2derbiyide kazanamamışsın...Penaltı kaçırmışsın kendi kalene atmışsın şansızlık...
2derbiyide kazanamamışsın...Penaltı kaçırmışsın kendi kalene atmışsın şansızlık...
Serie A 21. Hafta
Roma Toparlanıyor..
Roma Serie A'nın 21. Haftasında Sampdoria'yı Totti'nin 30 metreden attığı frikik golü ve Perotta'nın golleriyle 2-0 yendi.. Doni rakip takımın ataklarında çok başarılıydı..
Maçın Yıldızı : Doni
--
İtalya Kupası Yarı Final 2. Maç
Milan Dağıldı - Roma Show!!!
Roma İtalya Kupası Yarı Final 2. Maç'ında Milan'ı Olimpiyat Stad'ında adeta dağıttı. Maça Hızlı başlayan Roma Totti ile 4. Dakikada golü buldu. İlk yarının sonlarına doğru Nesta'nın kafa golü faul gerekçesiyle sayılmadı.. 2. Yarıya fırtına gibi giren Roma Totti'nin 1 gol 1 asisti ile 3-0 kazandı.. Aykan Karanfil maç sonrası Şu Sözleri söyledi : ''2 kademeli maçların en önemli özelliğini kullandık ve ilk maçta Milan'ı iyi analiz edip 2. Maçta patladık'' Roma'nın finaldeki rakibi Juventus'u yenen Lazio..
Maçın Yıldızı : Totti
--
Serie A 22. Hafta
Roma Şov'a Devam
Serie A'nın 22. Haftasında Roma Zorlu maçta Fiorentina'yu 2-1 yendi. Daha 1. Dakikada Maldonado'nun golüyle 0-1 yenik başlayan ekip Iversen'in 12 ve 34. Dakikadaki şık golleriyle 3 puanı kaptı..
Maçın Yıldızı : Steffen Iversen
Çok güzel bir kariyer,uğraşmışsın tebrikler.
Arkadaşlar artık maçlarda detayları azaltıp daha çok maç koyacağım.. Böylece kariyer daha hızlı ilerlemiş olucak..
Serie A 23. Hafta
--
Serie A 24. Hafta
--
Şampiyonlar Ligi 1. Tur 1. Maç
Maçın Yıldızı : Raul Meireles
--
Serie A 25. Hafta
Maçın Yıldızı : De Rossi
--
Serie A 26. Hafta
Maçın Yıldızı : Mexes
çok iyi gidiyosun helal olsun
güzel gidiyorsun
Hep böyle devam et.![]()
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Yarın bol bol boş zamanım olucak baya bir maç ekliycem inşallah..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Serie A 27. Hafta
--
Şampiyonlar Ligi 1. Tur 2. Maç
Roma Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Finalde!!!
--
Serie A 28. Hafta
Maçın Yıldızı : Simone Barone
--
Serie A 29. Hafta
Maçın Yıldızı : Marco Casetti
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Rakibimiz Valencia
Ben bu kariyeri nasil gozden kacirmisim yaw. Valla utandim simdi bilader.
Bu arada cok basarilisin.
FOrvet icin de palacio ya o kadar kasma. Okaka yi oynat iverseni aratmadi bende. Yalniz sol kanada iyi bir adama al. Mancini ile chivu yu sakin satma derim. Onun yerine perotta ile taddei yi sat.
Serie A 30. Hafta
Maçın Yıldızı : Alessandro Nesta
--
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1. Maç
Maçın Yıldızı : Philippe Mexes
--
Serie A 31. Hafta
Roma Şampiyon!!!
Serie A'nın bitimine daha 7 hafta kalmasına rağmen Roma şampiyonluğunu ilan etti. Aykan Karanfil erken Gelen Şampiyonluktan sonra şu sözleri söyledi: ''Roma'yı şampiyon yaptığım için çok mutluyum.. Şampiyonlukta büyük gayret gösteren oyuncularıma ve bizden desteğini esirgemeyen taraftarımıza çok teşekkür ederim.. Bundan sonra Ligdeki hedefimiz namağlup olmak..''
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2. Maç
Maçın Yıldızı : Simone Perotta
Roma Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Finalde!!!
Şampiyonlar Ligi Yarı Final Rakibimiz Bayern Munih
Bayer münih'i yenersin inşallah. başarılar...
