kafayi yicem ya boyle bi mac olamaz... bu arada samp ligi iddiasiymis peh o zaman sampiyon da olun bari kolaysa...
kafayi yicem ya boyle bi mac olamaz... bu arada samp ligi iddiasiymis peh o zaman sampiyon da olun bari kolaysa...
buffonu koysan yer o son dakikadaki kafayı.
beyler yenilince hemen tigana demeyin yenince ses yok yenilince tigana en azindan bizim gerets her macta oyuncu hatasi yapiyor
Puan kaybettik napalım sağlık olsun.
Takım olarak savunmayı oturttuk ama hücumda hiç iyi değiliz
So what?
Saike
Galatasaray ile puan farki kac oldu arkadaslar ?
Ben yinede şampiyonluktan umutluyum bana göre bu beraberlik takımımızı yeniden kendine getirir![]()
So what?
Saike
Tebrikler Sakaryaspor. Kaybedilen 2 puan Beşiktaş açısından çok önemliydi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ya Sakarya ile hesabımız kaldı muhtemelen düşücekler yeniden 1.Lige geldiklerinde İnönü de bunun intikamını almasını biliriz... Saglık olsun şampiyonluk yarışına devam...
Tam tersi, savunma kötü. Son 5 dakikada 5 gol kaçırdı Beşiktaş, Martinez'i ilk maçta olduğu gibi yine geçemedi.
Baki'nin yediği çalımı görmüşsünüzdür, Cangele dalga geçti resmenBaki ile olmaz Beşiktaş savunması. Mehmet Sedef varken Baki oynuyor. Kalecinin de hatası var golde, ayrıca İbrahim Toraman'ın da hatası var.
Fenerbahçe bu fırsatı tepmemeli, Manisaspor'u yarın yenmeli ve farkı 6'ya çıkarmalı.
Fenerbahçe'nin İşi şimdi çok kolaylaştı yarın yenerse tabii..
Ama Dikkatli olmak lazım geçen seneki olay olmasın![]()
baki yi koymuş sola cangele bi sağa bi sola yatırdı attı golüüyaaa ıoffffffffffffff
fenerlileri tebrik ederim şampiyonluklarından dolayı....
tigana efendi fear factor'a bilmem neye katılacagına takımını analız edeydı anca agzında kurdan oynatsın baska ıs bılmıyor zaten
Beşiktaş'ın çok zor maçları var sırada. Haftaya Antalyaspor içeride, ondan sonra Sivasspor deplasmanı var. Bursaspor ve Kayserispor deplasmanları da çok zor. En kolay deplasmanda puan kaybetti Beşiktaş.
helal olsun sakaryaya
Hiç umutlanmayım bu maçta kendimize geldik bence silkelendik artık daha iyi oynayacağımızı düşünüyoruö
So what?
Saike
4 puan indi gs ile
Benim En çok umudum Bursa maçında var Bursa Beşiktaş'tan puan alırsa Süper olucak..
Tabi Fenerinde Çok zor maçları var..
Sen gel Feneri yen,Sonra 10 kişilik Sakarya ya yenil, hiç olcak şeymi![]()
Çarşamba günkü Fenerbahçe maçında Beşiktaş kötü futbol sinyalini vermişti zaten.
Dememiş miydim demeye bayılırım
Kupa maçı ile ilgili yaptığım bir yorum. Orada BJK'nin bu maçta puan kaybedeceğini söylemiştim ve yanılmadım. Beşiktaş iyi sinyaller vermedi Çarşamba günü, yedek Fenerbahçe'ye karşı zorlandı, şansıyla yendi ve Sakaryaspor'u da yenemedi. İyice zorlaşacak bundan sonra işi Beşiktaş'ın.Originally Posted by eGowiCh