Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 216 sonuç

Konu: Galatasaray'ın cezası belli oldu

Hybrid View

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tabi sizi örnek gösterecegiz.

Aurelio Rico´yu döver 1 mac.

Siz seyircisiz ceza alirsiniz,sonra bu ödüle döner.Izmir´de 70 bin kisilik stadta mac keyfi.

Ilk macin hakemi dogru dürüst yönetseydi maci...

Mondi,GeretS delikanli kisilerdir.Isteselerdi maci birakirlardi,ozaman ne olurdu biliyonmu? Tarihi ceza alirdiniz.Ama bizim futbolcularimiz hemen firsati buldugu anda karsi kulübe yüklenmez.

Hadi hadi gecin bunlari.
    Biliyo(ru)m 10 maç ceza alırdık, böyle bir federasyon varken, çok da normal olurdu Mağlup durumdaydınız, maçı bırakıp gitseydiniz ne olacaktı, hükmen mağlup sayılacaktınız, ki zaten mağluptunuz Delikanlı olmalarından değil yenik durumda olmalarından dolayı sahayı terketmediler

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Biliyo(ru)m 10 maç ceza alırdık, böyle bir federasyon varken, çok da normal olurdu Mağlup durumdaydınız, maçı bırakıp gitseydiniz ne olacaktı, hükmen mağlup sayılacaktınız, ki zaten mağluptunuz Delikanlı olmalarından değil yenik durumda olmalarından dolayı sahayı terketmediler
    Yenik durumda olmalarindan dolayi mi? Sacmalama istersen?

Cana kasit var yahu! Ümit´in kafasi kirilmis,GeretS´in alnini yarilmis,Mondi´ye ses bombalari.

GalataSaray o maci terketseydi,fb medya tarafindan inanilmaz elestirilir,hükmen yenik sayilir,bu olay Avrupa´da büyük yanki bulurdu.

Biz bunlari yapmadik,yapsaydik olaylarin icinden siyrilip fbyi atese atardik,ama yapmadik.Keske yapsaydik diyorum ben.Bu Zico´nun soyunma odasindaki konusmalarini duyduktan sonra keske futbolcular maci terk etseydi...

Nedense hep Fenerbahçe örnek gösteriliyor. Yok Rico dövülmüş, yok kafası yarılmış. Kendi stadyumunuza bakınız bir!!!

Runje orasını burasını gösterir 1 maç ceza alır. Bunlar hiç örnek gösterilmiyor da hep Fenerbahçe örnek gösteriliyor.

Saha yıkılacaktı, maç 2 kez durduruldu, hakem soyunma odasına kadar gitti, NEREDEYSE MAÇ TATİL EDİLECEKTİ, ama 5 maç ceza alıyor.

Bu federasyon varken olayların önüne geçmek, şiddeti engellemek imkansız.
    kimi ornek verelim unyesporumu ornek vercez ... galatasaray-fb macinda olan olaylar ... zamaninda fb ye verilmeyen cezalarinda cikan olaylarin sonucunda istiyosan baska bir takimi ornek vermeyelim ..... nerdeyse saha yikiliicakmis yok neredeyse mac tatil edilecekmis gibi bos savunma yontemlerine basvurmayin fb stadinda hakemler maci neden durdurmadi tatil etmedi onu dusunun sonra cekilen peskesi anlarsiniz...........

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu tür olaylara karşılık bu kadar az ceza veriliyorsa diyecek bir şey bulamıyorum. Bunun ardı arkadası gelmez. Sonra da ülkemizin adı kötüye çıkıyor, bu tür olaylarla gündem yaratıyoruz. Yazık, çok yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Fenerliler nasıl da birden Fair Play ruhu içine girmişler.Şaştım kaldım

Neden Galatasaray'a verilebilecek 10-20 maç örnek olsun diyorsunuz?Neden bir Fenerbahçe,Beşiktaş maçında olanlardan sonra bu lafı demiyorsunuz?"Öyle bir ceza verilsin ki ibret-i alem olsun".bunu kendilerinin yaptığı olaylarda diyemeyenler şimdi gelmiş yazıklar olsun yok şöyle yok böyle

Geçiniz geçiniz...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

TFF görevinin son günlerinde gayet başarılı kararlar alıyor,gerçi bunu bile 3-4 haftada ancak aldılar,yabancı kontenjanı konusunda hala karar verecekler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yapılanlar doğru diyenin çıkacağını sanmıyorum ama buna benzer olaylar oldu, cezalar ödüle dönüştürüldü.. Bizim taraftarımızda tepkisini gösterdi..

Fenerbahçeli arkadaşlar, ilk maç neden bu kadar sağduyulu değillerdi merak ediyorum..

herkeze hakedilen ceza veildimi ki bize verilsin .... millete cekilen peskes neyse bizde onu istiyoruz fazlasini degil ki bunu fbliler iyi bilir .... ulusoy istifa diye diye ulusoyu kendi saflarina cektiler gerci simdi pek sesleri cikmiyor ... ulusoydan memnunlar anladigim kadariyla..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bu ceza fenerbahçeye karşı olan bir olaydan dolayı mı verildi neden bu arkadaşlar cezayı az buluyor.Polis taraftar kavgaları birçok kez görülmüştür bence bu ceza fazla bile.

Nesil
    2006

Bu arada Tümer'in alkışlamasından dolayı bir maç ceza verildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'li arkadaşlar hiç yazıklar olsun demesinler kendi işlerine gelen kararlarda böyle demiyorlardı ama bence bu ceza yerinde Tahkim büyük ihtimal düşürmez ama gelecek sene için kesin kurallar konulmalıdır...
    So what?
    Saike

Göztepe-Karşıyaka maçındaki olaylardan dolayı her iki takıma da 6 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti.

Zaten hep bu tür cezaları küçük takımlar alır, Galatasaray'a veremezler 6-7 maç.

Doğru düzgün maç oynanmıyor, maç ikide bir duruyor, oyuncuların sağlıkları tehlikede, kafalarına bir şey gelse ölecekler belki de, binlerce koltuk kırılıyor, stadyum yanıyor ama 5 maç ceza.

Hıncal Uluç gibi bir spor duayeni "Galatasaray'ı küme düşürsünler, utanıyorum" diyip objektifçe bir yorum yapmıştı.

Aynı olaylar Avrupa'da olsa -ki İtalya'da Palermo-Catania maçında olmuştu- çok daha ağır cezalar gelirdi.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Göztepe-Karşıyaka maçındaki olaylardan dolayı her iki takıma da 6 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti.

Zaten hep bu tür cezaları küçük takımlar alır, Galatasaray'a veremezler 6-7 maç.

Doğru düzgün maç oynanmıyor, maç ikide bir duruyor, oyuncuların sağlıkları tehlikede, kafalarına bir şey gelse ölecekler belki de, binlerce koltuk kırılıyor, stadyum yanıyor ama 5 maç ceza.

Hıncal Uluç gibi bir spor duayeni "Galatasaray'ı küme düşürsünler, utanıyorum" diyip objektifçe bir yorum yapmıştı.

Aynı olaylar Avrupa'da olsa -ki İtalya'da Palermo-Catania maçında olmuştu- çok daha ağır cezalar gelirdi.
    Göztepe Karşıyaka maçında iki takımda ceza almış burda da fenermi ceza almalıydı.Kıyaslama yapılamaz olaylar çok farklı.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Fenere verdilermi ki adam akıllı ceza,BJK'ye verdilermi ki adam akıllı ceza gelip Galatasaray'a versinler.

Abarttılar iyice

Güldürme istersen, biz mi hükmen yenik sayılacaktık? Futbol kurallarını bilmiyorsun herhalde. Sahadan çekilen takım her şekilde yenik sayılır. Hakem maçı tatil etmediği sürece biz ordan yenik ayrılmazdık

Sahayı terketseydiniz 3-0 hükmen mağlup sayılacaktınız, olacak bitecekti. 2-1 yerine

Zico'nun soyunma odasındaki konuşmaları 2. maça ait, ilk maça değil

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

bu olayları kimse durduramaz..geçen senelerde fenerbahçe yaptı,şimdide galatasaray..karşılıklı atışmalar oluyo..ezelden beri aynı olaylar yaşandığına göre hiçbir kural bu olayları durduramaz..herşey yönetim we taraftarlarda biter

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe'li arkadaşlar neden böyle yapıyor anlamıyorum kendilerine İzmir sefası yaptırılınca hiç sesleri çıkmıyor nedense burada geip hiç bahane uydurmayın eminim şu an Gs'nin yerinde olsaydınız kesin bu seferde yazıklar olsaun 5 maç çok fazla derdiniz
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İzmirde birazda biz takılalım yav, ne kadar bencilsiniz..

Ne İzmir sefası diyorsun ya sen deminden beri? Ceza aldık ve cezamızı orada çektik! Normalde o maçı Kadıköy'de oynamamız, şampiyonluğu orada kutlamamız lazımdı!

Sanki biz istedik İzmir'de oynamayı, istediğimiz yer Kadıköy'dü, şampiyonluk kutlamasını bile stadımızda ağız tadıyla yapamadık.

@EmperoR;

Sizin oyuncular orada bir şey yapsa da maç tatil edilmezdi, edilecek durum yoktu. Bizi ateşe de atamazdınız orada zaten, galip durumdaydık. Galip durumda olmasaydık o tür çirkeflikleri sonuna kadar yapabilirdik, ama galiptik, neden maçın tatilini gerektirecek kadar ağır şeyler yapalım ki?

Çekilseydiniz staddan, hiçbir şey olmazdı, elinizi kolunuzu sallaya sallaya giderdiniz Florya'ya, 3-0 mağlup sayılırdınız.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ne İzmir sefası diyorsun ya sen deminden beri? Ceza aldık ve cezamızı orada çektik! Normalde o maçı Kadıköy'de oynamamız, şampiyonluğu orada kutlamamız lazımdı!

Sanki biz istedik İzmir'de oynamayı, istediğimiz yer Kadıköy'dü, şampiyonluk kutlamasını bile stadımızda ağız tadıyla yapamadık.
    İlk başta seyircisiz oynama cezası almıştınız
    So what?
    Saike

@EmperoR;

Sizin oyuncular orada bir şey yapsa da maç tatil edilmezdi, edilecek durum yoktu. Bizi ateşe de atamazdınız orada zaten, galip durumdaydık. Galip durumda olmasaydık o tür çirkeflikleri sonuna kadar yapabilirdik, ama galiptik, neden maçın tatilini gerektirecek kadar ağır şeyler yapalım ki?

Çekilseydiniz staddan, hiçbir şey olmazdı, elinizi kolunuzu sallaya sallaya giderdiniz Florya'ya, 3-0 mağlup sayılırdınız.
    Mondi´ye atilan ses bombalari,Gerets´in ve Ümit´in kafalarinin yarilmalari,Hasan´a,Sabri´ye ve Galatasaray´a mac boyunca edilen küfürler...

Bunlar agir seyler degil mi?

Eger siz bu maci Uefa´da oynasaydiniz hakem derhal maci tatil eder,biz hükmen 3-0 galip sayilirdik.

Dogru dürüst bir hakem yoktu ki macta,penaltimizi vermez,Lugano´yu atmaz,onca cirkefliklere birsey demez.Dürüst bir hakem olsaydi mac coktan tatil olmustu.

Nesil
    2006

Mondi´ye atilan ses bombalari,Gerets´in ve Ümit´in kafalarinin yarilmalari,Hasan´a,Sabri´ye ve Galatasaray´a mac boyunca edilen küfürler...

Eger siz bu maci Uefa´da oynasaydiniz hakem derhal maci tatil eder,biz hükmen 3-0 galip sayilirdik.

Dogru dürüst bir hakem yoktu ki macta,penaltimizi vermez,Lugano´yu atmaz,onca cirkefliklere birsey demez.Dürüst bir hakem olsaydi mac coktan tatil olmustu.
    Bizde sizin maçınızda 3-0 galip sayılırdık. Bu ne biçim kural. Mondi'ye atılan ses bombasını kınıyorum. Diğlerine yapılan tabii ki kötü ama gösteriş için Gerets'in anlında ki kanın silinmemesi daha büyük bir terbiyesizliktir. Acındırmaya çalışmaktadır. Sizin görüşünüze göre biz hakemlerden yıllardır çekiyoruz biraz da siz çekin. Bizim de Beşiktaş maçında nelerimiz verilmedi. Buraya yasam kelime sayısı izni yetmez. Bunlar boş işler.

