı, Bülent ve Johnson'un ise sakatlıkları nedeniyle sezonu kapmaları nedinyle Denizlispora karşı forma giyemeyecek.

Sezon sonu olmasına karşın futbolcuların antrenmanda hırsla çalıştıklarını ve Denizlispor maçına hazırlandıklarını söyleyen Genel Menajer Süleyman Hurma, "Denizli deplasmanında yüreğimizle oynayacağız. Denizlispor'un ligdeki konumu ya da kimin düşüp kimin kalacağı bizi ilgilendirmiyor. Biz matematiksel olarak UEFA şansımız devam etitği sürece bu yarışın içinde olmak istiyoruz. Denizlispor karşısında da çıkıp yüreğimizle, aslanlar gibi kazanmak için mücadele edeceğiz" yorumunda bulundu.

Yeni sezonla ilgili hazırlıklarının başladığını, sezon başyından beri takip ettikleri, prensip anlaşmazı yaptıkları futbolcular da bulunduğunubelyirtern Genel Menajer Hurma, "Hedefleri olan bir takımız. Transfer çalışmalarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz. Prensipte anlaştığımız futbolcuları imza attıktan sonra kamuoyuna duyuracağız" diye konuştu.

Denizli deplasmanı hazırlıklarını tek antrenmanla sürdüren Kayserispor cumardesi Kayseri'den ayrılacak.
    16.05.2007

Kaynak : DHA

GK: Orkun Uşak (Kayseri Erciyesspor)
    DR: Mehmet Topuz (Kayserispor)
    DL: Volkan Yaman (Antalyaspor)
    DC: Önder Turaci (Fenerbahce)
    DC: Servet Çetin (Sivasspor)
    MR:Sabri Sarioglu (Galatasaray)
    ML: Arda Turan (Galatasaray)
    DMC: Serdar Kurtulus(Besiktas)
    AMC: Tuncay Şanlı (Fenerbahçe)
    FC: Gökhan Ünal (Kayserispor)
    FC: Ümit Karan (Galatasaray)

Teknik Direktör: Bülent Korkmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Sağlam: "Avantajımızı kaybettik"
    Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ''Bizim öncelikli hedefimiz, Kayserispor olarak bu ligi istediğimiz yerde bitirebilmek'' dedi.

Sağlam, Erciyes Feneri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından açılan kermeste gazetecilere yaptığı açıklamada, gelecek yıl da Kayserispor'da görev yapacağını, mevcut kadroya 3 ya da 4 tecrübeli oyuncu transfer ederek daha iyi bir kadro oluşturacaklarını ve daha büyük hedefleri kovalayacaklarını bildirdi.

Ligde ne konumda olduklarını bildiklerini belirten Sağlam, şunları söyledi:
    ''Bizim öncelikli hedefimiz, Kayserispor olarak bu ligi istediğimiz yerde bitirebilmek. Bu doğrultuda da Gaziantep maçı öncesinde de bundan sonra kalan iki haftada da önümüzde bulunan puanların bizim için çok değerli olduğunu biliyoruz.

UEFA Kupası'na katılma yolunda Gaziantepspor'a yenilerek çok büyük bir avantaj kaybettik. Hedefimizden uzaklaştık. Kimsenin çoluk çocuğu benimkinden daha değerli değil. Kimsenin annesi babası, benim annemden babamdan değerli değildir. Kimsenin hedefi benim hedefimden ve geleceğim açısından önemli değildir.''

Sağlam, birçok takımın puana ihtiyaç duyduğu kadar kendilerinin de puana ihtiyaç duyduklarını vurgulayarak, ''Tabii ki şanssız bir maç oynadık. Hakem birçok yanlış karar vererek bizim maçta iyi bir sonuç almamızı etkiledi. Ama biz kendi hedeflerimiz doğrultusunda çok büyük avantajlar kaybettik. Kalan iki haftada da Gaziantep maçında kaybettiğimiz puanları geri kazanmak için bir şans var. Onu da sonuna kadar değerlendireceğiz'' diye konuştu.
    17.05.2007

Kaynak : AA

Güzel konuşmuş Ertuğrul Hoca...

27. Default

Fenerbahçe 2 : 2 Trabzonspor 13.05.2007
    Tuncay Şanlı 4'
    Deivid De Souza 85'
    Hüseyin Çimşir 2'
    İbrahim Yattara 42'
    Sivasspor 1 : 1 Galatasaray 13.05.2007
    Gürhan Gürsoy 90'
    Ümit Karan 12'
    Bursaspor 3 : 0 Beşiktaş 13.05.2007
    Can Cumhur Bozacı 11'
    Sinan Kaloğlu 37'
    Cornel Frasineanu 65'
    Gençlerbirliği 2 : 1 Ç.Rizespor 13.05.2007
    Isaac Promise 80'
    Isaac Promise 90'
    Anderson 67'
    Kayserispor 1 : 2 Gaziantepspor 13.05.2007
    Gökhan Ünal 33'
    Veysel Cihan 8'
    Kaba Diawara 73'
    Konyaspor 1 : 0 V.Manisaspor 13.05.2007
    Kave Caetano Da Silva 86'
    Sakaryaspor 1 : 2 K.Erciyesspor 13.05.2007
    Murat Erdoğan 2'
    İlhan Özbay 29'
    Mustafa Sarp 71'
    Antalyaspor 0 : 1 Ankaragücü 13.05.2007
    Bebbe 70'
    Ankaraspor 1 : 1 Denizlispor 13.05.2007

3 takımın hatta son yıllarda sadece 2 takımın hegamonyasına girmiş hala 4.şampiyonun çıkmadığı(trabzonsporlular kızmasınlar) ve 4.5.hatta 10. bir şampiyon çıkarmadan adının süper olmaması gereken nadide ligimiz mücadelesi düşük, futbol kalitesinden yoksun, herhangi bir geleneği olmayan, federasyonu tarafından 3 klüp için her yıl düzenlenen, federasyonunu unutkan olan, tahkim kurulunun artık bakanlık derecesine gelmesi talep edilmesi gereken, cezaları pek bi hoş olan, klüplerin ceza almak için önce can atıp sonra tahkim kurulu çalışanlarımesaiye kalsın diye binbir dolapla itiraz ettiği, bol bol prim veren, 4 şampiyon çıkaran ama 100 lerce klübün mücadele ettiği, avrupanın 12. dünyanın 19. en süper ligi nolur bitmesin nolur bitmesin türkselsüperlig nolur bitmesin

daha süperleri ve rakipleri için araştırın

Norway Pro Futbol ligi
    Danimarka Pro Futbol Ligi
    Finlandiya Pro Futbol ligi
    .
    .
    .
    .....

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

K.Erciyes UEFA'da!

Ligin dibinde düşmeme mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor UEFA Kupası'na uzandı. Beşiktaş'ın ikinciliği garantileyip Şampiyonlar Ligi vizesi almasının ardından Fortis Türkiye Kupası finalisti Kayseri Erciyesspor UEFA Kupası'na katılmaya hak kazandı.

Bunun yanı sıra Şampiyon F.Bahçe ve lig ikincisi Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne gidecekler. G.Saray üçüncü olarak UEFA'ya gidecek. Trabzonspor ve Kayserispor ise Inter toto için mücadele edecek.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kayseri erciyes kümeye düşecek belki ama Uefa kupasında ülkemizi temsil eden takımlarımız arasında yer alacak tebrikler Erciyes.

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri