Olabilir, ama adam birsuru BJK maci yonetmis, ustelik cogu Inonu'de derbi. Bir falsosu, hatasi var mi?
Katılıyorum sana sercaninan usuncelerın cok mantıklı keske herkes senın gıbı dusunse
Artık aşmak lazım bunları beyler o Fenerli bu Beşiktaşlı.Komik olmaya başladı iyice cidden...
Ya herseyden bir tartisma cikiyor ozaman yabanci hakem gelsin ya
Yabancı hakem gelincede hiç birşey değişmez sağolsunlar onlarada birşeyler bulunur.![]()
Fırat Aydınus Bjk'li ama ben Fb'ye bir yamugunu görmedim henüz
Bu maca verılbılecek en ıyı hakem bence.
Fırat Aydınus'a Beşiktaşlı diyenler Anelka'nın İnönüde attığı golü bulup bir seyretsinler bakalım Beşiktaşlı biri orada düdük çalarmıydı çalmazmıydı???
Dönmeyin eskilere yav, konu uzar gider ..Bence tarafsızca yönetiyor maçlarını .. Doğru bir karar olmuş ..
Hadi canım işte bencede vardı orda bişey.![]()
Neyse şimdi uzatmaya gerek yok nasıl olsa bu forumda artık kimse kimseye birşey anlatamıyor heryerde ayrı bir tartışma ben yokum.![]()
Bu tarz polemiklere devam ederseniz mesajların tamamı silinecektir. Maç hakkında bir düşünceniz var ise belirtin yoksa yazmayın kardeşim. Hakem şöyleymiş o oyuncu para yemiş gibi mesajların cezası bundan sonra ağır olacaktır, bilginize...
Maçı bence saha avantajından dolayı BJK 3-2 alır..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
fener puan kaybetmezse sampiyon olur.
muhakkak kazanmak zorundayız eger 100. yılında sampıyon olan tek takım olarak kalmak ıstıyorsak ayrıca ıkı kulvarda bırden kupaya uzanmak hem camıaya hem de futbolculara yonetıme kısacası besıktasa gonul vermıs herkesı mutlu edecektır kazanırız dıye dusunuyorum hele aurelıo yokken..
Türk futbolunun kalbi yarın Dolmabahçe'de atacak. Şampiyonluk mücadelesi veren ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası'ndan sonra kozlarını bu kez de Turkcell Süper Lig'de paylaşacak.
BJK İnönü Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Serkan Ok yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Çetin Sarıgül.
-MUHTEMEL KADROLAR-
Ezeli rakiplerin derbi maça şu kadrolarla çıkması bekleniyor:
Beşiktaş: Runje, Mustafa, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki, Burak (Koray), Serdar, Delgado, İbrahim Üzülmez, Ricardinho, Nobre.
Fenerbahçe: Serdar, Önder, Lugano, Edu, Ümit, Tuncay, Deniz, Appiah, Tümer, Alex, Kezman.
Beşiktaş İnşAllah alır maçı...
Evet dev maça kaldı sadece saatler bakalım neler olacak ? Umarım iyi oynayan kazanır![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Kalede Rüştü oynama ihtimali varmış. Şuan şok içindeyim. Rüştü iyi kaleci ama şimdi bu maçı kaldıramaz.
gs ye beraberlik yarıyo ama...önce antaşyaspor'u yensmeli...
Derbi maça özel yayın
Beşiktaş'ın, Turkcell Süper Lig'de yarın Fenerbahçe ile yapacağı derbi maç için BJK TV özel yayın yapacak.
Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, BJK TV'nin yarın saat 21.00'de yapılacak Fenerbahçe derbisi için 10 saatlik özel yayın yapacağı bildirildi.
Saat 14.00'te yayına başlayacak BJK TV, saat 24.00'e dek derbi özel yayınını sürdürecek. Karşılaşma öncesi gazetecilerin, yöneticilerin ve taraftarların görüşlerinin yer alacağı yayında, ayrıca stüdyo konukları da maçla ilgili değerlendirmelerde bulunacak.
Bu arada stat çevresinden, saha içinden ve Beşiktaş Çarşısı'ndan canlı yayınların yapılacağı kaydedildi.
İnşaLLah ve inşaLLah kazanıcaz.KazanmaLıyız KaLbimiz seninLe KarakartaLım..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...