Ve Turk Telekom Lig A da ilk yari bitti.Oynanan 17 hafta sonunda puan durumu soyle olustu...
Bu 17 Hafta icinde Lig A icin cok buyuk suprizler yasandi...
Samsunspor:
Uzun yillar Super Ligin mudavimi olan Kaaradeniz temsilcisi,yasanan bircok sıkıntıdan dolayı 2005-2006 sezonunda Super Lıge veda etmısti.Bu sezon klub maddi sıkıntılardan kurtulamadıgından dolayı çok zor günler geçirdı.Klüp şimdi ise Lıg B ye dusmeme savası veriyor..
Altay:
Son 4 senedir bır İzmır takımı Süper Ligde mücadele edemedi.Altay bu talihsizliği yenmek ıçin çok ciddi yatırımlar yaptı.Ancak bu klüpte kötü şans mı vardır nedir İzmır ekıbı devreyı 10.sırada tamamladı...
Elazıgspor:
Çok degil sadece 50.000 $ Lık butce ile kume dusmeme hesapları yapıyordu bu takım sezon basında.Ancak Serafettın Tutasın ogrencileri zoru basardı ve Gakgoşları Super Lıge gerı dondurmek için var gucu ile çabalıyorlar...
Eskişehirspor![]()
Açın yolları bır Efsane uyandı ve geri donuyor..![]()
Eger T.T Lıg A da bıra araştırmaya cıkacaksanız Eskısehırsporun Super Lıge geri donusu ıcın en uygun slogan bu olurdu herhalde
Sezona süpriz ır teknik direktörlük değişikliği ile başlayan Es-Es için yapılan yorumlar küme düşmeyı tesir edıyordu.Hatta teknık dırektor Mert Ceken için ÇİFTÇİ lakabı takıldı
Adem Koçak,Serkan Gedik,Ahmet Yıldırım,Ömer Rıza,Serdar Kulbılge gibi flaş transferlerle Super Lige goz kırpan Es-Es yıllar sonra 1.Lıge donecekmıs gibi gözüküyor...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FLAŞ FLAŞ FLAŞ.......
Az önce şok denilebicek turden bir olay oldu..Turkcell Super Lıgde 2005-2006 sezonunu şampiyon bitiren Galatasarayda yönetim Eric Geretsi kovdu...
Hemen ardından bır transfer haberı Eskişehirden geldii.......
Bu sezon Galatasaraya büyük umutlarla getirilen Mehmet Topal Eskişehirsporla anlaştı.
Bu yasanan olayların ardından mıkrofanları Mert Cekene uzatıyoruz.
Muhabir::Mert Bey,Galatasarayla görüştüğünüz ve birkaç haftaya kadar Eskişehirsporu bırakacagınız soyleniyor...
Mert Ceken::Yalandır efendım yalandır,
Muhabir::Aman Mert Bey geçen gün yayınlanan bir programda Ozhan Canaydınla bir kelle paçacıdan cıkarkenki goruntuleriniz yayınlandı...
Mert Ceken::O goruntuler fotomontaJ inamayın kardeşim,Ben sayın Özhan Canaydınla Mehmet Topal transferi için görüştüm...![]()
Muhabir::(Sakallarını eliyle ovuşturarak bana traaşşş demeye calışır....)İyi akşamlar Mert Bey...
Mert Ceken::İyi akşamlar bebişim![]()