Sayfa 4 / 16 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 465 sonuç

Konu: Eskişehirspor Kariyeri(cekochan)

Default Devam...

Ve Turk Telekom Lig A da ilk yari bitti.Oynanan 17 hafta sonunda puan durumu soyle olustu...

Bu 17 Hafta icinde Lig A icin cok buyuk suprizler yasandi...

Samsunspor:
    Uzun yillar Super Ligin mudavimi olan Kaaradeniz temsilcisi,yasanan bircok sıkıntıdan dolayı 2005-2006 sezonunda Super Lıge veda etmısti.Bu sezon klub maddi sıkıntılardan kurtulamadıgından dolayı çok zor günler geçirdı.Klüp şimdi ise Lıg B ye dusmeme savası veriyor..

Altay:
    Son 4 senedir bır İzmır takımı Süper Ligde mücadele edemedi.Altay bu talihsizliği yenmek ıçin çok ciddi yatırımlar yaptı.Ancak bu klüpte kötü şans mı vardır nedir İzmır ekıbı devreyı 10.sırada tamamladı...

Elazıgspor:
    Çok degil sadece 50.000 $ Lık butce ile kume dusmeme hesapları yapıyordu bu takım sezon basında.Ancak Serafettın Tutasın ogrencileri zoru basardı ve Gakgoşları Super Lıge gerı dondurmek için var gucu ile çabalıyorlar...

Eskişehirspor
    Açın yolları bır Efsane uyandı ve geri donuyor.. Eger T.T Lıg A da bıra araştırmaya cıkacaksanız Eskısehırsporun Super Lıge geri donusu ıcın en uygun slogan bu olurdu herhalde Sezona süpriz ır teknik direktörlük değişikliği ile başlayan Es-Es için yapılan yorumlar küme düşmeyı tesir edıyordu.Hatta teknık dırektor Mert Ceken için ÇİFTÇİ lakabı takıldı Adem Koçak,Serkan Gedik,Ahmet Yıldırım,Ömer Rıza,Serdar Kulbılge gibi flaş transferlerle Super Lige goz kırpan Es-Es yıllar sonra 1.Lıge donecekmıs gibi gözüküyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    FLAŞ FLAŞ FLAŞ.......

Az önce şok denilebicek turden bir olay oldu..Turkcell Super Lıgde 2005-2006 sezonunu şampiyon bitiren Galatasarayda yönetim Eric Geretsi kovdu...

Hemen ardından bır transfer haberı Eskişehirden geldii.......

Bu sezon Galatasaraya büyük umutlarla getirilen Mehmet Topal Eskişehirsporla anlaştı.

Bu yasanan olayların ardından mıkrofanları Mert Cekene uzatıyoruz.

Muhabir::Mert Bey,Galatasarayla görüştüğünüz ve birkaç haftaya kadar Eskişehirsporu bırakacagınız soyleniyor...
    Mert Ceken::Yalandır efendım yalandır,
    Muhabir::Aman Mert Bey geçen gün yayınlanan bir programda Ozhan Canaydınla bir kelle paçacıdan cıkarkenki goruntuleriniz yayınlandı...
    Mert Ceken::O goruntuler fotomontaJ inamayın kardeşim,Ben sayın Özhan Canaydınla Mehmet Topal transferi için görüştüm...
    Muhabir::(Sakallarını eliyle ovuşturarak bana traaşşş demeye calışır.... )İyi akşamlar Mert Bey...
    Mert Ceken::İyi akşamlar bebişim

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

Transfer Güzel Takım Güzel....

Nesil
    2006
    Yer
    -

mehmet topal iyi transfer

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kardfreş süper yapıyosun bu işi ya
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Turk Telekom Lig A da 18.Haftanin acilis maci...

iLk 11Ler,

Mac cok hizli baslamsiti..(yine)Daha Macin basinda Mehmet Topalla one gectik... 0-1 29.dakikada Izmir temsilcisi beraberlik golunu buldu.Sonrasinda Serkan Gedik ve Omer Rizanin ayaklarindan buldugumu ikiser gollerle maci 5-1 kazandik...

Arkadaslar birazdan okulda torene gidecegim icin bu kadar kisa ve detaysiz yazdim.Eve dondugumde 2 veya 3 mac yazarim...Konuyu hortlatmayi unutmayin

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Valla çok iyi gitmişsin,transferlerde yerinde ve süper.BaşarıLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    -

ooo 5-1 bravo başarılar

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

mğthiş bir kariyer oluyor. başarılarının devamını dilerim. umarım 1. lige çıkarsın. yalnız malkatya naapmış öyle?? almış başını gitmiş...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

güzel gidiyor tebrikler

Arkadaslar maceramiz son surat devam ediyor.Az once cok guzel maclar oldu.Ve bu maclarin hepsini sadece burada bulabilirsinizHepsini zamanla sindire sindire sizlerle paylasacagim

Sebat Maci...

ILk 11Ler..

Maca Akcaabatin kalesini yokladigimiz ataklarla basladik.Bu ataklardan henuz 2.cisinde Volkan Yamanla one gectik.. 1-0

Sonrasinda ataklarimiz devam etti ve Omer Riza farki 2ye cikardi.. 2-0

2.yarinin hemen basinda Serkan Gedikle buldugumuz gol macin skorunu belirleyen gol oldu.

Mac sonu basin toplantisi

Muhabir::Mert Bey oncelikle iyi aksamlar,Eskisehisporun gidisatini soracaktik?

Mert Ceken::Oncelikle sunu belirtmek istiyorum.Mactan sonra bir hesplama yaptim matematiksel olarak biz bu sezonu en kotu 14.bitirme sansimiz var.Yani bu kumede kaldik demektir.Artik butun kozlarimizi Super Lig icin ortaya koyacagiz.Bu macta guzel bir futbol ortaya koydugumuzu dusunuyorum.Biz su an Super Ligdeki 5-6 takimdan daha iyi top oynuyoruz.Kenetlendik Super Lige cikacagiz Hadi iyi aksamlar

Arkadaslar tekrar kusura bakmayin diyorum.1 mac yazabildim sadece.Yarin daha fazla yazarim insallah.Okudugunuz icin tesekkurlerBizi okumaya devam edin

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

mehet topal gıbı adamlar eskı versıyonda ıyıler ama 7ç02 de bu oyuncuların alınmasıcok zorcunku baya guclu lerbasarılar kardes

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kardeş takım iyi gidiyor inşallah üst lige çıkarsın bu arada kaç maç kaldı ligin bitmesine
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

13. Default

güzel olmuş yaratıcı bir yazı tebrikler kadroyuda iyi yapmışsın umarım ilk 6 da kalarak 1. lig için şansını devam ettirirsin

Nesil
    2006
    Yer
    -

çok güzel gidyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

bravo arkadaş güzel gidiyor
    I'm back...

Default Devam...

T.T Lig A da bu sefer rakip Kocaeli.......

Ilk 11Ler...

Maca hizli baslayan taraf Kocaeliydi.Henuz 24.Dakikada sagdan gelisen atakta Mohamed Ali Kurtulusun attigi golle Kocaeli one gecmeyi basardi 0-1

Ilk yarinin bitimine 2 dakika kala Serkan Gedikin attigi gol skoru belirledi 1-1

Mardin maci.......

Ilk 11Ler;

Maca hizli basladik(yine)Guzel futbolumuzu Mardin karsisindada gosteriyorduk.29.dakikada Omer Riza ile one gectik.. 0-1...

Macin bitimine dogru Serkan Gedik yine bir gol daha kaydetti...0-2

Ve bir deplasmandan daha galibiyetle ayrildik

17. Default

kısa ve öz olmuş bol sanslar umarım ilk 6 da kalaırsın

Nesil
    2006
    Yer
    -

mardin galibiyeti kötü olmuş keşke yenilseydin şaka şaka

Nesil
    2006

mardini devirmişsin bravoo

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

Helal Olsun cekochan Bayaa Güzel Gidiyosun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

helal olsun sana......
    Futbolcu Bilgileri

Default Devam...

Kasimpasa maci....

Ilk 11ler;

Mac oncesi...

Muhabir::Mert Bey,T.T LIG A"nin 2.yarisinda Eskisehirspor beklenmedik bir sekilde guzel bir seri yakaladi.Bugun Kasimpasayi konuk edecek
    Mac icin dusuncelerinizi ogrenebilirmiyim?
    Mert Ceken::Ben ilk geldigimde takimi kume dusurmemek icin gelmistim En azindan baskan bana oyle diyordu Simdi ise adimiz Super Lig icin geciyor.Bu basari tabiki benim sayemde Bugunku Kasimpasa macini kazanacgimizi dusunuyorum

Mac yavas basladi Iki takimda karsilikli top kyiplari ile futbol kalitesini dusuren bir oyun oynuyordu. 23.dakikada defansin arkasina atilan topta Serkan Gedik yine fileleri sarsti 1-0..

Devre arasi

Mert Ceken::Arkadaslar sizi tebrik ederim su an bu oyununuzu Super Ligde oynamis olasydiniz Intertoto icin mucadele veriyor olurduk
    Hayrettin::Ufak atda civcivler yesin
    Mert Ceken::Sen cok Gokhan Ozen dinliyorsun galibaNeyse arkadaslar bu oyunu sizden 2.yaridada bekliyorum hadi Allah kolaylik versin

63.dakikada soldan gelisen bir atagimizda Mehmet Topal farki 2ye cikardi... 2-0...

Baska gol olmadi ve mac 2-0 bitti...

CIFTCI ESES ELELE HEP BERABER SUPER LIGE

Ciftci Mert Ceken yonetimindeki Es-Es malesef bir galibiyete daha imza atti..Yahu bu ciftciden kurtulus yokmu Tamam belki biz bu sene Super Lige cikabiliriz ama ciktigimiz gibi geri duseriz. Ya ciftci ya da Ciftci yanlisi yonetim istifa etmeli

Nesil
    2006
    Yer
    -

ben demiştim topal iyi transfer

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Çok sağlam kadrosu var şuanda eskişehir'in... Süper lig ya da en azından playoff'lar için yeri garanti gibi bence... Bu kadroyla iyi şeyler yapmaları lazım ve onlar da şuanda ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Özellikle de Serkan Gedik!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kardeş kadron çok süpperrrr
    Futbolcu Bilgileri

super gidiyorsn deveamini bekliyorm

Kadrolar;

T.T Lig A"da en zor deplasman niteliginde bir maca cikmistik.Mac basinda Istanbulspor Burak Akdis ile kalemizi yokluyordu.Ve beklenen gol 25.dakikada geldi..

Sagdan gelisen atakta Caferin ortasinda Serkan Bensol ters bir vurusla (!) topu aglara gonderdi...0-1

Devre arasi...

Mert Ceken::Arkadaslar helal olsun bu guzel futbolla biz artik Super Ligdeyiz..
    Ulas Meyan::Ne Super Ligi hocam yaa,baksana adamlar bizle resmen dalga geciyor ,o serkan bensağ midir,bensol mudur her neyse o herif resmen kendi kalesine gol atarak dalga gecti bizimle..
    Mert Ceken::Hee sizin gibi takimdan ne koy olur ne kasaba acidim size yardim edeyim hesabi
    Omer Riza::Ha sunu bileydin hocam..
    Mert Ceken::O zaman cikin sahayi dar edin onlara
    Hayrettin Yerlikaya::Oncesinde onlar bize dar etmesinde

2.Yari mac resmen dovus klubune dondu hakem 2 kez kirmizi kart cikardi.

82.dakikada Omer Riza macin skorunu belirleyen golu atti...0-2

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Kadrolar;

Bu sefer evimizde Asigolari konuk ediyoruz.Maca hizli basladik.Sagdan soldan gelen ataklarimiz asigolari zor durumda birakiyordu.

30.dakikada sol kanattan attigi deparla kaleci ile karsi karsiya kalan Omer Riza hemen asagisindaki Taner Demirbasa topu yolladi,Taner hafif bir vurusla topu aglara gonderdi 1-0

Bu gol macin skorunu belirleyen gol oldu ve mactan 3 puanla ayridik

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

E artık bir lig tablosu koysan hiç de fena olmaz.. Di mi ? Nasıl durumlar onu da bir görelim... İyi bir namağlupluk serisi yakaladın. Tebrikler...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Kadro süper..Bu kadroyla ilk 2 ye girersin
    (/s)

super gidiyorsun..Super Ligede cikarsin artikLigde kacincisin su an?

Sayfa 4 / 16 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon

Mesaj Yetkileri