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Bizde sizin maçınızda 3-0 galip sayılırdık. Bu ne biçim kural. Mondi'ye atılan ses bombasını kınıyorum. Diğlerine yapılan tabii ki kötü ama gösteriş için Gerets'in anlında ki kanın silinmemesi daha büyük bir terbiyesizliktir. Acındırmaya çalışmaktadır. Sizin görüşünüze göre biz hakemlerden yıllardır çekiyoruz biraz da siz çekin. Bizim de Beşiktaş maçında nelerimiz verilmedi. Buraya yasam kelime sayısı izni yetmez. Bunlar boş işler.
    sen olsan o kani silermiydin.... adamin kafasi yerilmis hala gosteris diyossun ya nasil bir zihmiyetin var .....
    yedek kulubesine girerken deived a su sisesi geliyor yerlerde yaitiyor surunuyor ... gerets in ki gosterisse deivid in ki ne acaba ....
    sizden tabikide objektif olmanizi istemicem ben olsam bende olamazdim ama bari mantikli yorumlar yapin .... gosteris icin kafasini gerets bilerek yardi da dersiniz .... allahim ya ....

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by paco View Post
    sen olsan o kani silermiydin.... adamin kafasi yerilmis hala gosteris diyossun ya nasil bir zihmiyetin var .....
    yedek kulubesine girerken deived a su sisesi geliyor yerlerde yaitiyor surunuyor ... gerets in ki gosterisse deivid in ki ne acaba ....
    sizden tabikide objektif olmanizi istemicem ben olsam bende olamazdim ama bari mantikli yorumlar yapin .... gosteris icin kafasini gerets bilerek yardi da dersiniz .... allahim ya ....
    Kesinlikle haklısın, Deivid'in hareketi için söylenecek tek şey var; Tiyatro..

Bizim o maç tatil ediliyorsa, 19 Mayıs'taki maç KESİNLİKLE tatil edilmeli Doğru dürüst hakem yoktu 19 Mayıs'taki maçta da, binlerce pet şişe ve küfüre rağmen sadece soyunma odasına gitti, 2 dakikada bir duran oyunu tatil edemedi.

Bizim maçta oyun kaç dakikada bir durdu, söyler misin? Hiç kopma oldu mu maçta?

19 Mayıs'ta oynanan maçta her saniye bir pet şişe, her dakika durma, korner atılamaz, frikik kullanılamaz, taç atılamaz. Önder ile Arda'nın mücadele ettiği pozisyon misal, Önder hem topla mücadele ediyor, hem Arda'yla mücadele ediyor, yetmiyor bir de pet şişelerle, maddelerle mücadele ediyor

Tüm dünya medyası rezalet olarak gösterdi 19 Mayıs'taki maçı, Türkiye rezil oldu tüm dünyaya, böyle rezalet maça 5 maç ceza verildi. 15 dakika oyun durdu, nerdeyse tatil olacaktı, 5 maç ceza

İlahi adalet oldu nitekim de hem şampiyon olduk, hem de onca yabancı maddeye rağmen gitti aslanlar gibi 2-1 yendik.

Nesil
    2006

Nasıl yapamadık Egemen 3 milyon eurocuk verdik. Sefamız olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Konu Galatasarayın cezası mı ? Fenerbahçenin şampiyonluk kutlamaları mı ? Yoksa ben yanlış konuya mı, Ümit'in kanlar içindeki resmini koydum..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Normalde avrupada bir macta yayin kablosunu kesmek ne kadar ceza biliyormusunuz

Konuyu saptırmayalım. Ben kablo kesme konusunda da sert bir şekilde kulübümü eleştirdim, şimdi mevzumuz 19 Mayıs'ta yaşanan olaylar.

Benim anlamadığım şu 19 Mayıs 2007'de oynanan bir maçın cezası neden 11 Haziran 2007'ye sarkıtılıyor. Amaç belli, aranın soğuması. Federasyon bunu başardı. 11 Haziran erken aslında (!), 2008'de verseler olurdu cezayı

Konuyu saptırmayalım. Ben kablo kesme konusunda da sert bir şekilde kulübümü eleştirdim, şimdi mevzumuz 19 Mayıs'ta yaşanan olaylar.

Benim anlamadığım şu 19 Mayıs 2007'de oynanan bir maçın cezası neden 11 Haziran 2007'ye sarkıtılıyor. Amaç belli, aranın soğuması. Federasyon bunu başardı. 11 Haziran erken aslında (!), 2008'de verseler olurdu cezayı
    Fb-Bjk macinda fbye seyircisiz oynama cezasi verilmisti.Ama nedense bu ceza Gs macindan sonrasina ertelendi.Eger o ceza verilseydi fb-GS maci seyircisiz oynanacakti ve olaylar yasanmayacakti.Bu olaylar yasanmayacagi icin ASY´deki olaylar yasanmazdi,yasansaydi da bile sadece küfürde kalirdi.Bu kadar büyümezdi olaylar.

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri