fenerbahçe juventus .....
fenerbahçe juventus .....
Gençlerbirliği
O N U R A L P
trabzonspor kayserıspor
rEal madrid en iyisi
guclu takimlar beni sarmiyo gucsuz takimlari guclu yapmak daha guzel bursaspor ve omagh cok zevkli
tabii ki muhteşem ATLETİCO MADRİD
B E Ş İ K T A Ş
Fener.Arsenal.Chelsea bu takimlaar supperrr
atletico madrid gerçekten çok zevkli herkese tavsiye ederim aynı şekilde tottenham
Hamburg la oynuyorum bayern werder bremen ve schalke ile kapismak cok zevkli
Fenerbahçe kendi takımım olmasından ve İzmirspor nedense bir sempati duydum.![]()
atletico madrid ve westham united birçok yönden açık klüpler her şeyi yapabileceginiz ve deneyebileceginiz alt yapısıda üst düzeydir.
Atl.madrİd Juventus
etimesgut
eskisehir
tottenham
karagümrük tabiki
2. lig B grubunda iki yıl debelendim
sonra 2. lig A'dan direkt olarak süper lige çıktım
iki üç takviye ile 8. oldum.
bi sene sonra geniş çaplı revizyon yaptım. çok kalite oyuncular aldım ama ligde zor kaldım. arjantin ve brezilyadan alıp yetiştirdiğim oyuncuları satıp müthiş para kazandım bu arada.
bi sene sonra hiç transfer yapmadan huzuru bozan bi kaç kişiyi şutladım ve 4. oldum.
sonra ikincilik ve şampiyonluk geldi.
2014 yılında ise şampiyonlar ligini kazandım.
tottenham tek geçerim
Arsenal(The Gunners)
fenerbahçe..
Sporting CP
pescara, nijerya
ben beşiktaşı yönettim fm2007 ilk ama pek zevkli olmadı west bromwich albionu yonetiyorum çok zevkli champıonshipten alıp premier ligi şampiyonu yapmak çok kolay olmadıama keyfi bi başka küçük takımları popüler yapmak eskiden en sıradan topcu bile imza atmak istemezken şimdilerde cristiano ronaldo bilem gelmek istiyor bu duygu çok güzel bence
![]()
atletico madrid ve valencia, kadroları çok dengeli ve kaliteli.
o.lyon.....
****paris sg**** ****eskişehirspor**** ****galatasaray****
I'm back...
parası az ama iyi takım
galatasaray
(Galatasaray) Her nedense başka hiçbir takımı yönetemedim.
................ajax...............
her zaman Beşiktaş..
Galatasaray...