Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 198 sonuç

Konu: Football Manager 2008

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hakemlerin profilini zaten görebiliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cm gibi olunca daha çok zevk verir maç. Normal oyunculu bende stemiyorum, yoksa alırım pes oynarım aynı şey

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    cm gibi olunca daha çok zevk verir maç. Normal oyunculu bende stemiyorum, yoksa alırım pes oynarım aynı şey
    he yani!

Tribün mutlaka olmalı
    Aziz Yıldırım devre arasında soyunma odasına gelmeli
    Bazı durumlarda tribünlerden bize istifa tezahüratları gelmeli
    Türkiye'de kulüp yöneticileri Avrupa ligleri gibi olmalı sadece başkanla sınırlı kalmamalı
    En önemlisi bizim de saha kenarında olmamız ve kendimiz klavye ve mouse la yönetip oyuna müdahele edebilmeliyiz oyuncuya kızma bağırma geçici taktikler verme 4. hakeme itiraz etme gibi
    Maçtan sonra istediğimiz pozisyonu izleyerek o pozisyonda hakemin kararı hakkında yorum yapabilmeliyiz
    Gerektiğinde fazla itiraz edersek cezalar almalıyız tribünden izleyip oyuna müdahele edememek gibi
    Hatta tribün olursa başkan, cezalı ve sakat oyuncular filan da orda şeref tribünde oturmalı
    Futbol Federasyonu Yöneticileri olmalı
    Özel hayatımız mutlaka olmalı şu an kulüpten aldığımız maaş hiçbir işe yaramıyo
    Çocuklarımız olursa ilerde onların da futbol kariyeri yapabilmelerini sağlarız TCM gibi
    Oyuncuların da özel hayatları olmalı bu bazen morallerini etkilemeli, kulübe gelmek istemeyen futbolcular nazikçe "eşim İstanbul'a gelmek istemiyor diyebilmeli"
    Logolar, Formalar, Arka Planlar, Resimler mutlaka olmalı
    Transferleri biz değil yönetim yapmalı biz almak istediğimiz oyuncuları onlara bildirip yönetimin transferi bitirmesini beklemeliyiz yada yönetimden yetki isteyip transferi biz bitirebiliriz
    Maçta sahada ve tribünlerde kavga çıkmalı
    Taraftarların oyuna etkisi daha fazla olmalı
    Medya da transferlerle ilgili yalan haberler çıkmalı Fener Adriano'yu alcak gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Bandırma

ya teknik direktörün aldıgı maaş bir işe yaramalı. Mesale ben gidip bir takımı satın alabileyim. Yahutta, bende biriken parayı kulube borç olarak verebileyim. İllada başkandan mı borç alıcaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Spiker sesli olsun..
    <')))))>-<

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

[b]işte fifa manager'in ekran görüntüsünü [b]

ya millet bole beklentileri okudukca heycanlaniom ne zaman cikcak bu oyun

bencede yönetim transferi ele alabilir. Biz yönetime bi list veririz "su oyunucuları istiyorum" diye . Yönetim de gelse bize "şunlarla anlaştım " diye süper olur bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by bekirbalim View Post
    bencede yönetim transferi ele alabilir. Biz yönetime bi list veririz "su oyunucuları istiyorum" diye . Yönetim de gelse bize "şunlarla anlaştım " diye süper olur bence...

Böyle daha çok gerçeğe yaklaşılır..
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

bence yönetime rapor sunulup transferi onlardan beklemek en iyisi

FIFA Manager'daki gibi 3D maç motoru olursa süper olur. İster 2D ile ister 3D ile izleriz maçlarımızı.

Öneriler bitmez, inşallah SIGames güzel yenilikler yapar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

kaanali´isimli üyeden Alıntı
    Hakemlere şike için para verebilsek..Yan hakeme ofsayt için ayrı para,orta hakeme penaltı için,bize faul çalması için,kart vermemesi için ayrı ayrı para versek..Ancak hakem bunu kabul etmeyince medyaya sızdırsa..Hakem kanıtlayabilirse bizim puanımız silinse veya bizi kulüpten yollasalar falan..Bir de ronnie91'in dediği gibi yöneticilerin profilleri olsa...Bir de yedek top olsa..Top oraya buraya gidiyor,zamanımızı yiyor..Top toplayıcı çocuklar olsa...Top toplayıcılar topu geç verdiğinde top toplayıcıya kızabilsek..Tribünler falan olsun yeter...
    Kaan yaa ne diyim olm sana

Bi ömürsün yaa

Ama bu yenilikler olsa heralde kimse hayır demez

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu konu altındaki yazıları tek tek okudum.. Gerçekten hepsi süper fikirler...

1.si Herkes Transferler için yönetime bir liste verip içinden alabildikleri futbolcuları almaları konusunda ve başkanla olan iletişimimizin daha fazla olması konusunda birleşmiş..

2.si Sakatlıklar ve kart cezalıları oyun için bir bakıma zorluk derecesi gibi birşey..Ancak As kadrodan 7-8 futbolcuda sakat olmazki... Bunun dengesi iyi ayarlanmalı..Oyun sıkıcı hale gelebiliyor bazen..

3.sü Türkçe dil konması zor gözüküyor..Ülkemizde bu kadar korsan cd olayı varken türkçe dili düşünmeyebilirler..Zaten kısa sürede Turksportal bizlere yardımcı oluyor..

4.sü Herkesin sölediği gibi maç sırasında kaleciler ve defans oyuncuları baskı sırasında topu ya kaptırıyolar yada taca atıyolar.. Tamam bu gerçekçi birşey ama her defasındada olmazki.. Sinirlenmemek elde değil

5.si Medyayla iletişim bu oyunca çok iyiydi.. Ancak sürekli tekrar tekrar oluyor..10 maç kazandıktan snra bile basit bir maçta aynı soruları soruyor..10 maçta aynı cevabı vermek bazen sıkabiliyor...Avrupa maçları,derbi maçları ve lig maçlarında rakibe göre sorular gelmeli medyadan..Medya oyun sistemimizi ve kadromuz hakkında eleştiri yada övgüyle söz edebilmeli..Buda bizim menajerlik özelliklerimize etki etmeli...

Ve son olarak Maç sırasında Taktiklerle genel olarak oynamaktansa ufak tefek fakat rakibi çökertebilicek taktikler düşünülebilir..Kanattan gidin ortadan gidin ful hücüm gibi şeler değilde ince şeler düşünülmeli..

Genel olarak oyunun temelindeki şeyler düzeltiliği zaman kimse diğer ufak tefek sorunlara bakmaz...Sabırla okuyan arkadaşlara teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Jet_X View Post

4.sü Herkesin sölediği gibi maç sırasında kaleciler ve defans oyuncuları baskı sırasında topu ya kaptırıyolar yada taca atıyolar.. Tamam bu gerçekçi birşey ama her defasındada olmazki.. Sinirlenmemek elde değil
    Bu olay her zaman olmuyor. Sadece biz önemli anları izlediğimiz için öyle görünüyor. Maç içinde kim bilir kaç defa oluyordur.

Benim söyleyeceğim fikir uzun süredir kafamda ama yapacaklarını sanmıyorum. Zaten SI Games'e de ulaştıramayız. Fikrim şu :

Fikir güzel ama henüz sesimi duyan olmadı. Diyordum ki hangi ligi seçersek seçelim bütün yıldızlar, büyük futbol ülkelerinden çıksın. Yani normalde nasılsa öyle olsun. Brezilya ligi ve oyuncularını oyuna eklemesek bile yıldızlar oradan çıksın. Klüpler birliği olsun ve her takım klüpler birliğine istediği kadar para aktarabilsin. Bu paralar bir merkezde toplanıp Ülke futbolunun altyapısına harcansın. Böylece normalde yıldız çıkmayacak ülkeden yıldızlar çıkabilsin. Yani bir anlamda Futbol Federasyonu sözde olmasın. Sadece teknik adama ceza veren bir kurum olmasın. Oyun bu şekilde çok güzel olur. Bence oyunda 4-5 sezon sonra tat kalmıyor. Çünkü mesela dünya starlarının Türkiye'den çıkması saçma oluyor. Bu sistemi değiştirmeleri gerek. Ben şuana kadar FM'de en fazla 2013'e kadar oynamışımdır. O da zorlama yani. Tadı kalmıyor ki! Sizce nasıl fikrim? Federasyon olayı ağır olabilir ama yıldızların büyük futbol ülkelerinden çıkması normal ve bence olması gereken bir özellik.

Sponsorarı kendimiz seçebilsek muhteşem olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bide 18 yaşında oyuncu alıyorum gelecek vaad ediyo...bende ilk sene onu en fazla 5-6 maçta oynatıyorum fakat oyuncu ilk 11'de oynamak istiyo..bu özellik kaldırılmalı herkes konumunun farkında olmalı...yedek diye oyuncu alıyorum 10 maç falan oynattıgım halde ilk 11'i istiyo çok saçma

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    bide 18 yaşında oyuncu alıyorum gelecek vaad ediyo...bende ilk sene onu en fazla 5-6 maçta oynatıyorum fakat oyuncu ilk 11'de oynamak istiyo..bu özellik kaldırılmalı herkes konumunun farkında olmalı...yedek diye oyuncu alıyorum 10 maç falan oynattıgım halde ilk 11'i istiyo çok saçma
    Ya evet bende o konudan şikayetçiyim..Ben şuan Newcastle'dayım..ilk sezon yönetim başarılı olursan sözleşmeni uzatırız dediği için transfer yapamadım ve Solano,Babayaro,Carr ve Butt'ı oynattım.. Yeni sezonda sizi
    kadromda düşünmüyorum dedim bizzat(tabi insan kaptırıyo o an)..Muhtemelen bu sezon yedeğinde yedeğisiniz dedim..önceleri tamam dediler sonra başladılar dırdıra..yok efendim 11 de oynamam lazım falan filan feşmekan..E kardeşim karşılıklı fesh edelim yok! olmaz(tabi olmaz en az para alanı içlerinden en az 4MN niye gitsin herif..bide aşırı maaş bütçemi engelliyo bunlar..orası ayrı.)...E kardeşim serbest bırakıyım seni yok! yönetim çok şey biliyo ya(adamın aldığı maaş 3.7MN-tazminata verceğim para1.5MN..yane..) durduruyo..bi tek Butt abimiz maaşını baya bir düşürdü Newcastle'lılığını gösterdi bize..Dİyerleri ohh tribünde otur, al dünya kadar para dimi..Bİde bu herifler vasat..yaw kardeşim hiçbi takım ilgilenmezmi bu adamla yahu..E napalım kontratlarının bitişini beklicez artık...
    <')))))>-<

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    aynen katılıyorum yedek oyuncu yedekliğini bilsin
    birde transfer paraları azaltılmalı kulüplerle daha kolay anlaşabilmeliyiz.henry bile gerçekte 24m€ ama oyunda...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Jet_x arkadaşımız, iyi bir yazı olmuş.

omer-faruk-14 Misafir

* Transferi biz yapmazsak oyunun zevki kalmaz.
    * Bir de oyundayken seçili ligleri değiştirebilsek. Mesela 2. sezondayım ve Galatasaray'ı yönetiyorum. Seçili ligler de Türkiye ve Fransa. Her senenin başında bir onaylama gelse seçili ligleri değiştirecek misiniz? diye. Ve ben de Fransa'yı kaldırıp İngiltere'yi koysam ama İngiltere'nin 1. senesindeki puan tablosu gözükmese.
    * Sponsor gelirleri gerçeğe uygun olsa.
    * Kiralık, oyuncu alırken takas sistemi de olsa
    * Oyuncu etkileşimi geliştirilse
    * 2 takım aynı puandayken ilk olarak averaja bakılsa ki oyunda aralarında oynanılan maça bakıyorlar.
    *Medya organları daha çok geliştirilse. Balon haberler olsa.
    * Başkana: "Sen bana bu yıl maaş verme, maaş bütçesini fazla yap." gibi şartlar koyabilsek.
    * Saha kenarında menajerlerin de ikonu olsa.
    * Maçı değişik kamera yerlerinden izlesek. Sideline, Tele, Action gibi.
    * Değişik bir öneri olcak ama; SI Games New Star Soccer tarzı yeni bir oyun çıkarsa.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    * Transferi biz yapmazsak oyunun zevki kalmaz.
    * Bir de oyundayken seçili ligleri değiştirebilsek. Mesela 2. sezondayım ve Galatasaray'ı yönetiyorum. Seçili ligler de Türkiye ve Fransa. Her senenin başında bir onaylama gelse seçili ligleri değiştirecek misiniz? diye. Ve ben de Fransa'yı kaldırıp İngiltere'yi koysam ama İngiltere'nin 1. senesindeki puan tablosu gözükmese.
    * Sponsor gelirleri gerçeğe uygun olsa.
    * Kiralık, oyuncu alırken takas sistemi de olsa
    * Oyuncu etkileşimi geliştirilse
    * 2 takım aynı puandayken ilk olarak averaja bakılsa ki oyunda aralarında oynanılan maça bakıyorlar.
    *Medya organları daha çok geliştirilse. Balon haberler olsa.
    * Başkana: "Sen bana bu yıl maaş verme, maaş bütçesini fazla yap." gibi şartlar koyabilsek.
    * Saha kenarında menajerlerin de ikonu olsa.
    * Maçı değişik kamera yerlerinden izlesek. Sideline, Tele, Action gibi.
    * Değişik bir öneri olcak ama; SI Games New Star Soccer tarzı yeni bir oyun çıkarsa.

transfer konusunda sana katılıyorum zaten ben bu oyunu transferi kendim yapmak için alıyorum
    en iyisi oyunu açmadan önce sorsun transferi sizmi yapmak istiyorsun yoksa kulüpmü yapsın diye çünkü transferi ben yapmazsam zevk almam en çok zevk aldığım dönem transfer dönemi hatta ben çoğu kez oyunu açar transferleri yaparım transfer dönemi bitince kapatırım oyunu

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bu FM 2008 in SSleri Demosu falan ne zaman çıkar bir fikri olan varmı? Geçen sene ne zaman çıktı? Cevaplarınızı acilen bekliyorum

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

basın üstüme gelse yeter

Beyler sizi bilmem ama benim 2007de en çok sinirlendiğim olay futbolcu fiyatları.Adam Breazilya'da 17-18 yaşında.Kariyerinin daha 2.-3. senesinde ve adamın değeri 15 milyon dolar.Çok saçma.O kadar para etmez ki gerççekte.

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Ben bide sahadaki çim şekillerinin çeşitli olmasnı istiyorum..mesela bazı sahalarda çi şekilleri daire şeklinde, bazılarında kare,çapraz normalde olduğu gibi yane..
    <')))))>-<

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Haklısın, her takımın stadın da ayrı çimler var, örnek verilecek olursa Sansiro'da çimler kare kare, Amsterdam Arena'da yanılmıyorsam çimler daire şeklinde..

Oyunda da bunlar olursa güzel olur
    (/s)

Bir de Japon Ligleri de olsun. Yeni geldi aklıma o da.

İnşallah çoğu kişinin istediği, hemfikir olduğu transfer olayını daha da geliştirirler.

takımmın yarısı sakat
    medeya ögeleri daha ayrıntılı olmalı
    kulub yönetimleri degişebilirtsl daha gerçekçi olmalı

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Mesela dün özhan canaydının yaptığı gibi özel hayatlar konusunda uyarabilsek futbolcuları yani oyuncuya sağ tıkladığımızda bi player talk seçeneği eklenmesini istiyorum ama diğer arkadaşlarında belirttiği güzel özellikler var

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri