Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 198 sonuç

Konu: King Update v1 YAYINDA !!! [2008 Güncellemesi]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by WinterSun View Post
    Alex avrupada kaç kere forma giymiş yada bırakın onu hangi avrupa kupası maçında adam gibi top oynamış.Yapmayın gözünüzü sevim ya..
    Peki ya Lincoln ne yapmış ? Milli takımda ne yapmış ? Dünya kupası vs. Ben bidaha kimseyle tartışmak istemiyorum.

Gerçekten realist bir camia olsanız Alex'i Hagiylede kıyaslamazdınız..Medya dahil herkes bu kıyaslamayı yaptı.

Şimdiki zamanı tartışıyoruz ve şuanda alex zaten milli takımda yok.Parreira'dan sonra Dungada çağırmıyor.

O zaman kıyaslama platformu avrupa kupalarına kalıyor.Son 2-3 senede avrupada alexin verilerini ve Lincoln'un verilerini karşılaştırmak sana cevabı verecektir.Bu konuşmalarında sonu gelmez.

Zaman herşeyi gösterir.

Quote Originally Posted by WinterSun View Post
    Gerçekten realist bir camia olsanız Alex'i Hagiylede kıyaslamazdınız..Medya dahil herkes bu kıyaslamayı yaptı.

Şimdiki zamanı tartışıyoruz ve şuanda alex zaten milli takımda yok.Parreira'dan sonra Dungada çağırmıyor.

O zaman kıyaslama platformu avrupa kupalarına kalıyor.Son 2-3 senede avrupada alexin verilerini ve Lincoln'un verilerini karşılaştırmak sana cevabı verecektir.Bu konuşmalarında sonu gelmez.

Zaman herşeyi gösterir.
    tartışmaya ne gerek var sezon başlayınca herşey belli olur kim daha iyi diye.alex yine gol kralı olur tartışma biter

ya lutfen bana 7.02 n in linkini falan verın bu siteden indirmiyo lutfen ya bak yenı uyeyım yardım edın bıraz

Beyler orda bir hata yaptık.Alex ve Lincoln'ün CA ve PA larında..İkiside kanımca aynı yeteneklerde...

ne alex ne lincoln
    En iyisi rico pasa... tartismasiz..

Quote Originally Posted by samhaini View Post
    ne alex ne lincoln
    En iyisi rico pasa... tartismasiz..
    fenerliyim ama rico hastasiyim maymun gibi adam yahu

Quote Originally Posted by neco1985 View Post
    fenerliyim ama rico hastasiyim maymun gibi adam yahu
    alex ten iyi olmasin..

Quote Originally Posted by TaRMaN View Post
    Beyler orda bir hata yaptık.Alex ve Lincoln'ün CA ve PA larında..İkiside kanımca aynı yeteneklerde...
    Bir onceki sayfada yazdiklarimi gordunuz mu Tarman?

s/a ya beyler ben 70mb lik fm kullaniyom onda bi turlu bu data guncellemesini yapamiyom acaba sorun nerede resimlerle anlatirsaniz guzell olur

Quote Originally Posted by hamil View Post
    s/a ya beyler ben 70mb lik fm kullaniyom onda bi turlu bu data guncellemesini yapamiyom acaba sorun nerede resimlerle anlatirsaniz guzell olur
    orjinal oyun kullanman lazım

Quote Originally Posted by hamil View Post
    kanka seninki 7.0.2 deil herhalde sorun ondandır
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    güsel olmus kardes ellerine sağlık

Sorunların hepsini halledeceğiz mükemmel bir update olacak v2...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ali çamdalı kayserisporda fenerde değil

Nesil
    2007
    Yer
    Boğazın en güzel semti Be

7.0,2 nereden bulacaz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar ben dediklerininizin hepsini yaptım fakat olmadı neden?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ya beyler bu update olmuyor hic bir sekilde. ben mi yanlis birsey yapiyorum acaba.. dosyalari cikariyorum belgelerim klasorunu icindeki db nin icine yapistiriyorum. app dat. icindeki fm klasorunun icindeki cache i temizliyorum. versiyonum 7.02 . turkcell super lig logolarini kullanabiliyorum ama yeni update i kuramiyorum.. yardimci olabilirmisiniz acaba?

