Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 101 arası toplam 101 sonuç

Konu: Kayserİspor Karİyerİm(devam)

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

denizliyid e yenmişsin nerdeyse rakip yok sana.......

Tebrikler yahu.Bekliyoruz devamını

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

evet 10 da 10 yaptim insallah devami gelir
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

evet hadi bakalım.......

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

oncelikle Arkadaslar Sunu Belirtmekten Buyuk Uzuntu Duyuyorum Bende 7.0.2 Yamasini Kurdum Ve Oyun Orjinal Cd Istedi Ama Oyunun Turkcesi Orjinal Cd Istedi Yani Oyuna Artik Ingilizce Devam Edecegim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Turksportal'dan Türkçe versiyonla mı oynuyordun orda versiyon güncelleştir vardır...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

hayir 7.0.2 yi yukleyim oyunun turkcesinden girmeye kalkinca orjinal vd istiyor ama normal oyundan girince giriyor ama oyun bu sefer ingilizce oluyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BU KEZ ISE FORTIS TURKIYE KUPASINDA GRUPTAKI ILK MACIMIZDA GENCLERBIRLIGINI AGIRLIYORDUK ISTE BASTAN SONA USTUN GOTURDUGUMUZ MACIN SKORU
    MACIN YILDIZI:VYACHESLAV HLEB
    MAC SONU GORUSLER:
    LIG TV MUHABIRI:EVET YUNUS BEY GRUBA GALIBIYETLE BASLADINIZ NELER SOYLEYECEKSINIZ?
    BEN:BUGUN YIE KAZANDIGIMIZ ICIN MUTLUYUM ARTIK BAKALIM BIZI KIM DURDURACAK BENCE BIZE ILK ONCE BORDEAUX SONRA VALENCIA DUR DIYECEK AMA SU ZAMANA KADAR 3 KULVARDADA MUHTESEM SAVASTIK VE HEPSINDE LIDERIZ IYI AKSAMLAR.
    LIG TV MUHABIRI:TESEKKURLER IYI AKSAMLAR.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BU KEZ ISE UEFA KUPASINDA KAZANMAKTAN HIC UMUTLU OLMADIGIM BIR MACA GIDIYORDUK BORDEAUX DEPLASMANINA AMA MAC SONUNDA BEKLENMEDIK BIR SONUC CIKTI.
    MACIN YILDIZI:BULENT BOLUKBASI
    MAC SONU GORUSLER:
    SHOW TV MUHABIRI:EVET YUNUS BEY HERKES BEKLENMEDIK ZAFERI KUTLUYOR DUYGULARINIZ NELERDIR?
    BEN:HICBIRIMIZ BOYLE BIR ZAFER BEKLEMIYORDUK BEN COK AMA COK MUTLUYUM INSALLAH GRUPTAN LIDER OLARAK CIKACAGIZ VE VALENCIADAN DA PUAN KOPARACAGIZ.
    SHOW TV MUHABIRI:BASARILAR IYI AKSAMLAR.YANIMIZDA DEGERLI BIR SPOR ADAMI VAR YANIMIZDAKI DEGERLI SPOR ADAMI SAMET AYBABA HOSGELDINIZ HOCAM HEMEN MACI YORUMLAYALIM.

SAMET AYBABA:VALLA BANA DESELERDI 4 SENE ONCE KAYSERI UEFADA BIR UST TURA CIKACAK DIYE GULER GECERDIM SIMDI ISE ONLARI SADECE KUTLUYORUM BU MUHTESEM BIR FUTBOL ANLAYISI MUHTESEM FORVETLER VAR YANI TAM ANLAMIYLA 4 4 LUK BIR TAKIM VE BU BASARILARI HAK EDIYOR ONLARA UST TURLARDA DA BASARILAR DILIYORUM IYI AKSAMLAR.
    SHOW TV MUHABIRI:IYI AKSAMLAR.BIR DAHAKI CANLI YAYINDA GORUSMEK UZERE.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iyisin
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Yunus oyunu 7.0.2 yaptı.Büyük ihtimalle devam etmeyecek bu kariyere.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet bunu aciklamak zor ama arkadaslar kariyeri noktaliyorum cunku artik oyunum 7.0.2 yoneticilerden bu kariyeri kapatmalarini rica ediyorum

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri