Güzel gidiyorsun sakin ardayi satma.1-2 sene meyvasini ye ardanin
Türkiye kupasinda ve ligde kupa bekliyoruz![]()
Güzel gidiyorsun sakin ardayi satma.1-2 sene meyvasini ye ardanin
Türkiye kupasinda ve ligde kupa bekliyoruz![]()
Bende öyle biliyorum .. Aynı gün içerisinde iki maçta oynayamıyor galiba, yada iki gün içerisinde .
yaw bu sava game i kayitli oyunlar konusu na koy bence cok ilgi gorur hem bende bi bakmak isterim
ohoooo sen bole gıdersen deıl turkıye kupası avrupada kupa bırakmazsın devam et begenerek okuorum![]()
![]()
Tranbzonspor 0-2 Galatasaray
Büyük maç gaatasaray'ın galibiyetiyle sonuçlandı. Baştan sona iyi oynayan Aslan galibiyet elde etmesini bildi:
Maçın Adamı:
Daniel Carvalhoo!...
Arkadaşlar sizden ayrı kaldığım günlerde Cim Bom lyon a elendi CL'de. Deplasmanda 1-0 lık mağlubiyetin rövanşında ASY'de 1.dakikada Ümit ile öne geçtik. İlk yarının son dksında golü bulan Govou takımına Çyrek final kapısını araladı. İkinci yarı daha açık oynamamız sonucunda Kontradan 83'te Fredn Lyon'u zafere taşşıyan golü attı.
Fortis TK'da ne mi oldu?
Maalesf Çeyrk Final eşleşmesinde evimde 1-0 yendiğim Fenerbahçe'ye deplasmanda 3-1 yenilerek elendim. Fener'in son golünü 90'da Kezman attı..
Ama ligde herşey yolunda gidiyor.
Trabzon maçı sonrası Ligde oynadığım maça Arda sakatlandı 3 hafta oynamadı. İyileşice Konya maçında oynattım. 89'da sakatladılar. 3 ay yok!!!
Bu arada transfer dönemiin sondan 2 önceki gününde Türk-Jamaika ortak yapımı, İngiliz-Jamaika-Türk uyruğu olması gerken Colin Kazim-Richards'ı transfer ettim. Oyunda geleceği iyi olabilecek oyunculardan birisi gibi gözüküyor..
İşte Kazım'dan birkaç kare:
__________________________________________________ ________________________
TSL'y btirip karşınıza geleceğim.. 6 hafta kaldı 10 puan farkla liderim..
Bilgisayar dersinden aldığım ve yaptğım ödevimi araya kaynatayım bari:
TSL bitince burdayım. Şampiyonluk büyük ölçüde bende!...
Vallahi tebrikler doludizgin gidiyorsun
CLde elenmene uzuldum.
Colin-Kazim 7.02 yamasini yukleyince uyrugu turk mu oluyor?
Yok olmuyor. Ben bazı yanlışlıkları Editör ya da Modifierler ile düzeltiyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bitime 4 hafta kala Şapiyonluğumuzu ilan ettik. Fenerbahçe'nin son 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alası sonucunda strese girmden bitirdik şu işi.
İşte Trabonspor maçı sonrasında oynadığım ve burada paylaşamadığım maçar ve skorları ile son 4 hafta maçları:
Şampiyonluğun kesinleşmesinin ardından medyadan gelen bir soru ardı ve biz de münasip bir şekilde cevaplandırdık:
Bu cevap sonrasında mesaj kutusunda olan bir diğer gurur verici ileti ile karşılaşmıştım.
Topcu became Galatasaray favourite...
Benim için en önemli futbol adamından gelen kutlama mesajı gözden kaçmamalı.
Fatih Terim hails Topcu by a short message...
Şampiyonluk garantilenince Ümit Karan, Cihan Haspolatlı, Emre Aşık, Aykut Erçetin ve Fevzi Elmas satılık listesine konuldular.
Mondi, Serkan işi idare ederler diye düşünüyorum. 3.Kaleci olarak da Fırat'ı yetiştireceğim...
Ayrıca kalan 4 maç için Tatile Git seçeneğini kullandım. Az sonra Ligin son puan durumunu ve yaptığım / yapacağım transferleri yazacağım...
Benim kariyerime hiç bakmıyorsunuz.
( http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=37697 )
Bu arada çok güzel olmuş.
kardes ilk sezon nasil aldin daniel carvalho jose sosa sonra cesar delgado valdivia bunlara 50 e yakin para gider kardes parayi nerden buldun ya ben para bulmak icin elimden geleni yapiyom
Ne diyon ya sen? Ne 50 si? Sosa ve Valdivia yı almış mıyım acabaa.. yoksa ben mi görmüyorum..
Dikkatli okursan anlarsın satılan ve alınan futbolcuları...
__________________________________________________ ______________
TSL Son Puan Durumu:
Ortalama Oyuncu Puanı Sıralaması:
Gol Krallığı:
En Çok Maçın Adamı:
Ödülleeeer!...:
Bunlar da yaptığım transferlerin son hali. Hepsi serbest transferdir. Başka transfer yapmayacağım, sadece satış yapacağım...:
evet almamissin biliyorum daniel carvalho ne kdara verdin
Tebrikler,takimi sampiyon yaptigin icinFTK yi de bekliyorduk aslinda...
![]()
kardes colin richards ozellikleri nasil koysana
Oyun başındaki özelliklerini bilemiyorum.. Kullandığım antrentrenman paketi her oyuncunun özelliğini artırdı. Ergünde tut Çağrı ya kadar. Ama SS alma ve ekleme işlerini yarın yapabileceğim. Zorlu Kimya Sınavına hazırlanmam lazım da
Ama eklemeyi unutursam hatırlatırsın olur mu?
Bu arada tebrik ederim seni herşey çok güzel gidiyor...
Anlatımın falan da çok hoş....Devamını bekliyoruz...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
KardeŞ Seneye Şampİyonlar Lİgİ Kupasini Beklİyoruz....
----------------------------------------------------------------
Öncelikle hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..
Yeni sezona resmen başlamış bulunmaktayıım!...
----------------------------------------------------------------
Transfer harekatına transfer sezonu başlamadan önce ben başlamıştım bile. Takıma yararı olacağına inandığım pek çok oyuncuyu aldım. Bunun yanında gereksiz gördüğüm oyuncular ile yolları ayırıp, genç oyuncularımın çoğunu da kiraya verdim.
Asistanım Eski Milan'lı Franco Baresi'ye hazırlık kampını düzenlemesi için talimat verdim. Açıkçası İtalyan 2.lig takımları ve Yunan takımları bulur diye düşünüyordum ama o İngiltere'de 3 hazırlık maçı ayarlamıştı. Kamp İngiltere'de olacaktı ama onların öncesinde deplasmanda Hajduk ile oynayacaktık. İngiltereye gitmeden önceki son maç ise Pilot Takıımım Maltepespor ileydi.
Hajduk - Galatasaray
Etkileyenler:
![]()
![]()
Delgado, Carrusca, Bilal Kısa
Bu maçtan sonra Delgado ve Carvalho Copa America için milli takımlarına gittiler.
Maltepespor - Galatasaray
http://img457.imageshack.us/img457/9968/maltepetf5.th.jpg[/IMG]
Etkileyenler:
,
Bilal Kısa, Kazım-Richards
Swensea - Galatasaray
Etkileyen:
Necati Ateş
Ipswich - Galatasaray
Etkileyen:
Serkn Kırıntılı
Norwich - Galatasaray
Etkileyen:
Colin Kazım-Richards
Yukarıda etkileyen oyuncuları da belirttim. CKR, Bilal, İnamoto, Serkan kampta göz doldurdular.
Kamp Sonrası çoğu genç ayrıldı. Kira yolu ile deneyim kazanmaları için gönderildiler. İşte Kim, Nereye Gitti:
-Mehmet Düz'ü de Leverkusen kiraladı
Colin Kazım-Richards [Antrenman Sonrası]
Antrenmanlarla özellikle Zihinsel ve Fiziksel özellikler daha fazla gelişiyor..
ve Kulüp bütçesini kulanarak bu sezon yaptığım tek transfer!...
İşte yılın Transfer Bombası!..:
Fatih Tekke Cim Bom'a....
Galatasaray Fatih'i renklerine kattı. Yaklaşık 2 saat önce Floryada basının önüne çıkan Fatih "Tekrar vatanıma dönme güzel.İnşallah Sarı-Kırmızılılar için güzel bir performans sergileyeceğim dedi. Forma numarası ile ilgili soruya da yanıt veren Fatih Zenit de olduğu gibi 61 numarayı giyeceğini açıkladı.
Galatasaray için Atatürk Hava Limanı'na inen Fatih bundan birkaç saat sonra sözleşmeyi imzaladı.
Zenit'teki maçların birinden bir görüntü
Bu gelişmeler ışığında Fener maçına da kısa bir süre kala Delgado ve Carvalho milli takımlarında sakatlandılar. Carvalho 1 ay Delgado 1,5-2 hafta sahalardan uzak kalacaklar.
Derbide forvette büyük ihtimalle Fatih-Necati(Tevfik ya da Kazım) olacaklar. Bilal ise GS için ilk maçına FB karşısında çıkabilir..
Az Sonraaa Süper Kupa finali!....
heyecanla bekliyoruz![]()
Galatasaray 3-1 Fenerbahçe
Yer : Ali Sami Yen Stadyumu
İşte Kadrolar:
Maç Sonu:
Maça hılı başlayan Galatasaray Kazım ile net bir pozisyondan yararlanamadı. İlerleen dakikalarda baskı artınca ve Ümit Özat da ileri gidip dönmeyince Hasan Şaş sağdan girip Volkn'ı mağlup etti: 1-0 İlk yarı fazla gollük pozisyon olmadan sonuçlandı.
İkinci yarıda daha atak oynayan FB'de Appiah ın 1 şutu üst direkten döndü, tamamlayan Sezer de Mondi'yi geçemedi. Ama bu pozisyondan hemen sonraki atakta Kezman yaklaşık 40 metreden harika bir gol attı. Böylece ASY'deki az sayıda Fener taraftarı ayağa kalkıp marşlar okumaya başladılar.
Bu skor aynı zamanda 90 dk skoru idi. Uzatmalarda Fatih,Hasan,Muslu ve Necati'nin oyunları ile kazanırken goller Necati ve Tekke den gldi. Maçın galibi Galatasaray oluyordu ve 2 senedir düzelenen bu kupayı ikinci kez alıyordu..
Maçın Adamı:
Gökhan Zan
TSL Başlıyor... 2007-2008 sezonunda ige yükselen takımlar Altay, Telekom ve Kocaelispor olmuşlardı. Düşenler ise Konyaspor, Ç.Rizespor ve Ankaragücü idi.
Acabaa TSL'de neler olacakk?!..
Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Cim Bom bu seson da CL'ye katılacak.
3.Öneleme Turunda rakip Basel ve ilk maç İsviçre de. Bunu da avantaj olarak görüyorum açıkçası..
valla senin bu anlatımından sonra bende bi kariyer yapmaya başlayacam ha![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Helal olsun ..
gerçeten anlatımın mükemmel ben Galatasarayla oynuyorumda ant. paylaşabilirisin bizlerle
harika bir takım kurmuşsun abi.bilal,kazım-richards falan.sen carrusca,song,hasan şaş'ı satılığa koymuştun ne oldu?bu arada bu sezon yaptığın transferleri ve sattığın oyuncuları ss ile gönderebilirmisin
Yok ben değil Gerets onları gönderecek galiba gerçekten
Bu üç oyuncudan 2si banko Song ve Hasan. Carrusca da her maç kulübede vallahi 3ünü de satılığa koymamıştım
Bu arada 1 arkadaş tam listesini istemis transferlerin. En son eklediğim transfer resminde bulunuyor hepsi. Bir de Tekke eklenecek o kadar. Aslında Serhat Akın'ı düşünüyordum Fatih'in yerine hem daha ucuz ve daha gençti. Amam o Cimbomu istemedi.
2 güne kadar lig ve CL heyecanı ile kariyere devam edceğim. Şu sınavlar bir geçse..
Süpersin süper
bence bu sabit konu olmalı şahane yaa
Süper Gidiyo Basarılar Dilerim![]()