Nesil
    2007
    Yer

ben once blackmask indirdim ve yaptım simdi bunu indirdim db den blackmaskı cıkardım fakat yeni oyunda kim update çıkmıyor acil yardım

Quote Originally Posted by the berat View Post
    ben once blackmask indirdim ve yaptım simdi bunu indirdim db den blackmaskı cıkardım fakat yeni oyunda kim update çıkmıyor acil yardım
    kardes ben blackmask ı yaptım onda king updatede olan herşey var zaten + bide da sora eklenen var yeni indirmene gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    BJK İnönü Stadı

Quote Originally Posted by blackmask200 View Post
    kardes ben blackmask ı yaptım onda king updatede olan herşey var zaten + bide da sora eklenen var yeni indirmene gerek yok
    Üstüne bir yama yapmak için bizden izin aldın mı ?

TşkLer bende Kendim birer birer oyuncuLarı aLmayi dusunuyodum bu yamayi gormemistim..

Nesil
    2007
    Yer

ya arkadaşlar aplicastion datanın içindeki sports interactive siliom fakat oyuna girdiğimde tekrar oraya gelio anlayamadım?Hiç bir yerde de hata yapmadm çıkan dosyayıda db ye attım belgelerimdeki tek hata bu update'in kaç mb olduğu kaç mb yardım edermisiniz?

Nesil
    2006
    Yer
    BJK İnönü Stadı

42 mb olması lazım.

Nesil
    2007
    Yer

bende 254 allah allah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ya orada olan yok mu...! :S

Default Hımm

Arkadaşlar merhabalar;

ilk önce yama için zamanını harcayan arkadaşlara teşekkür ederim herkes adına... Ben yeni aldım ve yükledim yamayı... GS liyim ve Sabrinin gerçek değerlerini görünce sevindim. Arda yine de az olmuş ama neyse Bir de sizi uyarmam gerekirse GS takımındaki oyuncular aşırı derece de yıllık alıyorlar.. Mesela özgürcan 1.300.000$ alıyordu yıllık

Bır de su bır program var FM modifier diye... onun 7.0.2 ye uyumlu olanını nasıl bullacağız bileniniz var mı? Sakatlıklardan bıktım yawww. takımın yarısından çoğu kırmızı kırmızı parlıyor deli olacam

ben yamayi indirdim fakat yapamadım belgerimdeki sport interactive dosyası içindeki db klasörüne attım oyun başlarken seçtim fakat olmadı 7.0.2 benim oyun yardımcı olur musunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hayır 7.0.2 de çalısıyor
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

arkadaşım çok saol transfer donemı bıtıncede aynı sekılde guzel bı yama hazırlanır umarım dımı

yaw bu 7.0.2 nin indirilmesi için link veren yok mu ve bu linkin calışması için oyunun orjinal olması mı lazım cvp bekliorum

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Emeğine sağlık çok saol..

Nesil
    2006
    Yer
    BJK İnönü Stadı

Quote Originally Posted by cankerem View Post
    arkadaşım çok saol transfer donemı bıtıncede aynı sekılde guzel bı yama hazırlanır umarım dımı
    Evet, çıkacak.

Quote Originally Posted by onur zalim View Post
    yaw bu 7.0.2 nin indirilmesi için link veren yok mu ve bu linkin calışması için oyunun orjinal olması mı lazım cvp bekliorum
    Orjinal olmasına gerek yok elbette. 7.0.2 sitede var bakabilirsin.

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    Emeğine sağlık çok saol..
    Teşekkürler.

Updatenin 20.000 sınırına ulaştığını söyleyeyim =))

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri