gs yi tebrik ederim ama şampiyon olma iddası tuzla buz olmuştu zatenn.....
gs yi tebrik ederim ama şampiyon olma iddası tuzla buz olmuştu zatenn.....
3-1 bittiGenclerin golünü isaac atti.
Malum sezon bittigi icin birde adnan polat bu takimda kimsenin yeri garanti degil dedi futbolcular o yuzden bu macta cok iyi oynadilar
inamoto yu begendim sadece pas hatalari vardi ama olumune toplara girdi hatta yuzde yuzluk golu kurtardi necatinin de mucadelesi benim ilerisi icin sevindirdi haftaya bu maca cihan ve inamoto yerine ortasaha da okan ve mehmet topal cikmamiz lazim cihanda bu macta iyi oynadi herkez ilk golde cihanin hatasi vardiyor ozellikle baran kardes baran kardes cihan bu macta on libero oynadi orda sabrinin hatasi var
Öncelikle Galatasaray'ı tebrik ediyorum.Bu galibiyet onlara moral oldu.Fenerbahçe maçına daha da asılacaklar uzaklaşmamak için.Gençlerbirliği o eski Ahmed Hassan,Okan Koç,Youla'lı dönemindeki gibi iyi değil.Maçı izlemedim ama Galatasaray çok da zorlanmamış olsa gerek.
tam tersi sezonun en iyi futbolunu oynadi hemde en rahat macini kazandi
rakibin 70. dakikaya kadar hic sutu yoktu herseyi sifirdi ustelik ozamana kadar gerets oyuncu degistirmedi 70 den sonra 2 net pozisyon buldular biri gol oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"Tren kaçtıktan sonra..."
Turkcell Super Lig'in 28. haftasının açılış maçında deplasmanda G.Saray'ın G.Birliği'ni 3-1 yendiği karşılaşmanın ardından Sporx.com yazarlarından Osman Tanburacı şu ifadeleri kullandı: "Tren kaçtıktan sonra Galatasaray gayrete geldi. Madem 3 golle 3 puanı alacaktın. Kendi sahanda bu gayreti neden göstermedin. Gerets de en sonunda doğruyu buldu. Orta sahaya hakim G.Saray bu şekilde oynamalı. Yine eski tas eski hamama dönülürse hiçbir şey olmaz. Hasan Şaş kaptanlık bandını takınca aslan kesildi. Ümit Karan sağlam, Inamoto görev adamı, Ayhan ise dinamo gibiydi. G.Birliği golden sonra açıldı ama bir golde kaldı. Bundan sonra aman Gerets bu takımı bozma, bundan sonra ne olacağı belli olmaz, umutlar halen devam ediyor. İkincilik tekrar gelebilir."
Kaynak: Webaslan.com
Tebrikler gs li arkadaşları
bu sonucu hiç beklemiyodum Trabzonuma karşı oynanan futbol diğer takımlara taşınmıyoki.aslında yediğimiz goller hatadandı ama olsun en azından istek vardı
Aslan'dan Korkutmayan Kükreyiş
So what?
Saike