valla kayseri coşcak heralde![]()
valla kayseri coşcak heralde![]()
Güzel oluyor güzel![]()
hadi bit be stad hadi yönetim sizde transferi bitirin artık
valla baya hızlı gidiyor benim locayıda yapmışlar![]()
Büyük oluyor baya bir.
helal be, ulkem ne guzellesiyo boyle spor acisindan
bir de Aziz Yildirim turk futboluna ne katti diyorlar, al iste.
Aziz Yildirim Fenerbahcenin basinda boyle degisiklikler yapmasaydi,
Stadyumu buyutmeseydi, ne GS ne Kayseri ne de Diger Anadolu takimlar birsey yapar, herkes hala Fenerbahce'de dahil YERINDE SAYARDI...
Koltukların rengi Sarı Kırmızı olacakmış,,,
Tam olarak ne zaman bitecek bir bilgisi olan var mı?Herhalde ligin 2.yarısına yetişir.
keşke bu statta bu sene bi avrupa takımını agırlasaydı kayserispor..erciyeste bu stattamı oynayacak maçlarını onlar avrupa maçını yetişirse bu statta yapabilirler..
Ortalama bir stad olur.
Bu ülkemiz adına sevindirici olay..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Tamamlanınca göreceğiz.İlk yorumum bu şekilde.
az kaldı 29 ekime stadada bekleriz(:
İnşallah yolumuz düşerse uğrarız Deniz..(:
stadin bitmesine az kalmis umarim bir an önce biter.. kayseri yeni stadina kavusur.
3 buçuk ay kalmış şurda 29 Ekim'e ama bu stadyum kaba inşaat resimdeki kadarıyla, umarım yetiştirirler ben pek zannetmiyorum ama...Dilerim beni yanıltırlar...
600 küsür adam çalışıyor şuanda stadı bitirmek için(:
Gercekten cok tebrik ediyorum, Kayserili taraftarlar icinde cok gurur verici bir olay olsa gerek
Darısı bütün takımların başına. Böyle güzel sahalarda mac izlemek bu oyuna gercek tadını verecektir. Tabiki dileğimiz yapıldıktan sonra parcalanmaya terkedilmemesi de![]()
Bence klasik bir stad olacak.Yani öyle ahım şahım bir stad olmasını beklemiyorum..
Tobiaslan güldürme 0k mi siz maketle uğraşa durun tokiye yaptırın
Gül yav, tutan yok seni.. Avrupada ilk 10 da olacak bir stad geliyor, millet kıskanırken sen gül.. Toki veya başkası, projenin detaylarını öğren sonra burda saçmala bence.. Yapılacak mı bizim stad ? Yapılacak.. Sanki Kayseri kendi parası ile yaptırıyor, Kadir Has olmasa stad falan yapılamazdı.. Peh..
Konuyu açan arkadaş atılmış ama inşallah stad uzun ömürlü olur.![]()
Detaymış vay beneyse uzatmayım herkes biliyor..
Beğenmedim bu stadı..