Göktuğ beleşçisin yani.![]()
Göktuğ beleşçisin yani.![]()
AMR-AML-ST oynarım kaledede kötü değilim
Stoper de oynarım ben..
Gökhan Zan'dan farkım yoktur hatta artılarım bile vardır söyliyeyim![]()
(/s)
Genelde halı sahada oynarım,ama bazende caddede oynarız arkadaşlarla çok eylenceli oluyo.
Forwet__Tanju ÇoLak'ın genc wersıonu
AM RL..
Arda idolümdür..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
AMC oynarım genellikle.
dm oynarım aurelio ile appiahın yedeği olurum
AMR oynarım hala oynuyorum...
İyi kaleciyimdir![]()
aml oynarım
Bende iyi kaleciyimdir. Profesyonel kalecilik yapmıştım hatta.
Ama o hentboldu yahu...Olsun sorun yok sonuçta topu tutmak amaç.![]()
![]()
Kalecilik yaparım İstanbul Amatör Liginde A Takımda sürekli forma giyen en genç kalecilerden biriyim![]()
AML/R oynarım.. Ama en iyi oynadığım mevki AML'dir. Sağ ayaklı olmama rağmen sol açıkta iyi oynuyorum. Bazen oyun kurucu pozisyonunda da oynadığım olabilir..
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Kalecilik de yaptım, forvet de oynadım ama nerede oynarsam oynayayım hocam en verimli mevkiimin savunmanın ortası olduğunu söylerdi. Fakat benim hayalim hep Hagi gibi serbest oynayabilmekti. Kendimi tanımlarken, en teknik ve refleksleri çok iyi savunma oyuncusu diyorum.Kalecilik özelliklerim Mondragon'a çok benziyor. Savunma özelliklerim boyum 1.78 olduğu için daha çok Lugano'yu andırıyor. Forvet özelliklerim ise Bergkamp gibidir. Sahanın her yerinde oynayabilen ama futbolda bir halt olamamış binlerce gençten biriyim.
Her maçta en az göze batan ama en çok gol atan oyuncu olma gibi bir özelliğim vardır ama ikinci maçta rakip beni tanıdığı için 3 kişiyle tutardı. Fiziksel özelliklerim çok iyi olmadığı için çok yerde kalırdım ama genelde penaltı olurdu.
![]()
Ben MR,AMR ve FC oynarım.Genelde FC'yimdir ama![]()
ben kaleciyimdir okul takımının
NE kadar çok kaleci varmış Turksportal da bi halı saha maçı yapalım beyler varmısınız ?
daha önce yaptılar bende gidiodum son anda işim çıktı bi daha olabilir ama herkes tatilde gelen olursa çağrı abi(çağrı zorkol)ilgilensin ama eğer işi yoksa
DM/C:kabiliyetli
M/R :acemi
AM/C: normal
hiçbir yerde![]()
![]()
![]()
Sol ayaklı olduum için genelde D/WB/AML oynarım. Ama ara sırada DC ye kayarım.![]()
2 sene önce Üçüncü Ligde AMR oynadım.Genel olarak AMRLC/ST oynarım.
Ne cevherler varmış gerçekten. Bu arada benim DM özelliğimi unutuyorsunuzDuran toplarda iyiyim diyebilirim rahatlıkla. Bir penaltı atarım ki sormayın .
Frikikler fena değil. Korner berbat.
![]()
Bir halı saha maçında arkadaşlarıma defansta oynayacağım dedim, 4 golle maçı tamamladım. Julio Baptista tarzında bir adamım...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
ben forvet arkasi oynarim cok calim atarim millet cosar benm calimlari seyrederken![]()
Kulübe gitmediğim için halisaha maçlarında herbölgede oynarım![]()
FM Gazetesi
fc-st-amr--amc![]()
dl ve aml oynarım kendimi biraz gelistirip forvettede ii iş yaparım