Aykan Karanfil kısa bir futbol hayatı geçirmiş ve teknik direktör hayatında küçük takımlar çalıştırmıştır bir teknik direktördür.. Genellikle evinde oturur spor haberlerini izler gazete okurdu. Gene aynı şekilde birgün gazetede spor haberlerine bakarken küçük bir başlık gördü.. Dikkatini başlığa odakladı ve okumaya başladı..

Roma mı İnter mi?

Bu sezon şike skandallarıyla sallanan İtalya'da şu günler tek bir soru tartışılıyor. Milan, Fiorentina gibi büyük takımların lige eksi puan ile başlıycak olması, Juventus'un Serie B'ye düşürülmesi ile birlikte şampiyon Roma mı İnter mi olucak soruları heryerde konuşuluyor. Çoğu kişiye göre Inter favori fakat Roma'nın hırsı çoğu kişiyi karamsarlığa düşürüyor.. Şuan gözüküyor ki Serie A'da şampiyonluk adına büyük çekişme yaşanacak..

Aykan bu yazıyı okuduktan sonra kanepesine uzanır iken telefonu çaldı. Yerinden yavaşça doğruldu ve telefonu yavaşça açtı. Telefondaki kişi önceden İstanbul'a Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için gelen ve Burada kendisi ile tanışan Romanın başkanı Franco Sensi idi.

Ben: Alo
Franco Sensi: Alo
Ben : Kimsiniz ??
Franco Sensi: Merhaba Aykan Bey ben Roma'nın Başkanı Franco Sensi hatırlarsanız İstanbul'da yapılan ŞampiyonlaR Ligi finalinde tanışmıştık.
Ben: Ooo Nasılsınız Franco Bey özlemişim sesinizi
Franco Sensi: iyi ne olsun. Ya Aykan Senden bir isteğim olucak bu sene şike olaylarını okumuşsundur.
Ben: Evet okudum
Franco Sensi: Bu sene Şampiyonluk Şansımız her zamankinden daha fazla ve benim senden isteğim bu yıl takımımızın başına
geçip bizi iyi yerlere ulaştırman
Ben: Düşünmen Lazım ben size kararımı daha sonra açıklarım
Franco Sensi: Tamam Bekliyorum By..
Ben: By

Aradan 5 dakika bile geçmez ve Aykan Telefonu hemen eline alır ve yeniden Roma Kulübünün
başkanını arar..

Ben : Kararımı verdim..
Franco Sensi : Evet dinliyorum..
Ben : Kulübünüze teknik direktör olarak geliyorum..
Franco Sensi : Peki o zaman siz bugün, yarın İtalya'ya gelin ben sizi karşılarım havalimanında
Ben : O zaman hazırlanayım ben görüşürüz güle güle..

Aykan Hemen bavulunu hazırlar ve hızla havalimanına gider ilk İtalya uçağına biner ve yola çıkar..

--

Evet arkadaşlar yeni kariyerim desteniğizle birlikte çok güzel bir kariyer olucak..