Brovo valla helal olsun 7 hafta kala sampiyonlugu garantilemek hem de seri a gibi zor bir ligde buyuk basari CL yi de alirsin insallah.
Yorumlarınız için Teşekkür Ederim Arkadaşlar..
Serie A 32. Hafta
--
İtalya Kupası Final 1. Maç
Bayern Munih maçına 1 maç kaldı.. Bayern'i kısa bir süre inceledim ve Milan'ı rahat bir şekilde elediklerini gördüm.. Defansı sıkı tutup forvetide kalabalık tutuyorlar.. Orta sahaları boş kalıyor.. Orta sahayı iyi kullanırsak avantajlı sonuçlar elde ederiz..
inşallah elersin b.münih i
Çok iyi gidiyorsun Başarılar...
28.haftdaki Torino beraberliği dışında gayet iyi...
Arkadaşlar tatile çıkacağım için son maçlarıda yaptım fakat zamanım olmadığı için ekleyemiycem..
Sezon sonunda
Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Finalde Elendim..
İtalya Serie A'da namağlup Şampiyon Oldum..
İtalya Kupasını Kazandım..
Sezonu 2 kupa ile bitirdim.. Ve kariyere devam etmiycem.. Kariyer boyunca yorumlarıyla destekleyen, Kariyerimi takip eden, sizlere çok teşekkür ederim.. Ben bu kariyer'i yaparken çok zevk aldım umarım sizde beğenmişsinizdir..
başarılar kardeş.şampiyonluk beklioruz
![]()
Dün hiç oynayamadım oyunu o yüzdende maç ekleyemedim.. Fakat bugün oynama fırsatını buldum işte maçları..
Serie A 33. Hafta
--
Şampiyonlar Ligi Yarı Final 1. Maç
Maçın Yıldızı : Doni
--
Serie A 34. Hafta
Maçın Yıldızı : Carezzeri
--
Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2. Maç
Bu maçta elenmekten başka çaremiz yoktu.. Podolski'nin Roma defansından 4 kişiyi geçmesi, frikik golü atması, Lucio gibi defans oyuncusunun uzaklardan çektiği isabetli şutlar, adını unuttuğum Bayern Munih'in kalecisinin harika kurtarışlar.. Totti'nin 5-6 tane karşı karşıya gol kaçırması, Iversen'in çok kötü oynaması.. Bu olanlardan sonra Final'e kalmamız çok zordu..
Maçın Yıldızı : Podolski
Atalanta beraberliği kötü olmuş..CL de elenmişsin sağlık olsun...
Yine de güzel.
Kolay gelmeye devam etsin![]()
Yorumlarınız için saolun.. CL'den elenmem moralleri bozdu ama ligde şampiyonluğumuzu erken ilan ettiğimiz için fazla tedirginliğim yok..
yenilince tekrar geri dönüp oynamadıysan serie a'da nağmağlup şampiyon olman hele de görebildiğim kadarıyla sadece iversen takviyesiyle büyük başarı..
bekliyorum ssleri
kardes super bi kariyer seni ayakta alkisliyorummm
Yorumun için teşekkür ederim.. Maçlarda hiçbir hile yapmamış bulunmaktayım, hileyle oynanan oyunda kazanılan başarılar bence başarı değildir.. Eğer hile yapsam Bayern'ide tekrar oynayarak yenerdim.. Roma çok iyi bir takım benim yapacağım tek şey bir pivot santrafor almak idi.
Kardeş şuan oyun tamamen sıfır.. Tüm Save Dosyalarını sildim tüm savelerimde 2. yılımdaydım, bende sıfır saveler açıcam şimdi.. İstersen inanmazsın ki bende böyle birşeyde inanırmıydım bilmiyorum, fakat zaten takım çok iyi gidiyordu son haftalardada bu seriyi devam ettirdim ve ligi bitirdim.. Ayrıca Lazio'yu 2. maçtada 1-0 yendim.. Ss ekleyemediğim için çok özür dilerim..
Yorumun için saol kardeş.. Beğendiysen ne mutlu bana..
artık bidaaki seferee yanlız transfer politikan cok başarılı...
emeğine sağlık güzel kariyerdi ve takip ettiğim 2 kariyerden biriydi