Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 123 sonuç

Konu: The Hammers[West Ham United]

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Evet geldim.

Carling Cup 4.Tur Maçı:

vs

Norwich'e şanssız bir biçimde yenilerek Carling Cup'a veda ettik.Heralde bunda kokteylin çok etkisi oldu. Gıcıklık olsun diye Carlton Cole'u oynatmadım. Penaltılarda kupaya veda ettik.Aslında bir bakıma erken elenmek iyi de oldu, çünkü zaten 4 kulvarda yarışıyoruz(lig, uefa, carling ve fa).Sonuç olarak oyuncular daha az yorulacak.

Az sonra Manchester United vs West Ham[Barclays Premiership Hafta 12]

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

ben olsam bilerek elenirdim zaten

bitmiycekmi bu maç daha beyav
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    boş ver takma hiç kafaya .Doğru Hem adamlarda Dİnlenir Biraz.gerÇi senİNkiler HEp Dinlenİyo(pARtiler Felan)

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

yeni maçı koymanı bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Barclays Premier League 12.Hafta:

vs

Takıma yavaş yavaş bi haller oluyor.Kısa zamanda toparlanmamız lazım.Manchester ilk yarıda bulduğu gollerle fazla zorlanmadan bizi geçti.Puan farkını da kapattı.Harewood'u köklediler.Ama ciddi bir durumu yok.Kısa zamanda galibiyet serisine tekrar başlamak istiyoruz.

Az sonra Dinamo Kiev vs West Ham[Uefa Kupası D Grubu 3.Maç]
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Uefa Kupası D Grubu 3.Maç:

vs

Oh beeeeeeeeee.Dinamo'yu deplasmanda 2-0'la devirmesini bildik.Maça fırtına gibi başladık ve Tevez ve Mullins'in golleriyle ilk yarıyı önde kapadık.63'te rakibin 10 kişi kalmasından sonra maç antrenman havasında geçti.Uefa'da gruplardan çıkmayı garantiledik.Sadece Nacional maçı kaldı.Carlton Cole'un gönlünü almaya çalıştım onu 2. yarıda girdirerek.Bakalım Cole ne tepki gösterecek?

Az sonra Charlton vs West Ham[Barclays Premiership Hafta 13]

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Dinamo Galibiyeti güzel...Toparlanman Dilğiyle........

Red face

Takma Kafaya Olur Ara Sira BÖyle Şeyler .İyİ Sen Çiktin Uefada Bende Son MaÇa Kaldi İŞte Takİp Ok.!.ha Cole ü Kullanmiycaksan Bana Ver Bende CoŞar O Vallahİ

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Barclyas Premier League 13.Hafta:

vs

Lige Charlton galibiyeti ile geri döndük.Takımdaki kötümser hava bu son 2 galibiyetle yerini iyimserliğe bırakıyor.Liderlik koltuğunu tekrar devraldık.Matthew Etherington ise bu maçta attığı şık free-kick golüyle bu seneki ilk golünü yazmış oldu.Tevez ve Harewood 2'lisi gol üretmeye devam ediyorlar.

_____BASINDAN_____
    -Carlton Cole'un cevabı gecikmedi.
    -Gizli bir isimden şok iddialar.
    -Tevez ve Harewood'dan Cole basın açıklaması.
    Not:Hepsi ama hepsi yarın.

Çok yorgunumm.

Yarına West Ham vs Porstmouth[Barclays Premiership Hafta 14]

kim acaba bu gizli isim merak ettim şimdi.neyse kazanman iyi olmuş az kaldı be 20 hafta filan daha var sabret erken yoruluyosun.Tevezi unutma zuhahahaha

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

tebrikler bu galibiyet iyi olmus
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

ha gayret bu gidişle uefa senindir.ama şampiyonlar liginden uefaya giden takımlar güçlü değildir inşallah.zaten güçlü olsalar bile sen onlarıda ezer geçersinhadi bakalım göster west hamın gücünü.yakında alırsın messiler felan sana gelmek için can atarlar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrıkler toparlanmısın
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

yavaş yavaş toparlanıyosun

Toparlanmışsın biraz.Bu arada maç resimlerinin boyutlarını biraz daha büyük yapabilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

tebrik ederim...GİZLİ İsim kim??acaba..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

__________Carlton Cole'dan basın açıklaması__________

Carlton Cole, İngiltere saati ile sabah 04:00 sularında kulüp binasında bir açıklama yaptı.İsterseniz, şimdi haberin ayrıntılarına geçelim.

West Ham menejerinin yaptığı ilk 11 açıklamasından sonra Cole beklenilenin aksine tamamen uysal bir yanıt verdi.Cole'un konuşması:

"Değerli basın mensubu arkadaşlarım ve kıymetli malzemeciler.Hoşgeldiniz.Sizlere şimdi bir basın açıklaması yapacağım.O yüzden burdasınız.Son günlerde ilk 11'e girme savaşım İsrail-Filistin Savaşı'nı geçti.Lan Yossi sen üstüne alınma.O yüzden artık ben bundan sonra susmaya karar verdim.West Ham menejeriyle fazla polemiğe girmek istemiyorum.O yüzden sizleri asıl buraya çağırma sebebime geliyorum.

Bildiğiniz gibi geçen gece davette istenmeyen olaylar yaşandı.daily oğluyla beraber ortadan yokoldu, hala da haber alamadık.West Ham efsanevi futbolcusu ise hafif bir baygınlık geçirmişti, sabah gelen haber bizi çok üzdü.Komaya girmiş, şu ana kadar da çıkamamış.Takımdan Javier Mascherano onu ziyerete gitti ben de çelenk gönderdim.Neyse lafı fazla uzattık.Gelelim saadete.Arkadaşlar ben bildiğiniz gibi çok duygusal bir insanım.Yolda tek başına bir köpek görsem o zaman çok üzülüyorum.Aynı şey antrenman sahasında Tevez için de geçerli. O yüzden bir şiir kitabı çıkarma kararı aldım.İçinden hayat tecrübelerimden yola çıkılmış çok güzel şiirler var.Yayınevinin adı "Versem reklam olur, o yüzden vermiyorum."İsmi bu kadar uzun.Neyse, takımdaki haftalık maaşım da yeterli düzeyde değil.Hanımımla geçim sıkıntısı çekiyoruz.Küçük oğlum Patrice kendi evimizde yaptığımız maçlarda izleyicilere köfte satıyor.En büyük kızım da Londra'nın en işlek caddelerinde mendil satıyor.Yeni doğan kızımıza ona uygun iş bulamadık.Araştırıyoruz.Diğer evladımız da evde anasına yardım ediyor.Çok fena durumdayız.Burdan tüm Londra esnafına bir mesajım var.Lütfen bize yardım edin.Evet, şiir kitabımın adı "Sonbaharda Yapraklar Düşerken."İçinde aruz vezniyle yazılmış çok güzel şiirler var.Hatta birini duygusuz Harewood'a okuttum yüzünde hafif bir tebessüm oluştu ve bana küfretti.Neyse isterseniz şimdi size bir kaç mısra okuyayım.

Ne güzel bir şehirdir Londra
    Hiçbir şeyim yok ayağımda kundura
    Yoruldum bench'te otura otura
    Uefa'da çok iyi seçtik kura.

Diğer bir şiirime geçeyim

Seni ilk gördüğümde içimde birşey olmuştu
    Bütün çiçekler solmuştu
    Tevez saçlarını yolmuştu
    Harewood'un gözleri dolmuştu.

Başka bir şiirde de emperyalizme savaş açtım.

Chelsea bütün kupalara ambargo koydu
    Manchester deplasmanda bizi oydu
    Newcastle galibiyetlere doydu.
    Biz nerdeyiz, nerde?

Ve bu şiirimde de takımımı tanıttım

West Ham'ın Çiçekleri

Robert Green, Robert Green
    Çabuk şunun donunu indirin.

Aslında severim Harewood'u
    Ama futboldan anlamaz Allah'ın armudu.

Geçenlerde birşey sordum Tevez'e
    Yanıt veremedi bu soruya cahil geveze.

Pantsil, Pantsil, Pantsil,
    Çabuk binanın camını sil embesil.
    Çok fecii isal olmuşsun,
    Eve gidince anan sana kaynatsın zencefil.

Canım Paul Konchesky,
    Ama bilader aldığın arabanın modeli çok eski.

Jonatan Spector, Amerikan Spector
    Ben yakışıkle bir aktör
    Sense eksozu olmayan bir traktör.

Defansımızın yedeği Gabbidon
    Ona söylemeyin ama, tam bir bidon.

Etherington sana biraz teknik lazım
    Geçende yanından geçtim
    Çok pis kokuyor ağzın.

Uçtum bi kaçakla
    Geliyorum uçakla
    Bakalım n'apacan Dean Ashton
    Dalmaya geldim bıçakla.

İsrailli kanadımız Benayoun
    Antenmanda oynar oyun,
    Normaldir senin boyun,
    Uzaktan gören sanar koyun.

04.09.1988 Muş

Şu anlık bu kadar daha uçağa yetişecem.Geç kaldım.Görüşürüz.Byeeee."

İşte Cole'un açıklamaları bunlar.Federasyondan ceza gelecek mi?Takımdaki geleceği ne olacak?Bu soruların yanıtı gelecek programımızda.Sakın bizden ayrılmayın.Bol FM'li günler dileriz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Önceki hikayeyi okumayanlar.Bkz, sayfa 5, mesaj 74.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

müthiş olmuş yerlerdeyim

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

evet ya super olmus gercekten
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Wink

kurayıda açıkla istersenbi mascherano kalmış onunda kafiyesi zor zaten ama hakikatan güzel yazmışsın .nerden buluyorsun bunları.eee uefa da ki güzel kurayıda açıkla istersen

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by crazy_boy_safak View Post
    kurayıda açıkla istersenbi mascherano kalmış onunda kafiyesi zor zaten ama hakikatan güzel yazmışsın .nerden buluyorsun bunları.eee uefa da ki güzel kurayıda açıkla istersen
    Herşey sırayla, şuan oynuyorum zaten.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu kariyer burda biter.Elektrikler gitti.Oyun yandı.Uefa Kupası'nda yarı finale çıkmıştım ligde de 2 maç eksikle 3.'ydüm.Puan farkı 4'tü.Beni takip ettiğiniz için teşşekkürler.

Quote Originally Posted by sergioagüero View Post
    Herşey sırayla, şuan oynuyorum zaten.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu kariyer burda biter.Elektrikler gitti.Oyun yandı.Uefa Kupası'nda yarı finale çıkmıştım ligde de 2 maç eksikle 3.'ydüm.Puan farkı 4'tü.Beni takip ettiğiniz için teşşekkürler.
    gerçekten yazık oldu ama o ölmedi.o hep bizim içimizde ölene dek kalacak hoşçakal west hammmmm

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

maçları bekliyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by crazy_boy_safak View Post
    gerçekten yazık oldu ama o ölmedi.o hep bizim içimizde ölene dek kalacak hoşçakal west hammmmm
    Good Bye West Ham

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

yazık oldu..Yeni kariyerlerde görürüz inşaalah..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GingkO View Post
    yazık oldu..Yeni kariyerlerde görürüz inşaalah..
    İnşallah.....

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

nasıl olsa oRTAK Kariyer yapıcazz...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by GingkO View Post
    nasıl olsa oRTAK Kariyer yapıcazz...
    Tabiiiii ....

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Default Mascherano Tevez

West Ham başkanının son yaptığı açıklamaya göre Teknik Direktörleri uzaylılar tarafından kaçırıldı Amerikan başkanı dahil herkesin harekete geçirilmesini istiyoruz.Bunu kulübümüzün geleceği için yapmanızı istiyorum şampiyonluğa oynuyoruz.Bu arada Harewood un yeni açılan barına herkesi davet ediyorum orada eğlence dans müzik kokteyl konken partileri var hepinizi davet ediyorum orası bizim sadece döner sermayemiz olmayacak et şiş kebab biraz da süt ürünleri de bulunacak kollestrole uygun olmayan ürünler satılacak evde oturan hanımlara sesleniyorummmmmmmmmmmmmmmm konken partilerine katılın süt ve süt ürünlerimizden pastalar yapın paylaşın burası paylaşım açık bi alan kırsal alanda hamallık yapanlara da sesleniyorum birahanelerde kendinizi çürütmeyin Arnavutluktan getirttiğimiz ciğerleri yeyiniz.Carlton Cole un şiir yelpazesinden bir bölüm sunuyorum dikkatle dinleyin...

Keçi Tevezz
    Bizim bara getir azıcık mayonez
    Harewood un kara kaşları
    Ne güzel olur bizim barın ayyaşları

Sular akarken durulur
    Carlton Nijerya da vurulur
    Cenazesi yetişmeden köye
    Daha ne yiğitler vurulur

Bayramlarda işyerlerinde
    Dev pankartlar asılır
    Digitürk mü uydu mu diye
    Yok abi ikisi de pahalı der bizim Harewood un karısı Naciye

Bu şiirin ardından basın toplantısındaki muhabirin biri yeter artık bu acıya dayanamıyacam deyip kendini Stamford Bridge köprüsünden aşağıya atar.Uzaylı ve ünlü astronot West Ham ın teknik direktörünün Rüyalar takımını kurmak üzere Venüs semalarında astronomik ücretlerle göktaşı satın aldığını öğrenen Haydar Dümen yine bi dümenler çevirip insanları Buz dağına çarptırır.

KARİYER BUNDAN BİTTİ DEVAM DA ETMEYECEK HEPİNİZ DUYUN!!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    West Ham başkanının son yaptığı açıklamaya göre Teknik Direktörleri uzaylılar tarafından kaçırıldı Amerikan başkanı dahil herkesin harekete geçirilmesini istiyoruz.Bunu kulübümüzün geleceği için yapmanızı istiyorum şampiyonluğa oynuyoruz.Bu arada Harewood un yeni açılan barına herkesi davet ediyorum orada eğlence dans müzik kokteyl konken partileri var hepinizi davet ediyorum orası bizim sadece döner sermayemiz olmayacak et şiş kebab biraz da süt ürünleri de bulunacak kollestrole uygun olmayan ürünler satılacak evde oturan hanımlara sesleniyorummmmmmmmmmmmmmmm konken partilerine katılın süt ve süt ürünlerimizden pastalar yapın paylaşın burası paylaşım açık bi alan kırsal alanda hamallık yapanlara da sesleniyorum birahanelerde kendinizi çürütmeyin Arnavutluktan getirttiğimiz ciğerleri yeyiniz.Carlton Cole un şiir yelpazesinden bir bölüm sunuyorum dikkatle dinleyin...

Keçi Tevezz
    Bizim bara getir azıcık mayonez
    Harewood un kara kaşları
    Ne güzel olur bizim barın ayyaşları

Sular akarken durulur
    Carlton Nijerya da vurulur
    Cenazesi yetişmeden köye
    Daha ne yiğitler vurulur

Bayramlarda işyerlerinde
    Dev pankartlar asılır
    Digitürk mü uydu mu diye
    Yok abi ikisi de pahalı der bizim Harewood un karısı Naciye

Bu şiirin ardından basın toplantısındaki muhabirin biri yeter artık bu acıya dayanamıyacam deyip kendini Stamford Bridge köprüsünden aşağıya atar.Uzaylı ve ünlü astronot West Ham ın teknik direktörünün Rüyalar takımını kurmak üzere Venüs semalarında astronomik ücretlerle göktaşı satın aldığını öğrenen Haydar Dümen yine bi dümenler çevirip insanları Buz dağına çarptırır.

KARİYER BUNDAN BİTTİ DEVAM DA ETMEYECEK HEPİNİZ DUYUN!!!!!!
    Kariyer bitti yanıları sürüyor.Ben nerdeyim ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yankıları sürüyor

geçmiş olsun, ne güzel gidiyodu...

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri