Gerçekten realist bir camia olsanız Alex'i Hagiylede kıyaslamazdınız..Medya dahil herkes bu kıyaslamayı yaptı.
Şimdiki zamanı tartışıyoruz ve şuanda alex zaten milli takımda yok.Parreira'dan sonra Dungada çağırmıyor.
O zaman kıyaslama platformu avrupa kupalarına kalıyor.Son 2-3 senede avrupada alexin verilerini ve Lincoln'un verilerini karşılaştırmak sana cevabı verecektir.Bu konuşmalarında sonu gelmez.
Zaman herşeyi gösterir.
ya lutfen bana 7.02 n in linkini falan verın bu siteden indirmiyo lutfen ya bak yenı uyeyım yardım edın bıraz
Beyler orda bir hata yaptık.Alex ve Lincoln'ün CA ve PA larında..İkiside kanımca aynı yeteneklerde...
ne alex ne lincoln
En iyisi rico pasa... tartismasiz..
s/a ya beyler ben 70mb lik fm kullaniyom onda bi turlu bu data guncellemesini yapamiyom acaba sorun nerede resimlerle anlatirsaniz guzell olur
Sorunların hepsini halledeceğiz mükemmel bir update olacak v2...
ali çamdalı kayserisporda fenerde değil
7.0,2 nereden bulacaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar ben dediklerininizin hepsini yaptım fakat olmadı neden?
ya beyler bu update olmuyor hic bir sekilde. ben mi yanlis birsey yapiyorum acaba.. dosyalari cikariyorum belgelerim klasorunu icindeki db nin icine yapistiriyorum. app dat. icindeki fm klasorunun icindeki cache i temizliyorum. versiyonum 7.02 . turkcell super lig logolarini kullanabiliyorum ama yeni update i kuramiyorum.. yardimci olabilirmisiniz acaba?
ben once blackmask indirdim ve yaptım simdi bunu indirdim db den blackmaskı cıkardım fakat yeni oyunda kim update çıkmıyor acil yardım
TşkLer bende Kendim birer birer oyuncuLarı aLmayi dusunuyodum bu yamayi gormemistim..
ya arkadaşlar aplicastion datanın içindeki sports interactive siliom fakat oyuna girdiğimde tekrar oraya gelio anlayamadım?Hiç bir yerde de hata yapmadm çıkan dosyayıda db ye attım belgelerimdeki tek hata bu update'in kaç mb olduğu kaç mb yardım edermisiniz?
42 mb olması lazım.
bende 254 allah allah
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ya orada olan yok mu...! :S
Arkadaşlar merhabalar;
ilk önce yama için zamanını harcayan arkadaşlara teşekkür ederim herkes adına... Ben yeni aldım ve yükledim yamayı... GS liyim ve Sabrinin gerçek değerlerini görünce sevindim. Arda yine de az olmuş ama neyseBir de sizi uyarmam gerekirse GS takımındaki oyuncular aşırı derece de yıllık alıyorlar.. Mesela özgürcan 1.300.000$ alıyordu yıllık
![]()
Bır de su bır program var FM modifier diye... onun 7.0.2 ye uyumlu olanını nasıl bullacağız bileniniz var mı? Sakatlıklardan bıktım yawww. takımın yarısından çoğu kırmızı kırmızı parlıyor deli olacam![]()
ben yamayi indirdim fakat yapamadım belgerimdeki sport interactive dosyası içindeki db klasörüne attım oyun başlarken seçtim fakat olmadı 7.0.2 benim oyun yardımcı olur musunuz
Hayır 7.0.2 de çalısıyor
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
arkadaşım çok saol transfer donemı bıtıncede aynı sekılde guzel bı yama hazırlanır umarım dımı
yaw bu 7.0.2 nin indirilmesi için link veren yok mu ve bu linkin calışması için oyunun orjinal olması mı lazım cvp bekliorum
Emeğine sağlık çok saol..