Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 99 arası toplam 99 sonuç

Konu: Online FM Nasıl Oynanır?

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar benim de şöyle bir sorum olacak,size epey keko gelebilir ama,kuzenimle evdeki laptop ve masaüstü bilgisayarından oynayacağız,illa net üstünden mi bağlanmalı,ethernetle filan mı olabilir,yoksa başka bir çözüm varmıdıır??bir de adsl modemim de kablolu,ondan ara jakla çift çıkış yapıp iki bilgisayarı bağlayabilirmiyim??

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Karşılıklı oynayabilmek için bilgisiyarların birbirini görmesi yeterlidir. Modemin tek çıkışlı ise bildiğim kadarıyla çift çıkış haline getirerek veremiyorsun. Birine normal şekilde diğerine ise Usb girişinden bağlantıyı verebilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu oyunu Fifa gibi düşün onun içinden online oynuyoruz ok?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Arkadaşlar on-line oynamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olacak bi arkadaşla öğrenmek ve oynamak istiyorum.Teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by gokhan2206 View Post
    Arkadaşlar on-line oynamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olacak bi arkadaşla öğrenmek ve oynamak istiyorum.Teşekkürler.
    Online FM'nin oynanışıyla ilgili rehbere ilk sayfada ki linkten yani buradan ulaşabilirsin..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Teşekkürler.

arkadaslar eger hamacide bi ag kurduysanız bende katılmak isterim kısa bi süredir hamacide fm oynamıyorum özledim diyebilirim artık tek kişi zevk vermiyor ilgilenirseniz teşekkür ederim...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Turksportalın Kupalarına Nasıl Katılcam
    Last edited by El Barto : 03.Eylül.2009 at 12:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by SaGoSS View Post
    Turksportalın Kupalarına Nasıl Katılcam
    http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=410

bu forumu takip et.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri