Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 168 sonuç

Konu: 34.Hafta Fenerbahçe-Ankaragücü

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Vayy be kaptan golle gidecek helal olsun.Taraftar naptı gol olunca ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

2. Lightbulb

Şöhretler fırtına gibi esti

Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamaları Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sürerken, sarı-lacivertli takımın eski futbolcuları şöhretler maçında karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico ve aynı zamanda yardımcısı olan ağabeyi Edu'nun da forma giydiği maçta, çubuklu formalı takım, 100. yıl formalı takımı 3-2 yendi. Taraftarların sevgi gösterilerinde bulunduğu eski futbolculardan, kaleci Yavuz Şimşek, Oğuz Çetin, Özcan Kızıltan, İsmail Kartal, Müjdat Çetiner, Johnson, Şükrü Birand, Serkan Acar, Cemil Turan, Elvir Boliç, Samuel Johnson, Hasan Özdemir, Taygun, Mehmet Çakıroğlu ve Şenol Ustaömer gibi isimler çubuklu formalı takımda forma giydi. Zico ve Edu'nun da oynadığı 100. yıl formalı takımda ise kaleci Engin İpekoğlu, Turhan Sofuoğlu, Kemalettin, Metin Diyadin, Selçuk Yula, Rıdvan Dilmen, Saffet Sancaklı, Serdar, Cem Pamiroğlu, Semih Yuvakuran, Tuna, İlker Yağcıoğlu ve Hakan Tecimer gibi isimler yer aldı.
    Maçta golleri, çubuklu formalı takımdan Boliç, İsmail ve Şenol kaydederken, 100. yıl formalı takımın golleri ise Hakan ile Serdar'dan geldi.
    Eski hakem Bülent Yavuz'un yönettiği maçta, Yavuz ilk yarıda yedek kulübesinden oyuna giren Metin Diyadin'e, oyundan çıkan takım arkadaşının saha dışına gitmesini beklemediği için sarı kart gösterdi. Taraftarlar da bunun üzerine esprili bir şekilde hakemi protesto ederek, "Ulusoy istifa" tezahüratı yaptı. Taraftarlar maçın ikinci yarısında da çubuklu formalı takımın kazandığı penaltı üzerine aynı şekilde tezahürat yaptı.
    Karşılaşmanın ardından taraftarlar Rıdvan ve Oğuz'u tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Gol oldu; Kezman!

2-1

Kezman attı 2-1 oldu...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Batman Kezman oley gol oldu ve şampiyon son maçındada galibiyete gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Feerbahçe bu sefer son maçında kaybetmeyecek
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Son şampiyonlukda farklı yenilmiştik ama bu sefer yenecez herhalde

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

3 oldu Kezman attı

Kezmaaaannnn 3-1 oldu........

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şampiyon kendine yakışır şekilde tamamladı...

Şu an Samanyolu çalıyor statta..Çok güzel görüntüler oluştu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu Kezman son coştu.Son maçta bende atarım gol .Son anda coştu ya adama bak .Ama helal olsun yinede.Özat'dan iyi veda.O da gitti kurtulduk iyi bir sol almamız lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

simdi o stadda olmak vardi be
    atmosfer harika.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben gidiyodum da biletler kara borsaya düştü
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Of ya şu anda karaborsa yüzünden ağlıyorum.O maç kaçar mı süper atmosfer ya.Allah kahretsin ya !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Mükemmel görüntüler var inanılmaz kıraç şarkıyı haykırıyor orda olmayı isterdim gerçekten.

Tribünlerden G.Saray'a gönderme!
    Tribünlerde de ''Su'' konusunu işleyen pankartlar dikkat çekti. Maraton üst tribününde ''Su akar güldür güldür, cim bom gel bizi güldür'', ''Su küçüğün söz büyüğün'', ''Taşıma suyla değirmen dönmez'' gibi pankartlar yer aldı.

Taraftarlar, Fenerbahçe'nin Galatasaray ile yaptığı derbi maçtan sonra, sarı-kırmızılı bazı futbolcuların bayrak dikilmesin diye sahada bir süre beklemesine gönderme yapan, ''Siz bekleye durun, biz bayrağı Everest'e diktik'' şeklindeki pankartı da tribüne astı.
    26.05.2007

Kaynak : AA

Van Hooijdonk tribünde
    Fenerbahçe'de 2003-2004 ile 2004-2005 sezonlarında forma giyerek iki sezon üst üste şampiyonluk gören Hollandalı futbolcu Van Hooijdonk da, eski takımının maçını izledi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, sarı-lacivertlilerin kupa törenini seyreden Hollandalı oyuncu, daha sonra Ankaragücü maçını izledi.

Öte yandan, Fenerbahçe'nin Migros kale arkası üst tribününde kavgalı iki taraftar grubu arasına sezonun son maçında da çevik kuvvet ekipleri yerleştirildi.
    26.05.2007

Kaynak : AA

Muhteşem kutlama var, televizyonun başından ayrılamıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Ümit Özat Gözyaşlarını Tutamadı

Gelecek sezon için Almanya'nın FC Köln takımıyla anlaşan kaptan Ümit Özat, kupa töreni sonrası göz yaşlarını tutamadı.

Ağlayan Ümit'i takım arkadaşları tek tek sarılıp öperken, tribünler de kaptana sevgi gösterilerinde bulundu. Ümit'i tribünlere çağıran taraftarlar, ''Bu taraftar seninle gurur duyuyor'' şeklinde tempo tuttu. Ümit tek tek tribünlere giderek veda edercesine tribünleri selamladı.

Ümit, konuşması için kendisine bir muhabir tarafından mikrofon uzatılınca, ağlamaklı bir şekilde konuşamayacağını söyledi.

Bu arada, sol dizindeki sakatlığı nedeniyle 3 gün önce ameliyat edilen Appiah koltuk değnekleriyle kupa törenine katıldı.

Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

rüstü mactan sonraki kutlamalara katilmadi ayrica ismide anons edilmedi herhalde trabzon ile anlasti.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Batman geç açıldı
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Bütün Futbolcular çağrıldı Bi Rüştü çağrılmadı neden acaba?

Nesil
    2006

Fenerbahce ayıp etmiş yavv.niye çağırmadılar ki 10 küsür senedir fenerbahcedeydi.

Nesil
    2006

Pişman olmuştur belki.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

zordur tabiki ayrılık kaç yıl emeğini verdiğin takım

Bunca Yıldır oynadığı takım... Ayrılınca ağlaması noRmal... Çok sevilen biR oyuncuydu ztn...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Köln seneye 1.ligdemi oynicak ?

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Köln seneye 1.ligdemi oynicak ?
    hayir......

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ümit hayatının hatasını yapmış...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hata yaptığını sanmıyorum. Köln'de bulunan dünyaca ünlü antrenörlük okuluna gidecekmiş. Ben kararına saygı duyuyorum ve adam gibi adam olduğu için, Fenerbahçe Kaptanlığındaki adam gibi duruşu için kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Onu eleştirenler vardı ama o hep elinden geleni yapmaya çalıştı, seni unutmayacağız Büyük Kaptan...

Konuyu maç konusuyla birleştiriyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çok güzel bir gündü. Şöhretler maçından tutun kupayı kaldırdığımız ana kadar.

Şöhretler maçında çok eğlendim, güzel görüntüler vardı. Müjdat'ın haline çok şaşırdım, göbeği kocaman olmuş.

Ulusoy'a hiçbir saygısızlık yapılmadan tepki gösterildi, o da yerinde ve güzeldi.

FB'nin ısınmaya çıkarken ki TEMA imzalı pankartı da çok hoştu. Maç güzeldi, Ümit maç başında, maçta maçtan sonra şahaneydi. Tuncay'a kaptanlığı teslim edişi, sahadan ayrılışı, teşekkürler Kaptan emeklerin için. Yolun açık olsun...

Maç sonu kutlamaları çok güzeldi. Bu arada Rüştü maçtan önce staddaydı ve maçtan sonra ki kutlamada da ismi anons edilen ilk futbolcuydu. Başka takımla anlaşsa bile nasıl Ümit çıktıysa o da çıkardı. İlk anons edildi ama sanırım özel işi vardı ve staddan ayrıldı...

Çok güzel bir geceydi, TV başında da olsa çok hoşuma gitti. Bu güzel geceyi bizlere yaşattıkları için, malzemecisinden Başkan Aziz Yıldırım'a kadar emeği geçen tüm Fenerbahçelilere teşekkür ediyorum...

Bu arada Tuncay'ın attığı gol çok güzeldi. Tuncay'ın kendisini ne kadar geliştirdiğini orada herkes görmüştür umarım. Eski Tuncay olsa kendisi vurmuştu topa. Sana Avrupa yakışır Tuncay. Kararın ne olursa olsun arkandayız...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Tebrikler Fenerbahçe´m Tebrikler şampiyon sezonu galibiyet ile bitirdik sonunda.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri