Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 103 arası toplam 103 sonuç

Konu: TSL 28. Hafta | Gençlerbirliği - Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

gs yi tebrik ederim ama şampiyon olma iddası tuzla buz olmuştu zatenn.....

3-1 bitti Genclerin golünü isaac atti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    3-0 bitti goller ümit karan2, necati
    ne 3-0 yav 3-1 bitti
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Malum sezon bittigi icin birde adnan polat bu takimda kimsenin yeri garanti degil dedi futbolcular o yuzden bu macta cok iyi oynadilar
    inamoto yu begendim sadece pas hatalari vardi ama olumune toplara girdi hatta yuzde yuzluk golu kurtardi necatinin de mucadelesi benim ilerisi icin sevindirdi haftaya bu maca cihan ve inamoto yerine ortasaha da okan ve mehmet topal cikmamiz lazim cihanda bu macta iyi oynadi herkez ilk golde cihanin hatasi vardiyor ozellikle baran kardes baran kardes cihan bu macta on libero oynadi orda sabrinin hatasi var

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Öncelikle Galatasaray'ı tebrik ediyorum.Bu galibiyet onlara moral oldu.Fenerbahçe maçına daha da asılacaklar uzaklaşmamak için.Gençlerbirliği o eski Ahmed Hassan,Okan Koç,Youla'lı dönemindeki gibi iyi değil.Maçı izlemedim ama Galatasaray çok da zorlanmamış olsa gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Öncelikle Galatasaray'ı tebrik ediyorum.Bu galibiyet onlara moral oldu.Fenerbahçe maçına daha da asılacaklar uzaklaşmamak için.Gençlerbirliği o eski Ahmed Hassan,Okan Koç,Youla'lı dönemindeki gibi iyi değil.Maçı izlemedim ama Galatasaray çok da zorlanmamış olsa gerek.
    tam tersi sezonun en iyi futbolunu oynadi hemde en rahat macini kazandi

rakibin 70. dakikaya kadar hic sutu yoktu herseyi sifirdi ustelik ozamana kadar gerets oyuncu degistirmedi 70 den sonra 2 net pozisyon buldular biri gol oldu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    "Tren kaçtıktan sonra..."

Turkcell Super Lig'in 28. haftasının açılış maçında deplasmanda G.Saray'ın G.Birliği'ni 3-1 yendiği karşılaşmanın ardından Sporx.com yazarlarından Osman Tanburacı şu ifadeleri kullandı: "Tren kaçtıktan sonra Galatasaray gayrete geldi. Madem 3 golle 3 puanı alacaktın. Kendi sahanda bu gayreti neden göstermedin. Gerets de en sonunda doğruyu buldu. Orta sahaya hakim G.Saray bu şekilde oynamalı. Yine eski tas eski hamama dönülürse hiçbir şey olmaz. Hasan Şaş kaptanlık bandını takınca aslan kesildi. Ümit Karan sağlam, Inamoto görev adamı, Ayhan ise dinamo gibiydi. G.Birliği golden sonra açıldı ama bir golde kaldı. Bundan sonra aman Gerets bu takımı bozma, bundan sonra ne olacağı belli olmaz, umutlar halen devam ediyor. İkincilik tekrar gelebilir."

Kaynak: Webaslan.com

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    tam tersi sezonun en iyi futbolunu oynadi hemde en rahat macini kazandi

rakibin 70. dakikaya kadar hic sutu yoktu herseyi sifirdi ustelik ozamana kadar gerets oyuncu degistirmedi 70 den sonra 2 net pozisyon buldular biri gol oldu
    en iyi futbolumu
    gençler top oynamadı yahu biz oynuyor gözüktük sadece, ilk şutu spikerin dediği gibi 44.dkda oldu o da 5 mt farkla gitti

neyse 3 puan 3 puandır : )

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Galatasaray anladığım kadarıyla iyi oynadı artık rakiplerinin puan kaybını bekleyecekler benim merak ettiğim şey bu performans acaba devam edermi
    Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    geç açıldık ya bu takım daha önce nerdeydi
    Gerets'e sormak lazım
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Tebrikler gs li arkadaşları

bu sonucu hiç beklemiyodum Trabzonuma karşı oynanan futbol diğer takımlara taşınmıyoki.aslında yediğimiz goller hatadandı ama olsun en azından istek vardı

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by y_layta View Post
    bu sonucu hiç beklemiyodum Trabzonuma karşı oynanan futbol diğer takımlara taşınmıyoki.aslında yediğimiz goller hatadandı ama olsun en azından istek vardı
    herkes aynı dertten yakınıyor nedense

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aslan'dan Korkutmayan Kükreyiş
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5