paelrmo he kötü olmuş senin için
paelrmo he kötü olmuş senin için
Ovvv Palermo zorlu bır rakıp
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Abi ben korkmuyorum valla. Eleyebileceğime inanıyorum. Daha zorlarıyla mücadele ettim buraya kadar.
Maç 32: Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final İlk Maçı
Gayet kolay birmaç oldu. Bursa etkisiz kaldı. Biz de rahat geçtik.
Maç 33: Turkcell Süper Lig 19. Hafta
Yine süper oynadı takımım. Carrusca'nın sakatlıuğı sürecinde Aydın fırsatını iyi değerlendiriyor. Higuain bombalamaya devam ediyor.
![]()
2 maç 6 gol çok iyi.. Puan Durumunu koyabilir misin?
Harııka gıdıyorsun
Güzel gidiyosun Basarılar...
Maç 34: Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş Maçı
İlk maçı kazandığım için bir hafta sonraki UEFA kupası maçını da düşünerek yedeklerle çıktım. Ama yedeklerim bile yetti
Maç 35: Turkcell Süper Lig 20. Hafta
Bu maçta as kadroyla çıktım. Ama 3 as oyuncumu sonradan oyundan aldım. Zaten ligde puan farkı yüksekti. Ben de UEFA kupası maçına tam kadro gidiyorum artık.
Bu arada;
Al bakalım ErtuğrulPuan Durumunu koyabilir misin?
Birazdan İtalya'daki Palermo-Galatasaray maçı, tüm ayrıntılarıyla karşınızda.....
Tebrikler Higu şov..![]()
Higuain her maç atıyor bıktım ulleeeyn![]()
tebrikler baya iyi gidiyosun
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Karıyerın 100.mesajı da benden basarılar ıyı gıdıyorsun tuh 101 e yetıstım
Maç 36: UEFA Kupası 1. Tur 1. Maç
Maç kadrosu
Ayağına sağlık Kerlon. Hem de 90+1 de attın. İtalya'da oynanan bu maçta oyuncularımdan daha fazlasını isteyemezdim heralde. İlk pozisyonlar Palermo lehineydi. Fakat sonradan toparlandık. 2. yarıda yaptığım oyuncu değişiklikleri oyunun gidişatını benim lehime çevirdi. 90+1 de Kerlon bir anda ardana fırladı. Ceza sahası dışından iyi bir vuruşla Galatasaray taraftarlarını sokağa döktü.
![]()
Ovvv harıka olmus
guzel olmus basarılarının devamını bekliyoruz
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Yine son dakika golü, yine galibiyet.![]()
transferler müthiş özellikle enyeama ve higuain çok iyi ama kerlonu ucuza almışın ben en az 20 M YTL ye alabiliyodum neese başarılar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada trabzona da helal olsun 3. gidiyoruz ama ancak oyunda oluyo bu yaa
Maç 37: Turkcell Süper Lig 21. Hafta
Aslan da yenilirmiş. Bu maçta bunu öğrendim. Hemde iyi oynadığım bir maçta. Rakip, kalemize bir kere geldi. O pozisyon gol oldu. Biz defalarca, akın akın gittik. Bir tane bile atamadık. Böylelikle ligdeki 20 maçlık yenilmezlik serimize de son verilmiş oldu. Neyse, sağlık olsun.
Bu arada 2-3 saat yazamayacağım, kusura bakmayın. Dönüşüm Ali Sami Yen'deki Palermo maçı ile olacak.
Hadi bakalım unuttur bize Antalya maçını..(:
Cordoba bana da gol ıznı vermıuyor valla
Antalyaya bak helal olsun onlara![]()
bu kayip telafisi olan bir kayip en kisa surede toparlanirsin
Tyler Durden- Fight Club
EEE onlarda Cordoba var
Antalya maçı ne olmuş öyle?Toparlarsın inşallah en yakın zamanda
bence çok normal çnkü benm oyndada antalya maçı ölüm gibi geçiyodu CORDOBA yüznden adam gol yemyo resmen yav deli edio![]()
Siz alın o zamanSirel diye bi eleman çıkmıştı regen,frikik 20 diye parayı basıp(40 gibi bişeydi)almıştım.adam delirtmişti 2 maçta 2 frikik golü 1 korner asisti yapmıştı
Cordoba bence iyi bir yedek kaleci ama kontejyan yiyor.
O Cordoba varya Allahtan benım karıyerde futbolu bıraktıda kurtuldum
Beyler Göktuğ kardeşiniz 3 hafta tatilde. İdare edin artık. Ağustos'ta yeniden devam ediyoruz.
güzel gidiyorsun.. başarılar![]()
Bir önceki mesajı okusaydın ya Eray Abi
güzel gidiyorsun.. başarılar![]()
Tuh olsun saglık olsun