Güzel gidiyorsun Tarık.Kaçıncısında yencen İnteri merak ettim![]()
Güzel gidiyorsun Tarık.Kaçıncısında yencen İnteri merak ettim![]()
Aferin Tarık, iyi gidiyorsun. Seni gelecek Göktuğ olarak görüyorum. Yakında benim kadar iyi bir menajer olacaksın![]()
Gelecek Transferler
Tevfik Köse
Muslu Nalbantoglu
1.7.2007 tarihinde takıma katılacaktır.Bu iki oyuncunun sözleşmeleri bittiği için bonservisleri bedavaya alınmıştır.
Harıkaa gıdıyorsun
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kerem Şeras, Gençlerbirliği takımından 425 K bedelle transfer edilmiştir.Böylece ön liberoda sıkıntımız kalmadı.
Mehmet Çoğum, Gaziantepspor'dan 1.9 MN YTL bedelle transfer edilmiştir.Stoper mevkisinde sakatlıklar sonucu oluşacak sıkıntı büyük ölçüde giderilmiştir.
Fortis Türkiye Kupası
Bucaspor : 0 - 1 : Galatasaray
Galatasaray : 2 - 1 : Rizespor
Kayserispor : 0 - 3 : Galatasaray
Sakaryaspor : 0 - 1 : Galatasaray
Gruplardan lider olarak çıkan Galatasaray, Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Bursaspor ile eşleşti.
İlgi var gibi.Gene ballısın cicim.
Dolu dizgin gidiyorsun abi.Başarılar.Devamını bekliyorum.
Ayrıca transferlerin hepsi çok iyi olmuş.
Tarık abi iyi gidiyorsun.Tebrikler...
Tarık abi iyi devam ediyorsun.. Deniz Yılmaz ile de anlaşmanı öneririm diğer seneler için. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor Bayern ile..
Fortis Türkiye Kupası
Galatasaray : 4 - 0 : Bursaspor ( Gökhan Ünal 2, Marcelo Carrusca, Volkan Yaman)
Yarı finalde rakibimiz Fenerbahçe oldu..
Ayrıca transferin son gününde, FC Bayern München takımından Deniz Yılmaz ile bedavaya anlaşılmıştır..
Deniz Yılmaz'a yeteri şansı verdiğinde abi asist kralı olur ligde.
Deniz Yılmaz ile önceden mi anlaşmıştın. Yoksa bu maç ile transfer taze haberler mi![]()
Çok hatırlatmacı adamımdır
Benmim GS kariyerimde çok bedava oyuncu almıştım ilk sezon sonu..
Mehmet Nas var bir de.. İşine yararsa. Beleşten..
Valla Beşiktaş maçında puanı son anda kurtarmışsın tebrikler![]()
Son dakikada 2 gol.![]()
Tarık Beşiktaş maçını son anda kurtarmışsın...
Evet Fırat ümitler bitmişken birden herşey oluverdi..(:
UEFA Şampiyonlar Ligi 1.Turunda İtalya'nın Internazionale takımını eleyen Galatasaray, çeyrek finalde İspanyol devi Real Madrid ile karşılaşacak..
Tebrikler Tarık artık final yakışır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Helal be Tarık, Allah "Yürü ya kulum" dedi. Sen de yürüyorsun. Bunun sonu Şampiyonlar Ligi Kupası. Hadi bakalım.
Süper gidiyorsun tebrikler..
Cok iyi gidiyon bu gece sampiyonlar ligi kupasi buraya geliyo herhalde..
Basarilar..